Trenger du håndverker? Eller kanskje en regnskapsfører?
Se hvem dine venner anbefaler!
Så unngår du å bli lurt!
Så enkelt er det:
1. Legg inn oppdraget ditt (helt gratis)
2. Legg inn epost-adressen til 3-5 venner
3. Se hvem de anbefaler, og velg leverandør!
Du er helt anonym inntil du selv velger å bli kontaktet av en eller flere leverandører. Tjenesten er GRATIS og med­fører ingen forpliktelser. Les merSøkeresultat

Antonsen Illustrasjon

Øisteinsgate
1513 MOSS
Tjenester: Arkitekt, Interiørarkitekt, Interiørdesign, Landskapsarkitekt, Vann og avløp, Ventilasjon, IT (hardware), Grafisk design, Logodesign, Profilering, Reklame, Visittkort
Antonsen Illustrasjon

Tilbyr huskonstruksjoner/arkitektur og annet til byggebransjen men også arkitekt bransjen!


Bernt Mjølhus Bygg

Stangalandstølen 22
4250 Kopervik
Tjenester: Snekker, Tømrer, Taktekker, Gulvlegging, Restaurering, Gulvstøp, Boligbygging, Entreprenør
Bernt Mjølhus Bygg

Vi utfører tømrer oppdrag og tjenester.
Huspåbygg, boligoppføring, tilbygg, taktekking, renovering


Ørjan Aas Pugerud Antenne Teknikk

Rabbersstien 19
4639 Kristiansand S
Tjenester: Snekker, Rørlegger, Elektriker, Maler, Renovering av bad, Tømrer, Murer, Flislegging, Taktekker, Glassmester, Blikkenslager, Fotografering, Gartner, Gulvlegging, Gulvsliping, Mekanisk verksted, Møbelsnekker, Restaurering, Steinarbeid, Sveising, Tapetsering, Termografi, Torvtak, Balkong, Balkonginnglassing, Gulvstøp, Peiser/piper, Uavhengig kontroll (våtrom), Ved, kull, koks, Betongarbeid, Fasadevask, Graving, Låsesmed, Markiser, Persienner, Snømåking, Solskjerming, Stillas, Trappevask, Trefelling, Utleie hjullaster, Utleie kraner, Utleie maskin/utstyr, Vaktmester, Varmepumpe, Varmepumpe-service, Ventilasjon, Bilutleie, Budtjenester, Flytting, Godstransport, Helikoptertransport, Lagerutleie, Persontransport, Turbil, Varetaxi, Eksosanlegg, Motorvarmer, Oljeskift, Elektroentreprenør, Elektroinstallasjon
Gå til hjemmeside | Endre oppføring
Ørjan Aas Pugerud Antenne Teknikk

ØRJAN AAS PUGERUD ANTENNE TEKNIKK
Org nr: 980 647 501
Rabbersstien 19
4639 Kristiansand S
Tlf: 46589195
orjanaaspugerud@gmail.com


43.210 Elektrisk installasjonsarbeid

Elektriker, Elektro, Elektroentreprenør, Data, It, Parabol, Satelitt, Antenner, Tv, Video, Montør, Montering, møbelmontør, kjøkkenmontør


Solo Bygg AS

Ormøyveien 34
4085 HUNDVÅG
Tjenester: Snekker, Rørlegger, Elektriker, Maler, Renovering av bad, Tømrer, Murer, Flislegging, Taktekker, Blikkenslager, Gulvlegging, Gulvsliping, Restaurering, Steinarbeid, Torvtak, Balkong, Gulvstøp, Boligbygging, Arkitekt, Betongarbeid, Byggledelse, Drenering, Entreprenør, Forskaling, Graving, Liftutleie, Planering, Riving, Stillas, Trefelling, Vaktmester, Ventilasjon
Solo Bygg AS

Solo Bygg AS er en totalleverandør innen nybygg, påbygg og rehabilitering - både i privat og bedriftsmarkedet.
Vi legger høy vekt på kompetanse og kvalitet, samtidig som vi alltid er tilgjengelig og imøtekommende for kundens krav og ønsker til konkurranse dyktige priser. Vi har lang erfaring og har vært på det norske markedet siden 2005.
Vi samarbeider med rørleggere, elektrikere og arkitekter for å yte tjenester av høyeste kvalitet
i samsvar med norske byggestandard. Solo Bygg har sentral godkjenning i tiltaksklasse 1.

- Maling
- Muring
- Snekring
- Tømring
- Flislegging
- Sparkling

Ingen jobb for liten - ingen jobb for stor

Ikke nøl med å ta kontakt.

Vårt motto: "No problem"

Vennligst hilsen
Solo Bygg AS


Solheim Rør As

Årbø
5419 Fitjar
Tjenester: Rørlegger, Varmepumpe, Kulde/varme, Varmepumpe-service, Renovering av bad
Logo mangler

Me har lang kompetanse innan varme og sanitær.
Varmepumper luft/vann, luft/luft, vann/vann
holder til på stord/fitjar
Ølen/Etne
Stavanger


Promarc AS

Myreneveien 25
4847 Arendal
Tjenester: Solskjerming, Firmagaver, Grafisk design, Logodesign, Mediebyrå, Profilering, Reklame, Trykkeri, Visittkort
Logo mangler

Totalleverandør av skilt, foliedekor, arbeidsklær og trykksaker til din bedrift. Vi har eget storformat digitaltrykkeri og graveringsavdeling. Vi leverer også et bredt utvalg av profileringsklær og reklameartikler.


Skude Stein AS

Vik
4280 Skudenes
Tjenester: Betongarbeid
Logo mangler

ReCon støttemur er ett helt nytt produkt i Norge og produseres på lisens av SkudeStein AS.

ReCon er et velutviklet og grundig dokumentert produkt for bruk til støttemurer.
Støttemuren blir satt sammen av store betongblokker (650 - 1150 kg pr. blokk) og er svært rasjonell å nytte.

Blokkene blir heist på plass direkte fra for eksempel kranbil, og er et unikt og meget godt alternativ til f. eks naturstein. Blokkene stables direkte oppå komprimert masse

Designet av produktet er unikt og gjør at støttemuren tilfredsstiller de aller fleste krav og egenskapene er meget grundig dokumentert.

Dette gjør at vi kan garantere entreprenør og sluttbruker en funksjonell støttemur med bedre egenskaper enn for eksempel en tilsvarende mur av naturstein.

ReCon’s unike design gjør at støttemuren er meget raskere å montere enn andre kjente løsninger eller naturstein. Dette gir store innsparinger i monteringskostnadene.

Vi er stolte av våre tradisjoner og av å kunne tilby en produktserie som gir merverdi for våre kunder, rådgivende ingeniører og entreprenører.

Uansett hva en ReCon støttemur skal vektlegge; størrelse og det estetiske utseendet, styrken i den våtstøpte, luftinnførte betongen, den ekstra store høyden som er mulig med gravitasjonssmurene eller den effektive konstruksjonen som våre produkter muliggjør, er det alltid vårt mål å løse utfordringene på byggeplassen og å skape merverdi.


Smart Miljøservice AS

Revheimsslåttå 2 A
4045 Hafrsfjord
Tjenester: Rengjøring, Vindusvask, Fasadevask, Industrirengjøring, Trappevask, Flytting, Lagerutleie, Vaskehjelp
Logo mangler

Smart Miljøservice AS er et servicebyrå som har spesialisert seg på tjenester innenfor flytting, renhold og lagerhotell til private, næringsliv og offentlige etater.

Lagerhotell tilbys kun i Stavanger og har boder fra 4-18, 5 kvm størrelse.

Vi har hatt fornøyde kunder siden vi startet i 2002. Hovedkontoret ligger i Stavanger. Vi har en avdeling i Bergen som også tilbyr samme tjenester til kunder i Hordaland.

Smart Miljøservice er medlem av RELOK, Forening for Norske Flyttebyråer, www.relok.no. Du finner oss i oversikten over seriøse flyttebyråer på websiden til flytteguiden.no, en nasjonal anerkjent webside for flyttebyråer.

Vi er en Offentlig godkjent renholdsbedrift og oppfyller de strengeste krav som stilles seriøse renholdsbedrift av Arbeidstilsynet.

Vi har dyktige fagfolk som har flere års erfaring innenfor sitt fagfelt. Våre medarbeidere gjør sitt ytterste for at nettopp du som kunde skal bli fornøyd.

Selskapet setter miljø høyt på dagsorden og benytter miljøvennlige/ allergivennlige produkter i alle ledd der det er mulig. Renholdsavdelingen vår benytter renholdsprodukter og kjemikalier fra Tana Profesionals.

Vi har inngått samarbeidsavtale med Norsk Gjenvinning på avfallshåndtering i Stavanger og Ragn Sells i Bergen.

Smart Miljøservice og Bergen & Omegn Boligbyggelag (BOB), Bate Boligbyggelag har samarbeidsavtale for sine medlemmer. Medlemmene innrømmes opptil 25% rabatt på våre tjenester innen flytting, renhold, dødsbo, montering/ demontering, pianoflytting og avfallshåndtering. Medlemmene kan spare mye penger på å innhente anbud fra oss.

Vi oppfordrer alle som er medlem av BOB og Bate BBL om å opplyse om medlemskapet i sin henvendelse slik at de kan nyte godt av medlemsrabattene.

Vi tilbyr konkurransedyktige priser innen flytting lokalt/ nasjonalt, pianoflytting, pakking, eksportpakking, lagerhotell/ minilager, dødsbo, flyttevask/ utvask, daglig renhold, bedriftsrenhold, løpende byggrenhold og renhold til barnehager/ skoler.

Av referanser kan vi oppgi fornøyde kunder som anbefaler oss på Anbefalt.no/ Gule Sider og kunder som har gitt sine anbefalinger gjennom mittoppdrag.no

Av offentlige etater vi har utført oppdrag for, kan vi bl.a nevne Statens Hus i Stavanger V/ Fylkesmannen i Rogaland, Tollboden i Stavanger V/ Tollvesenet, Bufetat Stavanger og Statens Vegvesen avdeling Hordaland og Rogaland.

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud du også.


Rybygg as

Ospeveien 3
4120 Tau
Tjenester: Stillas
Logo mangler

Tomteutvikling, oppføring av boliger og stillasutleie


Solberg Trefelling, Skog Og Hageservice

Åsveien 124
3175 Ramnes
Tjenester: Gartner, Brøyting, Trefelling, Vaktmester, Budtjenester
Gå til hjemmeside | Endre oppføring
Logo mangler

Enkeltmannsforetak som tar oppdrag over hele østlandet, men fortrinnsvis i Vestfold. Trefelling, presisjonsfelling, kvisting, ev. oppdeling, bortkjøring, fullforsikret.


Hage Concept

Rosenberggata 76
4007 Stavanger
Tjenester: Anleggsgartner, Gartner
Gå til hjemmeside | Endre oppføring
Logo mangler

Planlegging, utforelse og service av hageanlegg, belegningsstein, terasse, beplanting, etc...

Renovasjon av hus:parkett, fliselegging, maling, gipsplater...


Allfug AS

Industriveien 14
4330 Ålgård
Tjenester: Entreprenør, Boligbygging
Logo mangler

Fugetetting og annet spesialarbeid - 26 års erfaring.


Erga Maskin AS

Brautvegen 401
4343 Orre
Tjenester: Maskinentreprenør, Graving, Drenering, Betongarbeid, Sprenging, Planering, Belegningstein, Brøyting, Stillas, Snømåking, Riving, Forskaling, Brønnboring, Fjellsikring, Kranbil, Mobilkran, Liftutleie
Logo mangler

Entreprenørarbeider.
Graving.
Løing
Tomter


Finn Midbøe AS

Hillelvågsveien 99
4016 Stavanger
Tjenester: Rørlegger, Renovering av bad, Aircondition, Varmepumpe, Varmepumpe-service, Ventilasjon
Logo mangler

Om Finn Midbøe:

Kort ventetid på rørlegger!
Vi utfører alle typer rørleggertjenester, totalmodernisering av baderom og våtrom og utskiftning av sanitærutstyr til fast lav pris.
Ring 05153 og snakk med en fagmann. Vi svarer innen 30 sekunder!

Finn Midbøe AS har hjulpet Stavangers befolkning i over seskti år og har bygget opp en unik kompetanse. Lang erfaring, høyt kompetansenvå og mange rørleggere med forskjellige spesialområder gjør at vi aldri står fast. Vi lover at vi bryr oss, er der når du trenger det, og at vi alltid følger deg opp. I morgen også. Ring 05153 og snakk med en fagmann. Vi svarer innen 30 sekunder. Døgnvakt: 958 42 400.

Se våre nettsider for faste lave priser på utskiftning av sanitærutstyr.
http://www.midboe.no/rorlegger/tilbud.php

Midbøe-standarden:
Ring 05153 - vi svarer innen 30 sekunder.
 Faglærte rørleggere betjener telefonen.
 Ved nødssituasjoner er vi på vei til deg innen 30 minutter.
 Ved enkle prosjekter er vi der innen 3 dager.
 Vi holder åpent døgnet rundt.
 Vi sjekker om du er fornøyd.

ALLTID.


M-Bygg As

Krokvegen 5
4362 Vigrestad
Tjenester: Tømrer, Entreprenør, Boligbygging
Gå til hjemmeside | Endre oppføring
Logo mangler

Er et lite jærfirma fra Vigrestad som tar små og store oppdrag i Rogaland.
Vi driver med rehabilitering av boliger utv. og innv., fliser bad osv(våtromssertifikat), bygger terrasser og tilbygg, garasjer.Alt i bygging.
Faste priser og timespriser kan gis.
Er også behjelplig med rørl. og elektr. hvis det er ønsklig.Ser fram mot et hyggelig samarbeid.
Mvh. morten


BRIS Thomas Czubachowski

Avaldsnesgata 74
4014 Stavanger
Tjenester: Rengjøring, Vindusvask, Industrirengjøring, Trappevask, Vaskehjelp
Logo mangler

BRIS Renhold - vi fokuserer på miljøvennlig rengjøring og vi bruker kun økologiske og naturlige produkter.

Hvorfor økologisk og naturlig? Fordi vi ikke ønsker deg, din familie, eller kjæledyr å inhalere unødvendig kjemikalier som finnes i konvensjonelle produkter.

Prøv oss!

BRIS Renhold - er det naturlige valg!


ELI-REN

Krunemyr 9 Leil 301
4324 Sandnes
Tjenester: Snekker, Tømrer, Rengjøring, Industrirengjøring, Boligbygging, Vaskehjelp
Gå til hjemmeside | Endre oppføring
Logo mangler

renhold tjenester


Oftedal Solskjerming

Lunden 6
4319 Sandnes
Tjenester: Solskjerming
Logo mangler

Din lokale leverandør av innvendig og utvendig solskjerming.
Vi leverer i hele Rogaland.
Kontakt oss på tlf: 900 58 706


Norsol AS

Vækerøveien 213
0751 Oslo
Tjenester: Markiser, Persienner, Solskjerming
Logo mangler

NORSOL AS er en av Norges ledende produsenter av måltilpasset inn- og utvendig solskjerming, med et landsdekkende forhandler- og salgsnett.

All produksjon skjer i vår moderne fabrikk i Økokommunen Tingvoll på Nordmøre. Norsol AS ble etablert i 1983 av dagens eier, som en videreføring av Høyang Markisen (ÅSV/Hydro). Firmaet har i mer enn 10 år på rad hatt AAA rating hos Dun & Bradsheet.


Finn inspirasjon og din konsulent på:

www.norsol.no


Hjemme hos deg eller i din bedrift:

Ønsker du en GRATIS befaring for konsultasjon, måltaking og tilbudsgiving, kan du svare oss via mittoppdrag.no eller kontakte oss direkte via norsol.no eller på sms (se nedenfor).


Du blir kontaktet når du sender en SMS med:

NORSOL til 2007


R I K T I G S O L S K J E R M I N G Ø K E R T R I V S E L E N


TM BYGGTEK AS

Gjesdalvegen 429
4330 Ålgård
Tjenester: Uavhengig kontroll (nybygg), Uavhengig kontroll (våtrom), Byggledelse
Logo mangler

​​​​​​​​​​​​​TM Byggtek tilby​r tekniske tjenester for byggebransjen.

Vi tilbyr tjenester som- uavhengig kontroll, varmetapsberegning, utfylling av byggesøknader, byggeledelse og utsteding av energisertifikat


MUTIC ARKITEKTER

park veien 79
0254 oslo
Tjenester: Snekker, Renovering av bad, Tømrer, Taktekker, Gulvlegging, Restaurering, Torvtak, Balkong, Balkonginnglassing, Gulvstøp, Boligbygging, Belegningstein, Betongarbeid, Brøyting, Byggledelse, Entreprenør, Forskaling, Graving, Ventilasjon
Gå til hjemmeside | Endre oppføring
Logo mangler

SIVIL ARKITEKT MED SENTRALGODKJENING SOM SØK, PRO og UTF


T Aasen Solskjerming AS

Forusbeen 10
4031 Stavanger
Tjenester: Markiser, Solskjerming
Logo mangler

T. Aasen er et soleklart valg innen innvendig og utvendig solskjerming. Skjerming av sollyset kan foregå på mange måter - alt etter dine ønsker og behov for lys og varme. Solskjerming i hjemmet og i kontormiljø er vårt fagområde. Vi hjelper deg å velge praktiske løsninger som står i stil med farger og møbler i innredningen for øvrig.


Daily Solutions Home As

emmausveien 18
4015 stavanger
Tjenester: Maler, Rengjøring, Vaskehjelp, Vindusvask, Trappevask, Vaktmester, Budtjenester, Flytting, Godstransport, Varetaxi
Gå til hjemmeside | Endre oppføring
Logo mangler

Daily Solutions Home As er et bedrift som vil gjør livet enklere for deg.
Vi driver med vedlikehold Hage og park. plenklipping, beskjæring. Male jobb innvendig og utvendig, Flytting og søppel kast. Mat Kjøring. Renhold.


Hogst Og Rydding As

Ænsmoen 47
5710 Skulestadmo
Tjenester: Trefelling
Logo mangler

Hogst og Rydding AS utfører linjerydding, skogrydding, trefelling og trebeskjæring. Me har høg kompetanse på tre og yter konsulenttenester innan trepleie og skogrydding


Marel Services- Siemieniuch Consulting & Services

Utslåtto 10
4333 Oltedal
Tjenester: Rengjøring, Industrirengjøring, Trappevask, Vaskehjelp
Gå til hjemmeside | Endre oppføring
Logo mangler

Marel Services "-Siemieniuch Consulting & Services er One-person selskap lokalisert i Oltedal, Gjesdal kommune, 30 km sør for Stavanger.

Bedrift er stolte av tilby høy kvalitet rengjøring (renhold) og consluting tjenester både for privatpersoner og foretak 24 / 7 (hele uker service).
Basert på 11 års NATO erfaring sikrer vi full tillit og sikkerhet når du går inn privates eller foretaks området.

Vi er''Trusted Agents "når du mottar ditt hus, leilighet eller kontor nøkler og alarm kodene. Mange stoler på oss.

22 års militær erfaring på senior offiser posisjoner og 11 års NATO erfaring, titalls trening hendelser innen Europa og USA gjør oss troverdig partner når vi snakker om trening planlegging og gjennomføring, analyse og erfaringer prosessen for å gjøre bedriften bedre. International Relations utdanning og erfaring la oss provode deg med en kombinere og complite bilde når nødvendig

At faktorer gjør oss virkelig unik kvalitet med fokus kun på høyeste kvalitet sikkerhet og service.

Vi er alltid glade for å forhandle tjenesten prisen slik at våre kunder alltid sette pris på dette.

Med Vennlig Hilsen,

Marel Services
Siemieniuch Consulting & Services

ENGLISH
"Marel Services"- Siemieniuch Consulting & Services is the One-person company located in Oltedal, Gjesdal kommune, 30 km south of Stavanger.

Comapny is proud in providing high quality cleaning (renhold) and consluting services both for privat and business entities 24/7 (whole- week service).
Based on 11 years of NATO experience we ensure a full trust & safety when entering private or business entities area.

We are ''Trusted Agents" when receiving your house, appartment or office keys and alarm codes. Many trust us.

22 years of military experience on senior officer positions and 11 years of NATO experience, tens of training events within Europe and USA make us credible partner when talking about training planning and execution, analysis & lessons learned process to make your company better. International Relations education and experience let us provode you with a combine and complite picture when required

That factors make us really unique quality company focused only on highest quality safety and service.

We are always happy to negotiate the service price so our customers always appreciate this.

Med Vennlig Hilsen,

Marel Services

Siemieniuch Consulting & Services