Trenger du håndverker? Eller kanskje en regnskapsfører?
Se hvem dine venner anbefaler!
Så unngår du å bli lurt!
Så enkelt er det:
1. Legg inn oppdraget ditt (helt gratis)
2. Legg inn epost-adressen til 3-5 venner
3. Se hvem de anbefaler, og velg leverandør!
Du er helt anonym inntil du selv velger å bli kontaktet av en eller flere leverandører. Tjenesten er GRATIS og med­fører ingen forpliktelser. Les merSøkeresultat

Korn Reklamebyrå AS

Grandfjæra 28
6415 Molde
Tjenester: Webdesign, Webutvikling, Grafisk design
Logo mangler

Fullservice reklamebyrå med tjenester innen grafisk design, produksjon av logoer, profilprogram, brosjyrer, annonser, internettløsninger og interne og eksterne informasjonsmagasiner.


Intelle AS

Fabrikkgaten 10
5059 Bergen
Tjenester: Programmering, Webdesign, Søkemotoroptimalisering, Mobil-apps, Grafisk design
Logo mangler

Integrasjon og rapporterings lønsinger.


Wsoft - Weider Software & Webdesign

Skogveien 16
1482 Nittedal
Tjenester: Programmering, Mobil-apps
Logo mangler

Wsoft publiseringsløsning. Profesjonell og rimelig webløsning for små bedrifter, organisasjoner og menigheter. Intuitivt og enkelt å bruke. Tilpasset kundens behov.


Ola Horve

Sevjeveien 3
4310 Hommersåk
Tjenester: Programmering, Webdesign, Søkemotoroptimalisering, Mobil-apps, Grafisk design
Gå til hjemmeside | Endre oppføring
Logo mangler

Jeg blir 62 år 1. juli 2011 og blir pensjonist. Avslutter da mitt engasjement.


Fotophono Imaging AS

Alf Bjerckes Vei 10
0582 Oslo
Tjenester: Programmering, Webdesign, Webutvikling, Søkemotormarkedsføring, Søkemotoroptimalisering, Grafisk design, Reklame
Logo mangler

FotoPhono Imaging er spesialister innen utsmykking og utstillingssystemer. Våre fokusområder er fotoproduksjon og storformat printing. I tillegg til at vi kan lage nye plakater til de ἀeste typer utstillingssystemer kan vi også printe på stort sett alle materialer i alle formater, f.eks. lydplater, lerret, plast, tre, glass, aluminium og papir.

God design kommuniserer og selger, og er avgjørende for å formidle budskap, historier og identitet. FotoPhono Imaging hjelper deg med visuell kommunikasjon; fra idé og konseptutvikling til design og produksjon.

Hvordan det ser ut rundt oss er utslagsgivende for vår trivsel. FotoPhono Imaging har omfattende kompetanse innen kunstnerisk- og offentlig utsmykking, prosessledelse, materialvalg, redigering og montering.

FotoPhono Imaging er en komplett forhandler og leverandør av display og utstillingsmateriell. Vi selger og produserer høy kvalitet roll-up, pop-up, banner, ἀagg og andre løsninger.


Fitnessdesign

Gøteborggata 12 F
0566 Oslo
Tjenester: Event/opplevelse, Ferie, Gruppereiser, Teambuilding, Temaferie, Personlig trener, Webdesign, IT (prosjekt)
Logo mangler

Personlig tilrettelagt trening, treningsmotivasjon, etablering av treningsrutiner, slanke -og styrke trening, fitness-dans, pilates og meditasjon.


INGRAFO

Tolga Handelssenter
2540 Tolga
Tjenester: Reklame, Søkemotormarkedsføring, Grafisk design
Logo mangler

Bedriften har kontorer i næringshagen i Tolga, Hedmark. Vi leverer primært tjenester innen design, trykk, foto og tekst. Tjenestetilbudet omfatter blant annet design av websider og trykksaker, og rådgiving/kurs/workshops innen foto, bildebehandling og IT.

Daglig leder Thorbjørn Liell har nærmere 30 års erfaring fra IT- bransjen med blant annet brukeropplæring, standardisering, nettverksadministrasjon og markedsføring. De siste årene har han opparbeidet seg god erfaring og kompetanse innen design for web og trykk, samt digital bildebehandling.

Medeier Ingrid Eide er utdannet fotograf og journalist. Hun har mange års erfaring som fotograf med eget studio på Røros, og de siste 12 årene som fotograf og journalist for regionale og nasjonale aviser og fagtidsskrift, nå også for KRD.


Pasic Hypercube Systems

Jens Bjelkes Gate 42 Rom 506
0578 Oslo
Tjenester: Programmering, Webdesign, Søkemotoroptimalisering
Logo mangler

Vi leverer publiseringsløsninger og nettsider til små og mellomstore bedrifter.


Idium AS

Sommerrogt. 13-15
0255 Oslo
Tjenester: Webdesign, Webutvikling, Søkemotoroptimalisering, Grafisk design
Logo mangler

Norges mest kjøpte nettsideløsning.

Idium Web gir deg muligheten til å profilere deg på Internett på en profesjonell måte, til en lav kostnad og med minimal ressursbruk. Du betaler ingenting i etablering, kun et fast, lavt beløp pr år, som inkluderer både nettside og e-post. Velger du nettsider fra Idium velger du en trygg leverandør som gir deg den hjelpen du trenger for å lykkes på Internett.


Birdback Design Ole Fuglebakk

Åttringavegen 17
5353 Straume
Tjenester: Programmering, Webdesign, Søkemotoroptimalisering, Mobil-apps, Grafisk design
Logo mangler

Birdback Design utfører effektive og rimelige designoppdrag. Produktsjon og utforming av enkel webside, webelementer og annonser.


Fossum It

Havnegaten 5b
4306 Sandnes
Tjenester: Programmering, Webdesign, Søkemotoroptimalisering, Mobil-apps, Grafisk design
Logo mangler

Ekspert på avanserte internettsider for bedrifter. Med pålogging for ansatte, måling av produksjon, integrasjon mot mobiltelefon og eventuelt GPS logging.

Lager også flotte og enkle nettsider for organisasjoner/bedrifter. Se www.minorg.no


Ro No Mohammed Usman Hashmi

Hellerud
0670 Oslo
Tjenester: Webdesign, Grafisk design
Gå til hjemmeside | Endre oppføring
Logo mangler

web design : grafisk design : logo : trykksaker


Bloom

Støperigaten 2
4014 Stavanger
Tjenester: Webdesign, Design (flash), Logodesign, Profilering, Firmagaver, Reklame, Grafisk design
Logo mangler

Bloom ble etablert i 2005 med kontor i et kreativt felleskap (Støperiet) nær Stavanger sentrum. Her jobber jeg med utforming av designløsninger for web trykk og digitale medier som f.eks: identitet og logoutvikling, design av nettsider, annonser, radioreklame, skilt, brosjyrer og plakater. Gode samarbeidspartnere betyr mye. Jeg har opparbeidet et godt samarbeid med tekstforfattere, illustratører, fotografer og et nettverk av leverandører på produksjonsiden som alle kan sine saker vel.

Bloom leverer design bygget på et solid faglig fundament. Min tverrfaglige bakgrunn består av 3-årig Bachelorgrad innen Grafisk Design fra England, 5 år i reklamebransjen, 3-årig handelskole fra Stavanger, samt 10 år innen privat næringsliv. Summen av dette gjør at jeg har en helhetlig tilnærming til kundens kommunikasjonsutfordringer.

Noen kunder: Steps Dansestudio AS, Fylkesmannen i Rogaland, Stavanger kommune, Rogaland fylkeskommune, Stavanger Arkitektforening, Rogaland Kunstsenter, Smed T. Kristiansen AS, Byen, Hør Her AS, Spillopperiet, Region Stavanger og Sola Strand Hotel.

Er du usikker på hvordan fremtida blir, elsker jeg å sitte i veksthus med deg for å sørge for at ideene blomstrer. Den lure løsningen er det som driver Bloom.


Kreatrix

Fiolstien 11 B 6
8515 Narvik
Tjenester: Webdesign, Mobil-apps, Grafisk design
Logo mangler

Kreatrix er et freelancekollektiv med hovedfokus på responsive websider og applikasjoner. Vårt mål er å levere skreddersydde produktpakker for å gjøre markedsføring og drift av foretak og bedrifter enkelt og vakkert. Vi er for tiden to ansatte: Andreas og Marianne, som begge har forskjellig utdanning og arbeidserfaring innen web og design.

Hos oss får du brukervennlige, responsive websider som er skreddersydd etter behov. Det viktigste for oss er at websidene vi lager passer til alle skjermstørrelser, at du som kunde enkelt kan oppdatere siden og det skal være lett å finne alt av informasjon, tilbud og nyheter. Våre websider er optimalisert for søkemotorer, serverne våre er raske og vi tilbyr support.

Ta kontakt med oss på post@kreatrix.no for en uforpliktende webprat.


Uni-form AS

Boks 446. Leveringsadresse Marmorveien 9
8201 Fauske
Tjenester: Reklame, Søkemotormarkedsføring, Grafisk design
Logo mangler

Universell utforming/skiltplaner.


Talking Nation AS

Postboks 2671 Solli
0203 Oslo
Tjenester: Søkemotormarkedsføring, Logodesign, Reklame, Grafisk design
Logo mangler

Talking Nation ble startet fordi vår erfaring har vist oss hva som fungerer og ikke fungerer i prosessen fra kundens brief til det ferdige resultatet. Vi ønsker å ta våre erfaringer fra store byråer og produksjonsselskap og kombinere dem med fordelene av å være et lite selskap. Vi vil bort med hviskeleken og inn med en klar og tydelig dialog med færre idé-forvirrende og ikke minst fordyrende ledd.

Talking Nation er en spennende blanding av ulike mennesker. Vi besitter en deilig mix av kunnskap fra mange ulike bransjer. Vi har hvert vårt felt vi er gode på. Felt som fungerer fint alene, men også perfekt i team fordi vi utfyller hverandre profesjonelt samtidig som vi har det gøy sammen. Bra arbeidsmiljø smitter over på jobben vår og hvordan vi utfører den.


Blatt Gruppen AS

Blakerveien 109
1920 Sørumsand
Tjenester: Reklame, Logodesign, Søkemotormarkedsføring, Grafisk design
Logo mangler

Blatt Gruppen ble etablert i 1993 og har siden etableringen på Sørumsand vokst og utviklet seg kontrollert og i takt med tiden. Vi er stolte over at selskapet har en sunn økonomi, velkvalifiserte medarbeidere, mange gode produkter og tjenester med kunder over hele landet.
Blatt Gruppen har følgende spesialområder: Logistikk, grafisk avd.design/trykk/ ferdiggjøring, profilering, sport/fritid og konsulenttjenester. Vi er ledende innenfor alle områder og har opparbeidet oss en høy kompetanse som vi gjerne deler med våre kunder. Vår bredde i sortimentet av produkter og tjenester gir oss en stor grad av konkurransekraft og
forsterker vårt slagord: Alt på et sted. Hos oss kan du som kunde få alt fra produksjon, produkter, ferdiggjøring, lagring og distribusjon.


Magne Brenås

Siggerudveien 1068
1404 Siggerud
Tjenester: Programmering, Mobil-apps
Logo mangler

Tar oppdrag for all type Windows programmering, database, Office, konvertering. Bred kompedanse innen finans, økonomi og regnskap.


Håkonsen Consulting

Brinkvegen 25
2050 Jessheim
Tjenester: Programmering, Mobil-apps
Logo mangler

webdesign, Prosjektering av It-løsninger og andre IT relaterte tjenester


OJ Webtech

Mellarhaugstien 1
4100 Jørpeland
Tjenester: Programmering, Webdesign, Søkemotoroptimalisering
Gå til hjemmeside | Endre oppføring
Logo mangler

Avansert programmering, webutvikling for bedrifter, organisasjoner og privatpersoner.


Trond Husø

Vardeveien 87
1850 Mysen
Tjenester: Programmering, Webdesign, Søkemotoroptimalisering, Webutvikling, Mobil-apps, Grafisk design
Logo mangler

Webutvikler med fokus på LAMP (Linux, Apache, mySQL og PHP).
Kan også sette opp SugarCRM for kunder - OpenSource løsnigen.
Kan også drive noe support innen Ubuntu Linux


Embla Software Innovation

Fjellveien 11
4380 Hauge i Dalane
Tjenester: Programmering, Webdesign, Webutvikling, IT (prosjekt), IT (software), Mobil-apps, Grafisk design
Logo mangler

Vi har spesialisert oss på utleie av høyt utdannet teknisk personell til norske småbedrifter som forsøker å få budsjettene til å strekke seg litt lengre. En norsk bedrift trenger ikke å ansette dyre programutviklere, testere, designere etc. i Norge, men kan leie gode høyt kvalifiserte medarbeidere ved vårt kontor på Sri Lanka. Ved å benytte vårt «Extended Office» konsept vil du utvide ditt norske kontor i våre lokaler på Sri Lanka. Se mer info på www.embla.asia. Det aller største problemet med å sette prosjekter ut av landet er ikke de tekniske kravene - det er kulturforskjellene. Det er alltid forskjellen i vårt fundamentale tankemåte som skaper problemer. Vårt kontor har norsk eier som og bor og jobber på Sri Lanka. Ved å leie arbeidskraft fra vårt kontor kan du fokusere på din kjernevirksomhet og glemme alt som har med personaldrift å gjøre. Hos oss er leie av høyt kvalifiserte teknisk personell enkelt, billig og ikke mist trygt!


Vanacal Cg Morris

Øvre Porsveg 7
4056 Tananger
Tjenester: Reklame, Design (flash), Logodesign, Søkemotormarkedsføring, Grafisk design
Logo mangler

We specialize in 3D animation and visualization....


karlsen duperdigg

Lillebergvien 2
0662 Oslo
Tjenester: Programmering, Webdesign, Webutvikling, Callsenter
Gå til hjemmeside | Endre oppføring
Logo mangler

Nett eksperten hjelper deg med alt på web. Nettbutikk/webside/grafisk


Sivilingeniør Martin Kaarby

Hestesletta 8
9406 Harstad
Tjenester: Programmering, Webdesign, Webutvikling, IT (prosjekt), Design (flash), Mobil-apps, Grafisk design
Logo mangler

Enkeltmannsforetak som driver med webdesign og naturtroe visualiseringer, både innen offshore og arkitektur.
Jeg kan i tillegg lage logoer, brosjyrer og andre profileringselementer.