Trenger du håndverker? Eller kanskje en regnskapsfører?
Se hvem dine venner anbefaler!
Så unngår du å bli lurt!
Så enkelt er det:
1. Legg inn oppdraget ditt (helt gratis)
2. Legg inn epost-adressen til 3-5 venner
3. Se hvem de anbefaler, og velg leverandør!
Du er helt anonym inntil du selv velger å bli kontaktet av en eller flere leverandører. Tjenesten er GRATIS og med­fører ingen forpliktelser. Les merHer er du: Alle leverandørerHelseAkershus

Søkeresultat

Veterinær Eli-Helene Høye Haug

Lillogata 3a
0484 Oslo
Tjenester: Veterinær
Gå til hjemmeside | Endre oppføring
Veterinær Eli-Helene Høye Haug

Kan du tenke deg å få hjemmebesøk av veterinær i stedet for å reise til en dyreklinikk? Veterinær Eli-Helene Haug tilbyr veterinære hjemmetjenester i Oslo og i Oslo-området.

- undersøkelse av din firbeinte venn i trygge og vante omgivelser
- spar tid og få veterinærbesøk når det passer for deg
- oppfølging og henvising ved behov for videre undersøkelser ved klinikk


Les mer: http://www.dyrlege123.no/


Hankø Fjordhotell & SPA

Vikaneveien 405
1621 Gressvik
Tjenester: Julebord, Restaurant, Selskapsmat, Event/opplevelse, Ferie, Firmatur, Hytteutleie, Opplevelsesreiser, Sommerfest, Teambuilding, Temaferie, Spa
Hankø Fjordhotell & SPA

Hankø Fjordhotell & SPA er vakkert beliggende på en øy i Oslofjorden(2 minutter fra fastlandet med egen ferje)kun en drøy times kjøretur fra Oslo og 12 km fra Fredrikstad. Hotellet er et fullservicehotell med 102 rom, 220 sengeplasser, stor konferanseavdeling, et av Norges største SPA, sommeråpen Seilerkro og bryggeplasser.

Vi har spesialisert oss på organiserte aktiviteter både innen- og utendørs - og kan i tilby bl.a. fotballbane, idrettshall, tennisbaner, minigolf & bocchia, ridning, båtaktiviteter, sykling, egne badestrender, joggeløyper, hotellhage med teamaktiviteter etc.

Vårt mål er å gi dere unike arrangementer med fokus på opplevelser. Velkommen til Hankø!


Jas Rekruttering & Coaching v/Jonathan Skaare

Øvrefoss 6 G
0555 Oslo
Tjenester: Fotografering, Eiendomsmegler, Arkitekt, Interiørarkitekt, Vaktmester, Frisør, Personlig trener, Bemanning, Headhunting, Rekruttering, Vikarbyrå
Jas Rekruttering & Coaching v/Jonathan Skaare

Noen faktaopplysninger:
* Undertegnede har 15 års erfaring innen rekruttering av mellomledere og spesialister innen salg i Nord-Europa.
* Vi opptrer som strategiske samarbeidspartnere for våre oppdragsgivere. Sammen har vi ett felles mål;
å få på plass rett person i en gitt nøkkelstilling, noe som er avgjørende for å gjennomføre bedriftens forretningsmessige målsetninger.
En kritisk suksessfaktor for de fleste bedrifter i det 21. århundre er å rekruttere og ikke minst beholde nøkkelpersoner. Executive Search er således et av de viktigste ”verktøy” som er tilgjengelig for ledere av enhver organisasjon med tanke på å mestre fremtiden.
JAS Rekruttering gjennomførte i fjor 25 ansettelser med spesialist - og/eller lederkompetanse.
Vi påtar oss kun oppdrag hvor vi er sikre på å kunne ”levere” og leve opp til de standarder og forventninger du har.


Tannlege Amjad Hosseini

Berggata 20
1607 Fredrikstad
Tjenester: Tannlege
Logo mangler

Tannlege Groruddalen, Tannlege Oslo, Akutt behandling, Akutt tannlegehjelp, Akutt tannpine, Akutt time, Akuttbehandling av tenner, Akuttime, Akuttmottak, Allmenpraktiserende tannlege, Allmenspesialist, Amalgam, Amalgam i tennene, Anestesi, Bedriftstannhelse, Bedøvelse, Bitewings, Bleke tenner, Bleking, Bro, Cerec, Cereclakse, Digitale røntgen, Endo, Endodonti, Endodontist, Endospesialist, Estetisk tannpleie, Fasetter, Fyllinger, Gebiss, Gull i tennene, Hovent tannkjøtt, Hull i tennene, Hvite fyllinger, Hvite porselensfyllinger, Hvite tenner, Implantater, Implantatkirurgi, Invisalign, Kirurgi, Kosmetisk tannpleie, Krone, Kroner, Munntørr, Narkose, Opg, Oralkirugi, Periodonti, Periodontist, Periodontitt, Plastfyllinger, Porselensfyllinger, Porselensinnlegg, Profylakse, Proteser, Protetikk, Pusse tenner, Pyrea, Regulering, Rens av tenner, Rotfylling, Røntgen, Skallfasetter, Skifte fyllinger, Smertefri sone, Spesialister, Sykdom i tennene, Syke tenner, Tannbehandling, Tannbehandling i narkose, Tannbelking, Tannbleking, Tannhelsesekretær, Tannimplantat, Tannimplantater, Tannkjøttsykdom, Tannkjøttsykdommer, Tannklinikk, Tannlege, Tannlegesenter, Tannlegeskrekk, Tannpleie, Tannpleie i narkose, Tannpleier, Tannregulering, Tannrens, Tannskader, Tannvondt, Tenner på timen, The wand, Tryllestaven, Usynelig tannregulering, Usynlig tannregulering, VisdomstennerSkjulAkutt behandling, Akutt tannlegehjelp, Akutt tannpine, Akutt time, Akuttbehandling av tenner, Akuttime, Akuttmottak,


Marcus Trening & Massasje John Marcus Josefsson

Christoffer Hellums Vei 34
0951 Oslo
Tjenester: Personlig trener
Logo mangler

Svensk & selvstendig næringsdrivende personlig trener hos fitfactory i Oslo som påbegynt massasjestudier hos Axelsson Body Work. Mange års erfaring som PT fra Elixia, med kunnskaper innenfor forebygging, styrkeøkning, vektreduksjon, livsstilsendring, opptrening, muskulær imbalanse og også erfaring fra langrenn og løpskonkurranser og formtopping til konkurranser


Ole Reidar Johansen

Prinsensgate 9
1530 Moss
Tjenester: Fysioterapi
Logo mangler

Manuellterapi og Active Release Techniques.


Logo mangler

Terapeuten, Merete Jonsrud er diplomert og godkjent Refleksolog fra Medika Nova, samt diplomert Soneterapeut og øreakupunktør fra Institutt for Helhetsmedisin.

Behandler små og store plager, kroniske eller akutte!
Forebyggende behandling er å anbefale:-)
Velkommen til trygg og god behandling!


Rygg & Ledd Klinikken

Kristian Augusts Gate 10
0164 Oslo
Tjenester: Fysioterapi, Homeopat, Kiropraktor
Logo mangler

VOND RYGG? STIV NAKKE? HODEPINE?

Våre naprapater hjelper deg med dine muskel og leddplager!
I naprapati brukes massasje, triggerpunktsbehandling, muskeltøying, manipulasjon og akupunktur i kombinasjon for å gi deg den beste effekten.

Hos oss får du time raskt, og du behøver ingen henvisning.

Ring oss i dag på tlf 22 60 90 90 eller se vår hjemmeside www.ryggogledd.no.

Velkommen!


Maria Martinsen

Niels Juels Gt. 9
0272 Oslo
Tjenester: Personlig trener
Logo mangler

Trening kan være så mye forskjellig, samtidig er det så lite som skal til for at du skal føle deg bedre på mange måter. Det gjelder å finne en treningsform som DU syntes er motiverende, men som også gir deg de resultatene du ønsker. Det skal passe inn i hverdagen din og ikke omvendt, men du må også ta kloke valg og det blir helt enkelt hva du selv gjør det til. Med så mange ting vi skal rekke og mange steder vi skal være, vil vi gjerne trene hvor som helst og når som helst. I tillegg skal det være effektivt og gi resultater.

Jeg ønsker å hjelpe deg ved å kartlegge, motivere og tilpasse den type trening som passer best til deg, slik at du får til den treningen du ønsker når og hvor du vil.


Fysioterapeut Åge André Karlsen

Myrveien 10
1430 Ås
Tjenester: Fysioterapi
Logo mangler

Behandler Muskel og Skjelettplager.

Holder til i trivelige lokaler i Myrveien 10, 1430 Ås i Akershus


Åsne Oma - Psykomotorisk Fysioterapi Og Gestaltterapi

Granåsbakken 8
1410 Kolbotn
Tjenester: Fysioterapi
Gå til hjemmeside | Endre oppføring
Logo mangler

Psykomotorisk fysioterapi.


Aviva Helse AS

Hjalmar Brantings Vei 8
0581 Oslo
Tjenester: Kosmetisk kirurgi, Ansiktsløfting, Brystforstørrelse, Brystreduksjon, Fedmekirurgi, Fettsuging, Rynkefjerning/Botox, Øyekirurgi
Logo mangler

Vi holder til på Økern i Oslo og er et privatsykehus innenfor fagområdene plastisk kirurgi, generell kirurgi og øre-nese-hals.


Cuba For Helsen

Brages vei 4F
1412 SOFIEMYR
Tjenester: Cruise, Ferie, Firmatur, Gruppereiser, Opplevelsesreiser, Temaferie, Kosmetisk kirurgi, Ansiktsløfting, Brystforstørrelse, Brystreduksjon, Fettsuging, Homeopat, Øyekirurgi
Gå til hjemmeside | Endre oppføring
Logo mangler

Cuba For Helsen ønsker å hjelpe deg til å komme tilbake til en hverdag med livskvalitet. Våre avtaler med de største cubanske tilbyderne av helsetjenester, gir deg tilgang på state of the art behandlinger.

Det cubanske helsevesenet er anerkjent for dets kvalitet, sikkerhet, personlig varme og omsorg. Kostnaden for behandling på Cuba er bare en brøkdel av prisen i Norge. Du kan føle deg trygg når du behandles av det cubanske helsevesenet.


Malenes lille velværesenter

Idrettsveien 6
1400 Ski
Tjenester: Hudpleie, Spa
Gå til hjemmeside | Endre oppføring
Logo mangler

Negleteknikker
Hud- Kropp & Spa
Terapeut

Negler: Akryl/Gele
alt innen hudplæie i ski sentrum.


Våreid Competentia

Løytnant Møllers Veg 3a
2080 Eidsvoll
Tjenester: Personlig trener
Gå til hjemmeside | Endre oppføring
Logo mangler

Ernæringsfysiolog
Personlig Trener, Treningsveileder
Gruppeinstruktør
Bedriftsinstruktør


Petar Vukicevic

Lommedalsveien 336 A
1350 Lommedalen
Tjenester: Personlig trener
Gå til hjemmeside | Endre oppføring
Logo mangler

Tidligere nasjonal mester og OL-deltager i friidrett. Har 25 års erfaring som friidrettstrener på nasjonalt og internasjonalt nivå. Har trent utøvere som har deltatt i internasjonale mesterskap (OL, VM og EM) og flere nasjonale mestere, samt norske rekoldholdere i flere øvelser innen friidrett. Har også trent utøvere i basket og fotball ifht spenst og hurtighet. Er interessert i oppdrag for å trene enkelt personer eller grupper i spenst, hurtighet, styrke og/eller utholdenhet, samt generell fysisk trening.


Gustav Von Stibor

Storgata 30
3611 Kongsberg
Tjenester: Tannlege
Logo mangler

Tannlegene Stibor, Waller og Paulsrud. Åpent alle dager, kveld/lördag etter avtale.


SEM Hege Thorsen

Granstangen 28 B
1051 Oslo
Tjenester: Kosmetisk kirurgi, Tannlege, Øyekirurgi
Logo mangler

Tannlegebehanling, Kosmetisk kirurgi,
øyelaser operasjon


Memira AS

Sørkedalsveien 10
0369 Oslo
Tjenester: Øyekirurgi
Logo mangler

Memira er ledende i Norge og Norden innen øyebehandlinger

Når du har bestemt deg for å gjennomføre en øyebehandling kommer neste valg: Hvem skal utføre den? Hos oss kan du være sikker på at du blir behandlet av de mest erfarne øyelegene med spesialkompetanse, og at vi bruker den absolutt beste teknologien.

Vi har siden starten i 1990 vokst mye, og i dag er vi Nordens ledende kjede innen øyebehandlinger med nærmere 50 klinikker i Norge, Sverige, Danmark og Tyskland.

En klinikk nær deg - 11 klinikker i Norge;

Bergen, Drammen, Fredrikstad, Hamar, Kristiansand, Lillestrøm, Oslo, Stavanger, Tromsø, Trondheim, Ålesund

På Memira mener vi at tilgjengelighet er viktig for en god behandling. Derfor har vi satset på å ha mange klinikker over hele landet. Dermed slipper du å reise langt, du får personlig og tilpasset behandling med god service.


Helsegruppen Nemus SA

Østensjøveien 79
0667 Oslo
Tjenester: Akupunktur, Fysioterapi, Kiropraktor
Logo mangler

Helsegruppen NEMUS samarbeider for å gi deg best mulig behandling og forebygging av dine muskel- og leddplager. Alle klinikkene favner flere fagretninger der kiropraktikk og fysioterapi står sentralt.


Nesbru Kiropraktorsenter

Gartnerveien 1
1394 Nesbru
Tjenester: Kiropraktor
Logo mangler

Tverrfaglig klinikk bestående av kiropraktorer, akupunktør og massasjeterapeut. Kiropraktorsenteret har tett samarbeid med leger, fysioterapeuter og andre fagpersoner i nærmiljøet.

Vi diagnostiserer og behandler plager i nerve-, muskel-, og skjelettsystemet. Senteret tilbyr Radial Trykkbølgebehandling, som er en trygg og effektiv behandling mot senebetennelser.

Vi spesial-tilpasser innleggssåler, og arrangerer Pilateskurs.

Vi setter av god tid til pasienten, og du får en grundig undersøkelse av ditt problem. Behandlingsplanen «skreddersys» for dine behov, slik at du kommer raskest mulig i gang igjen.


Geca Catharina Gjerde

Lundsalleen 16
2004 Lillestrøm
Tjenester: Personlig trener
Logo mangler

Jeg jobber som kiropraktor, instruktør og personlig trener.


Lysaker Kiropraktikk og Helse

Strandveien 8b
1366 Lysaker
Tjenester: Kiropraktor
Logo mangler

Vi har fokus på årsaksorientert behandling. Vi jobber med å optimalisere og å fremme god helse. Kiropraktor Sascha Elsner har bred erfaring med akutte og kroniske plager, behandling av gravide, nyfødte, barn, idrettskader og generell kiropraktikk.

Klinikken ligger i umiddelbar nærhet av Lysaker tog stasjon samt E18 og Lysaker stasjon (nordgående) buss stopp.
Vi har gode parkeringsmuligheter på baksiden av klinikken.


Personlig Trener El Ouali

Sørkedalsveien 9
0369 Oslo
Tjenester: Personlig trener
Gå til hjemmeside | Endre oppføring
Logo mangler

Er du lei av å trene uten å få resultater?? Eller er det en stund siden du har trent???Jeg sørger for at du oppnår dine resultater via tøffe, effektive og varierte treningsøkter. Det er ingen snarveier, kun hard trening! Ønsker du å endre livstilen, bedre kroppssammensetning, øke muskelmasse eller rett og slett få mer motivasjon? Da er jeg PT-en for deg! «Jobb i dag, ikke vent til i morgen»


Eva Horn

Sagastubben 28
1545 Hvitsten
Tjenester: Personlig trener
Logo mangler

soul coaching, undervisning i meditasjon og selvhjelp