Trenger du håndverker? Eller kanskje en regnskapsfører?
Se hvem dine venner anbefaler!
Så unngår du å bli lurt!
Så enkelt er det:
1. Legg inn oppdraget ditt (helt gratis)
2. Legg inn epost-adressen til 3-5 venner
3. Se hvem de anbefaler, og velg leverandør!
Du er helt anonym inntil du selv velger å bli kontaktet av en eller flere leverandører. Tjenesten er GRATIS og med­fører ingen forpliktelser. Les merSøkeresultat

Hannestad Elektronikk

Selvikåsen 50
3070 Sande
Tjenester: IT (hardware)
Hannestad Elektronikk

Dine fordeler:
- 24 måneders skriftlig garanti
- Originale deler
- Lave priser
- Rask og profesjonell service
- Reparatører med god utdannelse og lang erfaring


Hannestad Elektronikk tilbyr tjenester som
- Bytte av knust glass på mobil og nettbrett
- Reparasjon av andre fysiske defekter (høyttaler, kapper etc)
- Batteribytte
- Reparasjon av væskeskade
- Lodding gjennom mikroskop (rep av kretskort)
- Bytte av laptop-skjermer, harddisker etc.


SG Data

Hegdehaugsveien 35
0352 Oslo
Tjenester: Programmering, Søkemotoroptimalisering, IT (drift/support), IT (hardware), IT (prosjekt), IT (software), Mobil-apps, Grafisk design, Visittkort, Bedriftsrådgivning
SG Data

Utvikling av mindre programmer til PC

on-site konsulent oppdrag for kunder i oslo og område rundt.


Andresen Design

Hylkjeflaten 18 B
5109 Hylkje
Tjenester: Programmering, Webdesign, Webutvikling, Søkemotormarkedsføring, Søkemotoroptimalisering, IT (drift/support), IT (hardware), IT (prosjekt), IT (software), Mobil-apps, Design (flash), Grafisk design, Logodesign, Mediebyrå, Profilering, Reklame, Visittkort, Film-/videoproduksjon, PR/Informasjon
Andresen Design

Andresen Design har gjennom mange år i bransjen tilegnet seg bred kompetanse innen Multimedia, Nettbutikker, Markedsføring, Sosiale Medier, Grafisk Design og Webutvikling.

Trenger du en egen nettside? Eller trenger du en oppgradering/oppussing av den du allerede har? Vi tilbyr komplette nettside-løsninger til både store og små! Kontakt oss i dag.

NETTBUTIKK
Vi leverer både store og små nettbutikker utviklet med kanskje verdens beste plattform Magento. Gjennom vår partner tilbyr vi ett av markedets beste Magento hosting-løsninger. Dette sikrer lynrask hastighet, trygg sikkerhet og solid support.

MARKEDSFØRING
Andresen Design har lang erfaring med både tradisjonell og digital markedsføring, og fokuserer i dag mest på sosiale medier, affiliate og Google AdWords.

GRAFISK DESIGN
Vi gjør alt fra utvikling og design av logo, til firmapresentasjoner, designmanual, brosjyrer, visittkort og flyveblader/plakater.

VIDEO
Andresen Design leverer komplette video-prosjekter. Produktvideoer, videopresentasjoner og reklamevideo. Du kan også velge oss til partner på kun klipp, filming, grading eller manus hver for seg.

WEBMASTERAVTALE
Ønsker du en beskymringsfri hverdag i den digitale verden? Ta kontakt med oss i dag og vi kan være behjelpelig med å ta ansvar for alle dine "web/digitale-prosjekter" - slik at du kan fokusere på det som er aller viktigst i din bedrift.


Antonsen Illustrasjon

Verftsgt 10
1513 MOSS
Tjenester: Arkitekt, Interiørarkitekt, Interiørdesign, Landskapsarkitekt, Vann og avløp, Ventilasjon, IT (hardware), Grafisk design, Logodesign, Profilering, Reklame, Visittkort
Antonsen Illustrasjon

Tilbyr huskonstruksjoner/arkitektur og annet til byggebransjen men også arkitekt bransjen!


MØRNER AS

Arnulf Øverlandsv 244
0763 Oslo
Tjenester: IT (hardware), IT (prosjekt), IT (software), Programmering, IT (drift/support), Mobil-apps
MØRNER AS

VIPadm RI400: Besøkssystem - Møtebokking (Outlook) - Adgangskontroll - Kantinesystem


Sør Secure

Industrigata 6
4632 Kristiansand
Tjenester: Webdesign, Webutvikling, IT (drift/support), IT (hardware), IT (prosjekt), IT (software), Sikkerhet
Logo mangler

Sør Secure er et IT firma innen datasikkerhet.
Vi tilbyr 100% sikker datasletting (sletting av harddisker). Sletteverktøy er godkjent av bl.a. Nasjonal Sikkerhetsmyndighet og NATO. Vi tilbyr også sikker nettskytjeneste, e-post sikkerhet og online backup lagret i Norge.


Datashop AS

Industriveien 8
1483 Skytta
Tjenester: IT (drift/support), IT (hardware)
Logo mangler

Hei, og velkommen til DataShop AS..

Først; DataShop er en leverandør av IT-relaterte produkter og tjenester til SMB og privatmarkedet i Norge. Det vil altså si at vi leverer alt av dataprodukter du kan ha behov for, og vi har kunnskapen til å installere og hjelpe med vedlikehold av de samme produktene. I tillegg driver vi med fjerndrift og fjernsupport av de fleste av våre kunder.

Så hvis dette er noe av det du er på jakt etter, så skader det ikke å ta kontakt med oss.

"Høy kompetanse" og "kundens behov i fokus" er begreper man hører ofte i servicebedrifter av vår type. Vi er ikke noe unntak her, men vi føler at vi faktisk er i stand til å bevise disse påstandene. Vi henviser nemlig til vår referanseliste. Vi er svært stolte av kundelisten vår, og vi mener selv at vi bare har fornøyde kunder. Iallefall mesteparten av tiden...... Vi tar relasjonene med kundene våre svært alvorlig, vi har tross alt fått totalansvaret for all IT og drift og man legger derfor litt av "livet" til bedriften i våre hender.

Vårt mål er selvfølgelig å ha så mange fornøyde kunder som mulig, men det er også et definert mål at vi skal vokse og bli akkurat passe store. Hva som definerer "akkurat passe" er egentlig et åpent spørsmål, men den dagen våre kunder føler seg litt "glemt" har vi nok vokst akkurat litt for mye.

DataShop har et sett med grunnverdier som går igjen i hele organisasjonen. Disse har vi ikke nedfelt i stein slik andre bedrifter med suksess har gjort, hos oss er det nemlig slik at enkelte ting skjer av seg selv. Vi har bygget vår arbeidsplass med langsiktighet, mennesker og verdier som grunnstener, og da får man automatisk en bedriftskultur som gjennomsyrer alt man gjør. Alle ansatte vet at de er like viktige og bidrar derfor til et felles resultat.

Vi vokser på utfordringer og elsker gode resultater. Og slikt blir det fornøyde kunder av......

Kom igjen, prøv oss.


Dots As

Østre Strandgate 12a
4610 Kristiansand S
Tjenester: Webdesign, IT (hardware), IT (prosjekt), IT (software), Programmering, IT (drift/support), Søkemotoroptimalisering, Webutvikling, Mobil-apps, Grafisk design
Logo mangler

Dots jobber derfor knallhardt, hver dag, for å være en foretrukken leverandør innenfor omådene web, 3D, grafisk produksjon og design.

Med dette fokuset tror vi at vi bidrar til å nå de ambisjoner og mål som settes for våre kunder.


Krzysztof Majewski

Lundveien 9b
0678 Oslo
Tjenester: Programmering, Webdesign, Webutvikling, Søkemotormarkedsføring, Søkemotoroptimalisering, IT (drift/support), IT (hardware), IT (prosjekt), IT (software), Mobil-apps, Grafisk design
Logo mangler

I construct data solutions cheaper and better than the competition. Free e-mail consultation. No job too small. If the job is too big for me to do, I can help you find someone who can do it.


Teknit

Holtegata 29
0355 Oslo
Tjenester: Programmering, Webdesign, Webutvikling, Søkemotormarkedsføring, Søkemotoroptimalisering, IT (drift/support), IT (hardware), IT (software), Logodesign, Visittkort, Mobil-apps, Grafisk design
Logo mangler

Vi er totalleverandør av IT-løsninger til små- og mellomstore bedrifter. Vi kan bistå med planlegging og gjennomføring av alle typer IT-relatert prosjekter.
Dette gjelder blant annet:

implementering
drift og vedlikehold
brukerstøtte
programmering
design
tilpasning
rådgivning


IT Leveranse AS

Mattsonbygget
6393 Tomrefjord
Tjenester: IT (drift/support), IT (hardware), IT (prosjekt), IT (software), Webutvikling, Programmering
Logo mangler

Totalleverandør innan IT og kommunikasjon for bedrifter og privatpersonar.
Vi nytter utstyr frå kjente produsentar med høy kvalitet.

Support og fjernhjelp
Backupløysninger
Overvakning
Reperasjoner
Det meste innen IT

Ta kontakt for en prat :)


Dybedahl IT-Service AS

Elvevegen 13
3550 Gol
Tjenester: IT (drift/support), IT (hardware), IT (prosjekt)
Logo mangler

Nettverk, Fiber, Satelitt.


AS Micronet

Østre Aker Vei 210 F
0975 Oslo
Tjenester: IT (drift/support), IT (hardware), IT (prosjekt), IT (software)
Logo mangler

AS Micronet er en liten serviceorganisasjon med egne ansatte og innleid
kompetanse med høy servicegrad og stor fleksibilitet i organisasjon.Vi har spesialisert oss innen drift, nettverk, servere, infrastruktur og sikkerhet for små og mellomstore bedrifters IT-systemer.
Vi har forhandlerstatus hos flere store aktører, og er en totalleverandør av IKT systemer og programvare for hjemme- og bedriftmarkedet, SMB.
I tillegg yter vi pc hjelp mot private hvor vi både kommer hjem og assisterer og reparerer ved ulike problemer, eller tar imot maskiner til vårt verksted. Vi satser på å ha et nært forhold til våre kunder, og legger vekt på høy servicegrad og rask levering.
AS Micronet er en GOLD sertifisert partner innen Microsoft.
Vårt fokus er både deg som hjemmebruker og bedrifter som velger outsourcing, delvis eller helt, som et bevisst valg i sin IT strategi.


Martinsen It

Nyseterveien 6
3330 Skotselv
Tjenester: IT (drift/support), IT (hardware), IT (prosjekt), IT (software)
Logo mangler

Eiker og Modum IT tilbyr rask og rimelig datahjelp/datasupport i Eiker, Modum, Drammen og Asker. Eller fjernhjelp via internett uansett hvor du måtte befinne deg. God pris og utmerket kvalitet og service på utført jobb.

Nettside: http://www.eimoit.com


Brøchner Consulting

Nedre Bankegate 6
1771 Halden
Tjenester: IT (drift/support), IT (hardware)
Logo mangler

Jeg spesialiser meg i bredbånd, iptelefoni, router og trådløst oppsett. Kan selvfølgelig hjelpe til med grunnleggende datating, slik som installasjon av programvare, epost-konfigurering og feilsøk, virusvask, oppsett av backupløsninger, brannmur, og hjelp i de grunnleggende kontorprogrammene.
Jeg har jobbet 7 år på helpdesk for en av norges største internett og telefonileverandører. Jeg har drevet både med telefonsupport, drift og leveranse av ADSL, SDSL, trådløst og oppringt internett med alle tilleggstjenester som kan tilhøre dette. Jeg KAN bredbånd.


Buy-IT AS

Alunsjøveien As
0957 Oslo
Tjenester: IT (hardware), IT (software)
Logo mangler

- Serverløsninger, drift og nyinstalleringer
- Nettverk
- VPN løsninger

Salg av utstyr og maskiner


Digital Mediacomm AS

Madam Poppes Vei 3
3610 Kongsberg
Tjenester: IT (hardware), IT (prosjekt), IT (software), Programmering, IT (drift/support), Mobil-apps
Logo mangler

Digital MediaComm as (DMC) er eksperter på produkter og løsninger som kombinerer video, lyd, data og datakommunikasjon. Vi har spesiell ekspertise på digital videoredigering på PC og Mac, men tilbyr også generelle data- og serverløsninger til bedrifts- og privatmarkedet. Vi bestreber oss på å være en løsningsleverandør som med en unik kombinasjon av kunnskaper innenfor disse områdene kan tilby konkurransedyktige løsninger, en rekke forskjellige tjenester og god support.


Byggit Synergi Fabrice Fays

Øvre Grønødokkveiue 9
3531 Krokkleiva
Tjenester: Maler, Gulvlegging, Tapetsering, Vaktmester, IT (hardware), IT (prosjekt), IT (software), Programmering, Mobil-apps
Logo mangler

Vi tar på oss små, mellomstore og STORE Oppdrag.

Rimelig


Linjedata Communication AS

Olaf Helsets Vei 6
0694 Oslo
Tjenester: IT (hardware), IT (prosjekt), IT (drift/support)
Logo mangler

NÅR DET GJELDER DATANETTVERK, SPREDENETT, TRÅDLØST, UTSTYR, DATAKOMMUNIKASJON OVER FIBER ELLER KOBBER m.m.
KAN VI HELT SIKKERT HJELPE DERE.
Installasjon av nettverkskabler og utstyr.
Installasjon av fiber kabler, nettverk og utstyr.
Test av nettverk med FLUKE instrumenter.
Flytting av komplette datarack eller rom.
Rehabilitering av gamle spredenett, det er ikke bestandig man behøver å legge nye kabler.
Projektering og montering av IT-utstyr for møterom/o.l.
Trådløse løsninger mellom bygg eller i bygg.


Petter Brodal

Nedre Rælingsvei 383
2008 Fjerdingby
Tjenester: IT (hardware), Oversetting
Gå til hjemmeside | Endre oppføring
Logo mangler

Teknisk forfatter og oversetter. Utdannet i England. Oversetter fra/til norsk og engelsk. Lang erfaring med brukerveiledninger, maskin og IT. Rask levering, gunstig pris. Legger vekt på god språkføring.


Ssc Networks Norge AS

Hofgaardsgate 22
3011 Drammen
Tjenester: Programmering, Webdesign, Webutvikling, IT (drift/support), IT (hardware), IT (prosjekt), IT (software), Sikkerhet
Logo mangler

SSC Networks Norge - Vi leverer til hele Norge
På bakgrunn av drift og vedlikehold av servere og nettverk siden tidlig på nittitallet, har vi en kompetanse og erfaring som ivaretar sikker og stabil drift av deres systemer. SSC Networks har kunder i alle landets kommuner og leverer internettjenester med personlig oppfølging og skreddersydde løsninger tilpasset den enkelte bedrifts behov. Vi har ca 2500 kunder og 80 prosent av kunden er småbedrifter fra 1 til 10 ansatte.

Sikkerhet
Fra vårt Datasenter drifter vi servere og leverer det som er av IP baserte data- og telecom løsninger. Alt fra enkle domenetjenester til store hostede IP baserte telefonisystemer og serverbaserte driftsmiljøer til kunder i inn- og utland. Vi har to datasentre i Oslo på hver sin side av byen hvor det ene fungerer som redundans for det andre hvor kryptert data lagres på replikerende lagringsservere.

SSC IT-Drift AS drifter løsninger ute hos våre kunder
SSC IT-Drift drifter IT- og IKT Infrastruktur lokalt hos små og mellomstore bedrifter på det sentrale Østlandet. Vi leverer support- og fulldrifts (outsourcing) avtaler samt timebaserte konsulentoppdrag. Vi leverer også alt av hardware/software til våre kunder og har gode priser via mange års samarbeid med de største merkevare distributørene i bransjen. SSC IT-Drift er sertifisert som «Microsoft Small Business Specialists» og er en teknisk bedrift med Microsoft sertifiserte teknikere med fagbrev.
Vi har et innarbeidet og unikt Supportteam med gode rutiner og responstidsgaranti.
Hos oss får kundene alltid rask respons og svar. Med responstidsgaranti er kunden trygg på at feil blir tatt hånd om umiddelbart og senest innen responstidsgarantien.
Les mer om SSC IT-Drift og vår driftsavdeling her.

Totalt er vi 9 ansatte. I tillegg har vi en ekstern utviklingsavdeling med 18 programmerere og utviklere.

Sammen kan SSC IT-Drift levere en blanding av lokale og hostede tjenester til våre kunder som gjør oss til en totalleverandør med egen tjeneste infrastruktur. Vi har derfor god kontroll på alle tjenester levert til våre kunder og kan skreddersy og levere kun det kundene våre har behov for - med full skalerbarhet.

Vårt slagord er «Alle IT-spørsmål til ett sted».

Ta kontakt for et tilbud eller møte for nærmere gjennomgang.


Electronic Equipment Trading AS

Olaf Helsetsv 6
0694 Oslo
Tjenester: IT (hardware), IT (prosjekt), IT (software), Programmering, IT (drift/support), Mobil-apps
Logo mangler

EET er en distributør av datautstyr. Vi leverer vårt brede spekter av produkter til forhandlere over hele landet.


Storfjord Data/ Forsaa AS

Hatteng
9046 Oteren
Tjenester: Webdesign, IT (drift/support), IT (hardware), Grafisk design
Logo mangler

Alt innen data ...


SMC

Holmenkollveien 76d
0367 Oslo
Tjenester: Programmering, Webdesign, Webutvikling, Søkemotormarkedsføring, Søkemotoroptimalisering, IT (drift/support), IT (hardware), IT (prosjekt), IT (software), Mobil-apps, Bemanning, Design (flash), Grafisk design, Logodesign, Mediebyrå, Reklame, Trykkeri, Visittkort
Logo mangler

-Pakkepris
-Timepris kr 199, -
-Personlige Utvikler/Designer/Assistent fra kr 100/85/65 pr time (Månedsbasis Avtale)

SMC tilbyr profesjonelle web-utvikling tjenester som web design, web-applikasjoner, grafisk design og Internett markedsføring til bedrifter og enkeltpersoner, som passer deres behov. Vi har kontor i Cebu, Filippinene, med svært dyktige designere. Tilhørende har vi et norsk Salgskontor i Bangkok Thailand.

Med en rekke tjenester og muligheten for teamet til å jobbe med forskjellige programmer, vil vi garantert imøtekomme dine behov.

Snakk med oss og vi vil gjøre dine ønsker og behov til en realitet, med svært konkurransedyktige og tilfredsstillende resultater.

Nedenfor er en liste over noen av tjenestene vi kan tilby deg og dersom du har noen spørsmål, så nøl ikke med å kontakte oss.

-E-Commerce (Magento, OSCommerce, Zen Cart, XCart)
-CMS (Joomla, WordPress etc)
-Custom Web Applications (PHP)
-CMS mal

-Database Utvikling
-Database Web Integrasjon
-online System
-Web Designing

-UI design
-Flash Web Design
-logo Design
-Web Bannere / annonse design

-Visittkort / brevark
-Print tjenester

-SEO
-Web Markedsføring
-Link-bygging tjenester
-C-W
-Blogging


TEMPE AS

P.B 135
4950 Risør
Tjenester: IT (drift/support), IT (hardware), IT (software)
Logo mangler

TEMPE AS leverer datarelaterte tjenester og vi kan drifte ditt datanettverk i din bedrift. Vårt mål er å hjelpe din bedrift med alt fra innkjøp av maskinvare, oppsett av nytt utstyr og feilretting på feil som oppstår.

Noe av det vi kan:

- Sette opp og drifte Windows Servere/nettverk
- Installasjoner av arbeidsstasjoner
- Oppsett av fildeling/print -løsning
- Installasjon og oppgradering av fagprogrammer
- Oppsett av hjemmekontorløsninger
- Oppsett av kablet og trådløst nettverk
- Sikring av kablet og trådløst nettverk
- Oppsett av avansert brannmur, routere og annen infrastruktur
- Vedlikehold av server og klientmaskiner
- Oppsett av epost/spam løsning m/tilknytning til mobiltelefon.
- Oppsett av overvåkingskamera
- Backupløsninger
- Webdesign/utvikling av hjemmeside
- Fjernhjelp, for hurtig bistand over internett

Ta kontakt for mer informasjon!