Trenger du håndverker? Eller kanskje en regnskapsfører?
Se hvem dine venner anbefaler!
Så unngår du å bli lurt!
Så enkelt er det:
1. Legg inn oppdraget ditt (helt gratis)
2. Legg inn epost-adressen til 3-5 venner
3. Se hvem de anbefaler, og velg leverandør!
Du er helt anonym inntil du selv velger å bli kontaktet av en eller flere leverandører. Tjenesten er GRATIS og med­fører ingen forpliktelser. Les merHer er du: Alle leverandørerHelseAkershus

Søkeresultat

Veterinær Eli-Helene Høye Haug

Lillogata 3a
0484 Oslo
Tjenester: Veterinær
Gå til hjemmeside | Endre oppføring
Veterinær Eli-Helene Høye Haug

Kan du tenke deg å få hjemmebesøk av veterinær i stedet for å reise til en dyreklinikk? Veterinær Eli-Helene Haug tilbyr veterinære hjemmetjenester i Oslo og i Oslo-området.

- undersøkelse av din firbeinte venn i trygge og vante omgivelser
- spar tid og få veterinærbesøk når det passer for deg
- oppfølging og henvising ved behov for videre undersøkelser ved klinikk


Les mer: http://www.dyrlege123.no/


Jas Rekruttering & Coaching v/Jonathan Skaare

Øvrefoss 6 G
0555 Oslo
Tjenester: Fotografering, Eiendomsmegler, Arkitekt, Interiørarkitekt, Vaktmester, Frisør, Personlig trener, Bemanning, Headhunting, Rekruttering, Vikarbyrå
Jas Rekruttering & Coaching v/Jonathan Skaare

Noen faktaopplysninger:
* Undertegnede har 15 års erfaring innen rekruttering av mellomledere og spesialister innen salg i Nord-Europa.
* Vi opptrer som strategiske samarbeidspartnere for våre oppdragsgivere. Sammen har vi ett felles mål;
å få på plass rett person i en gitt nøkkelstilling, noe som er avgjørende for å gjennomføre bedriftens forretningsmessige målsetninger.
En kritisk suksessfaktor for de fleste bedrifter i det 21. århundre er å rekruttere og ikke minst beholde nøkkelpersoner. Executive Search er således et av de viktigste ”verktøy” som er tilgjengelig for ledere av enhver organisasjon med tanke på å mestre fremtiden.
JAS Rekruttering gjennomførte i fjor 25 ansettelser med spesialist - og/eller lederkompetanse.
Vi påtar oss kun oppdrag hvor vi er sikre på å kunne ”levere” og leve opp til de standarder og forventninger du har.


Hankø Fjordhotell & SPA

Vikaneveien 405
1621 Gressvik
Tjenester: Julebord, Restaurant, Selskapsmat, Event/opplevelse, Ferie, Firmatur, Hytteutleie, Opplevelsesreiser, Sommerfest, Teambuilding, Temaferie, Spa
Hankø Fjordhotell & SPA

Hankø Fjordhotell & SPA er vakkert beliggende på en øy i Oslofjorden(2 minutter fra fastlandet med egen ferje)kun en drøy times kjøretur fra Oslo og 12 km fra Fredrikstad. Hotellet er et fullservicehotell med 102 rom, 220 sengeplasser, stor konferanseavdeling, et av Norges største SPA, sommeråpen Seilerkro og bryggeplasser.

Vi har spesialisert oss på organiserte aktiviteter både innen- og utendørs - og kan i tilby bl.a. fotballbane, idrettshall, tennisbaner, minigolf & bocchia, ridning, båtaktiviteter, sykling, egne badestrender, joggeløyper, hotellhage med teamaktiviteter etc.

Vårt mål er å gi dere unike arrangementer med fokus på opplevelser. Velkommen til Hankø!


Lasikreise AS

Jørgen C. Knudsensvei 15
3925 Porsgrunn
Tjenester: Øyekirurgi
Logo mangler

Lasikreise tilbyr øye og fedmekirurgi.
Lasikreiser har eksistert siden 2004 og var det første selskap i Skandinavia som tilbød lasikreiser -øyeoperasjoner - i Litauen, Latvia, Tyrkia og Tsjekkia. Vi er derfor den originale og opprinnelige lasikreise. Mer enn 3000 nordmenn har til nå reist med oss for overvektkirurgi(gastric bypass), synskorrigering av nærsynthet, langsynthet og skjeve hornhinner (astigmatisme). Vi tilbyr også behandling av alderssyn(aldersbetinget langsynthet) Lasikreise er den eneste aktør på markedet som tilbyr et komplett opplegg med forundersøkelser og etterkontroll i Norge. Lasikreise har tett samarbeid med Sinsenklinikken. Alle våre leger har pasientforsikring.


Budapest klinikken AS

Postboks 225
9253 Tromsø
Tjenester: Ansiktsløfting, Brystforstørrelse, Brystreduksjon, Fettsuging, Rynkefjerning/Botox, Spa, Fedmekirurgi
Logo mangler

Budapest Klinikken AS formilder tannbehandling, plastisk kirurgi, hudbehandlinger, helsetjenester samt spesialist -helsetjenester mellom nordmenn og Oxygen Medical og Easthetica som er to av europas største helsehus på hele 7000 m2 i Budapest, Ungarn.

Vårt hovedfokus er trygghet og kvalitet, og følgelig har vi kun ansatte som er autorisert norsk helsepersonell: som lege, sykepleiere og spesialsykepleiere.

Vi tilrettelegger og bistår med alt det praktiske for våre pasienter som: transport, overnatting planlegging, bestilling av timer, og veiledning slik at det skal være trygt og enkelt for alle og reise til Budapest og motta behandling.

Hos oss vil du møter du kun norske sykepleiere og leger som alle har god kjennskap til klinikken, deres rutiner, behandlinger, og som samtidig har bred medisinsk kompetanse.

Vi samarbeider gjerne med øvrig helsevesen som f.eks fastlege og kan hvis ønskelig tilrettelegge for sykemelding samt røntgen/CT og øvrige undersøkelser I Norge før avreise til Budapest.

Vår klinikk I Budapest er et av Europas største helsehus og har en unik sammensettning av spesialister innefor de fleste fagfelt. Dette gjør at du som pasient til en hver tid kan føle deg trygg og ivaretatt.

Alle våre norske pasienter kan fritt under hele oppholdet benytte klinikkens øvrige fasiliteter som spa avdeling, barnevakt (egen bemannet barneavdeling), treningssenter, basseng, velvære senter med bl.a 12 forskjellige bastuer/sauna, aerobic, spinning, restaurant, kaffebar etc. Pasientene blir hentet og kjørt fra/til på flyplass og hotell, og kan gratis reise med t-bane, undergrunn og buss.

Ønsker du mer informasjon eller en uforpliktende prat er du velkommen til å ta kontakt med vårt kundesenter på telefon eller e-post.


Marcus Trening & Massasje John Marcus Josefsson

Christoffer Hellums Vei 34
0951 Oslo
Tjenester: Personlig trener
Logo mangler

Svensk & selvstendig næringsdrivende personlig trener hos fitfactory i Oslo som påbegynt massasjestudier hos Axelsson Body Work. Mange års erfaring som PT fra Elixia, med kunnskaper innenfor forebygging, styrkeøkning, vektreduksjon, livsstilsendring, opptrening, muskulær imbalanse og også erfaring fra langrenn og løpskonkurranser og formtopping til konkurranser


Helsegruppen Nemus SA

Østensjøveien 79
0667 Oslo
Tjenester: Akupunktur, Fysioterapi, Kiropraktor
Logo mangler

Helsegruppen NEMUS samarbeider for å gi deg best mulig behandling og forebygging av dine muskel- og leddplager. Alle klinikkene favner flere fagretninger der kiropraktikk og fysioterapi står sentralt.


Memira AS

Sørkedalsveien 10
0369 Oslo
Tjenester: Øyekirurgi
Logo mangler

Memira er ledende i Norge og Norden innen øyebehandlinger

Når du har bestemt deg for å gjennomføre en øyebehandling kommer neste valg: Hvem skal utføre den? Hos oss kan du være sikker på at du blir behandlet av de mest erfarne øyelegene med spesialkompetanse, og at vi bruker den absolutt beste teknologien.

Vi har siden starten i 1990 vokst mye, og i dag er vi Nordens ledende kjede innen øyebehandlinger med nærmere 50 klinikker i Norge, Sverige, Danmark og Tyskland.

En klinikk nær deg - 11 klinikker i Norge;

Bergen, Drammen, Fredrikstad, Hamar, Kristiansand, Lillestrøm, Oslo, Stavanger, Tromsø, Trondheim, Ålesund

På Memira mener vi at tilgjengelighet er viktig for en god behandling. Derfor har vi satset på å ha mange klinikker over hele landet. Dermed slipper du å reise langt, du får personlig og tilpasset behandling med god service.


Tannlege Amjad Hosseini

Berggata 20
1607 Fredrikstad
Tjenester: Tannlege
Logo mangler

Tannlege Groruddalen, Tannlege Oslo, Akutt behandling, Akutt tannlegehjelp, Akutt tannpine, Akutt time, Akuttbehandling av tenner, Akuttime, Akuttmottak, Allmenpraktiserende tannlege, Allmenspesialist, Amalgam, Amalgam i tennene, Anestesi, Bedriftstannhelse, Bedøvelse, Bitewings, Bleke tenner, Bleking, Bro, Cerec, Cereclakse, Digitale røntgen, Endo, Endodonti, Endodontist, Endospesialist, Estetisk tannpleie, Fasetter, Fyllinger, Gebiss, Gull i tennene, Hovent tannkjøtt, Hull i tennene, Hvite fyllinger, Hvite porselensfyllinger, Hvite tenner, Implantater, Implantatkirurgi, Invisalign, Kirurgi, Kosmetisk tannpleie, Krone, Kroner, Munntørr, Narkose, Opg, Oralkirugi, Periodonti, Periodontist, Periodontitt, Plastfyllinger, Porselensfyllinger, Porselensinnlegg, Profylakse, Proteser, Protetikk, Pusse tenner, Pyrea, Regulering, Rens av tenner, Rotfylling, Røntgen, Skallfasetter, Skifte fyllinger, Smertefri sone, Spesialister, Sykdom i tennene, Syke tenner, Tannbehandling, Tannbehandling i narkose, Tannbelking, Tannbleking, Tannhelsesekretær, Tannimplantat, Tannimplantater, Tannkjøttsykdom, Tannkjøttsykdommer, Tannklinikk, Tannlege, Tannlegesenter, Tannlegeskrekk, Tannpleie, Tannpleie i narkose, Tannpleier, Tannregulering, Tannrens, Tannskader, Tannvondt, Tenner på timen, The wand, Tryllestaven, Usynelig tannregulering, Usynlig tannregulering, VisdomstennerSkjulAkutt behandling, Akutt tannlegehjelp, Akutt tannpine, Akutt time, Akuttbehandling av tenner, Akuttime, Akuttmottak,


Tannlegene Baldetorp AS

Kirkev 61
0364 Oslo
Tjenester: Tannlege
Logo mangler

Sunne tenner er vår målsetning. Din egen innsats for hjemme er den beste måten å oppnå dette på.

God tannhygiene, fluorskylling og regelmessige måltider er viktige faktorer. Vi veileder deg slik at du kan oppnå dette på en måte som passer deg og din livsstil.

Vi hjelper deg med å legge opp en strategi, slik at du på en enkel måte kan holde tennene og tannkjøttet friskt. Det er aldri for sent å legge seg til gode vaner.

For omtale se her:

http://www.anbefalt.no/omtale/1016998633/tannlegene+baldetorp+as?search_word=tannlege&geo_area=oslo

Gustav Von Stibor

Storgata 30
3611 Kongsberg
Tjenester: Tannlege
Logo mangler

Tannlegene Stibor, Waller og Paulsrud. Åpent alle dager, kveld/lördag etter avtale.


Norum Feng Shui

Hestehagen 26
2069 Jessheim
Tjenester: Interiørarkitekt, Akupunktur, Butikkinnredning, Boligstyling, Interiørdesign
Logo mangler

Leser siste år til feng shui konsulent.
Tilbyr elev konsultasjoner til sterkt redusert pris.
Ordinarie pris fra 4000, - til 12000, -
NÅ FRA 1500, -.
Tag kontakt via mail for mer info.
Mvh Zandra Norum


Skiinstruktør Linda Amundsen

Grevlingveien 46
1488 Hakadal
Tjenester: Personlig trener
Logo mangler

Skiinstruksjon for alle som ønsker å bli flinkere på alpinski. Om du er nybegynner eller øvet alpinist, så kan man alltid bli flinkere.


Golden Nails Flutuen

Asperudlia 10
1258 Oslo
Tjenester: Frisør
Gå til hjemmeside | Endre oppføring
Logo mangler

Driver kun med akryll negler


Oslo Hudpleieklinikk AS

Bogstadveien 49
0366 Oslo
Tjenester: Kosmetisk kirurgi, Akupunktur, Fettsuging, Hudpleie, Rynkefjerning/Botox
Logo mangler

Oslo Hudpleieklinikk har vært etablert i Oslo i mer enn 20 år og er lokalisert på 4 steder: Majorstua: Bogstadveien 49, Frogner: Løvenskioldsgate 10, Sentrum: Piletstredet 8, Grünerløkka: Thv.Meyersgate 60. Oslo Hudpleieklinikk er ikke en ordinær hudpleieklinikk, men en medisinsk kosmetisk klinikk som utfører alle typer ansikts- og kroppsbhandlinger. Alle behandlere, leger, sykepleiere, hudterapeuter og medisinske fotpleiere har lang erfaring og høy spisskompetanse. Alle konsultasjoner er gratis. Ring 22 46 88 50 for timebestilling eller send e-post til: kontakt@hudpleieklinikken.no


Akupunkturklinikken LAOGONG

Harestua Senter
2743 Harestua
Tjenester: Akupunktur
Logo mangler

Hege D. Helsing - akupunktør NAFO.
Tilbyr akupunktur og tankefeltterapi (TFT) i sin hyggelige og personlige lille klinikk på Harestua senter, sentralt på Hadeland/Lunner. Generell praksis, men spesialisering i barneakupunktur og behandling av emosjonelle lidelser.
www.akupunktur-laogong.com
hege@akupunktur-laogong.com
Tlf.41423801


Økolett Christe

Holenveien 24
1458 Fjellstrand
Tjenester: Hudpleie, Personlig trener, Rekruttering
Logo mangler

Produkter basert på Nobels pris i medisin -

Er du sliten, trøtt og tom for energi? Sliter du med migrene, depresjoner, hjerte- og karsykdommer, diabetes, MS, ME, hormonelle forandringer pga. pubertet, fedme, kols eller andre sykdommer, da kan dette være noe for deg!
Dette er naturlige produkter som kan hjelpe deg til en bedre hverdag.

De bemerkelsesverdige egenskapene til L-Arginine er bevist gjennom utgivelse av Nobelprisen i medisin i 1998, og har siden skapt en interesse som er uten like. Den Nitrogenoksid som er produsert fra L-Arginine er direkte eller
indirekte involvert i alle cellulære responser og helsetilstander som er tenkelig i kroppen, fra det kardiovaskulære systemet til immunsystemet, og fra hormonfunksjoner til nervefunksjoner.
Selv om det er en utømmelig liste over mulige positive effekter som ikke er nevnt her, så kan følgende primære vitenskapelige dokumenterte grunner være nok til at alle, selv normale friske mennesker, bør vurdere å legge til L-Arginine til deres daglige helserelaterte kosthold.


Dr. Prendergast har behandlet over 6500 diabetikere med ProArgi9 plus formel i sin endokrinologi praksis. Han ble tildelt den AMA\ (American Diabetes Association) høyeste utmerkelse, \"Father av Year\" for å ha reddet diabetikeres liv. De siste 19 år har Dr.Prendergast ikke sendt en eneste av sine diabetespasienter til sykehuset for en stent, by pass operasjon eller amputasjon. Ingen av hans pasienter har hatt dødelig hjerteinfarkt eller hjerneslag. ProArgi9 pluss gjør kroppen mye mer følsom for glukose, så diabetikere kan redusere sin insulin dose og i mange tilfeller slutte å ta insulin. Diabetikere lider av som oftest av dårlig blod sirkulasjon og hjerte sykdoms forhold, men med ProArgi9 pluss vil disse problemene bli sterkt redusert og mange ganger eliminert. Dr. Joseph Prendergast

- Nitrogenoksyd bidrar til avgiftning av leveren

- Avgifter ammoniakk

- Øker spermtallet hos menn

- Hjelper ved nyreproblemer og traumer

- Maksimerer proteinsyntesen

- Reduserer kolesterolnivået

- Stimulerer blodstrømmen

- Stimulerer sirkulasjon i hjernen

- Fremmer vekst

- Bidrar til å redusere kroppsfett og øke muskelmasse

- Fremmer kollagenproduksjon (viktig protein)

- Bidrar til å frigjøre veksthormoner

- Fremmer potens og seksuell tilfredsstillelseRelatert til kreftbehandling nevner han:

- Det øker oksygentransport og levering av oksygen til cellene

- Hemmer celledeling i svulster

- Styrker immunsystemet

- Bremser vekst av svulster

- Hjelper til å frigjøre veksthormoner

- Øker immunresponsen

- Bedrer sårtilheling bl.a. etter operasjoner
https://shop.synergyworldwide.com/shop/enrollment?sponsorid=1746067&customerType=Tm&countryCode

Linke til meget fantastiske helse produkter som jeg er forhandler av.
Synergys helt unike produkter basert på Nobels pris i 1998.
Høyonsentrert supermat gir meg mer energi, bedre søvn, optimal blodsirkulasjon og god restitusjon i en ellers travel skole- og treningshverdag.
ProArgi-9+
E9
Mistify
Phytolife
SLMsmart

Her er det tilgang på flere naturlige produkter som senker kolestrolet mer enn statiner. Det gjør de også helt uten bivirkniger, samtidig styrker det kroppen og gir deg bedre helse.
Ett av produktene forebygger også årsaken til hjerteinfarkt, slag og blodpropp.
Det er basert på en Nobelspris i medisin
L-Arginine - "Mirakel molekylet" som kan gjøre mer for deg enn du tror!
L-Arginin er en veldig spennende og nødvenig aminosyre for de fleste, spesielt hvis en driver med idrett.
Så hva er egentlig L-Arginine og hva kan det være godt for?
Med denne har utallige mennesker fått en helt ny hverdag. Her kan man enkelt gjøre noe med årsak til hjereinfakrt, slag og blodpropp. Kols, ME, stoffskifte med mere. Enkelt, naturlig og genialt.
L-Arginine (naturlig utvunnet) er den eneste ingrediens som er med på å danne Nitrogenoksid i kroppen.
Uten Nitrogeno


FysioDirekte hjemmefysioterapi

Gullhellaveien 21
1386 Asker
Tjenester: Fysioterapi
Logo mangler

Full body certified in Active release technique. Smertetilstander i armer og bein, også grunnet nervesmerter, låsninger, bassengtrening, bekkenløsning,
Opptrening hjemme for slagpasienter, svimmelhet og etter fall skade eller operasjon.


Makeupartist Charlotte Sophia Rasay

Johan Scharffenbergs Vei 162
0694 Oslo
Tjenester: Frisør
Logo mangler

Hei! Jeg er en ferdig utdannet makeup artist, fullførte nylig studiene mine. Har også hatt MASSE oppdrag gjennom det siste året. Jeg tilbyr alt fra brudesminke, kvelds sminke, dagsminke, fotosminke osv. Jeg vil også begynne å holde kurs innen beauty-makeup, og veiledning innen makeup, over sommeren. Send meg en e-mail til charlotte.sophia88@gmail.com, eller ring meg på 40172935.


Logo mangler

Terapeuten, Merete Jonsrud er diplomert og godkjent Refleksolog fra Medika Nova, samt diplomert Soneterapeut og øreakupunktør fra Institutt for Helhetsmedisin.

Behandler små og store plager, kroniske eller akutte!
Forebyggende behandling er å anbefale:-)
Velkommen til trygg og god behandling!


Din Tannlege AS

Årvollveien 17-19
0590 Oslo
Tjenester: Tannlege
Logo mangler


Velkommen til Oslo Tannlegevakt & Allmennpraksis

Vi tilbyr akutt tannbehandling og allminnelig tannlegebehandling

Vi har 4 tannleger, 1 spesialist i Oral kirurgi og 1 tannpleier.

Åpningstider:
Alle dager og helligdager fra kl. 8 til 22 (timebestilling!)

J.A. Borgenvik - Personlig Trener

Haugvegen 40
2070 Råholt
Tjenester: Personlig trener
Logo mangler

Sjekk ut Facebook!

https://www.facebook.com/AlfredBorgenvik?ref=hl


Fritzen Fysio

Fururabben 8b
1361 Østerås
Tjenester: Fysioterapi
Logo mangler

Tverrfaglig institutt i vestre Bærum


Gustavsens fysioterapi / manuellterapi

Skolegta 7
1532 Moss
Tjenester: Fysioterapi, Kiropraktor
Logo mangler

Manuellterapi som spesialitet siden 1988, treing, kiss-kidd syndrom, trykkbølgebehandling etc.


Cathrine Hoel Hansen

Jørgen Berners Vei 15
1450 Nesoddtangen
Tjenester: Hudpleie
Gå til hjemmeside | Endre oppføring
Logo mangler

Makeup artist