Trenger du håndverker? Eller kanskje en regnskapsfører?
Se hvem dine venner anbefaler!
Så unngår du å bli lurt!
Så enkelt er det:
1. Legg inn oppdraget ditt (helt gratis)
2. Legg inn epost-adressen til 3-5 venner
3. Se hvem de anbefaler, og velg leverandør!
Du er helt anonym inntil du selv velger å bli kontaktet av en eller flere leverandører. Tjenesten er GRATIS og med­fører ingen forpliktelser. Les merSøkeresultat

Glitrende Service DA

Tulipanveien 16
1475 Finstadjordet
Tjenester: Selskapslokaler, Catering, Julebord, Selskapsmat, Artister/artistformidling, Event/opplevelse, Utdrikningslag, Opplevelsesreiser
Logo mangler

Glitrende Service har som mål å være beste leverandør av tjenester i forbindelse med ditt arrangement i Oslo & omegn.

Glitrende Service er stedet du kontakter for en prikkfri gjennomføring av ditt event. Ta kontakt med oss - og vi sørger for at ditt arrangement blir en suksess. Vi sørger for at alt du trenger blir booket og klart til festen. Alle slike ting som du ellers selv må sørge for; lokale, mat, drikke, underholdning, servering, rydding, rengjøring.

Vår garanti er at du som kunde aldri betaler mer for hver underleverandør hos oss enn hva du må betale dersom du booker dette selv. Våre avtaler med våre underleverandører sørger for at vår fortjeneste ikke går på bekostning av din lommebok. Med andre ord: Du kan ikke tape.

Glitrende Service er de du kontakter uansett hva slags arrangement du trenger. Fest, kickoff, jubileum, konfirmasjon, bryllup, skilsmisse, dåp, begravelse, utdrikningslag, julebord, nyttårsball, familiesammenkomst mm.


Jc Lyd & Lys

Bakkum
9130 Hansnes
Tjenester: Godstransport, Artister/artistformidling, Event/opplevelse, Opplevelsesreiser
Logo mangler

Jc Lyd & Lys er et firma som leverer teknisk bistand av lyd og lysproduksjoner. Det var i august 2011 at ideene begynte å samle seg for å gå igang med dette. Ved kjøp av litt butstyr, var vi godt i gang. Vi er så veien hver eneste helg med enten DJ, lyd og lys. Siden 2011 har vi levert lyd og lys med tekniker til en rekke arrangement og artister. Hensikten med foretaket er å gi de enkelte aktørene i markedet et tilbud om et profesjonelt utstyr og betjening til en ikke så alt for høy pris. Våre kunder er balt fra Band i alle sjangere, arrangement i alle varianter, Kommunale arrangemnt, osv. Vår intensjon er å hjelpe våre kunder med en faglig ekspertise og en bentusiasme, slik at alle parter blir fornøyd. Intet arrangement er for lite eller for stort, god service er det viktigste for oss ovenfor kundene våre.


Soad AS

Parkveien 3
1405 Langhus
Tjenester: Artister/artistformidling
Logo mangler

Vi leverer DJs og mobile discoteker til alle typer bryllup.


6. Sans AS

Ekebergveien 178
1162 Oslo
Tjenester: Artister/artistformidling, Event/opplevelse, Ferie, Firmatur, Gruppereiser, Teambuilding, Utdrikningslag
Gå til hjemmeside | Endre oppføring
Logo mangler

6. sans event tilbyr skreddersydd, levende kommunikasjon. Vi fokuserer på identitets skapende aktiviteter og prosesser som skal bygge lagånd.

Vår ambisjon er alltid å sørge for at opplevelsene vi produserer blir til varige minner. Med fokus på event som kommunikasjonskanal, bidrar vi med å forsterke etterlatt inntrykk hos mottaker, enten for kunder, samarbeidspartnere eller ansatte.

Erfaring fra store, komplekse arrangement i både inn og utland. Gruppereiser, incentiv reiser og fagreiser.

Selskapet har siden starten vært ansvarlig for alle typer arrangement innen de nordiske grensene. Dette inkluderer event med ulike leveranser innen produksjon og innhold.

6.sans har mye erfaring innen publikke, faglige, kommersielle og underholdende arrangement som krever kompleks lederskap og innsikt innen strategi og utføring.

Størrelsene på disse arrangement har variert fra 20 opp til 5.500 deltagende personer og opp til 10.000 involverte.

Velkommen til 6.sans event AS og 6.sans reise!


MusikkBooking

Schønings Gt. 15
0362 Oslo
Tjenester: Artister/artistformidling, Event/opplevelse, Sommerfest
Logo mangler

Live musikk & musikalske innslag til alle arrangementer!


SBF Entertainmment

Riisveien 110
2007 Kjeller
Tjenester: Artister/artistformidling, Event/opplevelse, Sommerfest
Logo mangler

SBF Entertainment booker oppdrag for Tweeter; coverband i sjangerene rock, blues og pop. Spiller coverlåter fra 60-tallet og frem til i dag. Høy stemning!


Point Of View Actors Marius Smemo

Liljeveien 11 E
0585 Oslo
Tjenester: Artister/artistformidling
Gå til hjemmeside | Endre oppføring
Logo mangler

POVA tilbyr formidlingstjenester i den praktiske tilretteleggingen til div eventer og arrangører. Samt kontakt mellom artister og firma till ulike tilstelninger.


Art Nine Events

Parkveien 64
0254 Oslo
Tjenester: Artister/artistformidling, Event/opplevelse
Logo mangler

Vi tar oppdrag innen booking av artister og produksjon av konserter, forholdsvis jazz, pop og klassisk musikk. Vi kan også planlegge din neste firmatur, julebord, kick-off eller selskap, like gjerne bursdag som bryllup.
Detaljer mener vi er utrolig viktige og derfor har vi stor fokus på de små tingene som utgjør den store forskjellen. It's all abut the story.


Roger Skar

Mølleveien 13
7800 Namsos
Tjenester: Artister/artistformidling
Logo mangler

alt innen underholdning og produksjon/salg av utstyr for park og fornøyelses-industrien.


Anette Bjerke Klophus Makeupartist & Hairstylist

Heimdalsgata 4
0561 Oslo
Tjenester: Artister/artistformidling, Utdrikningslag, Reklame
Logo mangler

Profesjonell freelance makeupartist og frisør m/svennebrev. Tar jobber innen reklame, TV, film, foto, men tar også oppdrag for bryllup, utdrikningslag, konfirmasjon, Sweet 16, Halloween, venninnekvelder, personlig makeupveiledning... +++


Yesman AS

Smedasundet 77
5527 Haugesund
Tjenester: Artister/artistformidling
Logo mangler

Event- og arrangementshjelp


Partytime Event AS

Vevelstadveien 111
1404 Siggerud
Tjenester: Artister/artistformidling, Event/opplevelse, Sommerfest, Utdrikningslag, Opplevelsesreiser
Logo mangler

Vi benytter kun det beste og mest driftssikre utstyret, noe som garanterer deg og ditt selskap en vellykket opplevelse uten problemer. Våre disckjokeys spiller musikk fra 60, 70, 80, 90 tallet og frem til idag etter dine ønsker. Vi sørger for at det er musikk fra start til slutt uten pauser. Vi leverer dj og teknikk til firmafester, bryllup, bursdag med mere.
Vi eier våre egne mobile discotekanlegg til de fleste formål. Utstyret tilpasses fra de små intime lokalene til de "megastore".


Kallemann Records Leif Erik Westergren

Feviktoppen 4
4870 Fevik
Tjenester: Artister/artistformidling, Event/opplevelse, Sommerfest, Opplevelsesreiser
Logo mangler

Band og artistformidling for hele Norge.

Vi leverer alt av norske og utenlandske band og artister til utesteder, konserter, festivaler, private- og firmaevents.

Vi har vært trygt og godt plassert i musikkbransjen siden 1994!.

Tidligere har vi formidlet og arbeidet med artister som blandt annet: Ingrid Olava, Nico D, Suicidal Tendencies (USA), Ramones (USA), Black Debbath, Oslo Ess, Dag Ingebrigtsen, Propagandhi, Dave Evans fra AC/DC (AUS), Backstreet Girls, White Lion, Turboneger, Berserk Bastards (fra Tangeruddampen og NRK serien med Jarle Andhøy Berserk), Ingenting, Valentourettes speller Jokke, The Quireboys (UK), Pennywise (US), NOFX (US), Mad Caddies (US), Black Flag (US), Sublime (US), Jorn, The Real McKenzies (US), Mighty Mighty Bosstones (US), Steve-O og MTV's Jackass (US), Rise Against (US), Hot Water Music (US), Protest the hero (US) + mange mange fler!


New Times AS

Pilestredet Park 23
0176 Oslo
Tjenester: Artister/artistformidling
Logo mangler

New Times leverer ”skreddersydde” underholdningsinnslag til alle slags arrangementer. Vi legger stor vekt på å være en nytenkende og god rådgiver ved arrangementsplanlegging, og presenterer nye og forfriskende innslag av høy kvalitet, som kan utgjøre prikken over i-en på et arrangement.


JOHN ALMAAS

Postboks 3534
4078 Stavanger
Tjenester: Artister/artistformidling, Event/opplevelse, Utdrikningslag
Logo mangler

John er snart plateaktuell med flere egenkomponerte låter. Country er hovedsjanger, men det crosses med noe rock inn i mellom. Spiller på større og mindre arrangement. Kan bruke band i alle settinger om ønskelig, men singback gjør alt mye rimeligere. Dette brukes mye i brylluper og lignende anledninger. Bare ta kontakt for mer info og en hyggelig prat.


Y.B. Entertainment

Engslåttveien 2
7130 Brekstad
Tjenester: Artister/artistformidling
Gå til hjemmeside | Endre oppføring
Logo mangler

YB Entertainment, dj's og musikkproduksjon.

Trenger du dj til diskotek, nattklubb, bryllup, julebord, firmafest, skolefest, hagefest, eller lignende?
Vi kan stille til ferdig rigget anlegg, eller bookes med eget lyd og lysutstyr i hele landet. Vi er primært spesialisert på aktuell musikk (VG-lista), men kan også spille til 80's, 90's og milleniums party's.

Trenger du musikk innenfor genre pop, techno, trance, dance, house? Vi kan produsere musikken til dine vokalspor eller instrumentale tracks. Produksjon av skreddersydde låter på bestilling.

Ta kontakt og vi vil hjelpe deg å sette sammen et vellykket arrangement eller produsere dine tracks.

Referanse: Artist - Deejay Joyka:
http://www.reverbnation.com/deejayjoyka


Grandma Management Aud Rameckers Baltzersen

Kampengata 12
0654 Oslo
Tjenester: Artister/artistformidling
Logo mangler

Flexibel, small company with focus on booking, management and lots of freedom for the musicians is Grandmas philosophy! Check out the website for more info. Welcome!


Nagel Consulting - Musikkartister.no

Lysebuveien 17
4019 Stavanger
Tjenester: Artister/artistformidling, Event/opplevelse, Sommerfest, Opplevelsesreiser
Logo mangler


Musikkartister.no er en internettside for folk og bedrifter på jakt etter musikk til sitt arrangement. Vi tilbyr et solid utvalg og er en av landets ledende aktører når det gjelder musikk til fest. Besøk oss i dag!

Siden er gratis og gir en god oversikt over musikkalternativer i ditt fylke.

Siden er også for musikere som ønsker å profilere talentet sitt ovenfor potensielle kunder. Her blir de sett av aktører som trenger musikk til sitt arrangement.


Stalker Management Norway DA

Sandeveien 9 C
3184 Borre
Tjenester: Artister/artistformidling, Event/opplevelse, Søkemotormarkedsføring, PR/Informasjon, Opplevelsesreiser
Logo mangler

Leverer musikk og underholdning til din event. Leverer også til utdrikkingslag/bryllup og firmafester.

Vi kan også være behjelpelig med å booke store artister ved å bruke vårt kontakt nettverk.
Vi kan være behjelpelig med planlegging og gjennomføring av eventer /party. Vi samarbeider med mange og kan tilby markedets beste pris på det meste.

Vi kan skaffe strippere, skuespillere, statister og modeller.

Stalker har også en ekspertise på Markedsføring og pressehåndtering, reklameproduksjon (lyd, bilde, trykk) og design. Vi kan dermed være behjelpelig med alt fra bordkort og invitasjoner til video / film og plakater.

Vi har også ekspertise på bruk av sosiale medier og kan bistå med å opprette og / eller vedlikeholde sider.

Vi har veldig god drilling på pressehåndtering og kan levere pressetalsmann for ditt firma eller band.

Du er velkommen til å slå på tråden for en hyggelig prat!


Dj Booking Norge AS

Box 223
1441 Drøbak
Tjenester: Artister/artistformidling, Event/opplevelse, Opplevelsesreiser
Logo mangler

DJ til alle type begivenheter, vi har DJ til alt fra Bryllup, julebord osv. Vi leier ut alt av lyd og lys til små og store fester, samt til konferanser osv. Dersom du trenger en kjent eller en ren komersiell dj. Vi anbefaler å gå inn på våre hjemmesider, her finner du mange fine konsepter fra Karaoke til 80 talls fester. Vi har DJs i hele landet og leverer over alt hvor du bor.Vi har også lyd og lys samt alt teknisk utstyr du måtte ha behov for.


Oslo Utelivsevent

Bygdøy Alle 5
0357 Oslo
Tjenester: Julebord, Selskapsmat, Artister/artistformidling, Event/opplevelse, Teambuilding, Utdrikningslag
Logo mangler

Nattklubb med 3 avdelinger, alle rettigheter, mulighet for mat.
Passer til eventer, kickoff, premierer, julebord osv.


mgentertainment

Folkvordveien 159
4318 Sandnes
Tjenester: Selskapslokaler, Artister/artistformidling, Event/opplevelse, Sommerfest, Teambuilding, Utdrikningslag, Opplevelsesreiser
Logo mangler

Jeg kan tilby:
- Alt til fest og underholdning.
- Skreddersyr musikk til enhver anledning
- Lys show - m/dekorasjoner
- Prosjektor m/skjerm, viser aktuelle artister teambulding
- Behjelpelig med markedsføring hvis ønskelig.

Priser:
Gunstige priser ved tillegg av lysshow - projektor - konkurranser, og lignende
Be om pristilbud / spesialtilbud.


prodYK

Haugeveien 21
5005 Bergen
Tjenester: Artister/artistformidling
Gå til hjemmeside | Endre oppføring
Logo mangler

Organisering og avvikling av kulturarrangementer, det være seg enkeltkonserter og større festivaler. Erfaring med frivillige, artistlogistikk, sponsorproduksjon og turnèplanlegging. Stort nettverk.


Estremo Recording Studios

Gunnar Schjelderups Vei 11r
0485 Oslo
Tjenester: Artister/artistformidling
Logo mangler

Velkommen til Estremo Studios! Vi er et komplett musikkstudio og tilbyr jobb med alt fra mixing og produksjon til lydopptak og voice-over.

Vi i Estremo er selv musikere, og har opparbeidet oss mye kompetanse gjennom arbeid ved alle aspektene i musikkverdenen i flere år. Vi skriver egne tekster og mixer/produserer egne låter. Første singel vil snart bli utgitt.

Hos Estremo Studios vil dine oppdrag bli tatt på strak arm av brennende engasjerte musikere. Utstyrslisten til studioet øker i takt med erfaringen, og vi kan skimte til et velutstyrt studio (for komplett utstyrsliste, ta kontakt).

Er du en artist/musiker eller har du et band som ønsker å ta det neste steget med musikkdrømmen? For en rimelig penge vil du få kvalitetsarbeid utført av en likesinnet musiker. For er det noe Estremo Studios legger vekt på, er det å være på bølgelengde med kundene våre.


Vulcano

Langt 21a
3080 Holmestrand
Tjenester: Artister/artistformidling
Logo mangler

Lydstudio med 150 kvadrat meter lokaler i Holmestrand. Har også mobilt utstyr. Musikkinnspilling lydredigering osv... Har også band som kan bookes til forskjellige events..