Trenger du håndverker? Eller kanskje en regnskapsfører?
Se hvem dine venner anbefaler!
Så unngår du å bli lurt!
Så enkelt er det:
1. Legg inn oppdraget ditt (helt gratis)
2. Legg inn epost-adressen til 3-5 venner
3. Se hvem de anbefaler, og velg leverandør!
Du er helt anonym inntil du selv velger å bli kontaktet av en eller flere leverandører. Tjenesten er GRATIS og med­fører ingen forpliktelser. Les merSøkeresultat

Green Buildings As

Ladegårdsterrassen 5
5033 Bergen
Tjenester: Snekker, Maler, Tømrer, Flislegging, Gulvlegging, Gulvsliping, Møbelsnekker, Steinarbeid, Tapetsering, Gulvstøp, Vindusvask, Utleiemegler, Anleggsgartner, Betongarbeid, Stillas, Bilutleie, Godstransport, Bemanning, Rekruttering, Sikkerhet, Vakttjenester, Bedriftsrådgivning, Emballasje
Green Buildings AsGreen Buildings AS

Ladegardsterrassen
5033 Bergen
Tjenester: Snekker, Maler, Murer, Flislegging, Fotografering, Gartner, Gulvsliping, Steinarbeid, Gulvstøp, Vindusvask, Anleggsgartner, Asfaltering, Belegningstein, Betongarbeid, Entreprenør, Forskaling, Stillas, Trappevask, Vaktmester, Flytting, Rekruttering, Næringsmegling, Sikkerhet, Vakttjenester, Kontormøbler, Bedriftsrådgivning, Emballasje
Green Buildings ASRune Holmskau Emballasje

Sandklova 6
1676 Kråkerøy
Tjenester: Emballasje
Logo mangler

Fritids og båtutstyr til vannvittige gode priser


Flyttebox AS

Gamleveien 25
4315 Sandnes
Tjenester: Emballasje
Logo mangler

Vi i Flyttebox tilbyr flytting, transport, daglig renhold, utvask, maling og bemanningstjenester. Kompetanse, effektivitet og fornøyde kunder betyr alt for oss.

Vi tilbyr alt innen

Flytting
Transport
Renhold
Bemannings
tjenester
Budservice
Dødsbo
Bortkjøring


Eiriks Palleservice Eirik Eskeland

Hjerteskjellveien 75
4310 Hommersåk
Tjenester: Emballasje
Gå til hjemmeside | Endre oppføring
Logo mangler

Salg europaller


Vendomat AS

Tennisveien 28f
0777 Oslo
Tjenester: Flytting, Emballasje
Logo mangler

Lei flytte esker i plast av oss på ukebasis. Disse er solide og lett å stable. Spar tid, miljø og penger. Dette er billigere enn å kjøpe pappesker. Vi leverer der du flytter fra og henter dit du flytter til.


Holmen Minilager AS

Stasjonsveien 53
0771 Oslo
Tjenester: Lagerutleie, Emballasje
Logo mangler

Vi er en familiebedrift som har vært i lagringsbransjen i over 100 år.

Lagringen har stort sett vært rettet mot personer som er på flyttefot, men i de siste årene har bodutleie blitt en viktig del av våre lagringsalternativer.

Holmen Minilager AS er en av våre 3 avdelinger.Kontorvarehuset Bergen AS

Hardangervegen 72
5224 Nesttun
Tjenester: Kontormøbler, Kontorrekvisita, Emballasje
Gå til hjemmeside | Endre oppføring
Logo mangler

Kontorvarehuset ble etablert i oktober 1989. Selskapet har i dag 9 ansatte og holder til i eget bygg i Hardangervegen 72 på Midtun. Lang bransjeerfaring, samt et godt innkjøps- og markedsføringssamarbeid gjør oss i stand å tilby høy kompetanse og konkurransedyktige priser.

Logistikk.
Lokal logistikk var en av hovedgrunnene til starten av firma. Vi har kontroll over alle funksjoner, våre sjåfører er ansatte i vårt firma. Våre kunder ser derfor store fordeler med at vi har kontroll med alt fra bestilling til levering og ikke minst enkle rutiner for å bytte eller returnere varer. Vårt viktigste mål er å ha riktige produkter på lager til enhver tid. Vi skal plukke og levere riktige varer slik at du som kunde blir førnøyd med alle våre tjenester.

Vårt produktutvalg er fordelt på følgende hovedområder.
Kontor og datarekvisita.
Toalett og tørkeprodukter
Renholdsprodukter
Kontormøbler
Møteromsinnredning og utstyr
Kontormaskiner

Ta kontakt med oss og vi gir deg et tilbud som vil gjøre din kontorhverdag enklere.

Spør oss om pris, vi skal konkurrere med de fleste!

Topp Service.
Vi skal strekke oss langt for å dekke dine behov og gjøre deg til en fornøyd kunde.
Vi kan hjelpe deg med det aller meste. Det vi ikke har det skaffer vi!
I kombinasjon av pris, kvalitet og service skal vi være byens kontorleverandør.
Fungerer din kontorhverdag best mulig er vi fornøyde. Når du tar kontakt med oss skal du møte fagfolk som vet hva de snakker om. Vi skal gjøre vårt til at arbeidsdagen for deg som driver med innkjøp blir enklest mulig. Med rasjonelle innkjøpsrutiner, godt lagerhold og eget leveringsapparat sikres du hurtig levering av rekvisita. Velkommen med din bestilling i vår nettbutikk , på telefon, telefax eller epost.

Ønsker du uforpliktende besøk av en av våre salgskonsulenter ta kontakt daglig leder Harald Dale på 98225502 eller Harald@kontorvarehuset.


Andvord Grafisk AS

Postboks 243 Alnabru
0614 Oslo
Tjenester: Firmagaver, Grafisk design, Logodesign, Profilering, Reklame, Trykkeri, Visittkort, Emballasje
Logo mangler

Totalleverandør:
Vi er unike i Norge med hensyn til maskinpark på eget hus, hvor vi kan trykke alle former for trykksaker fra små visittkort, brosjyrer, hefter plakater, tidsskrift og bøker. Er store på brettemapper, spiralhefter og annet presentasjonsutstyr.
I tillegg har vi en betydelig førtrykkavdeling; med gode designere og grafikere som også utfører fletting av dokument, digitalprint og plott.
Produksjon tilrettelagt for små og store serier.

Logistikk:
Stort og godt lager, e-handelsløsninger, logistikksystem, adressering pakking og distribusjon.
På grunn av et landsdekkende kundenettverk har vi gunstige transportavtaler, hvor stemmesedler for ombringing til valglokaler ved høstens valg er ett eksempel.

Bildebank:
Profesjonell og ryddig bildebank med enkel brukertilgang og med enkel eksportering til alle brukergrensesnitt (trykk, web, avisannonsering).
E-handel og web to print (malbasert):
Satsningsområdet er iSave = Web to print
Den største fordelen ligger i merkevaresikring gjennom malbaserte dokumenter hvor dere selv legger inn variabel data.
Dette genererer trykklare filer for direkte trykk og nettpublisering.
Eksempler kan være visittkort, brevark, plakater, brosjyrer, produktark; også til lager og for distribusjon til underavdelinger.
Dette sparer dere for kostnader forbundet med å lage ferdige trykklare filer på trykkeriene.
I tillegg kan store mengder oppgaver administreres i samme skjermbildet på Internet:

- Effektivisering av online bestillingssystem med prisbildet på hver enkel vare
- Produksjon, administrasjon, logistikk (bestilling) og lagerhold av alle typer trykksaker
- Mediebank for lagring av alle typer media som bilder, originaler, brosjyrer, filmer, lydfiler etc.
- Komplett Web-butikk for alle typer varer og tjenester
- Nyhetsbrev hvor all logging registreres; mottakers IP-adresse, når og hvem som leser, feilsendinger, SPAM sikring, alle former for statistikkjøringer og fungerer på alle CRM plattformer

Annet:
Selv om vi er selvgående på de fleste grafiske produksjoner inngår vi gjerne samarbeid med nisjeprodusenter for effektivisering/prising.

Vi har en hotellkunder som har en E-handelsløsning på alt de bruker av logoprodukter til hotellene over hele landet. Kampanjeproduktene legges på vårt lager, bestilles fra hotellene, merkes og pakkes samlet til hver enhet ut fra vårt lager. På denne måten effektiviseres all felles materiale, og vi fungerer som varemerkepoliti.


Lavprisgrossisten AS

Skogmostubben 31a
2050 Jessheim
Tjenester: Logodesign, Kontorrekvisita, Emballasje
Logo mangler

Lavprisgrossisten AS har et stort og spennende vareutvalg innen Kontor - Data - Kantine - Kontormøbler - Emballasje - Renhold - Reiseeffekter med priser som ligger gjennomsnittelig 30% under prisene til bokhandlerne. Lavprisgrossisten er det rette handlestedet for små firmaer, nyetablerte firmaer, organisasjoner, idrettslag og borettslag, samt privatpersoner med hjemmekontor og studenter. Alle kan handle hos oss. firma, organisasjoner, borettslag og idrettslag kan registrere seg som firmakunder, og dermed få firmaavtale og de fordelene det gir. Se nærmere informasjon om dette på våre sider for firmakunder.Sundhagen kontorservice AS

Solheimveien 50
1471 Lørenskog
Tjenester: Trykkeri, Kontorrekvisita, Emballasje
Logo mangler

Kontoradressen vår er i Lørenskog, og vi har kunder primært Oslo og Akershus, men leverer til hele landet. Vi er en totalleverandør av kontor/datarekvisita, trykksaker og lager rekvisita. Målet vårt er å ha konkurransedyktige priser og produkter, dette skal vi sikre gjennom å samarbeide med de ledende leverandørene i bransjen. Service og leveringsdyktighet er veldig viktig for oss, dette innebærer bla annet at varene stort sett blir levert av egne sjåfører i egne biler. Vi leverer fraktfritt og har ingen gebyrer. ( Oslo Akershus).City Self-storage Norge AS

Lørenvangen 22
0580 Oslo
Tjenester: Lagerutleie, Emballasje
Logo mangler

Med 10 avdelinger i Oslo og omegn, så er City self-Storage Norges største minilager og flyttebutikk. Vi lever av å tilby fleksible lagerløsninger til privat- og bedriftsmarkedet.

Kundene våre har alle forskjellige behov, og leier lagerplass i fra en måned til flere år - alt etter eget ønske. Når du leier lagerplass hos oss, så får du en innendørs, temperert og sikker lagerbod med tilgang syv dager i uken året rundt.

Våre avdelinger selger også alt av emballasje (flytteesker, bobleplast, plasttrekk, etc, ..), og vi har også utleie av traller, bærestropper og tilhengere.

Enten du trenger en ekstra bod, skal flytte og trenger mellomlagring, eller rett og slett bare trenger lager for en kortere eller lengre periode, så er City Self-Storage stedet for deg.

Hvorfor velge oss?

• Din private lagerplass
• Lager på dagen
• Tilgang fra kl. 06:00-23:00
• Kameraovervåket

Våre avdelinger:
Billingstad, Colosseum, Drammen, Haugenstua, Helsfyr, Majorstua, Mastemyr, Ryen, Torshov og Økern

Kontakt oss gjerne, så hjelper vi deg med å beregne hvor stort lager du trenger. Du er også hjertelig velkommen innom en av våre avdeliger for en uforplikentede befaring!
2mind Design AS

Rådyrveien 27
1450 Nesoddtangen
Tjenester: Webdesign, Webutvikling, Design (flash), Grafisk design, Logodesign, Reklame, Søkemotoroptimalisering, Annonsering, PR/Informasjon, Emballasje
Logo mangler

2mind er et designstudio som ble etablert høsten 2012 av to tidligere partnere i Gate design as. Våre designere har alle mer enn 20 års erfaring i bransjen og en stor lidenskap for faget. Vi ønsker å bidra til å skape vekst for våre kunder gjennom bevisst bruk av design og kommunikasjon. 2mind betyr for oss at vi ønsker å bry oss om, å utgjøre en forskjell. Vi hjelper gjerne til med både store og små oppgaver. Vårt team har levert strategisk design og gode kommunikasjonsløsninger for både privat og offentlig sektor. På vår webside viser vi noen eksempler på bredden i vårt arbeid. Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat.


Alt til bedriften AS

Gate 1, 21
6700 Måløy
Tjenester: Kontormøbler, Kontorrekvisita, Emballasje
Logo mangler

Vi har alt fra kontorrekvisita, kontormøbler, blekk, skrivere, plottere, tørkepapir, dispensere, emballasje, papir, vaskeutstyr, vaskemidler, engangsutstyr, kulepenner, skoleutstyr, bobleplast, etc.


Catherine Haanes Design

Maridalsveien 107
0461 Oslo
Tjenester: Fotografering, Grafisk design, Logodesign, Profilering, Reklame, Visittkort, Annonsering, PR/Informasjon, Emballasje
Logo mangler

Grafisk designer med hovedfag fra SHKS/Oslo (nå KHiO)
Har drevet eget foretak siden 1995 med bred erfaring i utforming av trykksaker.

Bok- og tidsskriftdesign
Annonser og brosjyrer
Typografi og layout
Foto og grafikk
Promo og logo


Sarpsborg Papir AS

Isebakkeveien 50
1788 Berg i Østfold
Tjenester: Kontorrekvisita, Emballasje
Logo mangler

Markedets beste priser på emballasje og kontorrekvisita.
Vi leverer alt av emballasje til hele Norge.
Pakke tape med og uten trykk.
Maskeringstape, Gaffatape, putetape, armert
Emballasje ellers leveres raskt i sentrale Østlandet til markedes laveste priser.


Køhn Libris

Storgata 24
1754 Halden
Tjenester: Kontormøbler, Kontorrekvisita, Emballasje
Logo mangler

Køhn Libris - en tradisjonsrik bokhandel siden 1929

Vi kan skilte med levering av bøker og kontormidler til Høgskolen i Østfold og andre bedriftskunder. Vi sørger for alt til kontoret og bøker, læremidler, blekk, kontorekvisita og maskiner, kontormøbler, lydbøker mm. Vi har lange tradisjoner i bestilling av utenlandsk litteratur og spesielle utgivelser, samt store kontor og renholdsleveranser til bedriftsmarkedet og kommuner. Vi er en komplett bokhandel og kontorhandel, som kjøper direkte inn engros. Vi påtar oss også trykking av f.eks konvolutter og sørger for både trykking av konvoluttene, innkjøp fra direkte engros av konvolutter/andre kontorkomponenter, og andre trykkeoppgaver på papirartikler så vel som på plast. Send oss forespørsel på pris eller anbud på e-post, så er vi sikre på at vi kommer i kontakt med deg. Vi har blant annet egne bestillingsløsninger og portal. Vi er stolte over å ha noen av de beste prisene i blant annet østfold og Akershus med egne rabattilbud til bedriftsmarkedet, og gratis levering.

Køhn Libris er en tredjegenerasjons bok - og kontorhandel som ble opprettet av Henrik Køhn i 1929, farfaren til dagens eier Jo Henrik Køhn. Vi holder til øverst i Storgata 24, Halden, tvers overfor busstasjon ved Busterudparken.
Her finner du alt fra skjønnlitteratur, prosa, sakprosa, fagbøker og spill. Køhn Libris er store på kontorvarer, og er en fullassortert kontorhandel med alt du måtte trenge. Vi har alt fra blekk, linjaler, skrivesaker, til store makuleringsmaskiner, datarekvisita og skrivere. Hvis det er noe vi ikke har inne, bestiller vi det til deg!
Vi er blant annet en av hovedleverandørene av fagbøker og annet til Høgskolen i Østfold, med gode betingelser til andre firmaer som trenger alt av bøker og kontorrekvisita. Besøk oss også i Sarpsborg, hos Borg Libris på Amfi Borg storsenter!
Vi er stolte av å kalle oss bokelskere selv etter hele 83 år. Velkommen til Køhn Libris, Haldens eldste bok - og kontorhandel!


Papir&Renholdsartikler

Flaenveien 15b
0953 Oslo
Tjenester: Kontorrekvisita, Emballasje
Logo mangler

Vi leverer alt innen kontor og datarekvisita samt alt innen tørk og emballasje til konkurranse dyktige priser.


Nordisk Emballasje Testing AS

Blekebakkvegen 45
3950 Brevik
Tjenester: Emballasje
Logo mangler

Nordisk Emballsje Testing AS (NET) ble etablert 31.januar 2007. NET har et av Europas mest moderne og effektive laboratorium for testing av emballasje til farlig gods. NET er akkreditert etter ISO17025, og har delegert myndighet til å utstede sertifikat for godkjenning av emballasje til transport på veg og jernbane (ADR) fra Direktoratet for samfunnsikkerhet og beredskap (DSB), sjøtransport (IMDG) fra Sjøfartsdirektoratet, og lufttransport (ICAO-TI) fra Luftfartstilsynet.


skiltdisplay AS

Morvikveien 52 B
5122 Morvik
Tjenester: Reklame, Butikkinnredning, Emballasje
Logo mangler

SkiltDisplay er et heleid norsk firma, som er etablert i 2010. Vi ønsker å vinne markedsandeler i Norge ved å tilby et stort varesortiment til markedets beste priser. Vår logistikk form gjør det mulig å kutte prisene, og selge 20 til 30% under vanlig markedspris. Det er kort og godt god butikk.


Solberg Emballasje Per Solberg

Hjalmar Bjørgesv 105
1604 Fredrikstad
Tjenester: Emballasje
Gå til hjemmeside | Endre oppføring
Logo manglerArto Emballasje AS

Grenseveien 91
0663 Oslo
Tjenester: Emballasje
Gå til hjemmeside | Endre oppføring
Logo manglerPlast & Emballasje K Haukås

Skjettenv 104 B
2013 Skjetten
Tjenester: Emballasje
Gå til hjemmeside | Endre oppføring
Logo manglerDrammen Emballasje AS

Professor Smiths Alle 50 A
3048 Drammen
Tjenester: Emballasje
Gå til hjemmeside | Endre oppføring
Logo manglerEmballasje Møre Olav Steinsvik

Symrevegen 24
6230 Sykkylven
Tjenester: Emballasje
Gå til hjemmeside | Endre oppføring
Logo mangler