Trenger du håndverker? Eller kanskje en regnskapsfører?
Se hvem dine venner anbefaler!
Så unngår du å bli lurt!
Så enkelt er det:
1. Legg inn oppdraget ditt (helt gratis)
2. Legg inn epost-adressen til 3-5 venner
3. Se hvem de anbefaler, og velg leverandør!
Du er helt anonym inntil du selv velger å bli kontaktet av en eller flere leverandører. Tjenesten er GRATIS og med­fører ingen forpliktelser. Les merSøkeresultat

India Software And Trading Mrinal Pasari

Torstadåsen 41B
1396 Billingstad
Tjenester: Programmering, Webdesign, Webutvikling, Søkemotormarkedsføring, Søkemotoroptimalisering, IT (drift/support), IT (prosjekt), IT (software), Mobil-apps
India Software And Trading Mrinal Pasari

8020 har vært dedikert i programvare offshoring bransjen i over 14 år, noe som gir webutvikling og mobile utviklingstjenester. Basert på solid teknisk kompetanse og kundeorientert filosofi, er 8020 absolutt en raskt voksende programvare offshoring selskap.

Oppsummering av produkter
ERP-system
8020 Office-hjelper deg med hele salgsprosessen - fra utsendelse av tilbudet, til fakturering, lagerstyring og regnskap.

eCommerce og nettbutikk
Vår eCommerce løsning er raskt voksende og dets funksjoner i bedriftsklassen og fleksibilitet gjør det mulig å bygge en løsning tilpasset dine unike behov.

healtcare informatikk
EasyClinic gir en komplett helsevesen som henvender til små praksiser til store multi-spesialitet grupper.

Nettside og CMS
Vår rask, enkel og funksjonsrikt content management system gir enkel integrasjon til nettsteder og er enkelt for administratorer å forfatte innhold.

Vi har gode referanser og har utviklet mange webapplikasjoner og mobile applikasjoner for små og store bedrifter.

Prosess: Forstå kravet, bli enige om omfanget, mockups av brukergrensesnitt, utvikling og levering.


Bulb Design

Torget 6a
3181 Horten
Tjenester: Fotografering, Webdesign, Søkemotoroptimalisering, Grafisk design, Logodesign, Mediebyrå, Profilering, Reklame, Trykkeri, Visittkort, Annonsering, Oversetting
Bulb Design

BULB DESIGN MENER AT GOD DESIGN ER VIKTIG!

Er du på jakt etter et spesielt design? Har du lyst til å skille deg ut? Har du en idé i hodet? Del dine tanker med oss – så realiserer vi det sammen!

Vi gjør alt av grafisk design, webdesign, illustrasjon, foto og tekst for både privatpersoner og firma:

– alt av layout (trykksak til bryllup, kort/invitasjoner, visittkort, postalia, bøker, brosjyrer, reklamemateriell, cd, LP, Powerpoint-presentasjoner, Word brevoppsett etc.)
– profilering (logo, merkevarebygging, identitet)
– web (nettsider, webdesign, sosiale medier m.m.)
– foto (produktfoto, illustrasjonsfoto, retusjering, reparasjon av gamle/ødelagte bilder m.m.)
– illustrasjon/maleri/utsmykking
– tekst (tekstforfatting, oversettelse og korrektur)

Vi tar jobben, enten den er stor eller liten. Om du trenger ti invitasjoner eller tusen brosjyrer, – ikke nøl med å ta kontakt. Bulb design har et nettverk av samarbeidspartnere – sammen kan vi løse alle slags oppgaver. Vi kan mye om masse og er opptatt av god dialog og super service!Trostereiret Vik

Blomåsen 19
5337 Rong
Tjenester: Søkemotormarkedsføring, Logodesign, Trykkeri
Trostereiret Vik

Trostereiret tilbyr logodesign og trykk på gensre og t-skjorter vha. silketrykkmetoden. Pr. i dag trykker me kun einsfarga trykk. Silketrykk med vannbasert farge har den fordelen at det gir eit detaljert trykk pluss eit trykk som i svært liten grad legg seg oppå stoffet og dermed sit godt fast og som kjennes behageleg å gå med. Minimumsbestilling er 10 plagg/produkt.
Trostereiret er valet for deg som ikkje berre er ute etter billige produkt, men som har fokus på etisk og miljøvennleg handel. Me leitar stadig etter leverandørar som set strenge krav til heile kjeden.
Når det gjeld logodesign er me den rette for deg som er ute etter profilering med integritet. Me sel ikkje sjela vår sjølv om me kanskje kunne tent pengar på det. Ynskjer de å bety noko for andre eller har ein visjon om å vera til for noko som er større enn dykk sjølv? Ta gjerne kontakt for ein prat.
Me har ingen formell utdanning, men eit engasjemang for handverk og ein betre verd.
Du finn meir info på trostereiret.blogspot.no.
PS! Det er berre ein person i dette firmaet og dette foretaket jobbar eg med innimellom anna arbeid.


Bvisual AS

Bergensgata 9a
0468 Oslo
Tjenester: Programmering, Webdesign, Webutvikling, Søkemotormarkedsføring, Søkemotoroptimalisering, Mobil-apps, Design (flash), Grafisk design, Logodesign, Profilering
Bvisual AS

Vi kan hjelpe deg med alt innen digital markedsføring. Det innebærer blant annet søkemotormarkedsføring (SEM), søkemotoroptimalisering (SEO), remarketing, bannerannonsering, nyhetsbrevutsendelse, sosiale medier, grafisk design med mer.

Vi vil analysere din bedrifts behov og komme med anbefalinger på hvilke markedsføringstiltak som vil være mest effektive, og utføre disse i samråd med deg.


Antonsen Illustrasjon

Verftsgt 10
1513 MOSS
Tjenester: Arkitekt, Interiørarkitekt, Interiørdesign, Landskapsarkitekt, Vann og avløp, Ventilasjon, IT (hardware), Grafisk design, Logodesign, Profilering, Reklame, Visittkort
Antonsen Illustrasjon

Tilbyr huskonstruksjoner/arkitektur og annet til byggebransjen men også arkitekt bransjen!


Bell Communication AS

Johan Berentsens vei 63
5160 Laksevåg
Tjenester: IT (drift/support), Bemanning, Callsenter, Bedriftsrådgivning
Bell Communication AS

Vi leverer sentralbordservice og svartjenester til næringslivet over hele Norge. Etablert i 1990.

Alt fra enkel telefonvakt til avanserte outsourcingsløsninger av hele bedriftens kommunikasjon/sentralbord/kundeservice.


WebAdapt - Heidi Rognlien

Skyttaveien 50 B
1481 Hagan
Tjenester: Programmering, Webdesign, Webutvikling, Søkemotoroptimalisering, IT (software)
WebAdapt - Heidi Rognlien

Jeg tilbyr konsulenttjenester knyttet til utvikling og tilpasning av nettsider basert på Joomla og WordPress med utvidelser. Ved å benytte ferdige komponenter, moduler og plugins, kan jeg tilby nettsider med et bredt spekter av funksjonalitet til en god pris. Joomla og WordPress er fri programvare og du får copyright til løsningen. Programvaren er enkel i bruk. Jeg kan blant annet tilby ferdig oppsatt:

- publiseringsløsning
- nettbutikkløsning
- bookingløsning
- intern søkemotor
- modul for prosjekt- og oppgavebehandling
- kommunikasjonsløsninger
- galleri
- håndtering av bannere og annonsering mm.

Nettsidene utformes med unikt og responsivt design etter dine ønsker . Sidene blir funksjonelle og brukervennlige.

Målgruppen er små/ mellomstore bedrifter, foreninger og lag.


Hosting-Group Co. Ltd

Briskebyveien 2
0259 Oslo
Tjenester: Webdesign, Webutvikling, Mobil-apps, Grafisk design
Hosting-Group Co. Ltd

Hosting-Group er et programvarehus som tilbyr web-baserte standard -og skeddersydde løsninger i tillegg til Windows baserte programmer tilpasset ditt firmas behov. Vi leverer nettsider med publiseringsmodul, kundeportaler og løsninger for e-handel. Send oss en beskrivelse av hva du ønsker utviklet. Og vi sender deg et forlsag til hvordan vi løser oppgaven, og til hvilken pris.


www.brplassen.no

Sisjordvegen 2H
3802 Bø I Telemark
Tjenester: Programmering, Webdesign, Webutvikling, Søkemotormarkedsføring, Mobil-apps, Design (flash), Grafisk design, Logodesign, Mediebyrå, Profilering, Reklame, Visittkort, Annonsering, PR/Informasjon, Bedriftsrådgivning
www.brplassen.no

Enkeltmannsforetak som jobber med design, profil og markedsrådgivning. Trygg leverandør - og en kontaktperson å forholde deg til hele veien.


Tuft Eva Deanne

Georgernes Verft 12
5011 Bergen
Tjenester: Reklame, Søkemotormarkedsføring, Grafisk design
Tuft Eva DeanneAndresen Design

Hylkjeflaten 18 B
5109 Hylkje
Tjenester: Programmering, Webdesign, Webutvikling, Søkemotormarkedsføring, Søkemotoroptimalisering, IT (drift/support), IT (hardware), IT (prosjekt), IT (software), Mobil-apps, Design (flash), Grafisk design, Logodesign, Mediebyrå, Profilering, Reklame, Visittkort, Film-/videoproduksjon, PR/Informasjon
Andresen Design

Andresen Design har gjennom mange år i bransjen tilegnet seg bred kompetanse innen Multimedia, Nettbutikker, Markedsføring, Sosiale Medier, Grafisk Design og Webutvikling.

Trenger du en egen nettside? Eller trenger du en oppgradering/oppussing av den du allerede har? Vi tilbyr komplette nettside-løsninger til både store og små! Kontakt oss i dag.

NETTBUTIKK
Vi leverer både store og små nettbutikker utviklet med kanskje verdens beste plattform Magento. Gjennom vår partner tilbyr vi ett av markedets beste Magento hosting-løsninger. Dette sikrer lynrask hastighet, trygg sikkerhet og solid support.

MARKEDSFØRING
Andresen Design har lang erfaring med både tradisjonell og digital markedsføring, og fokuserer i dag mest på sosiale medier, affiliate og Google AdWords.

GRAFISK DESIGN
Vi gjør alt fra utvikling og design av logo, til firmapresentasjoner, designmanual, brosjyrer, visittkort og flyveblader/plakater.

VIDEO
Andresen Design leverer komplette video-prosjekter. Produktvideoer, videopresentasjoner og reklamevideo. Du kan også velge oss til partner på kun klipp, filming, grading eller manus hver for seg.

WEBMASTERAVTALE
Ønsker du en beskymringsfri hverdag i den digitale verden? Ta kontakt med oss i dag og vi kan være behjelpelig med å ta ansvar for alle dine "web/digitale-prosjekter" - slik at du kan fokusere på det som er aller viktigst i din bedrift.


Jakob Englund

Aslakveien 20
0753 Oslo
Tjenester: Søkemotormarkedsføring, Søkemotoroptimalisering
Jakob Englund

Sertifisert SEM & SEO spesialist basert i Oslo.


Blomholm Kvamme Ikt

Fjøsangerveien 32
5054 Bergen
Tjenester: Programmering, Webdesign, Søkemotoroptimalisering, Mobil-apps, Grafisk design
Gå til hjemmeside | Endre oppføring
Logo mangler

Jeg er utdannet Sivilingeniør i Datateknikk og jobber for tiden fulltid sivilt i forsvaret hvor jeg driver utvikling av datasystemer for kvalitets-kontroll/sikring, i form av webapplikasjoner.

Vil til tider ha anledning til å ta mindre omfattende oppdrag. Dersom jeg velger å ta et oppdrag kan jeg garantere dedikasjon til oppdraget og at ditt oppdrag er det eneste oppdraget jeg har "aktivt", men ønsker forståelse for at jobb og privatliv gjør at arbeidet vil ta lengre tid å gjennomføre enn dersom jeg hadde jobbet fulltid med oppdraget.


Bønes IT Kompetanse

Øvre Kråkenes 223
5152 Bønes
Tjenester: Programmering, Webutvikling, IT (drift/support), Mobil-apps
Logo mangler

Bønes IT Kompetanse driver hovedsakelig med systemutvikling, webutvikling, IT-tjenester, trykk og grafiske tjenester, samt kasse- og butikkdata-løsninger. Vi selger også datautstyr, Mamut økonomisystemer og musikkprodukter, og driver drifts- og supporttjenester:

Online|Kontor
- Jobb fra hvor som helst
- Backup og vedlikehold inkludert

Online|Fjernhjelp
- Vi logger inn på din datamaskin for å hjelpe deg


Ekn-Service Einar Kristen Nordtvedt

Sandslihovden 18
5254 Sandsli
Tjenester: Programmering, Mobil-apps
Logo mangler

EKN Service i Bergen er et foretak som arrangerer kurser, forelesninger og konferanser.Hjelseth Computers AS

Haguåsstubben 14
4016 Stavanger
Tjenester: Programmering, Webdesign, Webutvikling, Søkemotormarkedsføring, Søkemotoroptimalisering, IT (drift/support), IT (hardware), IT (prosjekt), IT (software), Design (flash), Logodesign, Mediebyrå, Reklame, Visittkort, Mobil-apps, Grafisk design
Logo mangler

Hjelseth Computers er din komplette IKT leverandør. Vår visjon er at vi skal være den foretrukne leverandøren for våre kunder, noe vi oppnår via kvalitet, smidighet, tillit og individuell tilpasning. Vi leverer nøyaktig det du trenger, verken mer eller mindre.

Nytt utstyr, oppgraderinger, programvareutvikling, server, drift, domene, web, grafisk design, konsulentoppdrag m.m. Vi løser dine utfordringer på en måte du trodde var forbeholdt de ”store”. Vi snakker ditt språk, vi gjør ting enkelt og riktig, og det er derfor våre kunder har anbefalt oss til andre i over 10 år.


storsirkel industridesign

Årvollveien 62d,
0590 Oslo
Tjenester: Webdesign, Webutvikling, Søkemotoroptimalisering, Mobil-apps, Grafisk design, Logodesign
Logo mangler

Storsirkel Industridesign er et lite design firma drevet av Alexander Bjercke Schybergson. Det spesialiserer seg i prosjekter som for eksempel opprettelse av nye websider og digital tilstedeværelse, revitalisering av eksisterende websider, utvikling av logo og visuell identitet, produkt-og konseptutvikling, 3D-modellering, skisser og rendring, visualisering og produkt fotografering.


Harddisk Datapartner AS

Sartor Storsenter
5343 Straume
Tjenester: Programmering, Webdesign, Webutvikling, IT (drift/support), IT (hardware), IT (prosjekt), IT (software), Butikkutstyr, Mobil-apps, Grafisk design
Logo mangler

Harddisk.no er en totalleverandør av datautstyr og tjenester. Hos oss kan du få hjelp og varer som man ikke finner andre steder. Vi selger, reparerer og hjelper til med oppsett og installering av det aller meste av datautstyr.
Vi satser tungt på kunnskap, kvalitet og kundeservice. I tillegg har vi meget lav reparasjonstid på vårt verksted (med mulighet for ekspresshjelp) og lav responstid på uteoppdrag.
Datautstyr:
Vi har det meste av varer på lager, PCer, laptoper, nettverksutstyr, printere, minnepenner med mye mer. Vi selger også interne komponenter til maskiner.

PCer:
Vi bygger/produserer alle våre stasjonære PCer selv, så vi kan på kort tid legge til eller ta bort ønskede komponenter i en maskin. I praksis vil det si at hvis man vil ha mer minne eller harddiskplass i en PC man har bestemt seg for å kjøpe, så fikser vi det på stedet. Vi kan også bygge Pcer optimalisert etter ens spesifikasjoner eller bruksområder. Dette er en tjeneste som vi ser at våre kunder bruker aktivt og setter stor pris på.

Reparasjoner og installering:
Vi kjører hjem til kunder på dag- og kveldstid, fikser på stedet eller tar med PCen til vårt verksted i butikken. Man kan også selv levere inn PC-en sin hos oss.
Alle som kjøper en PC eller tilleggsutstyr, uten å vite helt hvordan den brukes eller er bygget opp, kan møte på problemer.
Brukerservicen fra vanlige salgssteder er ofte av generell karakter og veiledning gis oftest på telefonen. Mye tid går tapt både for kjøper og selger p.g.a. feildiagnoser. Dette fordi partene kommuniserer på hvert sitt språk og nivå. Vi tolker 'dataspråket' og forklarer det på en måte som er forståelig for folk flest. Vi kan også hjelpe til med montering og installering av utstyr. Vi har fastpris på mange av våre verkstedstjenester.

Bedrift:
Vi har etterhvert bygget opp en bedriftsavdeling i Harddisk som er blitt meget populær. Vi tar på oss alle slags jobber for alle typer firma. Vi har erfaring med bl.a maritim virksomhet og systemer, kontorlandskap, regnskapssystemer, verksteder og mobile bedrifter.


Helgesen 360

Toftesgate 39
0552 Oslo
Tjenester: Webdesign, IT (hardware), IT (prosjekt), IT (software), Programmering, IT (drift/support), Søkemotoroptimalisering, Webutvikling, Mobil-apps, Grafisk design
Logo mangler

Noen ganger må du leie en profesjonell.

Hvis du planlegger noe som skal vare lenge, så kan Helgesen 360 hjelpe deg.

Vi sørger for at du får best mulig design, til riktig pris.

Vi sørger for at koden er i samsvar med internasjonalt godkjent syntaks.

Vi sørger for at siden din vises på den første siden i søkemotorer basert på dine søkekriterier.

Vi analyserer webhotell spesifikasjonene basert på dine behov.

Vi etablerer domenenavn både nasjonale og internasjonale.

Vi tilbyr gratis webhotell ved bruk av sub-domene. Vi samarbeider med Bluehost, det mest pålitelige webhotell i verden.

Vi kan integrere PayPal til web-butikken din


Dbate As

Moloveien 14
3187 Horten
Tjenester: Programmering, Webdesign, Webutvikling, Mobil-apps, Grafisk design
Logo mangler

Dbate AS leverer alle tjenester innen webutvikling og webdesign. Vårt egenutviklede CMS/publiseringsplattform Preform er av markedets enkleste i bruk og gjør våre nettløsning rimelige i drift for våre kunder.

Preform er modulbasert og består i dag av Moduler for informasjonssider, nettbutikk med integrert betalingsløsning, blogg og enkel prosjekt og faktureringsmodul.

Alle bildegallerier og all animasjon blir utført i HTML 5 og Javascript slik at nettsiden er iPhone og iPad kompatibel.

Eksempel på referansekunder som bruker Preform CMS i dag er bedrifter og konsern som Meny, Glava, Kavli og Lofoten Produkter.

Eksempel på referansekunder som bruker Preform Nettbutikk CMS i dag er, Floyd by Smith, Big Mans Club, Cacao Sko, Gruba og JeansLab.

Dbate er også preferert underleverandør for velrenomerte design og reklamebyråer som Ernö Reklamebyrå, Metro Branding og Strømme Throndsen Design.Cepheus Graphics

Øvre Fredlundsvei 15b
5073 Bergen
Tjenester: Webdesign, Grafisk design
Logo mangler

Cepheus Graphics er et lite enkeltmannsforetak som tilbyr deg hjemmesider til en rimelig penge.
Målgruppen er små / mellomstore bedrifter og privatpersoner som ønsker en nettpresentasjon med proffe løsninger og originalt design. Hver løsning blir laget individuelt med utganspunkt i eventuelle ønsker du måtte ha.

Cepheus Graphics designer siden, ordner med webhotell og domene (f. eks. www.dinbedrift.no) og oppdaterer jevnlig dersom det er ønskelig. Vi lager også en grafisk profil med logo dersom du trenger det.

Se gjerne på www.cepheusgraphics.no etter tidligere prosjekter.

Ta kontakt for et godt tilbud!


IT SUPPORT Straigis

Odderhei Platå 10
4639 Kristiansand
Tjenester: Webdesign, IT (drift/support), IT (hardware)
Logo mangler

Pris - Garanti. Alle Data-Reparasjoner fra kr 300 til vår maks-pris kr 600 eks. mva !
IT SUPPORT er en av de rimeligste data reparatører i Aust/Vest-Agder. Du kan sjekke prisene på data reparasjoner hos de fleste data reparatører, men du vil finne at jeg har supre priser! Bare spare tid og penger ved å delegere datamaskinen problemer for meg.


Byggleverandørene AS

Ravnsborgveien 56
1395 Hvalstad
Tjenester: Programmering, Webdesign, Webutvikling, IT (software), Mobil-apps, Grafisk design, Logodesign, Profilering, Reklame, Trykkeri, Visittkort
Logo mangler

Design av web-sider, e-commerce, logo, markedsmateriale


EA 24 Media

Torggata 41
2317 Hamar
Tjenester: Programmering, Webutvikling, Søkemotormarkedsføring, Søkemotoroptimalisering, IT (drift/support), Headhunting, Mediebyrå, Profilering, Firmagaver, Annonsering, PR/Informasjon, Mobil-apps
Logo mangler

Vi gir deg webdesign.

Vi har nettsider til 2990, -

Vi har support avtaler ifra 199, -

Vi kan SEO

Vi kan Blogg

Vi kan Web

Vi kan sikkerhet

Så hva venter du på?


Odin Software Ans

Øvre Helland
5729 Modalen
Tjenester: IT (prosjekt), IT (software), Programmering, IT (drift/support), Mobil-apps
Logo mangler

Har du en tidkrevende og repeterende prosess i ditt arbeid, som kunne vært forenklet ved hjelp av et skreddersydd PC-program ?

Vi kan hjelpe deg å sette dine prosesser i system slik at du får mer tid og overskudd til å gjør det DU er god til. Det skal heller ikke prismessig ødelegge din glede ved en forenklet hverdag.