Trenger du håndverker? Eller kanskje en regnskapsfører?
Se hvem dine venner anbefaler!
Så unngår du å bli lurt!
Så enkelt er det:
1. Legg inn oppdraget ditt (helt gratis)
2. Legg inn epost-adressen til 3-5 venner
3. Se hvem de anbefaler, og velg leverandør!
Du er helt anonym inntil du selv velger å bli kontaktet av en eller flere leverandører. Tjenesten er GRATIS og med­fører ingen forpliktelser. Les merSøkeresultat

Veterinær Eli-Helene Høye Haug

Lillogata 3a
0484 Oslo
Tjenester: Veterinær
Gå til hjemmeside | Endre oppføring
Veterinær Eli-Helene Høye Haug

Kan du tenke deg å få hjemmebesøk av veterinær i stedet for å reise til en dyreklinikk? Veterinær Eli-Helene Haug tilbyr veterinære hjemmetjenester i Oslo og i Oslo-området.

- undersøkelse av din firbeinte venn i trygge og vante omgivelser
- spar tid og få veterinærbesøk når det passer for deg
- oppfølging og henvising ved behov for videre undersøkelser ved klinikk


Les mer: http://www.dyrlege123.no/


Tann-Klinikken.no Smestad

Sørkedalsveien 90 B
0377 Oslo
Tjenester: Tannlege
Tann-Klinikken.no Smestad

Vi er en liten klinikk midt i Smestadkrysset som tar imot nye pasienter. For mer info besøk hjemmesiden vår: www.tann-klinikken.no


Jas Rekruttering & Coaching v/Jonathan Skaare

Øvrefoss 6 G
0555 Oslo
Tjenester: Fotografering, Eiendomsmegler, Arkitekt, Interiørarkitekt, Vaktmester, Frisør, Personlig trener, Bemanning, Headhunting, Rekruttering, Vikarbyrå
Jas Rekruttering & Coaching v/Jonathan Skaare

Noen faktaopplysninger:
* Undertegnede har 15 års erfaring innen rekruttering av mellomledere og spesialister innen salg i Nord-Europa.
* Vi opptrer som strategiske samarbeidspartnere for våre oppdragsgivere. Sammen har vi ett felles mål;
å få på plass rett person i en gitt nøkkelstilling, noe som er avgjørende for å gjennomføre bedriftens forretningsmessige målsetninger.
En kritisk suksessfaktor for de fleste bedrifter i det 21. århundre er å rekruttere og ikke minst beholde nøkkelpersoner. Executive Search er således et av de viktigste ”verktøy” som er tilgjengelig for ledere av enhver organisasjon med tanke på å mestre fremtiden.
JAS Rekruttering gjennomførte i fjor 25 ansettelser med spesialist - og/eller lederkompetanse.
Vi påtar oss kun oppdrag hvor vi er sikre på å kunne ”levere” og leve opp til de standarder og forventninger du har.


Hankø Fjordhotell & SPA

Vikaneveien 405
1621 Gressvik
Tjenester: Julebord, Restaurant, Selskapsmat, Event/opplevelse, Ferie, Firmatur, Hytteutleie, Opplevelsesreiser, Sommerfest, Teambuilding, Temaferie, Spa
Hankø Fjordhotell & SPA

Hankø Fjordhotell & SPA er vakkert beliggende på en øy i Oslofjorden(2 minutter fra fastlandet med egen ferje)kun en drøy times kjøretur fra Oslo og 12 km fra Fredrikstad. Hotellet er et fullservicehotell med 102 rom, 220 sengeplasser, stor konferanseavdeling, et av Norges største SPA, sommeråpen Seilerkro og bryggeplasser.

Vi har spesialisert oss på organiserte aktiviteter både innen- og utendørs - og kan i tilby bl.a. fotballbane, idrettshall, tennisbaner, minigolf & bocchia, ridning, båtaktiviteter, sykling, egne badestrender, joggeløyper, hotellhage med teamaktiviteter etc.

Vårt mål er å gi dere unike arrangementer med fokus på opplevelser. Velkommen til Hankø!


Linda Marie - Makeup Artist

Lørenveien 35
0585 Oslo
Tjenester: Frisør
Logo mangler

Som freelance makeup artist tar jeg ulike makeup og styling oppdrag. Slik som brude sminke, fotoshoots, catwalck,
musikkvideoer, tv/reklame og kortfilm. Jeg holder kurs hvor jeg lærer enkelt persjoner eller en gruppe med venner/kollegaer hvordan å legge den perfekte dag/kvelds makeupen. Jeg har mulighet til å komme hjem til deg og sminke deg til spesielle anledninger som bryllup, ball, bursdager, julebord og andre sammenkomster hvor du ønsker å vise deg frem fra din beste side.
Jeg tilbyr også farging vipper og bryn. Og napping av bryn.

Send meg gjerne en mail, eller ring :)


Lasikreise AS

Jørgen C. Knudsensvei 15
3925 Porsgrunn
Tjenester: Øyekirurgi
Logo mangler

Lasikreise tilbyr øye og fedmekirurgi.
Lasikreiser har eksistert siden 2004 og var det første selskap i Skandinavia som tilbød lasikreiser -øyeoperasjoner - i Litauen, Latvia, Tyrkia og Tsjekkia. Vi er derfor den originale og opprinnelige lasikreise. Mer enn 3000 nordmenn har til nå reist med oss for overvektkirurgi(gastric bypass), synskorrigering av nærsynthet, langsynthet og skjeve hornhinner (astigmatisme). Vi tilbyr også behandling av alderssyn(aldersbetinget langsynthet) Lasikreise er den eneste aktør på markedet som tilbyr et komplett opplegg med forundersøkelser og etterkontroll i Norge. Lasikreise har tett samarbeid med Sinsenklinikken. Alle våre leger har pasientforsikring.


Budapest klinikken AS

Postboks 225
9253 Tromsø
Tjenester: Ansiktsløfting, Brystforstørrelse, Brystreduksjon, Fettsuging, Rynkefjerning/Botox, Spa, Fedmekirurgi
Logo mangler

Budapest Klinikken AS formilder tannbehandling, plastisk kirurgi, hudbehandlinger, helsetjenester samt spesialist -helsetjenester mellom nordmenn og Oxygen Medical og Easthetica som er to av europas største helsehus på hele 7000 m2 i Budapest, Ungarn.

Vårt hovedfokus er trygghet og kvalitet, og følgelig har vi kun ansatte som er autorisert norsk helsepersonell: som lege, sykepleiere og spesialsykepleiere.

Vi tilrettelegger og bistår med alt det praktiske for våre pasienter som: transport, overnatting planlegging, bestilling av timer, og veiledning slik at det skal være trygt og enkelt for alle og reise til Budapest og motta behandling.

Hos oss vil du møter du kun norske sykepleiere og leger som alle har god kjennskap til klinikken, deres rutiner, behandlinger, og som samtidig har bred medisinsk kompetanse.

Vi samarbeider gjerne med øvrig helsevesen som f.eks fastlege og kan hvis ønskelig tilrettelegge for sykemelding samt røntgen/CT og øvrige undersøkelser I Norge før avreise til Budapest.

Vår klinikk I Budapest er et av Europas største helsehus og har en unik sammensettning av spesialister innefor de fleste fagfelt. Dette gjør at du som pasient til en hver tid kan føle deg trygg og ivaretatt.

Alle våre norske pasienter kan fritt under hele oppholdet benytte klinikkens øvrige fasiliteter som spa avdeling, barnevakt (egen bemannet barneavdeling), treningssenter, basseng, velvære senter med bl.a 12 forskjellige bastuer/sauna, aerobic, spinning, restaurant, kaffebar etc. Pasientene blir hentet og kjørt fra/til på flyplass og hotell, og kan gratis reise med t-bane, undergrunn og buss.

Ønsker du mer informasjon eller en uforpliktende prat er du velkommen til å ta kontakt med vårt kundesenter på telefon eller e-post.


Marcus Trening & Massasje John Marcus Josefsson

Christoffer Hellums Vei 34
0951 Oslo
Tjenester: Personlig trener
Logo mangler

Svensk & selvstendig næringsdrivende personlig trener hos fitfactory i Oslo som påbegynt massasjestudier hos Axelsson Body Work. Mange års erfaring som PT fra Elixia, med kunnskaper innenfor forebygging, styrkeøkning, vektreduksjon, livsstilsendring, opptrening, muskulær imbalanse og også erfaring fra langrenn og løpskonkurranser og formtopping til konkurranser


Helsegruppen Nemus SA

Østensjøveien 79
0667 Oslo
Tjenester: Akupunktur, Fysioterapi, Kiropraktor
Logo mangler

Helsegruppen NEMUS samarbeider for å gi deg best mulig behandling og forebygging av dine muskel- og leddplager. Alle klinikkene favner flere fagretninger der kiropraktikk og fysioterapi står sentralt.


Memira AS

Sørkedalsveien 10
0369 Oslo
Tjenester: Øyekirurgi
Logo mangler

Memira er ledende i Norge og Norden innen øyebehandlinger

Når du har bestemt deg for å gjennomføre en øyebehandling kommer neste valg: Hvem skal utføre den? Hos oss kan du være sikker på at du blir behandlet av de mest erfarne øyelegene med spesialkompetanse, og at vi bruker den absolutt beste teknologien.

Vi har siden starten i 1990 vokst mye, og i dag er vi Nordens ledende kjede innen øyebehandlinger med nærmere 50 klinikker i Norge, Sverige, Danmark og Tyskland.

En klinikk nær deg - 11 klinikker i Norge;

Bergen, Drammen, Fredrikstad, Hamar, Kristiansand, Lillestrøm, Oslo, Stavanger, Tromsø, Trondheim, Ålesund

På Memira mener vi at tilgjengelighet er viktig for en god behandling. Derfor har vi satset på å ha mange klinikker over hele landet. Dermed slipper du å reise langt, du får personlig og tilpasset behandling med god service.


Max Boxing Max Mankowitz

Smålensgata 8 B
0657 Oslo
Tjenester: Personlig trener
Gå til hjemmeside | Endre oppføring
Logo mangler


Skreddesyr et opplegg for den enkelte - har masse erfaring med mosjonister, men også vært landslagstrener i flere år.


Sentrum Tannlegesenter

Grønland 12b
0188 Oslo
Tjenester: Tannlege
Logo mangler

Sentrum Tannlegesenter er en topp moderne klinikk i hjertet av Oslo. Vi kan tilby deg de beste og mest moderne metodene-enten det gjelder forebyggende arbeid, tannbehandling og reparasjoner eller kosmetisk tannpleie. Hos oss vil du alltid bli møtt av mennesker som lytter til deg og gir deg gode råd, slik at du selv kan bidra til å forbedre din tannhelse.
Hele staben av Sentrum Tannlegesenter engasjerer seg for å gi deg tannbehandling av høy kvalitet. Vi bygger langvarige relasjoner en smil om gangen.


QuickCare.no

Solhellinga 13f
2315 Hamar
Tjenester: Teambuilding, Fysioterapi
Logo mangler

Sunnhet kan ikke være motivert av annet enn din egen motivasjon.
- Fysioterapi
- Personlig trening
- Foredrag
- Salg av spesial treningsutstyr


Tannlege Amjad Hosseini

Berggata 20
1607 Fredrikstad
Tjenester: Tannlege
Logo mangler

Tannlege Groruddalen, Tannlege Oslo, Akutt behandling, Akutt tannlegehjelp, Akutt tannpine, Akutt time, Akuttbehandling av tenner, Akuttime, Akuttmottak, Allmenpraktiserende tannlege, Allmenspesialist, Amalgam, Amalgam i tennene, Anestesi, Bedriftstannhelse, Bedøvelse, Bitewings, Bleke tenner, Bleking, Bro, Cerec, Cereclakse, Digitale røntgen, Endo, Endodonti, Endodontist, Endospesialist, Estetisk tannpleie, Fasetter, Fyllinger, Gebiss, Gull i tennene, Hovent tannkjøtt, Hull i tennene, Hvite fyllinger, Hvite porselensfyllinger, Hvite tenner, Implantater, Implantatkirurgi, Invisalign, Kirurgi, Kosmetisk tannpleie, Krone, Kroner, Munntørr, Narkose, Opg, Oralkirugi, Periodonti, Periodontist, Periodontitt, Plastfyllinger, Porselensfyllinger, Porselensinnlegg, Profylakse, Proteser, Protetikk, Pusse tenner, Pyrea, Regulering, Rens av tenner, Rotfylling, Røntgen, Skallfasetter, Skifte fyllinger, Smertefri sone, Spesialister, Sykdom i tennene, Syke tenner, Tannbehandling, Tannbehandling i narkose, Tannbelking, Tannbleking, Tannhelsesekretær, Tannimplantat, Tannimplantater, Tannkjøttsykdom, Tannkjøttsykdommer, Tannklinikk, Tannlege, Tannlegesenter, Tannlegeskrekk, Tannpleie, Tannpleie i narkose, Tannpleier, Tannregulering, Tannrens, Tannskader, Tannvondt, Tenner på timen, The wand, Tryllestaven, Usynelig tannregulering, Usynlig tannregulering, VisdomstennerSkjulAkutt behandling, Akutt tannlegehjelp, Akutt tannpine, Akutt time, Akuttbehandling av tenner, Akuttime, Akuttmottak,


Tannlegene Baldetorp AS

Kirkev 61
0364 Oslo
Tjenester: Tannlege
Logo mangler

Sunne tenner er vår målsetning. Din egen innsats for hjemme er den beste måten å oppnå dette på.

God tannhygiene, fluorskylling og regelmessige måltider er viktige faktorer. Vi veileder deg slik at du kan oppnå dette på en måte som passer deg og din livsstil.

Vi hjelper deg med å legge opp en strategi, slik at du på en enkel måte kan holde tennene og tannkjøttet friskt. Det er aldri for sent å legge seg til gode vaner.

For omtale se her:

http://www.anbefalt.no/omtale/1016998633/tannlegene+baldetorp+as?search_word=tannlege&geo_area=oslo

Asbjørn Moe

Leilighet 135 Uelandsgate 8
0175 Oslo
Tjenester: Personlig trener
Logo mangler

Personlig trener med fokus på funksjonell trening. Gruppeinstruktør som arrangerer bootcamps for grupper og smågrupper i Oslos grønne lunger.


Gustav Von Stibor

Storgata 30
3611 Kongsberg
Tjenester: Tannlege
Logo mangler

Tannlegene Stibor, Waller og Paulsrud. Åpent alle dager, kveld/lördag etter avtale.


Kursleder Trine Gomsrud Nyfelt

Damfaret 14 B
0671 Oslo
Tjenester: Personlig trener
Logo mangler

Veiledning for kosthold, vektreduksjon og trening etter Roede-metoden.


Norum Feng Shui

Hestehagen 26
2069 Jessheim
Tjenester: Interiørarkitekt, Akupunktur, Butikkinnredning, Boligstyling, Interiørdesign
Logo mangler

Leser siste år til feng shui konsulent.
Tilbyr elev konsultasjoner til sterkt redusert pris.
Ordinarie pris fra 4000, - til 12000, -
NÅ FRA 1500, -.
Tag kontakt via mail for mer info.
Mvh Zandra Norum


Eun Berit Aune

Bergsliens Gate 2
0354 Oslo
Tjenester: Frisør
Gå til hjemmeside | Endre oppføring
Logo mangler

Makeup artist,
Sminke for foto, film og tv, teater, noe SFX , og hår styling.


Refleksolog Skarpmoen

Pilestredet Park7
0176 Oslo
Tjenester: Akupunktur, Fysioterapi, Kiropraktor
Gå til hjemmeside | Endre oppføring
Logo mangler

Refleksologi er en behandlingsform og anvendes ved akutte smerter/skader og vedvarende/kroniske lidelser og sykdommer, samt forebyggende. En refleksolog jobber og for å bedre helse og velvære, redusere stress og gjenvinne tapt vitalitet.


Furuholmen Friluft AS

Dagaliveien 26 B
0776 Oslo
Tjenester: Personlig trener
Logo mangler

Furuholmen Friluft er en friuftskole for barn, som legger vekt på at barna skal bli glad i naturen helen året. I vinter har vi glad i slalom og vår høst friluftskole på Trollvann. Vi stimulerer gjennom aktivitet læring gjennom lek planter, dyr , spikking, fisking. Bruke fantasi øke kreativitet vi bruker det som er i skogen. øke motorikken orientering, hinderløyper, taubane, klatring, taueldorado.utenom friluft .Gode opplevelser i naturen og glade friluftsbarn , den beste innvisteringen i dit barns fremtid. Nyhet i vinter er Glad i slalom på Trollvann, gå inn på vår hjemme side www.furuholmenfriluft.no å se oversikt over alle våre kurs vi har hele året.


Oslo Hudpleieklinikk AS

Bogstadveien 49
0366 Oslo
Tjenester: Kosmetisk kirurgi, Akupunktur, Fettsuging, Hudpleie, Rynkefjerning/Botox
Logo mangler

Oslo Hudpleieklinikk har vært etablert i Oslo i mer enn 20 år og er lokalisert på 4 steder: Majorstua: Bogstadveien 49, Frogner: Løvenskioldsgate 10, Sentrum: Piletstredet 8, Grünerløkka: Thv.Meyersgate 60. Oslo Hudpleieklinikk er ikke en ordinær hudpleieklinikk, men en medisinsk kosmetisk klinikk som utfører alle typer ansikts- og kroppsbhandlinger. Alle behandlere, leger, sykepleiere, hudterapeuter og medisinske fotpleiere har lang erfaring og høy spisskompetanse. Alle konsultasjoner er gratis. Ring 22 46 88 50 for timebestilling eller send e-post til: kontakt@hudpleieklinikken.no


Helgesen Aktivitet

Sophus Aars Vei 4
0588 Oslo
Tjenester: Personlig trener
Logo mangler

Utdannet elite PT.
Trener deg hjemme, på arbeidsplassen din, ute i skog og mark eller i egen PT sal.
Hvor som helst.
Tar alle type oppdrag.
Kosthold osv.


Stine Simonsen Fysioterapi

Kongsberggata 8
0468 Oslo
Tjenester: Fysioterapi
Logo mangler

Stress og Traume behandling, massasje, psykomotorisk fysioterapi og meditasjon.