Trenger du håndverker? Eller kanskje en regnskapsfører?
Se hvem dine venner anbefaler!
Så unngår du å bli lurt!
Så enkelt er det:
1. Legg inn oppdraget ditt (helt gratis)
2. Legg inn epost-adressen til 3-5 venner
3. Se hvem de anbefaler, og velg leverandør!
Du er helt anonym inntil du selv velger å bli kontaktet av en eller flere leverandører. Tjenesten er GRATIS og med­fører ingen forpliktelser. Les mer



Søkeresultat

Christiania Qvartalet Møtesenter

Grev Wedels plass 5
0102 Oslo
Tjenester: Events/underholdning, Konferanselokaler, Kurslokaler, Møterom, Selskapslokaler
Christiania Qvartalet Møtesenter

Med gangavstand fra Oslo Sentralstasjon og all offentlig transport finner du Christiania Qvartalet Møtesenter. Senteret ligger i Kvadraturen, sentralt i historiske Oslo.


Møtesenteret har et nyoppusset auditorium med dagslys og topp moderne utstyr, samt fem tilhørende møterom på samme plan. Utenfor finner du inspirerende fellesområder omringet av prisbelønnet arkitektur.

I oktober 2014 utvidet vi møtesenteret med en ny møteromsfløy bestående av 3 nye saler med kapasitet opptil 60 deltagere i klasseroms-oppsett. Lokalene har dagslys og er utstyrt med nytt ventilasjonsanlegg, møblement og AV-utstyr.

Møtelokalene har direkte utgang til vår restaurant og en egen sjarmerende bakgård som gjør at du kan arrangere selskapeligheter for opptil 200 personer gjennom hele året.

Parkering:
Det er rikelig med gateparkering i nærområde og i Q-park Bankplassen P-hus. P-huset er under gateplan ved Norges Bank.


Holbergs Terrasse Kurs- og konferansesenter

Stensberggaten 27
0170 Oslo
Tjenester: Events/underholdning, Konferanselokaler, Kurslokaler, Møterom, Selskapslokaler
Holbergs Terrasse Kurs- og konferansesenter

Innbydende møterom på et plan gjør gjennomføringen av arrangement praktisk og effektivt. Holbergs Terrasse Kurs- og konferansesenter er perfekt for oppdeling av små og mellomstore kurs- og konferansegrupper. Her finner du blant annet et flott auditorium med en velutstyrt AV-vegg og et høytidelig styrerom utenom det vanlige.

I vårt intime atrium med glassfasade vil deltagerne på dagtid kunne nyte lunsj i lyse og luftige omgivelser. På kveldsarrangementer serveres middag under det som føles som en åpen stjernehimmel.

Konferansesenteret ligger sentralt plassert i Pilestredet, rett ved høyskolen i Oslo.

Parkering:
Nærmeste parkering er Europark Frydenlund P-hus i Stensberggaten, på andre siden av inngangen til konferansesenteret.


Rica Holberg Hotel

Holbergs Plass 1
0166 Oslo
Tjenester: Hotell, Konferanselokaler, Kurslokaler, Møterom, Selskapslokaler, Events/underholdning, Julebord
Gå til hjemmeside | Endre oppføring
Rica Holberg Hotel



Vika Konferansesenter

Dronning Maudsgt. 10
0250 Oslo
Tjenester: Konferanselokaler, Kurslokaler, Møterom, Selskapslokaler, Julebord
Vika Konferansesenter

Skal du arrangere konferanse i Oslo, kan vi tilby praktiske og hyggelige konferanselokaler i Vika. Velkommen til en uformell og personlig atmosfære kun to minutter fra Aker Brygge og Nationaltheatret - et knutepunkt for offentlig kommunikasjon.

Vika Konferansesenter åpnet vi i 1996 som vårt aller første senter. Flere av våre medarbeidere har vært her siden oppstarten og sitter derfor på kompetansen som behøves for å gjennomføre alle typer arrangement.

Konferansesenteret strekker seg over to etasjer og består av fleksible, lyse møtelokaler og et rikt utvalg grupperom egnet for samlinger med behov for separate sesjoner. Vårt største møterom har kapasitet til 100 personer i kino. Det er velegnet for flere typer oppsett, har talerstol og mulighet for paneldebatt.

Parkering:
Nærmeste parkering er Europark Vestre Vika P-hus som ligger i samme bygg med innkjøring fra Munkedamsveien.


Ingeniørenes Hus Møtesenter

Kronprinsens gate 17
0251 Oslo
Tjenester: Konferanselokaler, Kurslokaler, Møterom, Selskapslokaler, Julebord
Ingeniørenes Hus Møtesenter

Nyrenovert funkisperle et steinkast fra Nationaltheatret, med romslige og fleksible lokaler i trivelige omgivelser.

Møtesenteret ble totalrenovert i 2013 og er nå universelt utformet. Alle saler og møterom er lett tilgjengelig for alle med blant annet tilgang til heis og toaletter i alle etasjer. Salene har nytt ventilasjonsanlegg, AV-utsyr inkludert teleslynge og ny belysning.

Vår Festsal tar opptil 300 deltagere og har egen scene, teknisk utstyr integrert og direkte utgang til egen terrasse og mingleområder som egner seg til utstilling og stands. Vi tilbyr også selskapslokaler for opptil 220 deltagere og arrangerer firmafester, mottakelser, bryllup, julebord, sommerfester og andre eventer.

Stedet er kjent for sitt meget gode kjøkken med nydelig hjemmelaget mat. Vi serverer alt fra enkle retter til større festmiddager.

Eurest Konferanse & Selskap driver fem konferansesenter i Oslo, med forskjellig beliggenhet og fasiliteter. Kapasitet fra 2 til 300 deltagere!

Parkering:

Nærmeste parkering er Europark Vestre Vika P-hus som har innkjøring fra Munkedamsveien.


Kragerø Resort

Stabbestadveien 1
3788 Stabbestad
Tjenester: Hotell, Konferanselokaler, Møterom, Julebord, Events/underholdning, Selskapslokaler, Kurslokaler
Kragerø Resort

ET LITE STYKKE SØRLANDET
Hotellet har særpreg i arkitektur, interiør og design, og ikke minst i beliggenhet - med Kragerøs skjønne skjærgård som nærmeste nabo kan resortet oppleves som "et lite stykke Sørlandet". Med beliggenhet ytterst på Stabbestads solrike nes, har hotellet et unikt utgangspunkt til å tilby et velfortjent avbrekk fra daglig stress og mas.

Kragerø Resort mer enn bare rom til leie. Hotellet tilbyr et 1700 mål stort opplevelsesområde, med spa-anlegg, golfbane, beach club, konferansesenter, variert turområde og et omfattende aktivitetstilbud.


Jeromes AS

Steinborgveien 49
0678 Oslo
Tjenester: Selskapslokaler, Julebord, Overtidsmat, Restaurant, Selskapsmat
Logo mangler

Restuaranten ligger i Oslo sentrum. Den er rustikk og serverer 100% hjemmelaget mat og god drikke. Rimelige produkter - høy hjemmelaget kvalitet.


Event Production AS

Gullkroken 5
0379 Oslo
Tjenester: Events/underholdning, Hotell, Artister/artistformidling, Event/opplevelse, Teambuilding
Logo mangler

20 års erfaring innen alle typer bedriftsarrangement.
Spesialfelt er kurs- / konferansemarkedet, kick offs, jubileum og tema arrangement. Vi tar ansvar for teknisk gjennomføring av faglig og sosial del.
Stort nettverk av foredragsholdere, kjente artister og underholdningsinnslag.
Event Production har den orginale aktiviteten "Herregårdsmord" som i 2014 rundet 450 gjennomføringer og passer for alle typer bedrifter / organisasjoner.


Cru Vin & Kjøkken

Ingelbrecht Knudssønsgt 1
0365 Oslo
Tjenester: Selskapslokaler, Catering, Julebord, Restaurant, Selskapsmat
Logo mangler

Mat og vin i kombinasjon er vår lidenskap, og det er det vi vil at du som gjest skal få oppleve. Vi har valgt å ha en liten meny som gjør det mulig å gi et variert bilde av sesongens råvarer bearbeidet på en flott måte.



Norges Røde Kors Sentrene AS

Hausmannsgate 7
0186 Oslo
Tjenester: Hotell, Selskapslokaler, Konferanselokaler
Logo mangler

Røde Kors Sentrene AS består av tre sentre. Det er Haraldvigen på en øy utenfor Kristiansand, Merket i Tisleidalen i Valdres og Eidene på Tjøme. Haraldvigen driver maritim leirskole på vår og høst. Om sommeren tilbyr de aktivitetsferie (ukesopphold) til barn og unge som trenger litt ekstra oppfølging. Merket driver leirskole, ferieopphold for funksjonshemmede og noe kurs og konferanse. Eidene driver ferie/aktivitetsopphold for funksjonhemmede samt kurs og konferanse for bedrifter, off. forvaltning og næringsliv generelt. Eidene er kjent for sin gode atmosfære og gode matopplevelser samt moderne kurs og konferanse avd.


Bjørn Tore Furset AS

Munkedamsveien 59 B
0270 Oslo
Tjenester: Selskapslokaler, Catering, Julebord, Restaurant, Selskapsmat, Sommerfest
Logo mangler

Fursetgruppen er i dag en fremgangsrik og godt etablert restaurantgruppe under stadig utvikling. Den er sammensatt av individuelle restaurantkonsepter med høyt kvalitets- og kompetansenivå.
"Min forretningsidé er at restaurantene ikke skal ha noe med hverandre å gjøre. Det er dette med totalopplevelsen, god mat, vin og rammen rundt, som er viktig for oss. Alle stedene er helt unike. Det som driver meg er gleden over å utvikle et konsept, jobbe det fram og se at det krones med å lykkes i et marked, " sier Bjørn Tore Furset, som er innehaver av alle stedene.


Matspecialen AS

Ole Deviks Vei 26
0666 Oslo
Tjenester: Selskapslokaler, Catering, Overtidsmat, Selskapsmat
Logo mangler

Matspecialen AS er Oslo`s største catering selskap med eget konditori. Vi leverer fra de enkleste møterundstykker til de deiligste retter og kaker til private, bedrift og offentlige etater. Sjekk gjerne ut våre referanser på www.matspecialen.no. Vel bekomme.


Acus As

Krokfossveien 69
2050 Jessheim
Tjenester: Hotell, Julebord, Selskapslokaler, Konferanselokaler, Restaurant, Sommerfest
Logo mangler

Boliger ved Oslo flyplass, Gardermoen. Vi har små leiligheter som fullt utstyrt for 1-6 personer. Du får gratis kabel-TV, Internet på rommet, treningsrum, vaskeri, parkering, mm. Meget gunstige priser ved opphold på minst 1 uke.


Brasserie Majorstua As

Bogstadvn 64
0364 Oslo
Tjenester: Selskapslokaler, Julebord, Selskapsmat, Restaurant, Sommerfest
Logo mangler

Jacob Aall Brasserie & Bar har en uformell og avslappet atmosfære som gjør stedet perfekt for en date, fredagspils eller en feiring. Jacob Aall er stedet for alle anledninger - her kan man ta en kaffe, spise lunsj, middag eller simpelthen nyte en velbalansert cocktail og god musikk.

Interiøret er elegant og moderne, med varme farger og kreative detaljer. Uteservering med varmelamper og tepper hele året.

Sjekk ut vår hjemmeside for Julemeny.

Konntakt restauranten for selskapsmeny.

Vi ønsker dere velkommen!


Rica Oslo Hotel

Karl Johans Gate 3
0154 Oslo
Tjenester: Hotell, Konferanselokaler, Møterom, Julebord, Events/underholdning, Selskapslokaler, Kurslokaler
Logo mangler

Rica Oslo Hotel er et førsteklasses forretningshotell sentralt beliggende i Oslo sentrum, Karl Johans gate med inngang fra Biskop Gunnerus gate. Med sin beliggenhet i sentrum er det kun to minutters gangavstand til Oslo Sentralstasjon og Flytoget.

Hotellet er et opplevelseshotell med særpreg, hvor kunst av mange kjente kunstnere presenteres både interiør- og eksteriørmessig i form av utsmykninger og skulpturer. Hotellet er miljøsertifisert etter verdens strengeste krav innen hotellbransjen og bærer miljømerket Svanen.


Driftsselskapet Pyntaberget AS

Nedre Vaskegang 6
0186 Oslo
Tjenester: Julebord, Konferanselokaler, Selskapslokaler, Restaurant, Sommerfest
Gå til hjemmeside | Endre oppføring
Logo mangler

Nyoppusset hotell med 60 senger, svømmehall, treningsal, konferanse rom, kinosal, spisesal, peisestue, pianostue, spisesal, moderne kjøkken leies ut til et arrangement av gangen.
Hyggelige priser.


OLE CATO LØBERG

Thorvald Meiers Gate 76 C
0203 Oslo
Tjenester: Rengjøring, Catering, Julebord, Konferanselokaler, Overtidsmat, Selskapslokaler, Vaskehjelp
Gå til hjemmeside | Endre oppføring
Logo mangler

Velkommen til Epil Catering vi leverer mat med høy kvalitet til fornuftig pris.

Vi har spesialisert oss på mat fra middelhavet(Spania, Italia, Frakrike, Helas, Tyrkia)
vi andbefalar alle våre kunder våre spesielle tapasmenyer eller grillmenyer som har meget høy kvalitet- grillmenyne er ikluderer kokk og servitør og utstyr- vi kan også være behjelpelig med (tallerken, bestikk, glass, bord, duker, telt)

Vi fokuserer på ferske råvarer med høy kvalitet.

Vi har Norges beste servise, der kunden står i fokus.

Vi har også en av Norges mest lovenede konditor som lager utrolige kaker og desserter.

Hvis dere har spørsmål kan dere ringe 41234672.

Mvh

Epil catering
Ole Cato Løber


Gaffel & Karaffel

Øvre Holmegata 20
4006 Stavanger
Tjenester: Konferanselokaler, Selskapslokaler, Catering, Julebord, Overtidsmat, Restaurant, Selskapsmat, Sommerfest, Teambuilding, Utdrikningslag
Logo mangler

Midt i Stavanger sentrum ligger Gaffel&Karaffel - et restauranthus og kulturscene med rom for det meste. Restauranten med tapas, småretter eller full à la carte, stort vinkart og hyggelige mennesker. Kom innom når lysten på noe veldig godt gjør seg gjeldende, eller bestill bord på forhånd. Alle retter kan deles og alle ganer gledes.

Andre etasje er plassen for å dele kulturopplevelser. Konserter eller revyer - i festsalen er det scene, bar og stor takhøyde. Julebord, bryllup, runde dager, konferanser med lunsj eller møter med middag. Vinsmaking, matkurs eller stand up i pausen. I Champagnebaren, festsalen eller på toppen med utsikt til Byfjorden. Huset har rom for alle typer arrangement, og vi hjelper deg gjerne med innholdet.

Skal dere ha et lukket arrangement og ønsker lunsj eller middag i restauranten utenom de ordinære åpningstidene, fikser vi det. Bare fortell oss hva dere ønsker! Scenen åpner i god tid før arrangementet starter. Tidspunktet annonseres her og i dagspressen.Lukkede arrangement kan gjennomføres i alle etasjer mandag - søndag kl. 08.00 - 03.00.

Alt kan deles på Gaffel&Karaffel!


Hurdalsjøen Hotell Og Konferansesenter

Skredderbakkvegen 9
2090 Hurdal
Tjenester: Hotell, Konferanselokaler, Møterom, Julebord, Events/underholdning, Selskapslokaler, Kurslokaler
Logo mangler

Hos Hurdalsjøen Hotell møter du et moderne kurs og konferansesenter med en hjemmekoselig atmosfære. Vi har fokus på god stemning og god mat, samtidig ligger alt til rette for godt gjennomførte kurs og konferanser. Vi arrangerer også aktiviteter som gjør firmaturen og kick offet minneverdig. Snakk med oss om sosiale sammenkomster og matservering i lavvoen (plass til ca 60 - 70 gjester).


Hotel Link AS

Strøket 1
1383 Asker
Tjenester: Hotell, Konferanselokaler, Event/opplevelse, Firmatur, Gruppereiser, Opplevelsesreiser
Logo mangler

Hotel-Link gjør din hverdag enklere! Vi hjelper deg å finne riktig sted til ditt arrangement. Skal du arrangere kurs, seminar, konferanse, julebord, bryllup eller trenger hotellovernatting, innhenter Hotel-Link tilbud på aktuelle steder helt kostnadsfritt for deg! Vi kan selvfølgelig også hjelpe deg med konferanseadministrasjon.


Restaurant Fossekallen AS

Vollsveien 13 J
1366 Lysaker
Tjenester: Konferanselokaler, Selskapslokaler, Julebord, Selskapsmat, Restaurant, Sommerfest
Logo mangler

Vi holder alle typer selskap på Fossekallen
Restaurant, og vår fantastiske beliggenhet skaper vi rammer som passer til ethvert selskap - bryllup, konfirmasjon, jubileer, bursdager, firmafester, julebord, konferanser og møter

Fossekallen konferansesenter ligger på Lysaker, i Granfos Næringspark, plassert i idylliske og avslappende omgivelser ved Faabro fossen. Herfra er det kun 5 min gangavstand fra Lysaker stasjon med fly- og lokaltog forbindelse.

Innerst i Granfos Næringspark, rett ved Oslo områdets mest imponerende fossefall - Faabro fossen - finner du Fossekallen Restaurant. Restauranten er plassert i en eldre, nyrestaurert fabrikkbygning full av karakter og sjarm, rett nede ved elvebredden med store panoramavinduer. Og hvis været tillater det kan du nyte mat og drikke på vår flotte utplass ved fossen.


Kjøkkensjefen Sebastian og kokkene har erfaring fra Bølgen og moi , Grand Cafe Oslo, Mathias Dahlgren i Sverige og er meget dyktige faglærte kokker. Vi har i dag et ungt og entusiastisk team på vårt kjøkken. Kjøkkenet baserer seg i hovedsak på friske norske og noe franske/spanke råvarer der kjøkkensjefen tilpasser menyen etter årstider og ønsker.


Lokalene ligger i en helt spesiell, lys og trivelig ”lysgård” omgitt av en liten bekk med fisk og store grønne planter.




Akevittruten V/ Borgersen

Pb. 525
2304 Hamar
Tjenester: Hotell, Konferanselokaler, Møterom, Julebord, Events/underholdning, Selskapslokaler, Kurslokaler
Logo mangler

Akevittruten tilbyr skreddersydde konferanser, firmaarrangement og reiser for grupper som ønsker fokus på matopplevelser, kultur og vertskap.

Vi samarbeider med en rekke utvalgte steder i Norge med høy kvalitet, tilstedeværende vertskap og fokus på kulinariske opplevelser. Sammen tilbyr vi unike opplevelser på steder med sjel og særpreg, gamle brennerier, storgårder, gjestegårder, historiske hotell, samt Arcus på Gjelleråsen.

Vi ordner alt fra bespisning, overnatting, transport, aktiviteter, teambuilding og opplevelser. Matkurs eller matshow er populært innhold på samlinger og konferanser, i tillegg til øl- eller akevittkåserier med smaking.

Vi gleder oss til å være vertskap for ditt kommende arrangement - velkommen til velsmakende opplevelser!

Se websiden for mer informasjon, referanser og programforslag.


Klimt Rythme & Bar As

Storgata 23
2000 Lillestrøm
Tjenester: Julebord, Selskapslokaler, Restaurant, Sommerfest
Logo mangler

Lillestrøms mest komplette utested - cafe - bar - nattklubb


Biff Hagen

Oskar Braatens Gate 4 A
0474 Oslo
Tjenester: Julebord, Catering, Selskapslokaler, Overtidsmat, Selskapsmat, Restaurant, Sommerfest
Gå til hjemmeside | Endre oppføring
Logo mangler

nedlagt.


Ingeniørenes Hus Møtesenter

Kronprinsensgate 17
0251 Oslo
Tjenester: Konferanselokaler, Selskapslokaler, Julebord, Event/opplevelse, Opplevelsesreiser
Logo mangler

Velkjent funkisperle et steinkast fra Nationaltheatret, med romslige og fleksible lokaler i trivelige omgivelser.

Skal du arrangere firmafest, kick-off, mottakelse, bryllup eller andre typer selskap? Våre selskapslokaler i Oslo gir en god ramme rundt ditt selskap, enten dere blir 50 eller 220 gjester.

Stedet er kjent for sitt meget gode kjøkken med nydelig hjemmelaget mat. Festsalen har scene og kan benyttes til opptredener. Ingeniørenes Hus Møtesenter har møterom fra 8 til 300 personer.