Trenger du håndverker? Eller kanskje en regnskapsfører?
Se hvem dine venner anbefaler!
Så unngår du å bli lurt!
Så enkelt er det:
1. Legg inn oppdraget ditt (helt gratis)
2. Legg inn epost-adressen til 3-5 venner
3. Se hvem de anbefaler, og velg leverandør!
Du er helt anonym inntil du selv velger å bli kontaktet av en eller flere leverandører. Tjenesten er GRATIS og med­fører ingen forpliktelser. Les merSøkeresultat

Jar Isforum

Storengveien 28
1358 JAR
Tjenester: Konferanselokaler, Kurslokaler, Møterom, Selskapslokaler, Events/underholdning
Jar Isforum

Jar Isforum er et nytt anlegg med hockey og 4 curlingbaner.

Det er flotte møte/konferanse/selskapslokaler i anlegget beregnet for fra 6 til 150 personer. Konferanserommene er utstyrt med ulike projectorer, whiteboard, flipover og smartboard. Det er trådløst nett til bruk for konferansegjester. Vi har storkjøkken og avtale med cateringselskap for lunch og middagservering, egen servitør kan

Jar Curling arrangerer events for bedrifter og private, vi har 4 olympiske mestre og juniornorgesmesterne fra 2013 som kan instruere. Det egner seg utmerket for en dagskonferanse, Kick off, Strategisamlinger, avdelingsmøte eller bare en sammenkomst for kolleger.

Curling har lav begynnerterskel og krever ingen forkunnskaper, alt utstyr finnes i hallen av steiner, koster og curlingsko, instruksjon gis. Vi arrangerer bursdagsselskap og sosiale sammenkomster for bedrifter.

Jar Isforum ligger 5 minutter fra Lysaker, 15 minutters kjøring fra Oslo sentrum.

Vi har samarbeid med www.sant.no for Catering, de stiller gjerne med servitører.First Hotel Ambassadeur

Strømsø Torg 7
3044 Drammen
Tjenester: Hotell, Konferanselokaler, Møterom, Selskapslokaler, Events/underholdning, Julebord, Kurslokaler
First Hotel Ambassadeur

First Hotel Ambassadeur er et stort konferansehotell midt i Drammen. Hotellet har 15 møterom, og kan ha konferanser med opp til 800 gjester. Det er gåavstand til Drammen togstasjon, hvor også flytoget går til OSL.


Lampeland Hotell

 
3623 Lampeland
Tjenester: Hotell, Konferanselokaler, Kurslokaler, Møterom, Selskapslokaler, Events/underholdning, Julebord
Lampeland Hotell

Lampeland Hotell kjennetegnes som det lille personlige hotellet - et moderne hotell med personlig preg, lun og hyggelig atmosfære.

Beliggenhet kun 20 minutter fra Kongsberg.

Konferansekapasitet på inntil 130 personer og 51 hotellrom med 100 sengeplasser.

Lampeland Hotell er kjent for sin gode og hjemmelagde mat. Spisesalen har kapasitet for inntil 200 gjester, samt at det er bespisningsmuligheter både i a la carte restaurant og kafé. Hotellet har bar med alle rettigheter.

Vi tilbyr også en rikholdig og variert aktivitets- og underholdningsmeny, samt egen aktivitetsleder som skreddersyr et opplegg tilpasset gruppen.


Skarsnuten Hotell

Holdeskaret
3560 Hemsedal
Tjenester: Hotell, Konferanselokaler, Møterom, Selskapslokaler, Events/underholdning, Julebord, Kurslokaler
Skarsnuten HotellGlitrende Service DA

Tulipanveien 16
1475 Finstadjordet
Tjenester: Selskapslokaler, Catering, Julebord, Selskapsmat, Artister/artistformidling, Event/opplevelse, Utdrikningslag, Opplevelsesreiser
Logo mangler

Glitrende Service har som mål å være beste leverandør av tjenester i forbindelse med ditt arrangement i Oslo & omegn.

Glitrende Service er stedet du kontakter for en prikkfri gjennomføring av ditt event. Ta kontakt med oss - og vi sørger for at ditt arrangement blir en suksess. Vi sørger for at alt du trenger blir booket og klart til festen. Alle slike ting som du ellers selv må sørge for; lokale, mat, drikke, underholdning, servering, rydding, rengjøring.

Vår garanti er at du som kunde aldri betaler mer for hver underleverandør hos oss enn hva du må betale dersom du booker dette selv. Våre avtaler med våre underleverandører sørger for at vår fortjeneste ikke går på bekostning av din lommebok. Med andre ord: Du kan ikke tape.

Glitrende Service er de du kontakter uansett hva slags arrangement du trenger. Fest, kickoff, jubileum, konfirmasjon, bryllup, skilsmisse, dåp, begravelse, utdrikningslag, julebord, nyttårsball, familiesammenkomst mm.


Hurdalsjøen Hotell Og Konferansesenter

Skredderbakkvegen 9
2090 Hurdal
Tjenester: Hotell, Konferanselokaler, Møterom, Julebord, Events/underholdning, Selskapslokaler, Kurslokaler
Logo mangler

Hos Hurdalsjøen Hotell møter du et moderne kurs og konferansesenter med en hjemmekoselig atmosfære. Vi har fokus på god stemning og god mat, samtidig ligger alt til rette for godt gjennomførte kurs og konferanser. Vi arrangerer også aktiviteter som gjør firmaturen og kick offet minneverdig. Snakk med oss om sosiale sammenkomster og matservering i lavvoen (plass til ca 60 - 70 gjester).


Smedsgården V/Morten Thoen

Alfarvegen 391
3540 Nesbyen
Tjenester: Hotell, Konferanselokaler, Møterom, Julebord, Events/underholdning, Selskapslokaler, Kurslokaler
Logo mangler

Smedsgården er et hjemmekoselig hotell mellom Nesbyen og Gol i Hallingdal. Enten du kommer via rv.7 eller med Bergensbanen til Nesbyen stasjon er vi et naturlig valg for ferieopphold, kurs eller overnatting på reisen mellom Østlandet og Vestlandet. Vi er et velegnet sted for samling av små og store grupper opptil 60 personer. På sommeren finnes det gode muligheter for fot- og sykkelturer. Et besøk i Langedrag Naturpark, Vassfaret Bjørnepark eller Gardnos Meteorittpark er interessant for store og små familiemedlemmer. Se gjrne vår hjemmeside for flere aktivitets- og turforslag. Vinterstid kommer en raskt opp til Nesbyen Alpinsenter eller nypreparerte langrennsløyper i Nesfjella.
Vi ønsker dere velkommen til Smedsgården hotel!


Tyrifjord Hotell

Sundveien 22
3370 Vikersund
Tjenester: Hotell, Konferanselokaler, Kurslokaler, Møterom, Selskapslokaler, Events/underholdning, Julebord
Logo mangler


Tyrifjord Hotell - "Ikke for stort - ikke for lite".

Tyrifjord Hotell er et fullservice hotell med 64 værelser og 196 senger i Vikersund, midt i Buskerud, idyllisk beliggenhet ved Tyrifjorden med privat strand og marina - midt mellom Drammen, Kongsberg og Hønefoss, kun 60 minutter fra Oslo og 20 minutter fra Hokksund og Hønefoss.

Her finner du moderne kurs -og konferansefasiliteter, et kreativt og moderne kjøkken og en hyggelig, fleksibel atmosfære, der gjestene vies full oppmerksomhet.

Hotellets idylliske og landlige beliggenhet ved Tyrifjorden danner en hyggelig ramme rundt gjennomføringen av møter og konferanser, kick-off arrangementer, bryllup og jubiléer, julebord og selskaper.

Hotellet ligger ved sundplassen Østre Vikersund der løytnant Johan Sommer og hans kone Lisbeth Hansdatter Erfings bygget gjestgiveriet Østsundet rundt 1665. Det gamle gjestgiveriet ble flyttet til Drammens Museum i 1990, men gjestgivertradisjonen lever videre i dag - om enn i en noe mer moderne innpakning.

Konferanseavdeling med fem plenumsaler, hvorav tre har direkte utgang til terrassen og fjorden. Tolv grupperom. Konferanseservice. Restaurant med a la carte og småretter. Uterestauranten Lysthuset Fjordrestaurant & Brygge åpent hele sommeren.Bedriftshyttetur.no Singelturer.com og SelskapsExpressen

Tr.Heimsvegen 96
2050 Jessheim
Tjenester: Konferanselokaler, Selskapslokaler, Sommerfest, Julebord, Overtidsmat, Restaurant, Hotell, Event/opplevelse, Ferie, Firmatur, Gruppereiser, Teambuilding, Opplevelsesreiser
Logo mangler

Bedriftshytter, intime og sosiale samlinger for din bedrift. Alt tilrettelagt!
SelskapsExpressen- Eventbyrå og Selskapsmat.
Kick off, hytteturer med all inklusive bevertning for bedrifter, fester, brylluper (arrangert over 100 av de) barndåp og konfirmasjon.
Vi kommer hjem til deg og lager maten! Billig og bra, med pengene tilbake garanti!!Singelturer-turer for deg som ønsker treffe folk i hyggelige sammenkomster. Utvid nettverk, finn en partner, elsker eller venn.


Ringnes Ølsenter

Thorvald Meyers Gate 2
0555 Oslo
Tjenester: Selskapslokaler, Julebord, Event/opplevelse, Firmatur, Sommerfest, Teambuilding, Utdrikningslag
Logo mangler

På Ølsenteret tar vi sikte på å formidle ølkunnskap og god ølkultur. Vi holder ølkurs etter avtaler for grupper, og vi har også åpne ølskoler der enkeltpersoner kan melde seg på øl- og matskoler, øl- og osteskoler og rene ølskoler.

Vi leier også ut våre lokaler til alle interessenter, det være seg bedriftsmøter, fester eller private arrangementer. Alle våre lokaler er fullt utstyrt med nødvendig lyd- og lysutstyr til presentasjoner. Alle lokalene har også muligheter for matservering, fra møtemat til selskapsretter.

Vi strekker oss så langt vi kan for å etterkomme gjesters ønsker i forbindelse med arrangementer og tar sikte på å skreddersy alle arrangementene etter gjestenes ønsker i våre lokaler ved Ringnes Park, øverst på Grünerløkka.

Vi på Ølsenteret ønsker alle velkommen til lærerike og hyggelige opplevelser i våre flotte og ærverdige lokaler på Gamle Ringnes Bryggeri.

For reservasjon av møter og arrangement på Ringnes Ølsenter, vennligst kontakt oss på:

Telefon: +47 469 25 205 (08.00 - 16.00)
E-post: ringnes.olsenter@ringnes.noTempelseter Eiendom AS

Besserud
3359 Eggedal
Tjenester: Selskapslokaler
Logo mangler

Bevertningssted/Selskapslokale på Tempelseter i Eggedal. Alle rettigheter. Kan dekke til ca 110 pers i 1. etg og ca 60 stk i 2. etg. Mat etter ønske fra kunde.


PROVISO HOLDING AS

Rosenholmveien 25
1414 Trollåsen
Tjenester: Konferanselokaler, Selskapslokaler, Julebord
Logo mangler

Proviso - når arrangementer skal gjennomføres - profesjonelt og kostnadseffektiv!

Proviso gir deg elektroniske løsninger for invitasjoner, påmelding og deltagerhåndtering.

Proviso Holding AS er et teknologi og rådgivningsselskap innen konferanse- og møteindustrien. Vi sørger for å skape effektive arrangementer for kundene; vi finner riktig tid, sted og omgivelser til best mulig pris, og vi løser alt det praktiske ved hjelp av webbaserte løsninger og ny teknologi. Vi passer på alle detaljer og sørger for at arrangementet blir så strømlinjeformet som mulig.

Proviso WebCon er en komplett, elektronisk løsning for invitasjoner, påmelding og deltagerhåndtering ved planlegging, organisering og gjennomføring av alle type aktiviteter. Du som arrangør
- Reduserer kostnader
- Reduserer tidsbruk
- Får bedre kontroll
- Får flere deltagere
- Og får mer igjen for investeringen….

Kort sagt: mest mulig for pengene og fornøyde deltagere!


MB Underholdning

Glabakkveien 4
2007 Kjeller
Tjenester: Selskapslokaler, Event/opplevelse, Firmatur, Sommerfest, Utdrikningslag, Opplevelsesreiser
Logo mangler

Vi har musikk til alle anledninger. Bryllup, temafester, sommerfester, julebord, bursdager, event. Ta kontakt for priser.


Trehundresekstigrader Event & Location As

Forneburingen 11
1360 Fornebu
Tjenester: Konferanselokaler, Event/opplevelse, Firmatur, Gruppereiser, Sommerfest, Teambuilding, Temaferie, Opplevelsesreiser
Logo mangler

360 Grader Event & Locations AS

Engasjement og kompetanse må til for å skape et vellykket prosjekt.

360° Event & Location AS har bred kompetanse innen prosjektledelse og logistikk, i tillegg til å ha et produksjonsteam innen film og bilde.

Vi har kreative og engasjerte medarbeidere med stor arbeidsglede. Gjennom fokus på god organisering, og ved å finne de rette samarbeidspartnere, har vi det som skal til for å skape gode opplevelser.

Gjennom våre 4 konsept 360° Event, 360° Produksjon, 360° Gruppereise og 360° Konferanse tilbyr vi alt fra kick-off, seminarer og lanseringer, til turer på sjø eller fjell med spesielle naturopplevelser.


"Tempelsetra" - Tempelseter Eiendom AS

Tone Besserud
3359 Eggedal
Tjenester: Julebord, Catering, Selskapslokaler, Overtidsmat, Selskapsmat, Restaurant, Sommerfest
Logo mangler

Bevertning- og selskapslokale på Tempelseter i Eggedal, som kan dekke til ca 120 pers i 1. etg og ca 60 i 2. etg. Vi baserer vår selskapsmeny på god gammeldags heimlaga mat


Drengsrud Gård Cdo As

Johan Drengsruds Vei 52
1385 Asker
Tjenester: Konferanselokaler, Selskapslokaler, Catering, Julebord, Restaurant, Selskapsmat, Sommerfest, Teambuilding, Utdrikningslag
Logo mangler

Informasjon om selskapslokaler

Vi leier ut til selskaps lokaler til både stor og små arrangement. Vi har Hovedhuset, Peisestua og Drengestua som vi leier ut separat til dette formålet. Alle lokalene har egen inngang og kjøkken.

Vi har alt fra bryllup, jubileer, bursdager, konfirmasjoner, julebord, sommerfester, kick off, events, millenium med mer.

•Hovedhuset har plass opp til 100 personer til bespisning i søylesalen. Det er mulig å leie 1.etg, 2.etg og peisestua, alt etter behov og ønske. Lokalet er lyst og luftig med god høyde under taket og er nylig totalrestaurert.

•Drengestua har plass opp til 64 personer til bespisning. Det gamle vognsjulet på gården er totalrestauret til et topp moderne lokale. Det er god høyde under taket og som gir en god romfølelse.

•Peisestua har plass opp til 44 personer til bespisning. Og gir en litt mer lun setting med barkrakker, bardisk, lyst tak og peiskos.


Recover, Norefjell

Pb 52
3536 Noresund
Tjenester: Konferanselokaler, Julebord, Ferie, Restaurant, Sommerfest, Opplevelsesreiser
Logo mangler

Eksklusive laftede "stuer" med totalt 10 bonderomantiske små-leiligheter hver på 35 - 120 m2. Høy standard. Alt i tradisjonell byggeskikk.
Atmosfære fra år 1870, med nødvendige moderne fasiliteter.
Jomfruelig beliggende med kort avstand til alle aktiviteter på Norefjell.
Vel tilrettelagt for fysisk aktivitet - mental avkobling, avspenning og hvile.
Massasjebad i eget badehus.
Stort hovedhus med Restaurant, salonger og møterom, hvor vi tilrettelegger alle typer gruppe arrangement.


Storefjell Resort Hotel

Golsfjellet
3550 Gol
Tjenester: Hotell, Konferanselokaler, Kurslokaler, Møterom, Selskapslokaler, Events/underholdning, Julebord
Logo mangler

Storefjell Resort Hotel befinner seg på Golsfjellets solside, 1001 m.o.h. Vi arrangerer alt fra kurs-konferanser, messer, firmaweekender, julebord, jubileer, danseweekender og show-weekender, til seniorturer og ferieopphold for par og familier.
I gangavstand fra hotellet finnes to skiheiser og barneheis. Skiutleie. Kjelkebakke.
Milevis med gode turløyper rett utenfor døren både sommer og vinter.
Innendørs finnes svømmebasseng, vannsklie, squash, spa-avdeling.
Storefjell er kjent for sin gode mat og gode service, og trivelige atmosfære.
Orkester og pianobar 6 dager i uken.
Velkommen til fjells!


Selskapslokaler As

Myntgata 3
0151 Oslo
Tjenester: Konferanselokaler, Selskapslokaler, Julebord, Selskapsmat, Sommerfest
Logo mangler

Velkommen til Oslo Militære Samfund!

Selskaper, bryllup og konferanser i tradisjonsrike lokaler i Oslo.

Se direkte link til vår hjemmeside.


Reiser & Opplevelser AS

Kongsvinger Turistinformasjon -Glommengaten 33
2211 Kongsvinger
Tjenester: Konferanselokaler, Catering, Julebord, Selskapsmat, Artister/artistformidling, Cruise, Event/opplevelse, Ferie, Feriehus, Firmatur, Fiskereiser, Gruppereiser, Hytteutleie, Jaktreiser, Sommerfest, Teambuilding, Temaferie, Utdrikningslag, Opplevelsesreiser
Logo mangler

Vi skreddersyr stemningsfylte firmaopplegg for å styrke gruppefølelsen og relasjonene til hverandre. Vi arrangerer på arenaer i inn og utland etter deres ønsker og kopler på de rette virkemidler slik at ansatte og kunder blir fornøyde. Kurs konferanse opplegg for små og store grupper i samarbeid med coacher utifra deres problemstillinger. Varierte arrangement Rally VM Finnskogen 9. - 10. feb med konferanseopplegg, konferanse og vikingegilder, herregårdsopplegg, gourmet mat opplevelser, festningsopplegg m/kulturhistorisk underholdning, SPA anlegg, hotell, store og små hytter, Tyrkiareiser, cruise i middelhavet, rødehavet, Karibien, middelalderbyer, flyreiser, bussturer m/historieguiding m.m. VELKOMMEN!


Big Biff Majorstuen AS

Bogstadvn 64
0364 Oslo
Tjenester: Selskapslokaler, Julebord, Selskapsmat, Restaurant, Sommerfest
Logo mangler

Big Horn Steak House forvalter en av de sterkeste merkevarene i norsk restaurantverden og er Norges ledende varemerke innen markedssegmentet for biff.

BHSH er et amerikansk inspirert "biffhus" og tar vare på den ekte steakhouse tradisjonen - med sin tradisjonelle og uformelle atmosfære, profesjonelle service og møre, saftige biffer.

Konseptet er enkelt, rasjonelt og veltilpasset og profilerer seg på høy servicegrad og høy kvalitet til konkurransedyktige priser. Det kjennetegnes av rask servering i et uformelt og avslappet miljø - hvor gjesten settes i fokus.

Restaurantene har sterk fokus på kundetilfredshet og kundelojalitet.

Velkommen til oss!


Norske Konferansehoteller AS

Schous Plass 1
0552 Oslo
Tjenester: Hotell, Julebord, Konferanselokaler, Restaurant, Sommerfest
Logo mangler

Uten at det koster noe ekstra, finner vi det hotellet som passer ditt arrangement. Vi svarer deg innen en time og hjelper deg å spare mye tid på administrasjon. La oss få vite om du har spesielle ønsker - enten det gjelder programmet, utsikten, SPA-tilbudet eller arkitekturen i konferanserommet. Vi finner riktig sted til riktig pris!


Rustad Kafe As

Hallingdalsveien 21
3534 Sokna
Tjenester: Catering, Julebord, Overtidsmat, Selskapslokaler, Sommerfest
Logo mangler

Rustad Kafe har over 60 års erfaring med kafe, selskap og catering. Vi har en dyktig stab av kokker som sørger for god hjemmelaget mat i rikelige porsjoner til en rimelig pris. Vi er størst på catering i Ringerike!


Bardøla Høyfjellshotell

Bardølavegen 33
3580 Geilo
Tjenester: Hotell, Konferanselokaler, Møterom, Julebord, Events/underholdning, Selskapslokaler, Kurslokaler
Logo mangler

Bardøla Høyfjellshotell ligger idyllisk til på ski-eldoradoet Geilo i Buskerud fylke ved foten av Hallingskarvet. Vi er et hotell med lange tradisjoner som vi er opptatt av å holde ved like, og vi ønsker å gi deg som gjest et minneverdig opphold, enten du er her på ferie, eller på kurs og konferanse. Vi kan tilby gode hotellrom og koselige tømmerhytter for overnatting.


Investering Og Ferie Jensen

Tveiterhellinga 6
2040 Kløfta
Tjenester: Eiendomsmegler, Utleiemegler, Hotell, Bilutleie, Event/opplevelse, Julebord, Næringsmegling, Selskapslokaler, Konferanselokaler, Teambuilding, Firmatur, Restaurant, Sommerfest, Utdrikningslag, Eiendomsmegler (borettslag), Opplevelsesreiser
Gå til hjemmeside | Endre oppføring
Logo mangler

Hei og velkommen til vår hjemmeside.

Dette som vi nå er i gang med og som vi håper dere også blir med på, 'kan' hvis vi vil og jobber litt med det bli til noe KJEMPESTORT. Vi har kastet oss ut` i det og ønsker at dere også vil ta del i dette. Casa la Perla har nå startet et reiseselskap (CLPtravel- www.clptravel.no) hvor vi kan formidle alt av reiser og turer World Wide. Hva du vil og hvor du vil bestemmer du selv, men ta i alle fall kontakt så skal du bli godt kjent med reise og investeringsmulighetene.
Du kan Investere i bare penger, du kan investere i boliger, du kan investere(spare til ferie) fast hver mnd. og så gjøre det om til ferie eller andre produkter ved behov.
Du kan kjøpe hus, leiligheter, deleierskap i hus og leiligheter, flybilletter, leiebil osv. gjerne med et cruice i tillegg. Dette er et selskap som drives i mange land og nesten uten begrensninger. Idrettslag, musikkforeninger, sangkor osv. ta kontakt. Send mail og bli kjent med oss. Kurt-Arne Jensen