Trenger du håndverker? Eller kanskje en regnskapsfører?
Se hvem dine venner anbefaler!
Så unngår du å bli lurt!
Så enkelt er det:
1. Legg inn oppdraget ditt (helt gratis)
2. Legg inn epost-adressen til 3-5 venner
3. Se hvem de anbefaler, og velg leverandør!
Du er helt anonym inntil du selv velger å bli kontaktet av en eller flere leverandører. Tjenesten er GRATIS og med­fører ingen forpliktelser. Les mer
Hotell Refsnes Gods

Navn:   Hotell Refsnes Gods
Adresse:   Godset 5, 1518 Moss
Telefon:   69278300
Orgnr:   978659810
Tjenester:   Hotell, Konferanselokaler, Kurslokaler, Møterom, Selskapslokaler, Events/underholdning, Julebord
Områder:   Asker, Bærum, Enebakk, Fet, Lørenskog, Oppegård, Skedsmo, Ås, Drammen, Horten, Hobøl, Moss, Rygge
Gå til hjemmeside | Endre oppføring
På Hotell Refsnes Gods har gjestfrihet og omtanke for husets gjester stått i sentrum i snart 250 år - i dag kommer våre gjester for å feire bryllup, nyte en romantisk weekend eller få faglig påfyll. Refsnes Gods er et historisk hotell med høye krav til kvalitet, vi er derfor medlem av De Historiske hotel & spisesteder.

Refsnes Gods ligger et steinkast fra Oslofjorden på vakre Jeløy ved Moss. Det er kun 45 minutter med bil eller tog fra Oslo, og gode forbindelser med tog og buss. Bastøfergen har hyppige avganger fra Vestfold, og Norwegian og Ryanair flyr til Moss lufthavn Rygge. Vil du lande i hagen med helikopter, kan vi hjelpe med det også.

Refsnes Gods er ikke et stort hotell, men med våre 61 rom har vi hus- og hjerterom nok til å ta godt vare på våre gjester. Historiske omgivelser og personlig service er gode grunner til at våre gjester trives hos oss, enten de er her for å ta en pause fra hverdagen, feire store eller små anledninger eller er opptatt av rammen rundt konferanser og kick-off.

Mange kommer hit for å nyte roen, men ønsker du aktiviteter, har vi mye å by på. Refsnes Gods er et kunsthotell, vi har over 400 originale kunstverk. I Restaurant Munch har vi 8 originale Munch-bilder og garderoben prydes av 3 av Andy Warhols "After Munch". Vår vinkjeller er blant Norges beste og vi er stolte av vårt gode kjøkken. Vi tilbyr aktiviteter som gir mulighet til å fordype seg i alt dette, for eksempel kunstomvisning, malekurs og vinsmaking. Hotellet ligger 150 m fra Oslofjorden, og vi har også egen gjestebrygge - vi kan friste med forfriskende opplevelser på fjorden hele året! Bestill RIB eller seiling via oss, vi har god erfaring med å sende våre gjester ut på fjorden!

Sjekk mulighetene på "opplevelser/priser" siden! Vil du se litt nærmere på hotellet - anbefaler vi panoramavisningen.

Vi kan også anbefale vårt "søsterhotell", Holmestrand Fjordhotell som ligger vakkert til på strandkanten i Holmestrand. Vil du kombinere et besøk på begge hotellene, er det kort vei med RIB eller annen båt-transport over fjorden.