Trenger du håndverker? Eller kanskje en regnskapsfører?
Se hvem dine venner anbefaler!
Så unngår du å bli lurt!
Så enkelt er det:
1. Legg inn oppdraget ditt (helt gratis)
2. Legg inn epost-adressen til 3-5 venner
3. Se hvem de anbefaler, og velg leverandør!
Du er helt anonym inntil du selv velger å bli kontaktet av en eller flere leverandører. Tjenesten er GRATIS og med­fører ingen forpliktelser. Les merSøkeresultat

India Software And Trading Mrinal Pasari

Torstadåsen 41B
1396 Billingstad
Tjenester: Programmering, Webdesign, Webutvikling, Søkemotormarkedsføring, Søkemotoroptimalisering, IT (drift/support), IT (prosjekt), IT (software), Mobil-apps
India Software And Trading Mrinal Pasari

8020 har vært dedikert i programvare offshoring bransjen i over 14 år, noe som gir webutvikling og mobile utviklingstjenester. Basert på solid teknisk kompetanse og kundeorientert filosofi, er 8020 absolutt en raskt voksende programvare offshoring selskap.

Oppsummering av produkter
ERP-system
8020 Office-hjelper deg med hele salgsprosessen - fra utsendelse av tilbudet, til fakturering, lagerstyring og regnskap.

eCommerce og nettbutikk
Vår eCommerce løsning er raskt voksende og dets funksjoner i bedriftsklassen og fleksibilitet gjør det mulig å bygge en løsning tilpasset dine unike behov.

healtcare informatikk
EasyClinic gir en komplett helsevesen som henvender til små praksiser til store multi-spesialitet grupper.

Nettside og CMS
Vår rask, enkel og funksjonsrikt content management system gir enkel integrasjon til nettsteder og er enkelt for administratorer å forfatte innhold.

Vi har gode referanser og har utviklet mange webapplikasjoner og mobile applikasjoner for små og store bedrifter.

Prosess: Forstå kravet, bli enige om omfanget, mockups av brukergrensesnitt, utvikling og levering.


Bell Communication AS

Johan Berentsens vei 63
5160 Laksevåg
Tjenester: IT (drift/support), Bemanning, Callsenter, Bedriftsrådgivning
Bell Communication AS

Vi leverer sentralbordservice og svartjenester til næringslivet over hele Norge. Etablert i 1990.

Alt fra enkel telefonvakt til avanserte outsourcingsløsninger av hele bedriftens kommunikasjon/sentralbord/kundeservice.


SG Data

Hegdehaugsveien 35
0352 Oslo
Tjenester: Programmering, Søkemotoroptimalisering, IT (drift/support), IT (hardware), IT (prosjekt), IT (software), Mobil-apps, Grafisk design, Visittkort, Bedriftsrådgivning
SG Data

Utvikling av mindre programmer til PC

on-site konsulent oppdrag for kunder i oslo og område rundt.


Imageadress -Reklamebyrå

Ilevollen 42
7018 Trondheim
Tjenester: Søkemotormarkedsføring, Søkemotoroptimalisering, IT (drift/support), Profilering, Reklame, Annonsering, PR/Informasjon, Bedriftsrådgivning
Imageadress -Reklamebyrå

Reklamebyrå - digital markedsføring annonsering med salg ifra egen nettbutikk via sosiale medier


Andresen Design

Hylkjeflaten 18 B
5109 Hylkje
Tjenester: Programmering, Webdesign, Webutvikling, Søkemotormarkedsføring, Søkemotoroptimalisering, IT (drift/support), IT (hardware), IT (prosjekt), IT (software), Mobil-apps, Design (flash), Grafisk design, Logodesign, Mediebyrå, Profilering, Reklame, Visittkort, Film-/videoproduksjon, PR/Informasjon
Andresen Design

Andresen Design har gjennom mange år i bransjen tilegnet seg bred kompetanse innen Multimedia, Nettbutikker, Markedsføring, Sosiale Medier, Grafisk Design og Webutvikling.

Trenger du en egen nettside? Eller trenger du en oppgradering/oppussing av den du allerede har? Vi tilbyr komplette nettside-løsninger til både store og små! Kontakt oss i dag.

NETTBUTIKK
Vi leverer både store og små nettbutikker utviklet med kanskje verdens beste plattform Magento. Gjennom vår partner tilbyr vi ett av markedets beste Magento hosting-løsninger. Dette sikrer lynrask hastighet, trygg sikkerhet og solid support.

MARKEDSFØRING
Andresen Design har lang erfaring med både tradisjonell og digital markedsføring, og fokuserer i dag mest på sosiale medier, affiliate og Google AdWords.

GRAFISK DESIGN
Vi gjør alt fra utvikling og design av logo, til firmapresentasjoner, designmanual, brosjyrer, visittkort og flyveblader/plakater.

VIDEO
Andresen Design leverer komplette video-prosjekter. Produktvideoer, videopresentasjoner og reklamevideo. Du kan også velge oss til partner på kun klipp, filming, grading eller manus hver for seg.

WEBMASTERAVTALE
Ønsker du en beskymringsfri hverdag i den digitale verden? Ta kontakt med oss i dag og vi kan være behjelpelig med å ta ansvar for alle dine "web/digitale-prosjekter" - slik at du kan fokusere på det som er aller viktigst i din bedrift.


MØRNER AS

Arnulf Øverlandsv 244
0763 Oslo
Tjenester: IT (hardware), IT (prosjekt), IT (software), Programmering, IT (drift/support), Mobil-apps
MØRNER AS

VIPadm RI400: Besøkssystem - Møtebokking (Outlook) - Adgangskontroll - Kantinesystem


Bønes IT Kompetanse

Øvre Kråkenes 223
5152 Bønes
Tjenester: Programmering, Webutvikling, IT (drift/support), Mobil-apps
Logo mangler

Bønes IT Kompetanse driver hovedsakelig med systemutvikling, webutvikling, IT-tjenester, trykk og grafiske tjenester, samt kasse- og butikkdata-løsninger. Vi selger også datautstyr, Mamut økonomisystemer og musikkprodukter, og driver drifts- og supporttjenester:

Online|Kontor
- Jobb fra hvor som helst
- Backup og vedlikehold inkludert

Online|Fjernhjelp
- Vi logger inn på din datamaskin for å hjelpe deg


Datashop AS

Industriveien 8
1483 Skytta
Tjenester: IT (drift/support), IT (hardware)
Logo mangler

Hei, og velkommen til DataShop AS..

Først; DataShop er en leverandør av IT-relaterte produkter og tjenester til SMB og privatmarkedet i Norge. Det vil altså si at vi leverer alt av dataprodukter du kan ha behov for, og vi har kunnskapen til å installere og hjelpe med vedlikehold av de samme produktene. I tillegg driver vi med fjerndrift og fjernsupport av de fleste av våre kunder.

Så hvis dette er noe av det du er på jakt etter, så skader det ikke å ta kontakt med oss.

"Høy kompetanse" og "kundens behov i fokus" er begreper man hører ofte i servicebedrifter av vår type. Vi er ikke noe unntak her, men vi føler at vi faktisk er i stand til å bevise disse påstandene. Vi henviser nemlig til vår referanseliste. Vi er svært stolte av kundelisten vår, og vi mener selv at vi bare har fornøyde kunder. Iallefall mesteparten av tiden...... Vi tar relasjonene med kundene våre svært alvorlig, vi har tross alt fått totalansvaret for all IT og drift og man legger derfor litt av "livet" til bedriften i våre hender.

Vårt mål er selvfølgelig å ha så mange fornøyde kunder som mulig, men det er også et definert mål at vi skal vokse og bli akkurat passe store. Hva som definerer "akkurat passe" er egentlig et åpent spørsmål, men den dagen våre kunder føler seg litt "glemt" har vi nok vokst akkurat litt for mye.

DataShop har et sett med grunnverdier som går igjen i hele organisasjonen. Disse har vi ikke nedfelt i stein slik andre bedrifter med suksess har gjort, hos oss er det nemlig slik at enkelte ting skjer av seg selv. Vi har bygget vår arbeidsplass med langsiktighet, mennesker og verdier som grunnstener, og da får man automatisk en bedriftskultur som gjennomsyrer alt man gjør. Alle ansatte vet at de er like viktige og bidrar derfor til et felles resultat.

Vi vokser på utfordringer og elsker gode resultater. Og slikt blir det fornøyde kunder av......

Kom igjen, prøv oss.


TSoft Frank Tretnes

Hans Nielsen Hauges Gt. 33
0481 Oslo
Tjenester: Programmering, IT (software), IT (drift/support), Mobil-apps
Logo mangler

Programmering i java, Servlets, applets og enkeltstående applikasjoner.


Hjelseth Computers AS

Haguåsstubben 14
4016 Stavanger
Tjenester: Programmering, Webdesign, Webutvikling, Søkemotormarkedsføring, Søkemotoroptimalisering, IT (drift/support), IT (hardware), IT (prosjekt), IT (software), Design (flash), Logodesign, Mediebyrå, Reklame, Visittkort, Mobil-apps, Grafisk design
Logo mangler

Hjelseth Computers er din komplette IKT leverandør. Vår visjon er at vi skal være den foretrukne leverandøren for våre kunder, noe vi oppnår via kvalitet, smidighet, tillit og individuell tilpasning. Vi leverer nøyaktig det du trenger, verken mer eller mindre.

Nytt utstyr, oppgraderinger, programvareutvikling, server, drift, domene, web, grafisk design, konsulentoppdrag m.m. Vi løser dine utfordringer på en måte du trodde var forbeholdt de ”store”. Vi snakker ditt språk, vi gjør ting enkelt og riktig, og det er derfor våre kunder har anbefalt oss til andre i over 10 år.


Bertin Torgersen

Bygdøylund 21
0286 Oslo
Tjenester: IT (drift/support)
Gå til hjemmeside | Endre oppføring
Logo mangler

Jeg driver et enkeltmannsforetak innenfor rådgiving, support og drift for småbedrifter og private. Jeg hjelper deg/dere med PC, nettverk, tv, mobil og eventuelt alt annet av teknisk art.


Delta Vision PC Hjelp dv.no

Bergabakken 19
1455 Nordre Frogn
Tjenester: Søkemotormarkedsføring, Søkemotoroptimalisering, IT (drift/support), IT (hardware), IT (prosjekt), IT (software), Grafisk design
Logo mangler

Delta Vision er en over 25 år gammel bedrift som yter alle former for support innen pc hjelp, IT-drift og IT-Konsulent tjenester. Salg/support/drift/fjernhjelp.


07 Web AS

Peter Møllersvei 8-10
0585 Oslo
Tjenester: Design (flash), Webdesign, IT (hardware), IT (prosjekt), IT (software), Programmering, Profilering, Firmagaver, Reklame, Trykkeri, Logodesign, Visittkort, IT (drift/support), Søkemotormarkedsføring, Søkemotoroptimalisering, Webutvikling, Mobil-apps, Grafisk design
Logo mangler

07 Web er en avdeling i 07 Gruppen, et ledende skandinavisk publiseringskonsern innenfor:
design | webutvikling | grafisk produksjon

Vårt omfattende produkt- og tjenestespekter betyr at vi kan bidra som en aktiv utviklingspartner overfor våre kunder. Ta gjerne kontakt med oss for et uforpliktende møte!


Harddisk Datapartner AS

Sartor Storsenter
5343 Straume
Tjenester: Programmering, Webdesign, Webutvikling, IT (drift/support), IT (hardware), IT (prosjekt), IT (software), Butikkutstyr, Mobil-apps, Grafisk design
Logo mangler

Harddisk.no er en totalleverandør av datautstyr og tjenester. Hos oss kan du få hjelp og varer som man ikke finner andre steder. Vi selger, reparerer og hjelper til med oppsett og installering av det aller meste av datautstyr.
Vi satser tungt på kunnskap, kvalitet og kundeservice. I tillegg har vi meget lav reparasjonstid på vårt verksted (med mulighet for ekspresshjelp) og lav responstid på uteoppdrag.
Datautstyr:
Vi har det meste av varer på lager, PCer, laptoper, nettverksutstyr, printere, minnepenner med mye mer. Vi selger også interne komponenter til maskiner.

PCer:
Vi bygger/produserer alle våre stasjonære PCer selv, så vi kan på kort tid legge til eller ta bort ønskede komponenter i en maskin. I praksis vil det si at hvis man vil ha mer minne eller harddiskplass i en PC man har bestemt seg for å kjøpe, så fikser vi det på stedet. Vi kan også bygge Pcer optimalisert etter ens spesifikasjoner eller bruksområder. Dette er en tjeneste som vi ser at våre kunder bruker aktivt og setter stor pris på.

Reparasjoner og installering:
Vi kjører hjem til kunder på dag- og kveldstid, fikser på stedet eller tar med PCen til vårt verksted i butikken. Man kan også selv levere inn PC-en sin hos oss.
Alle som kjøper en PC eller tilleggsutstyr, uten å vite helt hvordan den brukes eller er bygget opp, kan møte på problemer.
Brukerservicen fra vanlige salgssteder er ofte av generell karakter og veiledning gis oftest på telefonen. Mye tid går tapt både for kjøper og selger p.g.a. feildiagnoser. Dette fordi partene kommuniserer på hvert sitt språk og nivå. Vi tolker 'dataspråket' og forklarer det på en måte som er forståelig for folk flest. Vi kan også hjelpe til med montering og installering av utstyr. Vi har fastpris på mange av våre verkstedstjenester.

Bedrift:
Vi har etterhvert bygget opp en bedriftsavdeling i Harddisk som er blitt meget populær. Vi tar på oss alle slags jobber for alle typer firma. Vi har erfaring med bl.a maritim virksomhet og systemer, kontorlandskap, regnskapssystemer, verksteder og mobile bedrifter.


Nordialog Tønsberg AS

Farmannsveien 48
3125 Tønsberg
Tjenester: IT (drift/support), IT (hardware), IT (prosjekt)
Logo mangler

Nordialog gir profesjonelle råd og er en ledende leverandør av effektiv mobilitet til store bedrifter.
Med lokal tilstedeværelse sørger vi for tett oppfølging, skreddersydde løsninger og effektiv mobilitet til store og små bedrifter.

Kompetanse er vårt viktigste produkt, rådgiving vår viktigste tjeneste.
Vi leverer Telefoni, IT-tjenester og utstyr.


Helgesen 360

Toftesgate 39
0552 Oslo
Tjenester: Webdesign, IT (hardware), IT (prosjekt), IT (software), Programmering, IT (drift/support), Søkemotoroptimalisering, Webutvikling, Mobil-apps, Grafisk design
Logo mangler

Noen ganger må du leie en profesjonell.

Hvis du planlegger noe som skal vare lenge, så kan Helgesen 360 hjelpe deg.

Vi sørger for at du får best mulig design, til riktig pris.

Vi sørger for at koden er i samsvar med internasjonalt godkjent syntaks.

Vi sørger for at siden din vises på den første siden i søkemotorer basert på dine søkekriterier.

Vi analyserer webhotell spesifikasjonene basert på dine behov.

Vi etablerer domenenavn både nasjonale og internasjonale.

Vi tilbyr gratis webhotell ved bruk av sub-domene. Vi samarbeider med Bluehost, det mest pålitelige webhotell i verden.

Vi kan integrere PayPal til web-butikken din


IT SUPPORT Straigis

Odderhei Platå 10
4639 Kristiansand
Tjenester: Webdesign, IT (drift/support), IT (hardware)
Logo mangler

Pris - Garanti. Alle Data-Reparasjoner fra kr 300 til vår maks-pris kr 600 eks. mva !
IT SUPPORT er en av de rimeligste data reparatører i Aust/Vest-Agder. Du kan sjekke prisene på data reparasjoner hos de fleste data reparatører, men du vil finne at jeg har supre priser! Bare spare tid og penger ved å delegere datamaskinen problemer for meg.


Pillbox Interactive AS

Ullernchausséen 1
0377 Oslo
Tjenester: Programmering, Webdesign, Webutvikling, IT (drift/support), IT (hardware), IT (prosjekt), IT (software), Mobil-apps, Grafisk design
Gå til hjemmeside | Endre oppføring
Logo mangler

Vi er et lite firma med dyktige og erfarne programmerere/IT-folk. Velg oss fordi vi har:
- Høy kompetanse (Master fra UiO)
- Lang og bred erfaring
- Svært gode referanser
- Kreativitet, humor og ryddighe


EA 24 Media

Torggata 41
2317 Hamar
Tjenester: Programmering, Webutvikling, Søkemotormarkedsføring, Søkemotoroptimalisering, IT (drift/support), Headhunting, Mediebyrå, Profilering, Firmagaver, Annonsering, PR/Informasjon, Mobil-apps
Logo mangler

Vi gir deg webdesign.

Vi har nettsider til 2990, -

Vi har support avtaler ifra 199, -

Vi kan SEO

Vi kan Blogg

Vi kan Web

Vi kan sikkerhet

Så hva venter du på?


Vardahei IT AS

Fosshaugane Campus, Trolladalen 26
6856 Sogndal
Tjenester: IT (drift/support), IT (prosjekt)
Logo mangler

Vardahei IT tilbyr tenester innan IT-rådgjeving og IT-drift, og me kan hjelpe deg med å optimalisere IT-løysingane i di verksemd.


Odin Software Ans

Øvre Helland
5729 Modalen
Tjenester: IT (prosjekt), IT (software), Programmering, IT (drift/support), Mobil-apps
Logo mangler

Har du en tidkrevende og repeterende prosess i ditt arbeid, som kunne vært forenklet ved hjelp av et skreddersydd PC-program ?

Vi kan hjelpe deg å sette dine prosesser i system slik at du får mer tid og overskudd til å gjør det DU er god til. Det skal heller ikke prismessig ødelegge din glede ved en forenklet hverdag.


Connex Data AS

Dillingtoppen
1570 Dilling
Tjenester: Programmering, Webdesign, Webutvikling, IT (drift/support), IT (hardware), IT (prosjekt), IT (software), Mobil-apps, Grafisk design
Logo mangler

Connex Data leverer IT løsninger og produkter til bedriftsmarkedet. Fra vår netthandel selger vi alt fra printere, tonere og PCer til mer komplekse IT løsninger. Gjennom vår tekniske avdeling leverer vi komplette server installasjoner, websider og skreddersydde intranettløsninger. På våre servere hoster vi mail, databaser og websider for våre kunder. Velkommen som kunde!Xplore Media Da

Klostergata 80b
7030 Trondheim
Tjenester: Design (flash), Webdesign, IT (prosjekt), IT (software), Programmering, IT (drift/support), Søkemotoroptimalisering, Webutvikling, Mobil-apps, Grafisk design
Logo mangler

Vi i xplore media driver hovedsaklig med mediarelaterte oppgaver, som design (print, web, identity) og programmering (web, php, flash, javascript).

Vi har bred kompetanse og erfaring innen utvikling av webløsninger, både med hensyn på design og funksjonalitet. Det være seg helt enkle sider til avanserte dynamiske sider som du selv administrer.

Har du allerede en side liggende, kan vi utfylle denne og det du mangler, enten det er design eller programkode!

Vi tar også på oss større prosjekter.


Item Consulting AS

Gjerdrumsvei 12
0484 Oslo
Tjenester: Programmering, Webdesign, Webutvikling, Søkemotormarkedsføring, Søkemotoroptimalisering, IT (drift/support), IT (prosjekt), IT (software), Mobil-apps
Logo mangler

Item Consulting tilbyr løsninger for samhandling basert på nyeste og mest fremtidsrettede teknologi på markedet i dag. Vi legger vekt på at mest mulig skal kunne gjøres via webbrowsere, slik at tjenestene er tilgjengelige med minst mulig avhengighet til lokasjon, lokale klienter, PC og spesifikt nett. Dette er også retningen markedet generelt beveger seg. Vi legger vekt på at våre løsninger vil sørge for at funksjoner som i dag benyttes i forskjellige applikasjoner, skal kunne benyttes i det ene webgrensesnittet til samhandlingsløsningen.

Vi har over 20 års erfaring med samhandlingsverktøy og kan levere komplette løsninger for din bedrift, integrert med dine kjernesystemer. Skybasert eller on-premises.


Ueno Agdernett AS

Magnus Barfotsvei 7
4633 Kristiansand S
Tjenester: Programmering, Webdesign, Webutvikling, Søkemotoroptimalisering, IT (drift/support), Mobil-apps, Grafisk design
Logo mangler

Agdernett er en av landets eldste tilbydere av domene-, web- og e-posttjenester. Vi tilbyr profesjonelle tjenester innenfor webdesign, webutvikling, publiseringsløsninger, domeneregistrering og e-post.