Trenger du håndverker? Eller kanskje en regnskapsfører?
Se hvem dine venner anbefaler!
Så unngår du å bli lurt!
Så enkelt er det:
1. Legg inn oppdraget ditt (helt gratis)
2. Legg inn epost-adressen til 3-5 venner
3. Se hvem de anbefaler, og velg leverandør!
Du er helt anonym inntil du selv velger å bli kontaktet av en eller flere leverandører. Tjenesten er GRATIS og med­fører ingen forpliktelser. Les mer
Basic Hotel Bergen

Navn:   Basic Hotel Bergen
Adresse:   Håkonsgaten 27, 5015 Bergen
Telefon:   815 22742
Orgnr:   889198532
Tjenester:   Hotell
Områder:   Bergen
Gå til hjemmeside | Endre oppføring
Basic Hotel Bergen er et lavpris hotell som tilbyr 43 rom av god kvalitet. Vi har gjort det så enkelt som mulig, slik at du skal ha et godt alternativ når du vil bo smart og rimelig, og ikke er avhengig av fullservice tjenester. Likevel tilbyr vi moderne design og perfekt funksjonalitet.

Rommene er utstyrt med tv, gratis wifi, kjøleskap, vannkoker, hårføner, arbeidsplass og garderobe. Du vil også finne god kvalitetskaffemaskin på hotellet, hvor du når som helst kan få nykvernet kaffe. Når du ankommer hotellet, vil rommet være rengjort, men daglig rengjøring er ikke inkludert, men kan bestilles. Hotellet har ingen felles areal og frokostservering. Frokostbuffet kan bestilles på annet hotell i nærheten.

Hotellet ligger rett ved Bergen Kino, i et område med mange restauranter. Innenfor en kilometers omkrets finner du kaféer, puber, diskoteker og barer, samt kulturelle tilbud som museer og utstillinger. Det finnes også gode handlemuligheter i umiddelbar nærhet. Hotellet ligger i gangavstand til togstasjonen, ca 10 minutter.

For åpningstider i resepsjon / innsjekking - se Basic Hotels sine hjemmesider.