Trenger du håndverker? Eller kanskje en regnskapsfører?
Se hvem dine venner anbefaler!
Så unngår du å bli lurt!
Så enkelt er det:
1. Legg inn oppdraget ditt (helt gratis)
2. Legg inn epost-adressen til 3-5 venner
3. Se hvem de anbefaler, og velg leverandør!
Du er helt anonym inntil du selv velger å bli kontaktet av en eller flere leverandører. Tjenesten er GRATIS og med­fører ingen forpliktelser. Les merSøkeresultat

www.brplassen.no

Sisjordvegen 2H
3802 Bø I Telemark
Tjenester: Programmering, Webdesign, Webutvikling, Søkemotormarkedsføring, Mobil-apps, Design (flash), Grafisk design, Logodesign, Mediebyrå, Profilering, Reklame, Visittkort, Annonsering, PR/Informasjon, Bedriftsrådgivning
www.brplassen.no

Enkeltmannsforetak som jobber med design, profil og markedsrådgivning. Trygg leverandør - og en kontaktperson å forholde deg til hele veien.


Andresen Design

Hylkjeflaten 18 B
5109 Hylkje
Tjenester: Programmering, Webdesign, Webutvikling, Søkemotormarkedsføring, Søkemotoroptimalisering, IT (drift/support), IT (hardware), IT (prosjekt), IT (software), Mobil-apps, Design (flash), Grafisk design, Logodesign, Mediebyrå, Profilering, Reklame, Visittkort, Film-/videoproduksjon, PR/Informasjon
Andresen Design

Andresen Design har gjennom mange år i bransjen tilegnet seg bred kompetanse innen Multimedia, Nettbutikker, Markedsføring, Sosiale Medier, Grafisk Design og Webutvikling.

Trenger du en egen nettside? Eller trenger du en oppgradering/oppussing av den du allerede har? Vi tilbyr komplette nettside-løsninger til både store og små! Kontakt oss i dag.

NETTBUTIKK
Vi leverer både store og små nettbutikker utviklet med kanskje verdens beste plattform Magento. Gjennom vår partner tilbyr vi ett av markedets beste Magento hosting-løsninger. Dette sikrer lynrask hastighet, trygg sikkerhet og solid support.

MARKEDSFØRING
Andresen Design har lang erfaring med både tradisjonell og digital markedsføring, og fokuserer i dag mest på sosiale medier, affiliate og Google AdWords.

GRAFISK DESIGN
Vi gjør alt fra utvikling og design av logo, til firmapresentasjoner, designmanual, brosjyrer, visittkort og flyveblader/plakater.

VIDEO
Andresen Design leverer komplette video-prosjekter. Produktvideoer, videopresentasjoner og reklamevideo. Du kan også velge oss til partner på kun klipp, filming, grading eller manus hver for seg.

WEBMASTERAVTALE
Ønsker du en beskymringsfri hverdag i den digitale verden? Ta kontakt med oss i dag og vi kan være behjelpelig med å ta ansvar for alle dine "web/digitale-prosjekter" - slik at du kan fokusere på det som er aller viktigst i din bedrift.


Digital Ice

Heidmanns Gate 12a
2317 Hamar
Tjenester: Programmering, Webdesign, Søkemotormarkedsføring, Søkemotoroptimalisering, Grafisk design, Logodesign, Mediebyrå, Reklame
Digital IceBell Communication AS

Johan Berentsens vei 63
5160 Laksevåg
Tjenester: IT (drift/support), Bemanning, Callsenter, Bedriftsrådgivning
Bell Communication AS

Vi leverer sentralbordservice og svartjenester til næringslivet over hele Norge. Etablert i 1990.

Alt fra enkel telefonvakt til avanserte outsourcingsløsninger av hele bedriftens kommunikasjon/sentralbord/kundeservice.


India Software And Trading Mrinal Pasari

Torstadåsen 41B
1396 Billingstad
Tjenester: Programmering, Webdesign, Webutvikling, Søkemotormarkedsføring, Søkemotoroptimalisering, IT (drift/support), IT (prosjekt), IT (software), Mobil-apps
India Software And Trading Mrinal Pasari

8020 har vært dedikert i programvare offshoring bransjen i over 14 år, noe som gir webutvikling og mobile utviklingstjenester. Basert på solid teknisk kompetanse og kundeorientert filosofi, er 8020 absolutt en raskt voksende programvare offshoring selskap.

Oppsummering av produkter
ERP-system
8020 Office-hjelper deg med hele salgsprosessen - fra utsendelse av tilbudet, til fakturering, lagerstyring og regnskap.

eCommerce og nettbutikk
Vår eCommerce løsning er raskt voksende og dets funksjoner i bedriftsklassen og fleksibilitet gjør det mulig å bygge en løsning tilpasset dine unike behov.

healtcare informatikk
EasyClinic gir en komplett helsevesen som henvender til små praksiser til store multi-spesialitet grupper.

Nettside og CMS
Vår rask, enkel og funksjonsrikt content management system gir enkel integrasjon til nettsteder og er enkelt for administratorer å forfatte innhold.

Vi har gode referanser og har utviklet mange webapplikasjoner og mobile applikasjoner for små og store bedrifter.

Prosess: Forstå kravet, bli enige om omfanget, mockups av brukergrensesnitt, utvikling og levering.


Bvisual AS

Bergensgata 9a
0468 Oslo
Tjenester: Programmering, Webdesign, Webutvikling, Søkemotormarkedsføring, Søkemotoroptimalisering, Mobil-apps, Design (flash), Grafisk design, Logodesign, Profilering
Bvisual AS

Vi kan hjelpe deg med alt innen digital markedsføring. Det innebærer blant annet søkemotormarkedsføring (SEM), søkemotoroptimalisering (SEO), remarketing, bannerannonsering, nyhetsbrevutsendelse, sosiale medier, grafisk design med mer.

Vi vil analysere din bedrifts behov og komme med anbefalinger på hvilke markedsføringstiltak som vil være mest effektive, og utføre disse i samråd med deg.


Bulb Design

Torget 6a
3181 Horten
Tjenester: Fotografering, Webdesign, Søkemotoroptimalisering, Grafisk design, Logodesign, Mediebyrå, Profilering, Reklame, Trykkeri, Visittkort, Annonsering, Oversetting
Bulb Design

BULB DESIGN MENER AT GOD DESIGN ER VIKTIG!

Er du på jakt etter et spesielt design? Har du lyst til å skille deg ut? Har du en idé i hodet? Del dine tanker med oss – så realiserer vi det sammen!

Vi gjør alt av grafisk design, webdesign, illustrasjon, foto og tekst for både privatpersoner og firma:

– alt av layout (trykksak til bryllup, kort/invitasjoner, visittkort, postalia, bøker, brosjyrer, reklamemateriell, cd, LP, Powerpoint-presentasjoner, Word brevoppsett etc.)
– profilering (logo, merkevarebygging, identitet)
– web (nettsider, webdesign, sosiale medier m.m.)
– foto (produktfoto, illustrasjonsfoto, retusjering, reparasjon av gamle/ødelagte bilder m.m.)
– illustrasjon/maleri/utsmykking
– tekst (tekstforfatting, oversettelse og korrektur)

Vi tar jobben, enten den er stor eller liten. Om du trenger ti invitasjoner eller tusen brosjyrer, – ikke nøl med å ta kontakt. Bulb design har et nettverk av samarbeidspartnere – sammen kan vi løse alle slags oppgaver. Vi kan mye om masse og er opptatt av god dialog og super service!WebAdapt - Heidi Rognlien

Skyttaveien 50 B
1481 Hagan
Tjenester: Programmering, Webdesign, Webutvikling, Søkemotoroptimalisering, IT (software)
WebAdapt - Heidi Rognlien

Jeg tilbyr konsulenttjenester knyttet til utvikling og tilpasning av nettsider basert på Joomla og WordPress med utvidelser. Ved å benytte ferdige komponenter, moduler og plugins, kan jeg tilby nettsider med et bredt spekter av funksjonalitet til en god pris. Joomla og WordPress er fri programvare og du får copyright til løsningen. Programvaren er enkel i bruk. Jeg kan blant annet tilby ferdig oppsatt:

- publiseringsløsning
- nettbutikkløsning
- bookingløsning
- intern søkemotor
- modul for prosjekt- og oppgavebehandling
- kommunikasjonsløsninger
- galleri
- håndtering av bannere og annonsering mm.

Nettsidene utformes med unikt og responsivt design etter dine ønsker . Sidene blir funksjonelle og brukervennlige.

Målgruppen er små/ mellomstore bedrifter, foreninger og lag.


Hosting-Group Co. Ltd

Briskebyveien 2
0259 Oslo
Tjenester: Webdesign, Webutvikling, Mobil-apps, Grafisk design
Hosting-Group Co. Ltd

Hosting-Group er et programvarehus som tilbyr web-baserte standard -og skeddersydde løsninger i tillegg til Windows baserte programmer tilpasset ditt firmas behov. Vi leverer nettsider med publiseringsmodul, kundeportaler og løsninger for e-handel. Send oss en beskrivelse av hva du ønsker utviklet. Og vi sender deg et forlsag til hvordan vi løser oppgaven, og til hvilken pris.


Antonsen Illustrasjon

Øisteinsgate
1513 MOSS
Tjenester: Arkitekt, Interiørarkitekt, Interiørdesign, Landskapsarkitekt, Vann og avløp, Ventilasjon, IT (hardware), Grafisk design, Logodesign, Profilering, Reklame, Visittkort
Antonsen Illustrasjon

Tilbyr huskonstruksjoner/arkitektur og annet til byggebransjen men også arkitekt bransjen!


Kulturbyrået Mesèn AS

Øvre Slottsgate 7
0157 Oslo
Tjenester: Webdesign, Webutvikling, Profilering, PR/Informasjon, Bedriftsrådgivning
Kulturbyrået Mesèn AS

Kulturbyrået Mesén leverer tjenester innen kunst- og kulturproduksjon, rådgivning og webutvikling og -design. Vi har lang erfaring som produsenter og rådgivere, og med å utvikle planer for strategi og kommunikasjon, arrangementer og kampanjer. Vi kjenner kulturfeltet godt og drar veksler på våre erfaringer som produsent og webutvikler. Vi kan hjelpe dere med:

Strategisk og praktisk rådgivning
Idéutvikling og kuratering
Arrangementer / produksjon
Nye nettsider som er enkle å oppdatereJakob Englund

Aslakveien 20
0753 Oslo
Tjenester: Søkemotormarkedsføring, Søkemotoroptimalisering
Jakob Englund

Sertifisert SEM & SEO spesialist basert i Oslo.


Trostereiret Vik

Blomåsen 19
5337 Rong
Tjenester: Søkemotormarkedsføring, Logodesign, Trykkeri
Trostereiret Vik

Trostereiret tilbyr logodesign og trykk på gensre og t-skjorter vha. silketrykkmetoden. Pr. i dag trykker me kun einsfarga trykk. Silketrykk med vannbasert farge har den fordelen at det gir eit detaljert trykk pluss eit trykk som i svært liten grad legg seg oppå stoffet og dermed sit godt fast og som kjennes behageleg å gå med. Minimumsbestilling er 10 plagg/produkt.
Trostereiret er valet for deg som ikkje berre er ute etter billige produkt, men som har fokus på etisk og miljøvennleg handel. Me leitar stadig etter leverandørar som set strenge krav til heile kjeden.
Når det gjeld logodesign er me den rette for deg som er ute etter profilering med integritet. Me sel ikkje sjela vår sjølv om me kanskje kunne tent pengar på det. Ynskjer de å bety noko for andre eller har ein visjon om å vera til for noko som er større enn dykk sjølv? Ta gjerne kontakt for ein prat.
Me har ingen formell utdanning, men eit engasjemang for handverk og ein betre verd.
Du finn meir info på trostereiret.blogspot.no.
PS! Det er berre ein person i dette firmaet og dette foretaket jobbar eg med innimellom anna arbeid.


OpheimDev

Aspelundtunet 5
4027 Stavanger
Tjenester: Programmering, Webdesign, Webutvikling, Søkemotormarkedsføring, Søkemotoroptimalisering, IT (drift/support), IT (software)
Logo mangler

OpheimDev leverer forskjellige tjenester innenfor webutvikling til små og større bedrifter I hele verden. Vi fokuserer på å alltid levere et rimelig produkt av høy kvalitet.

-Alle nettsidene vi bygger blir utviklet med fokus på søkemotoroptimalisering og brukervennlighet.

-Vi leverer alle nettsidene vi utvikler med eget grensesnitt for smarttelefoner, nettbrett og PC.

-Vi sørger for at alle nettsidene vi utvikler er kompatible med de største nettleserne (Internet Explorer, Firefox, Chrome, Safari, Opera).

-Kunden kommer alltid først hos oss. Gjennom kundekontoen din på nettsiden vår har du mulighet til å kommunisere direkte med din utvikler. Dersom du foretrekker en telefon samtale, gjør vi gjerne det på vår regning.

Noen av våre prosjekter:
http://www.brilliantchoices.net
http://www.sosli.net (under utvikling)

Se mer her opheimdev.no/portfolio.html

Vi jobber for deg,
-OpheimDev


Oneiros AS

Gravdalsveien 176
5165 Laksevåg
Tjenester: Programmering, Webdesign, Webutvikling, Søkemotormarkedsføring, Søkemotoroptimalisering, IT (drift/support), Mobil-apps, Grafisk design, Logodesign, Visittkort
Logo mangler

Oneiros as tilbyr spesialtilpassede løsninger på nett for din bedrift. Vi designer, utvikler, drifter og vedlikeholder løsningene dine.


Outsourceit International AS

Grønsetløkka 10
3090 Hof
Tjenester: Programmering, Mobil-apps
Logo mangler

Outsourceit International AS tilbyr en effektivt løsning for å utvide software utviklings avdelingen gjennom bruk av Fjernbemannings-modellen.

Vi ansetter vietnamesiske utviklerne på vegne av våre kunde som jobber ved vårt datterselskap i Ho Chi Minh City. Disse ressursene er ansatt for den enkelte kunde, og fungerer som en del av kundens eksisterende utviklingsavdeling.

Våre kunder har vist besparelser av mer enn 50% ved bruk av våre tjenester sammenlignet med lokal ansettelse. Våre kunder har oppnådd stor indirekte kostnadsbesparelse ved bruk av våre tjeneste sammenlignet med Indiske og Øst Europeiske leverandører.

Vi alltid rekruttere eksternt for hver kunde, slik at vi ikke er begrenset til en intern pool og heller ikke tar de beste ressursene fra en eksisterende kunde.

I Vietnam jobber de under norsk ledelse i et «norsk firma» slik at det blir enkelt å tilpasse seg kundens forventninger, og skulle det oppstå problemer så har vi norsk utvikler i Vietnam som rakst vil løse opp i dette.

Be om referanse!


Guru Utvikling AS

C/O Skasberg Øvre Grueberget
2265 Namnå
Tjenester: Programmering, Webdesign, Søkemotoroptimalisering
Logo mangler

HJEMMESIDER - APPLIKASJONER - GRAFISK DESIGN

Guru Utvikling AS er et selskap som ser behovet for å forenkle jobben fra idé til produkt raskere for firmaer med behov for å markedsføre sine tjenester eller produkter. Vi tilbyr skreddersydd hjemmeside for ditt firma, applikasjon og logodesign. Vi tilbyr også registrering av domenenavn og hosting av epost og websider.


Iversn Web & Design

Plutovegen 31
5519 Haugesund
Tjenester: Fotografering, Webdesign, Webutvikling, Grafisk design, Logodesign
Logo mangler

Web & Design for deg og din bedrift!


Fram Web AS

Solheimsgaten 11
5058 Bergen
Tjenester: Programmering, IT (drift/support), IT (prosjekt), IT (software), Mobil-apps
Logo mangler

Fram Web er et teknologiselskap som spesialiserer seg på utvikling av nettsentriske informasjonstjenester
til det offentlige og private markedet i Norge.The Design Korssund

Ringshusveien 35a
1160 Oslo
Tjenester: Webdesign, Webutvikling, Design (flash), Grafisk design, Reklame
Logo mangler

The design er et lite og personlig grafisk designbyrå. Våre arbeidsomåder inkluderer identitetsdesign med tilhørende trykksaker, nettsider, annonser for trykk og nett, pakningsdesign, DM, kataloger og brosjyrer mm.

Vi tilbyr også DMer, brosjyrer etc. som flippbøker på nett.
Ta gjerne kontakt for å høre hva vi kan tilby av designtjenester!


World Information

Kurlandstien 40a
1052 Oslo
Tjenester: Programmering, Webdesign, Webutvikling, Logodesign
Logo mangler

Maskiner og programvarer som selges gjennom våre tjenester er nettbasert.
Vi lager også webdesign med tilgang til MYSQL database med web-hotell.
Vi lar kunden bestemme og lager webdesign etter kundens behov.
Tekst og bilde er kunde sin ansvar.


Myklebust Designs

Storgata 75
2609 Lillehammer
Tjenester: Webdesign, Webutvikling, Søkemotormarkedsføring, Design (flash), Grafisk design, Logodesign, Profilering, Reklame, Visittkort
Logo mangler

Vi har siden 2001 håndtert store og små oppdrag i digitale medier og trykksak. Vårt fokus er alltid å sikre god teknisk funksjonalitet og designløsninger med lang levetid. Vi leverer løsninger som dere kan vokse med over tid og senere videreutvikle ved behov.

Når vi inngår et samarbeid ønsker vi å være en langsiktig partner.


4Th Floor Designs

Estrada Nacional 116 - Pinhal Dos Frades
2655-440 Ericeira
Tjenester: Webdesign, Webutvikling, Design (flash), Grafisk design, Logodesign
Logo mangler

4Th Floor Designs er et profesjonelt og kreativt designbyrå for deg som ønsker personlig kontakt og en langsiktig samarbeidspartner. 4Th Floor design studio står for profesjonell utforming av visuell kommunikasjon mellom kunden og gitte målgrupper. Kreativitet, kommunikasjon, bilder, form og farge, visuelt språk, tekniske ferdigheter og evnen til innlevelse i ulike målgrupper er de viktigste grunnelementene våre. Å være et mindre design byrå er til vår fordel, og det tillater oss å gå inn i hvert enkelt prosjekt med nødvendig fokus og engasjement. Som kunde hos oss blir du tatt godt vare på!

www.4thfloordesigns.com

Om du trenger å lage mer enn ett design
( f.eks logo, brevark, flyer, brosjyre) setter vi så klart opp en pakkepris og du vil dermed ikke trenge å betale 100% på hvert enkelt design

God pris, god design, enkelt og greit.


- Ingen timesbetaling. Kun prosjekt pris.

- Ingen forskudds betaling.Bataling ved utført oppdrag.Ingen skjulte kostnader.

- Så mange forslag du trenger frem til du er fornøyd.

- Alle ønskelige filformat


- Designer tilgjengelig på skype, telefon eller email mandag til mandag mellom kl 0800 - 20.00

Ser frem til aa jobbe med både nye aa gammle kunder.

Velkommen innom!

Vennlig hilsen

Anja Johnsen - Graphic design consultant
Adobe design Expert
www.4thfloordesigns.com | PORTFOLIO

---4th floor designs now on iPhone and Android ----


Internettsider.no

Waldemar Thranes Gate 4
0171 Oslo
Tjenester: Webdesign, Webutvikling, Grafisk design, Film-/videoproduksjon
Logo mangler

Webdesign er en evne som ikke bare krever artistisk talent, men efaring og forståelse for brukervennlighet!

Ta en titt innom vår nettside: www.internettsider.no, og trykk på designknappen for å se eksempler på sider vi kan lage.

Vi har ingen månedspris, men en fastpris på 6.600 kr. (eks. M.V.A) som inkluderer:

- 10 sider (f.eks: tjenester, priser, om oss, kontakt)
- Domenenavn
- Serverplass
- Daglig backup
- Virusfilter
- Spamfilter
- Ubegrenset antall epostadresser

Ring oss i dag og bestill en profesjonell bedriftside og opplev vår unike kundeservice.

Internettsider.no - Kjærlighet for design, øye for perfeksjon


Stavantage AS

Dykjelsletta 2
4032 Stavanger
Tjenester: Programmering, Webdesign, Webutvikling, Søkemotormarkedsføring, Søkemotoroptimalisering, IT (drift/support), IT (hardware), IT (prosjekt), IT (software)
Logo mangler

Stavantage AS
"The Stavanger Vantage"
IT konsulenter
Prosjektledelse
Design
Utvikling
Drift
Vedlikehold
Programmering
Installasjon
Konfigurasjon