Trenger du håndverker? Eller kanskje en regnskapsfører?
Se hvem dine venner anbefaler!
Så unngår du å bli lurt!
Så enkelt er det:
1. Legg inn oppdraget ditt (helt gratis)
2. Legg inn epost-adressen til 3-5 venner
3. Se hvem de anbefaler, og velg leverandør!
Du er helt anonym inntil du selv velger å bli kontaktet av en eller flere leverandører. Tjenesten er GRATIS og med­fører ingen forpliktelser. Les merSøkeresultat

Jas Rekruttering & Coaching v/Jonathan Skaare

Øvrefoss 6 G
0555 Oslo
Tjenester: Fotografering, Eiendomsmegler, Arkitekt, Interiørarkitekt, Vaktmester, Frisør, Personlig trener, Bemanning, Headhunting, Rekruttering, Vikarbyrå
Jas Rekruttering & Coaching v/Jonathan Skaare

Noen faktaopplysninger:
* Undertegnede har 15 års erfaring innen rekruttering av mellomledere og spesialister innen salg i Nord-Europa.
* Vi opptrer som strategiske samarbeidspartnere for våre oppdragsgivere. Sammen har vi ett felles mål;
å få på plass rett person i en gitt nøkkelstilling, noe som er avgjørende for å gjennomføre bedriftens forretningsmessige målsetninger.
En kritisk suksessfaktor for de fleste bedrifter i det 21. århundre er å rekruttere og ikke minst beholde nøkkelpersoner. Executive Search er således et av de viktigste ”verktøy” som er tilgjengelig for ledere av enhver organisasjon med tanke på å mestre fremtiden.
JAS Rekruttering gjennomførte i fjor 25 ansettelser med spesialist - og/eller lederkompetanse.
Vi påtar oss kun oppdrag hvor vi er sikre på å kunne ”levere” og leve opp til de standarder og forventninger du har.


Oppsal Eiendomsmegling Holding As

Ankerveien 84 C
0766 Oslo
Tjenester: Eiendomsmegler, Eiendomsmegler (borettslag)
Logo mangler

Vår solide kjennskap til boligene i området kombinert med fagkunnskap, er din garanti for at vi gir din bolig en riktig prisvurdering og effektiv markedsføring, og derigjennom riktig pris.
Vi vet hvordan din bolig skal markedsføres, og har et stort kundenett av potensielle kjøpere i vårt lokalområde. Dette kombinert med grundig oppfølging av deg gjennom hele salgsprosessen og profesjonalitet i alle ledd, vil gi god pris for din bolig.

Hjertelig velkommen til vårt kontor i Østmarkveien 2.

Kontakt en av våre dyktige meglere på telefon eller mail for en uforpliktende befaring/verdivurdering. Du når oss på mail oppsal@aktiveiendom.no eller telefon 23 12 64 64


Bekkelaget & Nordstrand Eiendom As

Kongsveien 78
1177 Oslo
Tjenester: Eiendomsmegler, Utleiemegler, Næringsmegling
Logo mangler

Bekkelaget & Nordstrand Eiendom AS er et frittstående selskap som har vært en solid aktør i bransjen i over 20 år!
Vi er i dag et team på 4 Eiendomsmeglere, alle med lang erfaring og inngående kompetanse i faget.


Internettmegleren AS

Glads Vei 56
0489 Oslo
Tjenester: Eiendomsmegler, Eiendomsmegler (borettslag)
Logo mangler

Internettmegleren AS er en frittstående eiendomsmegler med fokus på kvalitetsmessig meglerarbeid. Fornøyde kunder er vår beste og nesten eneste markedsføring. Vi har høyt fokus på annonsering, prospekt og budrunde. Internettmegleren AS har drevet med eiendomsmegling siden 2005. Ved hjelp av gode kundeopplevelser og tilbakemeldinger har vi kunnet utvikle ett konsept for kunder som er kvalitetsbevisste, resultatorienterte og opptatt å gjøre en god handel.

Vi har annonsering på www.finn.no og www.internettmegleren.no, i tillegg
legges alle eiendommer til salgs på vår profil på www.facebook.com. Vi kan annonsere i avis dersom det er ønskelig.

Vi samarbeider med grafikere som trykker prospekter av meget høy kvalitet.
Vi bruker profesjonelle fotografer.
Vi kan gi enkle råd om styling og har kontakt med dyktige interiørdesignere.
Vi har 18 års erfaring fra hundrevis av boligsalg.
Vi er stolte av vårt arbeid og har høy integritet.

Vi holder til på Grefsen der du er hjertelig velkommen for en kaffe og boligprat.


Velkommen til Internettmegleren AS.


Dnb Nor Eiendom As Avd Lørenskog

Solheimsveien 85
1473 Lørenskog
Tjenester: Eiendomsmegler, Eiendomsmegler (borettslag)
Gå til hjemmeside | Endre oppføring
Logo mangler

Med sin nærhet til hovedstaden og 25 minutter til Gardermoen, hører Lørenskog til blant landets mest ettertraktede kommuner å bo i. Fire av ti som kjøper bolig her, kommer fra Oslo, og de fleste er kjøpesterke barnefamilier som ønsker seg større plass. Utbyggingsvernede Østmarka utgjør den sørlige delen av kommunen, og de aller fleste lørenskoginger bor derfor i nordenden, som er inne i en rivende utvikling. Blant annet bygges et nytt sentrum med blant annet kulturhuset “Lørenskog Hus”.

DnB NOR Eiendom har vært på Lørenskog i mange år, og har i løpet av de siste årene inntatt plassen som kommunens største eiendomsmegler. Erfarne meglere med god lokalkunnskap, et tett samarbeid med DnB NOR Bank og bransjens mest effektive og målrettede opplegg for markedsføring av boliger i alle prisklasser, gjør oss til en sterk samarbeidspartner ved kjøp og salg av eiendom.Proa Eiendomsmegling adv. Heimdal

Søbstadveien 1
7088 Heimdal
Tjenester: Eiendomsmegler, Eiendomsmegler (borettslag)
Logo mangler

Proa og Proaktiv Eiendomsmegling

Vi tilbyr salgsgaranti til alle våre kunder.

Proa og Proaktiv Eiendomsmegling er en kvalitetsbasert eiendomsmeglerkjede. Kjeden er spesialisert på bymegling og har sin hovedtyngde I landets mest befolkningstette områder. Det gode konseptet baserer seg på den høyeste kvaliteten I materiell og markedstilnærming og har vist seg å være like attraktivt og effektivt utenfor byene. Det er liten grunn til at man ikke skal investere i et så godt resultat som mulig også i disse områdene, selv om lavere konkurransegrad ofte har vist at materiell og metode er annerledes i områder hvor det er en mindre aktør som har hatt nærmest monopol over tid. Vi skal alltid levere høyeste kvalitet både i megling og materiell, uavhengig av bosted og eiendomstype.

Det strategiske utgangspunktet for alle avdelingene er at vi er overbevist om at salgsresultatet er noe som skapes eller kastes bort. Vi vet at god megling gir mer effektive salg til bedre pris. Vi vet at det gir oss fornøyde kunder som kommer tibake til oss. Vi blir anbefalt til familie og venner. Fornøyde kunder er vårt viktigste mål. Derfor er vi opptatt av å yte det lille ekstra hver eneste gang vi får anledning. De små tingene gir enorme utslag når de er satt I system, det er ikke bare en teknikk- det er en totalfilosofi og kultur. Du skal alltid få det beste hos oss. Value for money, sier vi. Du skal alltid få mer enn du betaler for. Vi skal være en investering og ikke en kostnad. Gi oss oppdraget ditt så skal vi vise deg at vi er tilliten verdig.


Vi selger ikke eiendom!

Det er eieren som selger eiendommen. Så hva er det en megler tar betalt for? Vi pleier å si det enkelt- like lite som en advokat selger straffesaker, selger vi eiendom.

Både advokaten og megleren selger kompetansen sin. Vi tar betalt for å gjøre ting på den beste måten- den måten som sikrer et optimalt salg til best mulig pris, trygt og effektivt.

Det er ikke vanskelig å skjønne at resultatene kan bli veldig ulike alt etter hvem det er som gir rådene. Vi har ulik oppfatning av hva som skal til, med hvilken kvalitet det skal jobbes og ikke minst på hvilken måte. Slik er det I alle yrker, I alle nivå I samfunnet og på alle samfunnsområder og arbeidsplasser. Der noen er opptatt av volum og vil jobbe mye med mange forskjellige vil andre heller jobbe for litt færre, og heller gjøre en grundigere og bedre jobb. Man er uenig I mål og middel. Vi tror imidlertid at det er lett å være enig om en ting- de beste rådene gir normalt det beste resultatet.

I Proa og Proaktiv er dette grunnfilosofien- vi skal gjennomføre hele prosessen med den høyeste kvalitet I alle ledd. Rett og slett fordi vi tror det gir det beste resultatet både for kjøper, selger og megler. Den optimale kjøperen er villig til å betale mer enn de øvrige fordi eiendommen oppleves mer riktig. Det hele er et spørsmål om å vite hvilke parameter ulike interessenter måler verdi på; allerede I forkant av salget, og være sikker på at det som oppleves verdifullt er mest synlig. Deretter er det en forhandling om hvor verdifullt dette oppleves av hver interessent- det er meglingen- å skjønne hver eneste interessent, hva disse vektlegger og hvor godt de passer til eiendommen. Man megler ikke ved å sende tekstmeldinger, på meningsløs informasjonsstrøm eller tilfeldig. Det må følge en nøye plan og små feil gir store konsekvenser.

«Når dårlige råd er dyre»- kan ikke passe bedre enn på vår bransje. Det holder med et eneste dårlig råd så er resultatet fullstendig ødelagt.

Hos oss skal du være sikker på at du får de rette rådene, til rett tid og på rett måte.


Fokus Krogsveen as Avd Bergen

Markeveien 1 B
5012 Bergen
Tjenester: Eiendomsmegler, Eiendomsmegler (borettslag)
Logo mangler

Bergen og omegn er våre salgsområder. Vi har erfarne meglere med lang fartstid i bransjen. La vår lokalkunnskap, yrkesstolthet og engasjement komme deg tilgode - enten du skal selge eller kjøpe. Med sentral beliggenhet i et nytt, topp moderne finanshus i hjertet av Bergen, har vi oversikt over alt som rører seg i markedet. Vår kompetanse og gode kundeopplevelser er til for å deles. Vi ser fram til å høre i fra deg! Velkommen!


Jal Eiendomsmegling AS

Arne Stangebyes Gate 11
1607 Fredrikstad
Tjenester: Eiendomsmegler, Eiendomsmegler (borettslag)
Logo mangler

Vårt mål er at du skal sitte igjen med en følelse at dette var en trygg og ryddig affære. Du skal føle at din megler har gjennomført salget på en måte som skaper merverdier for deg som selger, på samme tid som den som har kjøpt boligen din er fornøyd med handelen.Eiendomsmegler Dahl AS

Erik Børresens Alle 9
3015 Drammen
Tjenester: Eiendomsmegler, Næringsmegling, Eiendomsmegler (borettslag)
Logo mangler

Et av de ledende eiendomsmeglingsfirmaene i Drammen og omegn med høy kompetanse, faglig og etisk standard. Vi er 12 velkvalifiserte medarbeidere, hvorav 9 er utdannet eiendomsmegler/megler og en er utdannet advokat. Ditt oppdrag er vår utfordring som vi vil løse med profesjonalitet og entusiasme fra begynnelse til fullført oppdrag.


Eiendom Tyrkia Partners Dmytrenko

Gudes Gate 1
1530 Moss
Tjenester: Eiendomsmegler, Utleiemegler, Hotell, Bilutleie, Julebord, Næringsmegling, Selskapslokaler, Konferanselokaler, Restaurant, Sommerfest, Eiendomsmegler (borettslag)
Logo mangler

NYE LEILIGHETER I ALANYA SENTRUM PRIS FRA 42.500 Euro!
NYE VILLAER HØY STANDARD MED SJØUTSIKT PRIS FRA 195.000 Euro! TOPP STANDARD!

Alt vi gjør, er rettet mot et mål: Raskest mulig å finne den beste beliggenhet, høy standard, riktige priser. VIP service for alle våre kunder.

Tyrkia er vårt solparadis, og vi vil invitere deg til å bli med oss for å finne din drømmebolig.

VI KAN TILBY FOR DEG KUN INNFLYTTINGSKLARE PROSJEKTER I ALANYA. KVALITET ER VÅR PRIORITET!
Visningstur hver uke!

PÅ VISNINGSTUR TYRKIA PARTNERS&ELITE PROPERTY CONSTRUCTION KAN TILBY FOR DEG FLOTT SUITE&HOTELL
ELITE ORKIDE ELLER OPPHOLD I EN AV VÅRE FLOTTE LEILIGHETER ELITE RESIDENCE I ALANYA SENTRUM.
DETTE ORGANISERER VI.
HOTELL MÅ RESERVERES I GOD TID!

VI KAN TILBY VISNINGSTUR NÅR DET PASSER FOR DEG (TURER PÅ 4 DAGER TIL UKESTURER). VI ANBEFALER UKESTUR!
VI HENTER VÅRE KUNDER PÅ INTERNASJONALE FLYPLASS I ANTALYA MED VÅR TRANSPORT.

Ved kjøp av drømmebolig med vårt firma betaler vi tilbake reise utgifter (hotell, transfer flyplass - hotell - flyplass)for våre kunder kun for 2 person.

VISNING I ALANYA ER GRATIS!

Vi ønsker å gi våre kunder den trygghet det er å handle hos byggefirma med mange års erfaring, og samtidig gi en sikkerhet for at tingene fungerer til punkt og prikke - også etter at handelen er avsluttet.

Du kan oppleve ny kultur og tyrkiske tradisjoner på en ny og spennende måte med TYRKIA PARTNERS & ELITE PROPERTY CONSTRUCTION!

Vi tilbyr for deg de beste prosjekter, innflyttingsklare luksus leiligheter, penthouser (i 2 etasjer dupleks), flotte villaer med beste utsikt.

Garantert høy byggekvalitet, beste beliggenhet, sjøutsikt og beste priser for våre kunder!

Kunder som ønsker å få se på våre prosjekter er hjertelig velkommen til TYRKIA PARTNERS & ELITE PROPERTY CONSTRUCTION.
Vi har mer enn vanlig service for dere!
Vår adresse i Alanya sentrum:

Saray Mah. Yunus Emre Cad. 34/B, 07400, Alanya, Turkey
Tlf. + 90 242 511 09 09
Fax. + 90 242 513 34 84
Kontakt tlf i Norge +47 99 47 09 63
Kontakt tlf i Tyrkia +90 541 225 60 20

Vi tilbyr til alle som har leiligheter, villaer i Alanya området full service: rensing av svømmebasseng, organisering av rengjøring og vask, maling, oppussing, hage arbeid osv...

Vi kan ordne med båtplass i Alanya for de som ønsker det (kun for våre kunder).

Vi har hundrevis av referanser fra våre kunder fra Tyskland, Danmark, Sverge, Norge, Russland, Kasakhstan, Hvitrussland, Poland, Estland, Litauen, Nederland, Luxemburg, Østerrike, Finland, Ukraina, Belgia, Holland, UK og Irland.

Referanser fra våre fornøyde kunder oppgis ved forespørsel!

TYRKIA PARTNERS & ELITE PROPERTY CONSTRUCTION kan tilby utleieløsning og videresalg gjennom vårt kontor i Alanya.

Vi hjelper deg med å finne den spesielle ferieboligen i Tyrkia, og tilbyr kun boliger som er i de beste områder, med høy byggekvalitet og riktig pris.

Med vennlig hilsen,
TYRKIA PARTNERS & ELITE PROPERTY CONSTRUCTIO


Eigedomsmekling Sogn Og Fjordane AS

Langebruvegen 12
6801 Førde
Tjenester: Eiendomsmegler, Eiendomsmegler (borettslag), Utleiemegler, Næringsmegling
Logo mangler

Vi er den leiande meklaren i fylket og eit sikkert val når du skal selje eigedomen din. Eigedomsmekling handlar om kompetanse, og med 14 tilsette fordelt på fire avdelingskontor, kan du vere trygg på at vi veit kva som skal til.

Vi nyttar dei viktigaste kanalane på nettet for eigedomssal: Finn.no, ssf.no og eiendomsnett.no. I tillegg er vi sjølvsagt i lokalavisene og har utstillingar i lokala våre.

Ta kontakt med ein av meklarane våre for ein prat om din eigedom. Sjølv om du ikkje skal selje i dag, er det lurt å starte planlegginga tidleg. Eit vellukka bustadsal startar med god planlegging.


Eiendomsmegler Krogsveen AS

Martin Linges Vei 17
1364 Fornebu
Tjenester: Eiendomsmegler, Eiendomsmegler (borettslag)
Logo mangler

Krogsveen ble etablert i 1975 og er spesialist på eiendomsmegling. Vi har 250 ansatte fordelt på 38 meglerkontor, og er en landsdekkende eiendomsmeglerkjede. Kunnskap og erfaring opparbeidet gjennom mer enn 30 år kommer deg som selger til gode. Vårt unike BoligsøkerRegister er en av merverdiene vi kan tilby. I vårt BoligsøkerRegister er det registrert tusenvis av boligsøkere - og en av disse kan være på jakt etter nettopp din bolig!

Erfarne og motiverte meglere med gode salgsresultat er klare til å yte maksimalt for ditt boligsalg. Vi er lokalkjent i ditt nabolag - og vet hva som skal til å få til et vellykket boligsalg!


Stavlund As

Farmanns Gate 13 B
1607 Fredrikstad
Tjenester: Eiendomsmegler, Utleiemegler, Næringsmegling, Eiendomsmegler (borettslag)
Logo mangler

Hvem skal du velge når alle er like gode?
Hos Stavlund er du trygg, samme hvem av oss du samarbeider med. Vi som jobber her har lang erfaring med salg av eiendom, og vi følger våre egne oppdrag fra start til slutt. Ingen visningsassistenter eller sekretærer - her er det full oversikt som gjelder.
Det kalles nøyaktighet og engasjement. Og det bunner i vissheten om at hvert enkelt oppdrag er ulikt det forrige. Godt å vite, ikke sant? Så slipper du å ta unødvendige sjanser når du skal selge boligen din


Meglerhuset Meland AS

Prinsessegata 14
3724 Skien
Tjenester: Eiendomsmegler, Eiendomsmegler (borettslag), Advokat, Arbeidsrett, Arveoppgjør, Barnerett, Eiendomsrett, Erstatningsrett, Familierett, Forvaltningsrett, Kontraktsrett, Selskapsrett, Skilsmisseadvokat, Strafferett, Personskade
Logo mangler

Advokatfirmaet Meland AS er et veletablert advokat- og eiendomsmeglerforetak midt i Skien sentrum. I tillegg til å være almennpraktiserende advokater er vi tilknyttet meglerforeningen Estate som megler av fast eiendom i Telemark.

Vi er opptatt av at du som kunde skal motta god service i alle faser av advokat- og meglerprosessen og en kundeoppfølging som passer deg.

Vi vektlegger faglig grundighet og kompetanse ved gjennomføring av alle oppdrag.


Hellerud Eiendomsmegling AS

Tvetenveien 170
0618 Oslo
Tjenester: Eiendomsmegler, Forsikring, Bilforsikring, Båtforsikring, Reiseforsikring, Barneforsikring, Helseforsikring, Livsforsikring, Innboforsikring, Uføreforsikring, Hytteforsikring, Ulykkesforsikring, Boligforsikring, Husforsikring, Skadeforsikring, Eiendomsmegler (borettslag), Personalforsikring, Pensjonsforsikring
Logo mangler

Vi selger ikke boliger, men meglertjenester. Du oppnår ikke riktig pris dersom boligen bare selges. Først når vi har meglet frem prisen som er riktig for deg, er boligen din solgt.


Garanti Viken Eiendomsmegling As

Christian August Gate 4
3611 Kongsberg
Tjenester: Eiendomsmegler, Eiendomsmegler (borettslag), Næringsmegling
Logo mangler

Går du med planer om å selge eller kjøpe bolig?

Da er GARANTI Eiendomsmegling stedet for deg. Vi holder til i nye, flotte lokaler i Christian Augusts gate 4 ved siden av Grand Hotell, vis a vis Kongsberg Bibliotek. Her er vi samlokalisert med Hjartdal og Gransherad Sparebank og Kongsberg Boligbyggelag. Vi tilbyr nå alt i ett hus.


GARANTI Eiendomsmegling selger alle typer eiendommer. Vi er medlem av Norges Eiendomsmegler forbund og har 5 faglærte eiendomsmegler som står klar for å hjelpe deg med kjøp eller salg av bolig. Vår bakgrunn som boligbyggelagenes meglerkjede gjør oss til spesialister på salg av alle typer leiligheter, men de siste årene har vi for alvor også inntatt selveiermarkedet i Kongsberg. Ca. 30 % av alle boligomsetninger i Kongsberg kommune blir i dag omsatt gjennom GARANTI Eiendomsmegling, og det gjør oss til det største meglerkontoret i byen.

Våre meglere bistår hele salgsprosessen, fra det første møtet til det avsluttende oppgjøret. Å selge bolig er noe folk flest gjør ytterst få ganger i livet, og vi fokuserer derfor på personlig oppfølging og service for å ivareta deg på best mulig måte.

Vi markedsfører våre boliger i de markedsføringskanalene vi vet fungerer. Internettportalene finn.no, tinde.no, ny.no og garanti.no, lokalavisa Laagendalsposten og den nye vindusutstillingen i våre sentralt beliggende lokaler er definitivt de viktigste. Vi distribuerer også miniprospekter til geografisk avgrensede områder hvor vi vet det befinner seg mange potensielle interessenter til boligene vi selger. Vårt reklamebyrå har designet lekre salgsoppgaver som presenterer din bolig på en profesjonell måte. Salgsoppgavene trykkes i høy kvalitet på eget trykkeri, og alle bildene tas av profesjonell fotograf.


Fokus Krogsveen as Avd Drammen

Nedre Storgate 16
3015 Drammen
Tjenester: Eiendomsmegler, Eiendomsmegler (borettslag)
Logo mangler

Skal du selge bolig i Drammen, Lier, Nedre Eiker, Øvre Eiker, Sande, Svelvik, Modum og omegn, er Krogsveen Drammen det beste alternativet.

Vi har medarbeidere med solid kompetanse, lang erfaring og et stort nettverk. Vi sørger for å gi deg det beste resultatet og du vil oppleve trygghet gjennom hele prosessen. Velkommen til oss!


Fokus Krogsveen as Avd Namsos

Havnegata 12
7800 Namsos
Tjenester: Eiendomsmegler, Eiendomsmegler (borettslag)
Logo mangler

Krogsveen Namsos består av erfarne meglere som har vært i bransjen siden 1997.

Trygghet, lokalkunnskap og kvalitet i alle ledd er vårt varemerke. La vår yrkesstolthet og solide nettverk komme deg til gode - enten du skal selge eller kjøpe. Vi selger alle typer boliger i Namdalen.

Velkommen til en hyggelig boligprat!


Syd Eiendomsmegling AS

Laguneveien 7
5239 Rådal
Tjenester: Eiendomsmegler, Eiendomsmegler (borettslag)
Logo mangler

PRIVATmegleren tilbyr kostnadsfri og uforpliktende vurdering av din bolig ved boligsalg. De fleste boligselgere som mottar tilbud av oss, velger også å la våre meglere forestå salget.


Orkdal Eiendomsmegling As

Orkdalsveien 84
7300 Orkanger
Tjenester: Eiendomsmegler, Utleiemegler, Næringsmegling, Eiendomsmegler (borettslag)
Logo mangler

Har avtale under Aktiv Eiendom Heimdal


Tommy Ove Andersen Sandvin

Bergensveien 8
0963 Oslo
Tjenester: Eiendomsmegler, Eiendomsmegler (borettslag)
Gå til hjemmeside | Endre oppføring
Logo mangler

Etablering/utvikling av konsept for butikk, cafe, bar, restauranter, hoteller og forvaltning av eiendom med utvikling av slik eiendomer.

Har jobbet innen Bedriftsårgivning(7år), eiendomsforvaltning(2år), Forsikringsrådgiver IF(1år), Næringsmegler(1år)

Sitter også i styret og som selger i selskapet www.ELN.as kan bistå med utskifting av vinduer med pvc kvalitet. Har ellers gode avtaler innen bygg og anlegg


Fokus Krogsveen as Avd Skien

Langbrygga 9
3724 SKIEN
Tjenester: Eiendomsmegler, Eiendomsmegler (borettslag)
Logo mangler

For oss i Skien er lokalkunnskap, lang erfaring og solid kompetanse mer enn bare pynteord. Vi er vokst opp i området og har jobbet med eiendomsmegling i en årrekke. Vi motiveres av gode salg og fornøyde kunder.

Vi selger alle typer eiendommer i Skien og Siljan området, samt fritidseiendommer i øvrige deler av Telemark.

Vi holder til i lyse og moderne lokaler i Bryggeparken og ønsker både nye og gamle kunder velkommen. Vi deler gjerne vår kunnskap.


Advokat Halgeir Verdal

Damvn. 25
4816 Kolbjørnsvik
Tjenester: Eiendomsmegler, Advokat, Arveoppgjør, Barnerett, Eiendomsrett, Kontraktsrett, Forvaltningsrett
Logo mangler

Jeg dekker de fleste rettsområder, og tilbyr tjenesten til en fornuftig pris. Oppgjør fast eiendom / oppgjør bolig. Du kan også være din egen eiendomsmegler med min bistand! Samboer, arv, ekteskap, erstatning, almindelig praksis.


Helge Jensen Tømrermester Takstmann

Postboks 262
1319 Bekkestua
Tjenester: Eiendomsmegler, Utleiemegler, Næringsmegling, Eiendomsmegler (borettslag)
Logo mangler

Taksering. Seksjonering. Reklamasjonsvurdering.


SAGA EIENDOMSMEGLING AS

Sørkedalsveien 81
0255 Oslo
Tjenester: Eiendomsmegler, Eiendomsmegler (borettslag)
Logo mangler

Kjøp og salg av bolig er ofte den største enkelttransaksjonen de fleste foretar seg i løpet av livet. Våre medarbeidere har lang erfaring innen eiendomsmegling og innehar den nødvendige kompetansen til å håndtere alle sider av en eiendomstransaksjon. SAGA Eiendomsmegling vet hvor viktig tillit og trygghet er i en eiendomshandel, og er opptatt av at alle involverte parter skal sitte igjen med en god følelse når de benytter seg av våre tjenester.

Vi har noen av de mest erfarne og kunnskapsrike meglerne i bransjen, og de er spesialisert innen sitt felt. Dette gir våre kunder nødvendig rådgivning, forventet oppfølging og en trygg gjennomføring av handelen.