Trenger du håndverker? Eller kanskje en regnskapsfører?
Se hvem dine venner anbefaler!
Så unngår du å bli lurt!
Så enkelt er det:
1. Legg inn oppdraget ditt (helt gratis)
2. Legg inn epost-adressen til 3-5 venner
3. Se hvem de anbefaler, og velg leverandør!
Du er helt anonym inntil du selv velger å bli kontaktet av en eller flere leverandører. Tjenesten er GRATIS og med­fører ingen forpliktelser. Les mer
Frogner House Apartments & Hotel

Navn:   Frogner House Apartments & Hotel
Adresse:   Skovveien 8, 0257 Oslo
Telefon:   93010009
Orgnr:   994835866
Tjenester:   Hotell, Konferanselokaler, Møterom, Selskapslokaler, Events/underholdning
Områder:  
Gå til hjemmeside | Endre oppføring
Frogner House Apartments & Hotel har elleve adresser på beste kant av Oslo med 300 leiligheter og et koselig hotell med 57 rom. Vi i Frogner House tror ikke at en perfekt hverdagskveld i en fremmed by er å gå på restaurant og komme tilbake til et sted som gir deg bare enda mer hjemlengsel. Vi tror at alle trenger omgivelser der du kan føle deg hjemme, jobbe litt, skype med familien, eller krype opp i sofaen med et pledd og noe godt som du fant i den lille butikken på hjørnet. Kontrasten mellom hjemme og borte blir litt mindre når du bor hos oss - uansett om det er for en natt, en uke eller flere måneder.

Hos oss kan du velge mellom flere hjem, alt etter hva som passer deg av beliggenhet og omgivelser:

Privatliv i lun leilighet? Velg mellom klassisk sus og dus i Skovveien, vestkantfine Oscarsgate eller fuglekvitter i Underhaugsveien. Eller bo stilrent i Arbinsgate og moderne i Ullevålsveien. Uansett får du ditt eget, møblerte hjem med arbeidsbord, fullt utstyrt kjøkken, soverom, og diverse servicetilbud utenfor dørstokken.

Vil du ta inn på hotell? I Bygdøy allé gir vi deg en intimitet andre hotell bare kan drømme om. Resepsjonen er til for at du skal kunne spørre om hva som helst, på rommene finner du selvsagt pledd og tøfler - og spør du oss skaffer vi deg gjerne en god bok eller gir deg tips om den beste restauranten I nærheten. Frokosten har flere ganger blitt kåret til bransjens beste, noe kokken vår er meget stolt av.

Uansett om du vil nyte godt av den servicen som følger med hotellivet, eller vil regjere i egen majestet på flere rom med eget kjøkken, er alle våre hjem lunt og lekkert innredet - med tanke på at du skal få lyst til å bo der så lenge som mulig. Akkurat det er ikke så vanskelig - man bare gir gjestene følelsen av å være hjemme. Velkommen!