Trenger du håndverker? Eller kanskje en regnskapsfører?
Se hvem dine venner anbefaler!
Så unngår du å bli lurt!
Så enkelt er det:
1. Legg inn oppdraget ditt (helt gratis)
2. Legg inn epost-adressen til 3-5 venner
3. Se hvem de anbefaler, og velg leverandør!
Du er helt anonym inntil du selv velger å bli kontaktet av en eller flere leverandører. Tjenesten er GRATIS og med­fører ingen forpliktelser. Les merHer er du: Alle leverandørerJobb

Søkeresultat

B2B Salg AS

Drammensveien 126a
0277 Oslo
Tjenester: Bemanning, Headhunting, Rekruttering
Logo mangler

B2B Salg AS er et rekrutterings- og kompetansehus med god erfaring i rekruttering av selgere, ledere, markedsførere, spesialister og IT konsulenter & ressurser.

Vår strategi er: " Å skape vekst vekst og suksess for våre kunder, partnere og potensielle kunder i B2B segmentet.

Som fagspesialister innen B2B salg og IT sparrer vi gjerne om profesjonell organisering og finner dyktige og riktige medarbeidere til din organisasjon. B2B SALG AS gir deg tips om hvordan videreutvikle "et winning team" og hvordan øke veksten.


SMC

Holmenkollveien 76d
0367 Oslo
Tjenester: Programmering, Webdesign, Webutvikling, Søkemotormarkedsføring, Søkemotoroptimalisering, IT (drift/support), IT (hardware), IT (prosjekt), IT (software), Mobil-apps, Bemanning, Design (flash), Grafisk design, Logodesign, Mediebyrå, Reklame, Trykkeri, Visittkort
Logo mangler

-Pakkepris
-Timepris kr 199, -
-Personlige Utvikler/Designer/Assistent fra kr 100/85/65 pr time (Månedsbasis Avtale)

SMC tilbyr profesjonelle web-utvikling tjenester som web design, web-applikasjoner, grafisk design og Internett markedsføring til bedrifter og enkeltpersoner, som passer deres behov. Vi har kontor i Cebu, Filippinene, med svært dyktige designere. Tilhørende har vi et norsk Salgskontor i Bangkok Thailand.

Med en rekke tjenester og muligheten for teamet til å jobbe med forskjellige programmer, vil vi garantert imøtekomme dine behov.

Snakk med oss og vi vil gjøre dine ønsker og behov til en realitet, med svært konkurransedyktige og tilfredsstillende resultater.

Nedenfor er en liste over noen av tjenestene vi kan tilby deg og dersom du har noen spørsmål, så nøl ikke med å kontakte oss.

-E-Commerce (Magento, OSCommerce, Zen Cart, XCart)
-CMS (Joomla, WordPress etc)
-Custom Web Applications (PHP)
-CMS mal

-Database Utvikling
-Database Web Integrasjon
-online System
-Web Designing

-UI design
-Flash Web Design
-logo Design
-Web Bannere / annonse design

-Visittkort / brevark
-Print tjenester

-SEO
-Web Markedsføring
-Link-bygging tjenester
-C-W
-Blogging


INKLUDI NO LTD

Økern Torgvei 1
0580 Oslo
Tjenester: Bemanning, Rekruttering, Vikarbyrå
Logo mangler

Vi er sosiale entreprenører og INKLUDI er et konsulent og bemanningselskap hvor målgruppen er arbeidssøkere med innvandrer og minoritetsbakgrunn.
Våre tjenester er primært rettet mot arbeidsgivere som ser verdien av en flerkulturell arbeidsstokk.

INKLUDI har sin kjernevirksomhet innen tilbud av:

HR-tjenester mtp mangfold, (kurs og foredrag og workshops)
Profilering som mangfoldig bedrift med stillingsannonser og bannere på jobbportalen: www.inkludi.no
Vikartjenester og annen rekruttering av arbeidskraft. CV-basen vår består av et bredt sammensatt og kvalifiserte kandidatprofiler med både norsk akademisk bakgrunn, og utenlandsk kompetanse.


Impact AS

Brynsengveien 2
0667 Oslo
Tjenester: Headhunting, Rekruttering, Bedriftsrådgivning
Logo mangler

Rekruttering til salgs- og markedsstillinger. Ledere og medarbeidere. Skreddersydd opplegg for kjeder ved rekruttering av butikksjefer og franchisetakere. Utvikling, opplæring og trening av ledere og medarbeidere i salgs- og serviceorganisasjoner


Regina Promo & Event Staff

Fjellveien 13g
1532 Moss
Tjenester: Event/opplevelse, Bemanning, Reklame, Opplevelsesreiser
Logo mangler

Regina Promo & Event Staff er et ungt, rask voksende byrå som tilbyr salgsfremmende ansatte til alle typer arrangementer.


DIN UTVIKLING CONSULTING AS

Grenseveien 82
0661 Oslo
Tjenester: Teambuilding, Headhunting, Rekruttering, Bedriftsrådgivning
Logo mangler

Din Utvikling leverer bistand innenfor rekruttering, omstilling, målinger, samt leder- og medarbeiderutvikling. Markedsundersøkelser bekrefter høy kundelojalitet, vårt bidrag til verdiskapning og gode omdømme. Med høy servicegrad og arbeidsetikk, samt bruk av DNV/GL-sertifiserte testverktøy, bidrar vi til riktige valg for våre kunder og kandidater. Vi verdsetter våre rekrutteringskandidaters ressurser og søknader. Gjennom tett kandidat- og kundeoppfølging, samt høy kompetanse, leverer vi rett person, på rett plass og til rett tid. Din Utvikling har siden starten i 2004 formidlet mange ledere og medarbeidere til det norske markedet.Selskapet ble etablert i 2004, og har ca. 350 konsulenter rundt omkring i landet, med hovedkontor i Oslo.
I følge markedsundersøkelsen "Konsulentguiden 2014 og 2015" har vi noen av markedets mest fornøyde kunder.
Vi ble i 2014, 2015 og 2016 nominert som Gasellebedrift i Dagens Næringsliv.
Ta kontakt for en uforpliktende samtale!


Saki Corporations

Breigata 18
0187 Oslo
Tjenester: Snekker, Rørlegger, Elektriker, Maler, Murer, Flislegging, Taktekker, Gulvlegging, Tapetsering, Rengjøring, Bilverksted, Bemanning, Headhunting, Rekruttering, Vikarbyrå, Renovering av bad, Årlig service, Understellsbehandling, Tectyl-behandling, Salgstest, Oljeskift, Motorvarmer, Kupevarmer, Klimaservice, Garantiutløpstest, Forstillingskontroll, Firehjulskontroll, EU-kontroll, Eksosanlegg, Bilpleie, Bilglass, Bilfelger, Bildekk, Vaskehjelp
Logo mangler

Vi tar alle typer arbeid innenfor byggbransjen og bemanning. Vi har et systematisk og godt planlagt samarbeid med alt fra rørleggere (sertifiserte) til gulvslipere. Dette medfører at vi klarer å styre hele prosjekter fra A-Å, ved å kombinere riktig fagfolk til riktig tid/sted og ikke minst riktig pris.

Vi garanterer best kvalitet til BEST PRIS. Vi kan også matche alle prisoverslag du får - så lenge du kan dokumentere det.

Vi lever opp til vårt bedriftsmotto: "Honesty is the first chapter in the book of wisdom".


Jobsconsulting

Kongeveien 22
1412 Sofiemyr
Tjenester: Rengjøring, Vindusvask, Fasadevask, Bemanning, Rekruttering, Vaskehjelp
Logo mangler

For Jobs Consulting er vår viktigste ressurs våre medarbeidere. Vi ser alltid etter personer som ønsker å gjøre et positivt inntrykk, og vi ønsker å jobbe med mennesker som har en dyp respekt for kundene og er pålitelige, fleksible og profesjonelle
.
Jobs Consulting er et dynamisk selskap. Vi er her for å tilby deg en målrettet, effektiv og organisert tjeneste.
Tjenester vi tilbyr:
 Rengjøring
 Formidling av vikarer/Helse
 Tolking
 Konsulenttjenester


Veksthuset Rekruttering AS

Øvre Slottsgate 18-20
0157 Oslo
Tjenester: Bemanning, Headhunting, Rekruttering, Vikarbyrå, Callsenter
Logo mangler

Veksthuset Rekruttering AS er et rekrutteringsselskap med spesialkunnskap på personalutleie og rekruttering innen salg, produksjon, håndverk, ledelse, økonomi/regnskap, samt administrative funksjoner i offentlig og privat sektor. Selskapet, med hovedkontor i Oslo og avdelingskontor i Elverum, Valdres, Otto, Brumunddal og Vestfold, samarbeider tett med attraktive bedrifter i disse områdene. Mer informasjon på www.vhr.no


ALFAMAN AS

Kirkeveien 64 B
0364 Oslo
Tjenester: Bemanning, Rekruttering
Logo mangler

Bemanning Rekruttering OSLO

Alfaman AS er et av Norges store bemanning- og rekrutteringsselskap. Vårt hovedkontor ligger i Oslo og siden 2004 har vi levert kvalifisert arbeidskraft i hele Norge. Hvert år formidler vi over 300.000 vikartimer, og matcher de best kvalifiserte medarbeiderne med riktige oppdrag og kunder.

Vi er det nye bemanningsselskapet i Norge som alltid skal yte max kundeservice. Våre kunder og ansatte skal alltid være første prioritet, fullt ivaretatt, og fornøyde til en hver tid.

Etter suksess starten i 2004 har vi klart å doble antallet ansatte hvert år. Alfaman AS er nå riksdekkende leverandør av bemanning- og rekrutteringstjenester.

Våre ansatte er kjent i markedet for å ha særdeles høy yrkesstolthet, bred kompetanse og uovertruffen service grad. Vi har spesialkonsulenter innen flere kompetanseområder og markedssegment. Dette sikrer at våre kunder og kandidater blir ivaretatt på beste måte.

www.alfaman.no

De beste medarbeiderne blir hos oss!


Hanlar Forvaltning Lars Handeland

Skyttarkvia 24
6800 Førde
Tjenester: Regnskapsføring, IT (drift/support), Bemanning, Rekruttering, Næringsmegling, Forretningsførsel, Boligforvaltning
Logo mangler

HanLar Forvaltning utnytter dagens teknologi til å tilby fjerndrifting av administrasjonstjenester til mindre bedrifter som ikke ønsker å holde sin egen administrasjon, enten på grunn av bedriftens størrelse, økonomi, kunnskap eller vilje til å bruke kveldene på "kontorarbeid".


Arpi Bemanning AS

Nedre Storgt. 10
3015 Drammen
Tjenester: Rekruttering, Bemanning, Vikarbyrå, Headhunting
Logo mangler

Vi har/skaffer godt kvalifiserte kandidater:

1. BEMANNING; vikarer - ekstrapersonell
Leie av vikar/ekstra hjelp på timebasis for 1 dag, uke(r) og måned(er) - deltid eller heltid.

2. TRY & HIRE
Akt. kandidat/medarbeider prøves ut som innleid vikar i 4 måneder eller mer (etter avtale)før han/hun evt. ansettes. Etterpå kan kandidaten/medarbeideren overtas uten kostnader. Vi har Fornøyd-garanti:
Dersom valgte vikar ikke fungerer som forventet, erstatter vi han/henne med en ny i avtaleperioden.

3. REKRUTTERING til faste stillinger
Annonsering og søk i egne nettverk/kilder, svar på henvendelser, søknadsadministrasjon, vurdering av kandidater, intervjuer, referansesjekker, tester, utvelgelse m.m. - med 2 måneders garanti.


Våre tjenester er GRATIS inntil vi evt. har inngått avtale om kandidaten(e) dere ønsker å leie/rekruttere

ARPI har fullt arbeidsgiveransvar for innleide - lønn, feriepenger, forsikringer, sosiale kostnader osv.

Leie av arbeidskraft er en god løsning når man tilstreber variable kostnader fremfor faste, ved omstilling og uavklarte stillingshjemler, prosjekt-stillinger, korte/lange vikariater, behov for sesong-/ekstrahjelp osv.

Dere faktureres kun for den tiden vikaren er på jobb, etter timelister som er godkjent og signert av dere.

Ved direkte rekruttering til faste stillinger har vi egne satser - be om tilbud.


ARPI er et selskap i ARPI-Gruppen. Vi er en profesjonell samarbeidspartner gjennom levering av fleksible bemanningsløsninger; vikarer og ekstra personell for kortere/lengre oppdrag, engasjement og rekruttering til faste stillinger - på alle nivåer i organisasjonen/bedriften.
Våre områder er bl.a. ingeniør- og lederstilinger, IT / IKT, kontor og administrasjon, økonomi og regnskap, salg og markedsføring, butikk, lager og logistikk, transport, bygg og anlegg, industri, horeca, renhold, SFO og barnehage.

Vi er registrert hos Arbeidstilsynet som bemanningsselskap og er medlem i NHO Service.


ARPI har stått til næringslivets tjeneste i 10 år med fleksible bemanningsløsninger; Vi gjenkjennes på service, kvalitet og engasjement - en Alliansepartner innen Rekruttering, Personell og Implementering.


Coinno AS

Oscarsgate 27
0352 Oslo
Tjenester: Programmering, Webdesign, Webutvikling, Søkemotormarkedsføring, Søkemotoroptimalisering, IT (drift/support), IT (prosjekt), IT (software), Mobil-apps, Rekruttering, Vikarbyrå, Design (flash), Grafisk design, Logodesign, Mediebyrå, Profilering, Reklame, Visittkort, Annonsering, Film-/videoproduksjon, PR/Informasjon, Bedriftsrådgivning
Logo mangler

Rådgiving i forhold til alt mellom kommunikasjon og innovasjon. For store og små som ønsker å bli større.

Innhold som sender de riktige signalene i henhold til strategi.

Vi har kompetanse innen (digital først) markedsføring, kommunikasjon, innovasjon, interaksjonsdesign og web-utvikling. Enkelt og greit er dette satt sammen i et system hvor vi får til at våre kunder blir satt i stand til å skape riktige og lønnsomme kunderelasjoner.


Helleland Bedriftsrådgivning

C/O Pep Worldwide Norge - Bergenskontoret
5020 Bergen
Tjenester: Flytting, Søkemotoroptimalisering, Bemanning
Logo mangler

Økt kontroll og oversikt frigjør tid til verdiskapende arbeid. Travel? Store arbeidsmengder? Mye ad hoc? Finn fabrikken i eget arbeid - jobb enklere. Ønsker du en tom innboks, sa du? Eller økt gjenfinningsgrad? Kunsten å sortere - samle - slette sammen med innøvd "gjør det nå" - vane sparer deg for 2 timer daglig innsats. Da har vi ikke medregnet innspart tid for dine kolleger og kunder. Lag realistiske planer og oversiktelige oppgavebilder - gå i takt fra Dag 1.


Vebjørn Ryggetangen

Gallebergveien 101
3070 Sande i Vestfold
Tjenester: Bemanning, Rekruttering
Gå til hjemmeside | Endre oppføring
Logo mangler

Graving-Transport-Sprenging


HR Consultancy - Adelina Edland

Akersgata 35
0158 Oslo
Tjenester: Headhunting, Rekruttering
Logo mangler

HR Consultancy er spesialist på rekruttering av IT spesialister/tekniske ingeniører og ledere (IT/IKT, Telekom/Internett/Mobil, Industriell IT/Automasjon). Vi jobber med fastansettelser og vi formidler også profesjonelle konsulenter til oppdrag.
Vi setter både kunden og kandidaten i fokus og vi satser på kvalitet fremfor kvantitet.

Vi har flere tusener dyktige norske og internasjonale spesialister, rådgivere og ledere i vår CV-base og i vårt nettverk og har gode referanser.

Se www.hrconsultancy.no for mer informasjon, eller send din forespørsel til: adelina.edland@hrconsultancy.no


Adima AS

Skjelt Ole-Bakken 9
6270 Brattvåg
Tjenester: Bemanning, Vikarbyrå
Logo mangler

Adima er et bemanningsselskap tilrettelagt for norsk on- og offshore industri. Adima består av Adima Engineering, Adima Energy og Adima Industry. Vi har siden 1994 levert personell til våre samarbeidspartnere og er i dag representert i Hammerfest, Brattvåg, Stord og Flekkefjord. Adima formidler personell med høy kompetanse og erfaring innenfor ulike fagfelt til mekanisk industri, maritim industri og petroleumsindustrien, on- og offshore. På tvers av Adima sitt totale virksomhetsområde tilbyr viogså tjenester innen rekruttering og utvelgelse av ledere og øvrige medarbeidere.


Tellef Øgrim

Bergsalleen 6a
0854 Oslo
Tjenester: Webutvikling, Bemanning, PR/Informasjon
Logo mangler

Tellef Øgrim har 25 års erfaring som journalist fra blant annet NRK og Dagens Næringsliv. Han har vært webredaktør med ansvar for omfattende etablering og redesign og er dessuten en erfaren foredragsholder og møteleder.


Tou Scene AS

Lervigsveien 22
4014 Stavanger
Tjenester: Bemanning, Vikarbyrå
Logo mangler

Vi arrangerer selskap i alle våre lokaler, fra 30-200 personer. Med over 400 arrangementer i året har vi lang erfaringer på gjennomføring. Vi kan også levere kunstnerisk innhold til arrangementer


Proff Formidling Ahmad

Sletteløkka 14 B
0597 Oslo
Tjenester: Bemanning, Rekruttering
Logo mangler

Proff formidling er satt sammen av noen av oslos beste bedrifter, med mange års erfaring.
Proff formidling leverer tjenester innen

håndverkere, Elektrikere, rørleggere, snekkere, malere, fliseleggere, membranleggere,
Renhold
Vi samordner alt mellom oss. Finner den beste løsningen for deg, og hjelper deg fra start til slutt.

Bank tjenester, lån, meglere og finansiering.
Skal du ta en siste finpus før du skal selge eiendom. Vi hjelper deg. Setter deg i kontakt med våre beste megler samarbeidspartnere. Du drar fordel av vår bekjentskap.

Bil, vi har god dialog med mange merkevareverksteder,
Gjenom oss kommer du høyere in på listen

Forsikring. vi finner den beste og rimeligste forsikring til deg
Samle alt på et sted.

Alt på et sted
Din hjelpende hånd
Vår erfaring din tryghet


Facio AS

Feilveien 2
1959 Eiksmarka
Tjenester: Bemanning, Headhunting, Rekruttering, Vikarbyrå
Logo mangler

BackUp Personell er totalleverandør innen bemanningstjenester. Ved hjelp av menneskelige ressurser, bred kontaktflate, samt spisskompetanse innen vårt fagfelt, hjelper vi våre kunder med å nå sine mål.

Vi spesialiserer oss innen:
- Økonomi & regnskap
- Kontor & kundeservice
- Salg & markedsføring
- IT drift & systemutvikling
- Barnehage
- Lager & logistikk

NÅR skal du benytte BackUp?
■ BackUp Personalutleie: Når du ønsker å være sikret mot sykdom, fri, permisjoner, tidsmangel, plutselige arbeidstopper eller urolige tider.
■ BackUp Rekruttering: Når du i ro og mak vil drive din virksomhet med visshet om at du raskt kan rekruttere de medarbeiderne du har behov for.


HVORFOR skal du benytte BackUp?
■ Våre personalrådgivere bruker all sin tid på kunder og vikarer. De vil si at vi har fokus på tett oppfølging. Gjennom tet kontakt med kunde vil rådgiver være en støttespiller som kan bistå i bemanningsspørsmål.
■ Vi tar hånd om alle administrative prosesser
■ Vi tilbyr bemanningsløsninger tilpasset ditt behov
■ Vi har arbeidet med bemanning siden 1997Aktiv Personell AS

Øvre Slottsgt. 7
0157 Oslo
Tjenester: Rekruttering, Bemanning, Vikarbyrå, Headhunting
Logo mangler

Aktiv Personell er et norskeid vikar- og rekrutteringsbyrå med hyggelige
og moderne lokaler i sentrum av Oslo.
Vi legger stor vekt på personlig oppfølging og et godt samarbeide både med kunder og vikarer.
Vår målsetning er å ALLTID ha fokus på kvalitet og service, både mot kunder og våre vikarer.
Tett oppfølging skaper en nær og god kontakt med våre kunder og vikarer, slik at vi er godt rustet til å tilfredsstille begge parters behov på en best mulig måte.


Demo Support AS

Nils Collett Vogts Vei 19b
0766 Oslo
Tjenester: Bemanning
Logo mangler

Demo Support AS er et firma som leier ut fagpersonell til promotionppdrag og andre aktiviteter. Vi tilbyr utleie av selvstendige konsulenter til markedsføring av produkter, ute i butikk, og hos dine samarbeidspartnere og kunder. Våre oppdraggivere er hovedsakelig fra kosmetikk bransjen, men flere av oss har utført aktiviteter i bilbransjen for flyplasser og messer. Vi ønsker også å påta oss lignende oppdrag for andre aktører. Vi er profesjonelle, og er godt vant med å jobbe etter budsjetter og rettningslinjer fra firmaene. De aller fleste har studert markedsføring hos BI, er utdannet make-up artister, hudpleiere og har lang erfaring med salg.


Optilux AS

Lundekroken 12
3940 Porsgrunn
Tjenester: Julebord, Bemanning, Event/opplevelse, Logodesign, Profilering, Firmagaver, Reklame, Vikarbyrå, Teambuilding, Firmatur, Restaurant, Sommerfest, Utdrikningslag, Grafisk design, Opplevelsesreiser
Logo mangler

Leverandør av lyd, lys, scene og eventer i Telemark.


digitalspinners DA

Mortensrud Veien 14 F
1283 Oslo
Tjenester: Programmering, Webdesign, Webutvikling, IT (drift/support), IT (prosjekt), IT (software), Vikarbyrå, Design (flash), Logodesign, Visittkort, Mobil-apps, Grafisk design
Logo mangler

Digitalspinners.no er dynamisk web & IT konsulenttjenestersbyrå. Vi holder til i trivelige lokaler i Oslo, Fredrikstad og Islamabad. Vårt hovedmål er å skape lønnsomhet for våre kunder gjennom våre IT-tjenester og nettløsninger. Vi har mange fornøyde kunder både i norge og internasjonelt. Vi leverer alt fra små nettsider til større skreddersydde webbaserte løsninger. Vi har IT konsultenter med bred erfaring, solid utdannelse og forskjellige spesialiseringer innen IT.

DS produkter: DS Inkassosystem, DS Fakturasystem,
DS CMS webshop, Restaurant kassesystem, Kassesystem.

Våre skyndige grafikk designere kan ordne alt fra reklame i digital video til designing av visittkort, logo, messe-plaketer, web-reklamer/Banner reklamer osv.

Vi kan også tilby IT-konsulenter til alle typer oppdrag etter kundens ønske, til en hyggelig timepris.