Trenger du håndverker? Eller kanskje en regnskapsfører?
Se hvem dine venner anbefaler!
Så unngår du å bli lurt!
Så enkelt er det:
1. Legg inn oppdraget ditt (helt gratis)
2. Legg inn epost-adressen til 3-5 venner
3. Se hvem de anbefaler, og velg leverandør!
Du er helt anonym inntil du selv velger å bli kontaktet av en eller flere leverandører. Tjenesten er GRATIS og med­fører ingen forpliktelser. Les merSøkeresultat

Dal Gård

Sølerødveien 80
3185 Skoppum
Tjenester: Hotell, Konferanselokaler, Kurslokaler, Møterom, Selskapslokaler, Events/underholdning, Julebord
Dal Gård

Dal gård ligger vakkert og usjenert til like utenfor Horten. Dal gård fremstår i dag som et moderne kurs og selskapslokale med lyse og moderne fasiliteter.

På Dal Gård serveres gjestene mat basert på ferske råvarer primært fra Vestfold. Menyen endrer seg med sesongen gjennom årstidene, spør gjerne om anbefaling. Ingen snarveier, bare god mat. Vi er stolte av vårt unike sted i det idylliske kulturlandskapet på Dal Gård. Flotte festlokaler ferdig rigget og ryddet inngår i pris for avtalt meny. Kokker, hovmester, servitører står klare til å ta godt vare på ditt selskap.

Velkommen!


Rica Havna Hotel

Havnaveien 50
3145 Tjøme
Tjenester: Hotell, Konferanselokaler, Kurslokaler, Møterom, Selskapslokaler, Events/underholdning, Julebord
Rica Havna HotelQuality Hotel Klubben

Nedre Langgate 49
3126 Tønsberg
Tjenester: Hotell, Konferanselokaler, Møterom, Selskapslokaler, Events/underholdning, Julebord, Kurslokaler
Quality Hotel Klubben

Quality Hotel Klubben, Tønsberg

Quality Hotel Klubben er et show-, familie- og konferansehotell. Med beliggenhet på Tønsberg Brygge og 12 000 m2 er hotellet et like naturlig valg for konferanser og møter som et familiehotell med restauranter, uteservering og show.Kragerø Resort

Stabbestadveien 1
3788 Stabbestad
Tjenester: Hotell, Konferanselokaler, Møterom, Julebord, Events/underholdning, Selskapslokaler, Kurslokaler
Kragerø Resort

ET LITE STYKKE SØRLANDET
Hotellet har særpreg i arkitektur, interiør og design, og ikke minst i beliggenhet - med Kragerøs skjønne skjærgård som nærmeste nabo kan resortet oppleves som "et lite stykke Sørlandet". Med beliggenhet ytterst på Stabbestads solrike nes, har hotellet et unikt utgangspunkt til å tilby et velfortjent avbrekk fra daglig stress og mas.

Kragerø Resort mer enn bare rom til leie. Hotellet tilbyr et 1700 mål stort opplevelsesområde, med spa-anlegg, golfbane, beach club, konferansesenter, variert turområde og et omfattende aktivitetstilbud.


taffelmusikk.no

Ensjøsvingen 2
0661 Oslo
Tjenester: Hotell, Restaurant, Artister/artistformidling
Logo mangler

Trenger du taffelmusikk for ditt bryllup, julebord, fødselsdag, firmafest, kick-off eller jubileum, er dette det rette stedet for deg. Vi formidler stemningsmusikk for enhver festlig anledning. Hos taffelmusikk.no kan du få den klassiske taffelpianisten eller så har vi mange andre kombinasjoner å tilby: Duo med vokal og piano, jazztrio med piano eller gitar, latinamerikansk eller afrikansk musikk eller rett og slett en flamencogitarist. Ved spesielle anledninger er det ofte spesielle ønsker som dukker opp, vi gjør så godt vi kan for å etterkomme de spesielle ønskene så den spesielle anledningen skal bli så vellykket som mulig. Ta en titt på vår artist-side og finn det formatet som passer best for deg.


Oslofjord Convention Center

Brunstadveien 77
3168 Melsomvik
Tjenester: Hotell, Konferanselokaler, Møterom, Julebord, Events/underholdning, Selskapslokaler, Kurslokaler
Logo mangler

Oslofjord Convention Center, i hjertet av Vestfold, er stedet når mange skal møtes. Senteret har Norges største intime konsertsal og de beste konferansefasiliteter med overnatting. Her arrangeres konferanser, konserter, events, jubileer og hestearrangement gjennom hele året.


Arrcom AS

Kjellstadveien 5
3402 Lier
Tjenester: Hotell, Konferanselokaler, Julebord, Artister/artistformidling, Event/opplevelse, Firmatur, Fiskereiser, Gruppereiser, Jaktreiser, Opplevelsesreiser, Safari, Sommerfest, Teambuilding, Utdrikningslag
Logo mangler

Arrcom er et eventbyrå med solid fottrykk i norsk eventbransje. Vi skaper de gode opplevelsene og begeistring i alle kanaler. Hvorfor velge Arrcom som din eventpartner? Vi er eventhåndverkere som leverer innen områdene events, utvikling, aktiviteter.
Vi er med deg fra A til Å. Vi har sterk operativ ryggrad, unike og stadig nye konsepter samt en dedikert stab. Våre tjenester spenner fra små og store teambuilding og aktivitetsarrangementer, ulike utradisjonelle og tradisjonelle events, bistand med konferanser, sommerfest, julebord, årsfest, lanseringer av nye produkter/tjenester, kick-offs samt støtte til ulike type tv-produksjoner.
Arrcom er grossist av teambuilding og aktivitetsarrangementer til egen bransje: våre konkurrenter. Vi leverer innhold til en rekke av store og små, kjente og ukjente eventbyråer samt hoteller mot deres egen kundemasse. Dette sier litt om kvaliteten på våre leveranser da man vel neppe finner mer kresne kunder enn vår egen bransje.
Vi har også sterk operativ kompetanse innen sponsorater samt operativ forvaltning av disse, særlig gjennom vårt tette samarbeide med Skilandslaget i langrenn og Aker ASA. I tillegg er vi aktiv sponsor av ishockeylaget Frisk-Asker.
Arrcom er stolt aktivt medlem i Subsea Valley.

Hvorfor velge Arrcom? We make things happen!


CONSERVICE AS

Bottenveien 5
3241 Sandefjord
Tjenester: Julebord, Konferanselokaler, Selskapslokaler, Selskapsmat
Logo mangler

TML Senteret, som er på ca. 3.400m2, er tilrettelagt for å kunne betjene mange mennesker på samme tid - mulighetenes konferansesenter. De fleste behov kan imøtekommes innenfor vårt spesialområde som kurs, jubileum, konferanser eller private selskaper. Vårt nydelige uteområde i kombinasjon med lokalene danner den perfekte ramme rundt et vellykket faglig og sosialt arrangement.

Storsalen
Storsalen kan ta inntil 500 gjester. Her finner man alle fasiliteter for å skape en perfekt ramme rundt ditt arrangement.
Med fastmontert lydanlegg, lysrigg, scene, frontlerret og prosjektor er denne salen perfekt for større eller mindre arrangement, kurs eller konferanser. I tilknytning til storsalen finnes også en meget tiltalende vestibyle, også ypperlig egnet for mindre arrangementer.

Festsalen
Vår festsal med egen inngang fra bygget undertasje er egnet for private selskap, kurs eller mindre konferanser. Lokalene er lyse og moderne med stilig murt peis. Utearealene foran festsalen gir gode muligheter til å kombinere arrangementet inne med et avbrekk ute i våre uteararaler.

Fra vårt kjøkken kan vi tilby koldtbord, buffé, enkle lunsjretter eller flere retters middager. I samarbeid med deg, kan vi lage hyggelige arrangementer tilpasset dine ønsker og behov.


Active Hotel

Stalsbergveien 5
3128 Nøtterøy
Tjenester: Hotell, Konferanselokaler, Kurslokaler, Møterom, Selskapslokaler, Julebord
Logo mangler

Active Hotel er et lite og hyggelig hotell på Nøtterøysiden av Tønsberg med faste, lave priser. Hotellet er bygd i 2006 og har 46 rom med 93 senger og to konferansesaler. Alle overnattingsgjester får gratis gjestemedlemskap på treningssenteret vegg i vegg.


Stena Line Norge AS

Jernbanetorget 2
0106 Oslo
Tjenester: Konferanselokaler
Logo mangler

Av og til er det ekstra viktig å kunne jobbe konsentrert og uforstyrret. Holder du kurs eller konferanse om bord på Stena Saga tilbyr vi arbeidsro, miljøskifte og muligheten til å oppleve noe sammen, utenfor kontorets grenser - konferanse til sjøs gir insprasjon.

Fasiliteter
* Kurs og konferanse rom for 5 - 220 personer.
* Tilgang til trådløst nettverk.
* Alle konferanserommene har vindu
* Teknisk utstyr får du låne gratis.
* Vår konferansevert er tilgjengelig under hele møtet.


Beathe Karlsen

Steinbruddveien 19
3173 Vear
Tjenester: Julebord, Catering, Selskapslokaler, Overtidsmat, Selskapsmat, Restaurant, Sommerfest
Gå til hjemmeside | Endre oppføring
Logo mangler

DRIVER INGEN VIRKSOMHET.


Wassilioff Hotel

Havnagata 1
3290 Stavern
Tjenester: Hotell, Konferanselokaler, Møterom, Selskapslokaler, Events/underholdning, Julebord, Kurslokaler
Logo mangler

Hotel Wassilioff er et frittstående hotell med unik beliggenhet i hjertet av Stavern.

47 sjarmerende rom og 88 senger.

Hotellet er åpent hele året og byr på kurs og konferanser med beliggenhet, opplevelser og kultur. Overnatting i historiske omgivelser.

Vi har den perfekte rammen for ditt selskap og har Staverns beste a la carte restaurant med utsikt over havnen.


Træleborg konferansesenter

Træleborgveien 11
3112 Tønsberg
Tjenester: Konferanselokaler, Kurslokaler, Møterom, Events/underholdning
Logo mangler

Velkommen til T11 konferansesenter i Tønsberg.

T11 er et rendyrket konferansesenter, noe som betyr at ditt arrangement står i absolutt sentrum for vårt engasjement. Kurs og konferanse er vår spisskompetanse og vi håndterer alt fra små grupperomsmøter til større opplegg med inntil 450 deltakere.

Vi ligger sentralt i Tønsberg og kan tilby:
◦Sal med totalt plass til 450 personer
◦3 saler og 4 møterom
◦Bra teknisk utstyr
◦Velsmakende lunsjretter
◦God parkering


Reiser & Opplevelser AS

Kongsvinger Turistinformasjon -Glommengaten 33
2211 Kongsvinger
Tjenester: Konferanselokaler, Catering, Julebord, Selskapsmat, Artister/artistformidling, Cruise, Event/opplevelse, Ferie, Feriehus, Firmatur, Fiskereiser, Gruppereiser, Hytteutleie, Jaktreiser, Sommerfest, Teambuilding, Temaferie, Utdrikningslag, Opplevelsesreiser
Logo mangler

Vi skreddersyr stemningsfylte firmaopplegg for å styrke gruppefølelsen og relasjonene til hverandre. Vi arrangerer på arenaer i inn og utland etter deres ønsker og kopler på de rette virkemidler slik at ansatte og kunder blir fornøyde. Kurs konferanse opplegg for små og store grupper i samarbeid med coacher utifra deres problemstillinger. Varierte arrangement Rally VM Finnskogen 9. - 10. feb med konferanseopplegg, konferanse og vikingegilder, herregårdsopplegg, gourmet mat opplevelser, festningsopplegg m/kulturhistorisk underholdning, SPA anlegg, hotell, store og små hytter, Tyrkiareiser, cruise i middelhavet, rødehavet, Karibien, middelalderbyer, flyreiser, bussturer m/historieguiding m.m. VELKOMMEN!


Lises Service Signe Lise Christensen

Bringebærstien 5
3178 Våle
Tjenester: Maler, Rengjøring, Catering, Julebord, Selskapslokaler, Overtidsmat, Fasadevask, Selskapsmat, Trappevask, Restaurant, Sommerfest, Vindusvask, Vaskehjelp
Gå til hjemmeside | Endre oppføring
Logo mangler

Skal du selge boligen din å trenger nedvasking, eller kansje du har et dødsbo som du må ta å rydde opp i og som du ser svart på , da er jeg den du kan spørre.Og hva gjør du når dine venner ringer , "passer det at vi tar en tur ?" og du har ikke tid til å bake, JEG vil gjøre det for deg. RING akkurat meg.De nydligste kaker blir tryllet frem, eller skulle det være noen mere å bite i f.eks snitter? Bare ta kontakt.


Skinnarbu Høyfjellshotell

Møsvatn
3660 Rjukan
Tjenester: Hotell, Konferanselokaler, Selskapslokaler, Firmatur, Fiskereiser, Jaktreiser, Sommerfest, Teambuilding, Opplevelsesreiser
Logo mangler

Velkommen til Skinnarbu

Et hyggelig personale ønsker deg velkommen til Skinnarbu. Vi gjør det beste for at du skal trives som gjest.

Hotellet har totalt 250 senger fordelt på 97 rom.

Matsalen har plass til 250 gjester, men kan enkelt deles opp. Salen er derfor ideell til små og store selskap, den egner seg også godt til konferanser og foredrag.Aktiv Norge AS

Postboks 41 Slemdal
0710 Oslo
Tjenester: Konferanselokaler, Event/opplevelse, Firmatur, Opplevelsesreiser, Sommerfest, Teambuilding, Temaferie, Utdrikningslag
Logo mangler

Aktiv Norge AS
Drives og eies av tidligere Tomm Murstad skiskole innehavere og har sitt hovedkontor på Frognerseteren Friluftssenter. Selskapet er en fullverdig aktivitetsleverandør, og legger til rette all tenkelig events for bedrifter, organisasjoner og private.


Våre events gir dine ansatte eller foretningsforbindelser en gnist i hverdagen. Har dere utlendinger på besøk, så ta dem heller en tur opp til oss på Frognerseteren, hvor vi ikke bare har Holmenkollens flotteste usikt, men også alt aktivitetsutstyr for å gjøre en dag unik. Deres konferanse kan vi også arrangere med opp til 90 personer med dertil servering av lunsj, middag eller hva dere måtte ønske.Bygg opp positive relasjoner mellom ledelse, ansatte og kunder, for å øke samholdet i bedriften. Vi gleder oss til å ønske dere velkommen til en vinterkveld hos oss, og når snøen smelter tilbyr vi aktiviteter gjennom hele året.Vi holder til på toppen av Oslo’s tak, hvor stemningen er både trollsk og eventyrlig. I forbindelse med våre samarbeidspartnere kan vi også gi dere flotte tilbud på både hotell, restaurant, museum o.l. hos leverandører som holder til ved vårt nedslagsfelt, på Oslo’s beste vestkant. I tillegg bygger vi videre på suksessen fra tidligere sommerleire, for barn og unge i regi av offentlig sektor og private. Under stadig utvikling er konsepter som kan tas i bruk på Frognerseteren Friluftssenter eiendomen.


Stand Up Norge As

Stranden 3 B
0250 Oslo
Tjenester: Selskapslokaler, Julebord, Restaurant, Artister/artistformidling, Event/opplevelse, Opplevelsesreiser
Logo mangler

STANDUP- TOASTMASTER/ KONFERANSIER - FOREDRAG - SJULT TEATER - MUSIKALSKStand Up Norge AS er en av Norges ledende leverandører av firmaunderholdning, og skreddersyr humoristiske innslag til ethvert arrangement:

ÅRSFEST - JULEBORD -KICKOFF - EVENT - SEMINAR - FESTIVAL - PRIVAT.Stand Up Norge AS har lang erfaring med å levere humor. Vi hjelper deg med å finne den optimale komiker til ditt behov! Hos oss velger du blant komikere i alle varianter - fra kjente, etablerte navn til nykommere i humorbransjen. Fleksibilitet og tilpasningsdyktighet er nøkkelord for Stand Up Norges gjennomføring!”GODKJENT MORSOM” - UANSETT HVA DU ØNSKER DEG!Horten Næringspark Hotell / Horten Vandrerhjem

Borreveien 44 A
3186 Horten
Tjenester: Hotell, Konferanselokaler, Kurslokaler, Møterom, Selskapslokaler, Events/underholdning, Julebord
Logo mangler

Horten Næringspark Hotell og Vandrerhjem

Horten Næringspark ligger ved Oslofjorden i Horten, og har gratis Wi-Fi, døgnåpent
treningsstudio og rom med flatskjerm-TV, kjøleskap, Hotellrom og sovesaler. Gratis
parkering og gode bussforbindelser. De lyse rommene på Næringspark Horten har
tekjøkken, stilig flislagt gulv og bilder på veggene. Noen av rommene har balkong og
fritiden kan du blant annet tilbringe i hotellets bowlinghall eller
laserspillsenter.

Du kan også trene i treningsstudioet før du slapper av i badstuen. Hotellpersonalet
kan organisere kano- og sykkelutleie, samt greenfee på lokale golfbaner.
Hotellrestauranten serverer både tradisjonelle norske retter og mer internasjonal
mat. En frokostbuffé er også tilgjengelig om morgenen. Horten sentrum er 1 km fra
hotellet. Borre golfbane er en 5-minutters spasertur unna. Vi har 75 rom og 4
sovesaler samt konferanserom til 100 personer.


Gamlehorten Gjestegård

Øvre Vei 5 A
3183 Horten
Tjenester: Hotell, Konferanselokaler, Møterom, Selskapslokaler, Events/underholdning, Julebord, Kurslokaler
Logo mangler

Konferanse, kurs og overnatting med praktfull beliggenhet på Karljohansvern i Horten. Vakre bygninger fra 1700 og 1800-tallet. Et alternativ hvor grupper kan ha stedet for seg selv, og få opplevelser i historiske omgivelser.


Big Biff Fredrikstad As

Storgt 15
1607 Fredrikstad
Tjenester: Selskapslokaler, Julebord, Selskapsmat, Restaurant, Sommerfest
Logo mangler

Big Horn Steak House forvalter en av de sterkeste merkevarene i norsk restaurantverden og er Norges ledende varemerke innen markedssegmentet for biff.

BHSH er et amerikansk inspirert "biffhus" og tar vare på den ekte steakhouse tradisjonen - med sin tradisjonelle og uformelle atmosfære, profesjonelle service og møre, saftige biffer.

Konseptet er enkelt, rasjonelt og veltilpasset og profilerer seg på høy servicegrad og høy kvalitet til konkurransedyktige priser. Det kjennetegnes av rask servering i et uformelt og avslappet miljø - hvor gjesten settes i fokus.

Restaurantene har sterk fokus på kundetilfredshet og kundelojalitet.

Velkommen til oss!


Sommer Som Vinter AS

Åsliveien 20 B
1392 Vettre
Tjenester: Konferanselokaler, Selskapslokaler, Catering, Julebord, Selskapsmat, Event/opplevelse, Firmatur, Teambuilding, Opplevelsesreiser
Logo mangler

SSV er et mobilt arrangementsselskap, vi kommer dit kunden ønsker eller vi ordner arrangementssted.Vi har drevet med aktiviteter i over 20 år og har mange glade og lattermilde kunder. Vi setter humor og aktivitet sammen og klarer skape en god ballanse i arrangementet. Vi er flinke på mat og har mange gode steder for arrangementer som kombinerer aktivitet og god mat.


Quest Travel AS

Munkerudtunet 12 Munkerud Gård
1164 Oslo
Tjenester: Konferanselokaler, Julebord, Event/opplevelse, Gruppereiser, Teambuilding, Firmatur, Sommerfest, Utdrikningslag, Opplevelsesreiser
Logo mangler

Quest Travel er spesialist på gruppereiser tilpasset næringslivet. Med lang erfaring fra reiselivsbransjen tilbyr vi et proft og gjennomtenkt opplegg. Hver reise er unik og våre turer blir håndlaget for å passe nettopp din gruppe. Vi tilbyr mange spennende destinasjoner til ulike anledninger.

Quest betyr å være på søken - for alt i verden; Søk oss i dag!


Trehundresekstigrader Event & Location As

Forneburingen 11
1360 Fornebu
Tjenester: Konferanselokaler, Event/opplevelse, Firmatur, Gruppereiser, Sommerfest, Teambuilding, Temaferie, Opplevelsesreiser
Logo mangler

360 Grader Event & Locations AS

Engasjement og kompetanse må til for å skape et vellykket prosjekt.

360° Event & Location AS har bred kompetanse innen prosjektledelse og logistikk, i tillegg til å ha et produksjonsteam innen film og bilde.

Vi har kreative og engasjerte medarbeidere med stor arbeidsglede. Gjennom fokus på god organisering, og ved å finne de rette samarbeidspartnere, har vi det som skal til for å skape gode opplevelser.

Gjennom våre 4 konsept 360° Event, 360° Produksjon, 360° Gruppereise og 360° Konferanse tilbyr vi alt fra kick-off, seminarer og lanseringer, til turer på sjø eller fjell med spesielle naturopplevelser.


Holms Restaurant, Motell & Konferanser

Gamle (E18) Ravei 345
3270 Larvik
Tjenester: Hotell, Konferanselokaler, Møterom, Selskapslokaler, Events/underholdning, Julebord, Kurslokaler
Logo mangler

Holms er kjent for sin gode mat og overnatting og effektive plassering.
Holms ligger 1/2 minutt fra den nye E-18 mellom Sandefjord og Larvik i stille omgivelser, 9 km til Fergen til Danmark fra Larvik og 9 km til fergen til Sverige fra Sandefjord og 12 km fra Torp flyplass.