Trenger du håndverker? Eller kanskje en regnskapsfører?
Se hvem dine venner anbefaler!
Så unngår du å bli lurt!
Så enkelt er det:
1. Legg inn oppdraget ditt (helt gratis)
2. Legg inn epost-adressen til 3-5 venner
3. Se hvem de anbefaler, og velg leverandør!
Du er helt anonym inntil du selv velger å bli kontaktet av en eller flere leverandører. Tjenesten er GRATIS og med­fører ingen forpliktelser. Les merHer er du: Alle leverandørerLatter

Latter

Navn:   Latter
Adresse:   Holmens Gt 1b, 0250 Oslo
Telefon:   23 11 88 00
Orgnr:   986664823
Tjenester:   Konferanselokaler, Selskapslokaler, Julebord, Selskapsmat, Restaurant, Sommerfest
Områder:   Oslo
Gå til hjemmeside | Endre oppføring
Sentralt beliggende på Aker Brygge finner du Latter. Komikernes egen humorstue for show og standup.På våre scener kan du oppleve flere av landets fremste komikere i helaftens show på Hovedscenen og Utescenen, standup på Klubbscenen eller på gallaer og festivaler.

Vi har stor fleksibilitet og kan arrangere ulike typer sosiale og faglige event. Vi har lang fartstid og solid kompetanse i gjennomføring av: KICK OFF, JULEBORD, SOMMERFESTER, KUNDEARRANGEMENT, UTDELINGER/ AWARDS, EVENTS OG JUBILEER FOR Å NEVNE NOE.

Vi har huset premierefester for flere store norske filmer og hatt prisutdelinger som Komiprisen med NRK i flere år.
Blant våre største scenesuksesser finner du navn som: Dagfinn Lyngbø, Rune Andersen, Ingrid Bjørnov, Marit Voldsæter, Anne Kat Hærland, Otto Jespersen Atle Antonsen og Johan Golden.

Med varierte lokaler, høyt servicenivå og fantastisk mat fra vårt eget kjøkken med ferske råvarer, sørger vi for at kvelden blir fullkommen uansett om dere er 2 eller ønsker å fylle huset med 800 personer!

Dersom dere ønsker en uforpliktende visning på huset, er det bare å ta kontakt med oss så avtaler vi en tid.SPIS, DRIKK OG VÆR GLAD PÅ LATTER!