Trenger du håndverker? Eller kanskje en regnskapsfører?
Se hvem dine venner anbefaler!
Så unngår du å bli lurt!
Så enkelt er det:
1. Legg inn oppdraget ditt (helt gratis)
2. Legg inn epost-adressen til 3-5 venner
3. Se hvem de anbefaler, og velg leverandør!
Du er helt anonym inntil du selv velger å bli kontaktet av en eller flere leverandører. Tjenesten er GRATIS og med­fører ingen forpliktelser. Les mer
Holmenkollen Park Hotel Rica

Navn:   Holmenkollen Park Hotel Rica
Adresse:   Kongev 26, 0787 Oslo
Telefon:   22922000
Orgnr:   944692916
Tjenester:   Hotell, Konferanselokaler, Møterom, Selskapslokaler, Events/underholdning, Julebord, Kurslokaler
Områder:   Bærum
Gå til hjemmeside | Endre oppføring
Søker du etter et hotellrom i Oslo?

Det aller viktigste med et hotellrom er at gjesten får en god natts søvn. En natt på Holmenkollen Park Hotel Rica betyr fravær av støy og dårlig luft. Velg selv mellom standard, superior, de luxe og suiter. Den viktigste egenskapen til et hotellrom er å tilby sine gjester en god natts søvn. For oss har dette vært en rettesnor i innredningen av alle hotellrom og suiter. Opplevelsen liger i detaljene på hvert enkelt hotellrom. De små tingene som forenkler oppholdet og øker komforten. Og selvsagt, det som ikke er der: støy, dårlig luft eller en motorvei rett utenfor ditt hotellrom.

Møtefasiliteter helt utenom det vanlige

Om du velger å holde din konferanse på Holmenkollen Park Hotel Rica, Oslo, gir du arrangementet en helt spesiell ramme. Skal din konferanse være intim eller storslagen? Formell eller uformell? Enkel eller teknisk avansert? Har du invitert fem eller fem hundre til konferanse i Oslo? Blant våre 38 konferanserom vil du alltid finne den rette rammen for dine møter. Ingen konferanse uten pauser og for de som måtte søke utendørs får begrepet "trekke frisk luft" virkelig mening.

På Holmenkollen Park Hotel Rica i Oslo kan du slå an den rette tonen for en konferanse allerede før deltakerne rekker å trekke frem visitkortene. Uansett hva slags atmosfære du foretrekker eller har behov for å møtes i, vil du kunne finne den rette atmosfære til din konferanse her.


Restaurant De Fem Stuer

De Fem Stuer presenterer sitt kjøkken på høyt internasjonalt nivå, med friske råvarer og kreativ kokekunst. Vi er kvalitetsbevisste, ydmyke og jobber hardt for å gi våre gjester en matopplevelse de vil huske. Etter 10 års erfaring med forskjellige matfilosofier, jobber vi nå med vår helt egne stil; de gode råvarene fra hele verden står i sentrum, og presenteres som estetiske retter med spennende smak.