Trenger du håndverker? Eller kanskje en regnskapsfører?
Se hvem dine venner anbefaler!
Så unngår du å bli lurt!
Så enkelt er det:
1. Legg inn oppdraget ditt (helt gratis)
2. Legg inn epost-adressen til 3-5 venner
3. Se hvem de anbefaler, og velg leverandør!
Du er helt anonym inntil du selv velger å bli kontaktet av en eller flere leverandører. Tjenesten er GRATIS og med­fører ingen forpliktelser. Les mer
Kanonhallen AS

Navn:   Kanonhallen AS
Adresse:   Peter Møllersvei 2, 0585 Oslo
Telefon:   95866985
Orgnr:   990010110
Tjenester:   Konferanselokaler, Selskapslokaler, Catering, Selskapsmat, Sommerfest, Teambuilding
Områder:   Asker, Aurskog-Høland, Bærum, Eidsvoll, Enebakk, Fet, Frogn, Gjerdrum, Hurdal, Lørenskog, Nannestad, Nes (Akershus), Nesodden, Nittedal, Oppegård, Rælingen, Skedsmo, Ski, Sørum, Ullensaker, Vestby, Ås, Oslo
Gå til hjemmeside | Endre oppføring
Om Kanonhallen
Kanonhallen er et unikt industribygg fra 1940-tallet og var tyskernes hovedverksted for produksjon og vedlikehold av våpen og kanoner under 2. verdenskrig. Kanonhallen har i dag en kombinasjon av originalt interiør og moderne påbygg og kan med sine 500 kvadratmeter og 8 meter høye tak huse en rekke ulike arrangementer i utradisjonelle omgivelser.

Personkapasitet
Kanonhallen har plass til 740 personer stående, 500 personer sittende uten bord og 350 personer sittende til bords. Med sceneteppe på flyttbar traverskran kan størrelsen på lokalet enkelt tilpasses antall gjester, eller det kan også skapes to separate rom. Dette gjør det mulig å ha middagen i den ene delen av lokalet og festen i den andre, eller avholde konferansen i den ene delen og spise lunsj i den andre.

Åpningstider
Alle arrangementer søndag til og med torsdag må avsluttes senest klokken 23.30, mens det fredag og lørdag gis anledning til å holde på til klokken 00.30. Mange synes dette er tidlig, men det har også sine fordeler å avslutte mens festen er på topp. De som ønsker å feste videre kan dra ut på byen og man unngår de ubehagelige situasjonene som kan oppstå når folk har fått for mye å drikke.

Mat og drikke
Det er ingen fast skjenkebevilgning på Kanonhallen og alle leietakere kan velge om de ønsker å organisere serveringen selv eller bestille denne tjenesten fra Kanonhallen. Kanonhallens cateringleverandør Kanon Catering kan levere mat til alle typer arrangementer, men leietakere er ikke forpliktet til å organisere catering igjennom disse og kan fritt velge leverandør av mat.