Trenger du håndverker? Eller kanskje en regnskapsfører?
Se hvem dine venner anbefaler!
Så unngår du å bli lurt!
Så enkelt er det:
1. Legg inn oppdraget ditt (helt gratis)
2. Legg inn epost-adressen til 3-5 venner
3. Se hvem de anbefaler, og velg leverandør!
Du er helt anonym inntil du selv velger å bli kontaktet av en eller flere leverandører. Tjenesten er GRATIS og med­fører ingen forpliktelser. Les merSøkeresultat

Green Buildings AS

Ladegardsterrassen
5033 Bergen
Tjenester: Snekker, Maler, Murer, Flislegging, Fotografering, Gartner, Gulvsliping, Steinarbeid, Gulvstøp, Vindusvask, Anleggsgartner, Asfaltering, Belegningstein, Betongarbeid, Entreprenør, Forskaling, Stillas, Trappevask, Vaktmester, Flytting, Rekruttering, Næringsmegling, Sikkerhet, Vakttjenester, Kontormøbler, Bedriftsrådgivning, Emballasje
Green Buildings ASFestningen IKT AS

St Halvardsgt 20
0192 Oslo
Tjenester: Interiørarkitekt, Butikkinnredning, Butikkutstyr, Kontormøbler, Kontorrekvisita, Boligstyling, Interiørdesign
Logo mangler

Ombygging, opp-pussing, reorganisering av forretningsbygg. Vileverer prosjektledelse og har samarbeidende underleverandører i de fleste bransjer


EFG HOV + DOKKA AS

Grenseveien 99
0663 Oslo
Tjenester: Kontormøbler
Logo mangler

EFG er Norges største leverandør av kontormøbler og møbler for offentlig miljø, samt skole- og undervisningsmøbler.
Hos oss finner du markedets bredeste sortiment. Både i bredde og dybde.
I tillegg tilbyr vi et bredt tilleggssortiment fra langsiktige samrbeidspartnere.


STERLING AS

Frakkagjerdvegen 89
5563 Førresfjorden
Tjenester: Butikkinnredning, Kontormøbler
Logo mangler

VI har knapt hatt en reell forespørsel.


Kontorvarehuset Bergen AS

Hardangervegen 72
5224 Nesttun
Tjenester: Kontormøbler, Kontorrekvisita, Emballasje
Gå til hjemmeside | Endre oppføring
Logo mangler

Kontorvarehuset ble etablert i oktober 1989. Selskapet har i dag 9 ansatte og holder til i eget bygg i Hardangervegen 72 på Midtun. Lang bransjeerfaring, samt et godt innkjøps- og markedsføringssamarbeid gjør oss i stand å tilby høy kompetanse og konkurransedyktige priser.

Logistikk.
Lokal logistikk var en av hovedgrunnene til starten av firma. Vi har kontroll over alle funksjoner, våre sjåfører er ansatte i vårt firma. Våre kunder ser derfor store fordeler med at vi har kontroll med alt fra bestilling til levering og ikke minst enkle rutiner for å bytte eller returnere varer. Vårt viktigste mål er å ha riktige produkter på lager til enhver tid. Vi skal plukke og levere riktige varer slik at du som kunde blir førnøyd med alle våre tjenester.

Vårt produktutvalg er fordelt på følgende hovedområder.
Kontor og datarekvisita.
Toalett og tørkeprodukter
Renholdsprodukter
Kontormøbler
Møteromsinnredning og utstyr
Kontormaskiner

Ta kontakt med oss og vi gir deg et tilbud som vil gjøre din kontorhverdag enklere.

Spør oss om pris, vi skal konkurrere med de fleste!

Topp Service.
Vi skal strekke oss langt for å dekke dine behov og gjøre deg til en fornøyd kunde.
Vi kan hjelpe deg med det aller meste. Det vi ikke har det skaffer vi!
I kombinasjon av pris, kvalitet og service skal vi være byens kontorleverandør.
Fungerer din kontorhverdag best mulig er vi fornøyde. Når du tar kontakt med oss skal du møte fagfolk som vet hva de snakker om. Vi skal gjøre vårt til at arbeidsdagen for deg som driver med innkjøp blir enklest mulig. Med rasjonelle innkjøpsrutiner, godt lagerhold og eget leveringsapparat sikres du hurtig levering av rekvisita. Velkommen med din bestilling i vår nettbutikk , på telefon, telefax eller epost.

Ønsker du uforpliktende besøk av en av våre salgskonsulenter ta kontakt daglig leder Harald Dale på 98225502 eller Harald@kontorvarehuset.


Selecta AS

Postboks 67 Økern
0508 Oslo
Tjenester: Kontormøbler, Kontorrekvisita
Logo mangler

Selecta er Europas ledende på kaffeløsninger. Hver dag bruker 6 millioner kunder oss i 22 europeiske land. I Selecta verdsetter vi en god smaksopplevelse hver gang kundene bruker våre kaffemaskiner, vann- eller serveringsautomater. God kaffe og gode pauser skapes med kjente merkevarer og god service.


Norpartner AS

Strømsv 346
1081 Oslo
Tjenester: Snekker, Rørlegger, Elektriker, Maler, Renovering av bad, Tømrer, Murer, Flislegging, Glassmester, Blikkenslager, Fotografering, Gulvlegging, Gulvsliping, Mekanisk verksted, Restaurering, Sveising, Balkong, Gulvstøp, Boligbygging, Kontormøbler, Kontorrekvisita
Logo mangler

Arbeider ikke spesielt mot privatmarkedet. En mere profesjonell bedrift som tar normalt på seg noe større type arbeid, enn hva privatmarkedet kan tilby.


Kinnarps AS

Aspmyra Stadion, Postboks 1303
8001 Bodø
Tjenester: Persienner, Solskjerming, Kontormøbler
Logo mangler

Kinnarps er totalleverandør av møbler til kontor- oppvekst- og helsemarkedet og er Europas største leverandør av kontormøbler.
I Norge har Kinnarps 14 avdelinger og 20 forhandlere.


Harald Dahl Kontorutstyr AS

Tollbugata 8 B
0152 Oslo
Tjenester: Visittkort, Butikkutstyr, Kontormøbler, Kontorrekvisita
Logo mangler

Alt i kontorutstyr, STOLER, Toner & Blekk
Stoler, Kontormaskiner, Emballsje, Konvolutter,
Trykksaker, Kantineprodukter, Kaffe, Te, Kaker,
Renholdsprudukter etc.


Markom Uniformer As

Akershusstranda 1
0150 Oslo
Tjenester: Kontormøbler, Kontorrekvisita
Logo mangler

Vi holder til på Vippetangen (v/danskebåtene) og har godt med parkering.


Kontorrama As

Brynsengfaret 6
0667 Oslo
Tjenester: Kontormøbler
Logo mangler

Kontorrama er en leverandør av møbler til kontor og offentlig miljø. Vårt mål er å være den mest attraktive leverandør av riktige produkter, med riktig kvalitet, til riktige priser og til avtalt tid.

Vi ble etablert i 1984, og er i dag en av de ledende aktørene i vårt marked. Vi bruker mye tid på å velge de beste samarbeidspartnere fra inn- og utland som best kan tilfredsstille våre kunders behov.

Målsettingen med alle våre oppdrag er å sette sammen en løsning med produkter fra de best egnede produsentene. Da må vi velge de samarbeidspartnere som sammen med oss vil hjelpe deg til å ta de riktige VEIVALG INNENDØRS!


Altistore AS

Bredmyra 4
1739 Borgenhaugen
Tjenester: Konferanselokaler, Butikkinnredning, Kontormøbler
Logo mangler

Din komplette leverandør av innredning til lager, kontor og verksted.

Altistore er den komplette leverandør av utstyr og innredninger som gjør din arbeidsplass bedre. Hos oss kan du gjøre en god handel på kontormøbler, konferansemøbler, garderobeskap og reoler - til kontor, verksted og lager. Finn det du har bruk for, når du er i gang med innredning av nytt kontor, innredning av verksted eller innredning av lageret. Altistore er den riktige leverandør, og ingen ordre er for liten eller for stor for oss. Vi setter vår ære på å være en troverdig partner, som leverer dine varer raskt, effektivt og til riktige priser. Vi sender regelmessig ut våre kataloger til virksomheter i hele Norge. Se deg rundt på www.altistore.no. Se utvalget. Og bestill direkte og sikkert på nettet. Du får alltid fritt levert hos Altistore.
Og har du spørsmål, er du selvfølgelig velkommen til å ringe oss på telefon 815 11 711 eller sende en mail til support@altistore.no.
Velkommen inn!


Eli Th. Petersen

Georgernes verft 12
5067 Bergen
Tjenester: Renovering av bad, Møbelsnekker, Arkitekt, Interiørarkitekt, Interiørdesign, Grafisk design, Butikkinnredning, Kontormøbler
Logo mangler

Vi driver ett lite interiørarkitektkontor plassert på tuppen av Nordnes i Bergen. Her jobber vi med både små og store oppdrag for privat og offentlig virksomhet. Dette kan variere fra utested, cafe og butikker til små kontor, hus, hytter og leiligheter.

Her kan vi tilby alt fra rådgiving, tekniske tegninger, planlegging og utarbeiding av gode funksjonelle planløsninger, valg av materialer, møbler, forhandlere, farger eller tegning av møbler og utvikling av design & konsept.

De er mange ting man må sette seg inn i når man eier ett firma eller man har kjøpt en bolig og behovet endrer seg igjennom tidene enten enten man er ny eller gammel på markedet. Man har behov for å pusse opp, renovere, eller lage plass til flere ansatte. Familieøkning krever ekstra plass i en hverdagsbolig, eller man vil ha forslag til hvordan man kan få en bedre funksjonell arbeidsplass som er godt universellt utformet.

Ved å kontakte oss vil du få muligheten til å skreddersy en løsning som tar hensyn til deres behov, ønsker og økonomi.


Med vennlig hilsen:

Eli Th. Petersen
Daglig leder
Alt til bedriften AS

Gate 1, 21
6700 Måløy
Tjenester: Kontormøbler, Kontorrekvisita, Emballasje
Logo mangler

Vi har alt fra kontorrekvisita, kontormøbler, blekk, skrivere, plottere, tørkepapir, dispensere, emballasje, papir, vaskeutstyr, vaskemidler, engangsutstyr, kulepenner, skoleutstyr, bobleplast, etc.


Isku Interiør AS

Bygdøy Allé 2
0257 Oslo
Tjenester: Kontormøbler
Logo mangler

Isku, en av de største produsentene i Norden av møbler til kontor, skole og offentlig miljø. I tillegg til eget fullsortiment på møbler, representerer vi også andre produsenter av kontorstoler, miljømøbler og belysning.


Dis. interiørarkitekter mnil AS

Rosenborggaten 19 A
0356 Oslo
Tjenester: Møbelsnekker, Restaurering, Boligbygging, Arkitekt, Interiørarkitekt, Grafisk design, Logodesign, Butikkinnredning, Kontormøbler, Boligstyling, Interiørdesign
Logo mangler

Dis. interiørarkitekter mnil ble opprettet i 2008 og i 2012 ble selskapet omdannet til AS.

Dis. er medlem av Norske Interiørarkitekters og Møbeldesigneres landsforbund (NIL). Dette gir en beskyttet yrkestittel som garanterer hovedfag eller mastergrad på høgskolenivå.

Dis. tilbyr prosjektering av offentlige rom og private hjem, og tar oppdrag innenfor både rehabilitering og nybygg. Målgruppen er bedrifter, privatpersoner og offentlig sektor.

Tjenester fra Dis. kan inkludere:

- behovsanalyse
- rådgivning
- oppmåling og registrering
- plantegning, snitt og oppriss
- konseptutvikling
- rominndeling
- møbleringsplan
- belysningsplan
- fargevalg
- materialvalg
- møbelvalg
- universell utforming
- utforming av spesialløsninger
- møbel- og produktdesign
- arbeids-/skjemategning
- visuell presentasjon
- innkjøpsbeskrivelse
- tilbudsinnhenting
- tverrfaglige samarbeid
- oppfølging


Myhr Intieriør AS

Nedre Ila 39
7018 Trodheim
Tjenester: Kontormøbler, Kontorrekvisita
Logo mangler

Vi tilbyr møbler og vindusskjerming til rimelige priser. Dette for : kontor, restaurant, cafe, hotel, skole, helse,
barnehage.
Vi tilbyr også profil, Interiørdesign, grafisk design. Vi utvikler bedriftens helhetlige design med grafiskprofil&inteiriørprofil.


Kontorpluss Bok og Miljø AS

Ivar Aasengate 10
6150 Ørsta
Tjenester: Kontormøbler, Kontorrekvisita, Butikkutstyr
Logo mangler

Kontorpluss er en frittstående faghandel med alt innen kontor- og datarekvisita,
møbler og innredning, kofferter og reiseeffekter, skolesekker og mye mer.

Vi er lokalisert med 700 kvm. utsalg, lager og utstilling i Ørsta.
Kontorpluss ble etablert i 1984 og omsetter idag for ca. 10 mill. kroner.
Vi henvender oss i hovedsak til bedriftsmarkedet men også til privatkunder, derfor er
alle priser i nettbutikken inklusive moms.

Kontorpluss har et tett samarbeid med de beste produsenter og distributører
og kan derfor tilby rask og presis levering over hele landet!

Som faghandel har vi bred erfaring, god produktkunnskap og et omfattende sortiment.
Vi er opptatt av fleksibilitet og det å alltid kunne yte ”det lille ekstra”, slik at du som kunde
vil få faglige råd og rettledning innenfor hele varespekteret, når du trenger det.

Vi gjør hverdagen enklere for deg og gir deg bedre tid til å drive med det du skal!


SBI Design & Arkitektur AS

Rådhusgaten 2
3724 Skien
Tjenester: Arkitekt, Boligstyling, Interiørarkitekt, Interiørdesign, Patent, Butikkinnredning, Kontormøbler
Logo mangler

SBI Design as har 18 års erfaring innen arkitektoniske og designmessige løsninger. se mer på hjemmesiden sbidesign.no

Vi kan bistå med :

- Behovsanalyse
- Funksjonsanalyse
- Spesifisering/Programmering av oppdraget
- Ideskisser
- Rådgivning (etter over 18 år i bransjen)
- Oppmåling med laser og 3D scanner ( en av markedets mest avanserte laser scannere )
- Plantegning, snitt og oppriss
- Konseptutvikling
- Romløsninger
- Møbleringsplan
- Belysningsplan
- Farge og materialvalg og tilhørerende beskrivelser
- Universell utforming
- utforming av spesialløsninger
- Møbeldesign og prosduksjonstilrettelegging
- Produktdesign / Industriell Design
- Arbeids-/skjemategning
- Plotting & printing i alle format
- Visuell presentasjon (avansert 3D, Animasjon)
- Beskrivelse av innkjøp
- Tilbudsinnhenting
- Tverrfaglige samarbeid
- Oppfølging & Prosjektstyring
- CAD/BIM i de fleste format
Polarvann Buskerud AS

Vinneslia 30
3057 Solbergelva
Tjenester: Utleie maskin/utstyr, Butikkinnredning, Kontormøbler
Logo mangler

Polarvann har årelang erfaring innen bransjen og vet hva våre kunder ønsker og forventer av oss som leverandør.
Vi leverer kaffemaskiner, vannkjølere og vareautomater til små og store firma.
Våre produkter er håndplukket og er av det beste som man kan finne på markedet. Polarvann jobber hardt til enhver tid for å være best på service og oppfølging av våre kunder.


Stil Kontormøbler AS

Fagernes 4
5043 Bergen
Tjenester: Kontormøbler
Logo mangler

Hos Stil kontormøbler kan du kjøpe alt fra en enkelt stol til komplette innredningsløsninger/miljøer for kontor, konferanse, kantine og arkiv. Vi legger spesielt stor vekt på å tilby ergonomisk tilpassede arbeidsplasser som er varige i den forstand at de beholder sin funksjon og styrke i mange år.


Byggebiten Lato

Etterstadgata 20 B
0658 Oslo
Tjenester: Renovering av bad, Møbelsnekker, Balkong, Butikkinnredning, Kontormøbler
Gå til hjemmeside | Endre oppføring
Logo mangler

Spesialisert på spesialtilpassede hyller og balkong gulv.Oppdragene utføres av kun meg selv, jeg er en kreativ og effektiv møbelsnekker som skaper merverdi og bruker kvalitets materialer i smarte løsninger hvis det trengs:)


Køhn Libris

Storgata 24
1754 Halden
Tjenester: Kontormøbler, Kontorrekvisita, Emballasje
Logo mangler

Køhn Libris - en tradisjonsrik bokhandel siden 1929

Vi kan skilte med levering av bøker og kontormidler til Høgskolen i Østfold og andre bedriftskunder. Vi sørger for alt til kontoret og bøker, læremidler, blekk, kontorekvisita og maskiner, kontormøbler, lydbøker mm. Vi har lange tradisjoner i bestilling av utenlandsk litteratur og spesielle utgivelser, samt store kontor og renholdsleveranser til bedriftsmarkedet og kommuner. Vi er en komplett bokhandel og kontorhandel, som kjøper direkte inn engros. Vi påtar oss også trykking av f.eks konvolutter og sørger for både trykking av konvoluttene, innkjøp fra direkte engros av konvolutter/andre kontorkomponenter, og andre trykkeoppgaver på papirartikler så vel som på plast. Send oss forespørsel på pris eller anbud på e-post, så er vi sikre på at vi kommer i kontakt med deg. Vi har blant annet egne bestillingsløsninger og portal. Vi er stolte over å ha noen av de beste prisene i blant annet østfold og Akershus med egne rabattilbud til bedriftsmarkedet, og gratis levering.

Køhn Libris er en tredjegenerasjons bok - og kontorhandel som ble opprettet av Henrik Køhn i 1929, farfaren til dagens eier Jo Henrik Køhn. Vi holder til øverst i Storgata 24, Halden, tvers overfor busstasjon ved Busterudparken.
Her finner du alt fra skjønnlitteratur, prosa, sakprosa, fagbøker og spill. Køhn Libris er store på kontorvarer, og er en fullassortert kontorhandel med alt du måtte trenge. Vi har alt fra blekk, linjaler, skrivesaker, til store makuleringsmaskiner, datarekvisita og skrivere. Hvis det er noe vi ikke har inne, bestiller vi det til deg!
Vi er blant annet en av hovedleverandørene av fagbøker og annet til Høgskolen i Østfold, med gode betingelser til andre firmaer som trenger alt av bøker og kontorrekvisita. Besøk oss også i Sarpsborg, hos Borg Libris på Amfi Borg storsenter!
Vi er stolte av å kalle oss bokelskere selv etter hele 83 år. Velkommen til Køhn Libris, Haldens eldste bok - og kontorhandel!


Mbl Design AS

Vestveien 512
3145 Tjøme
Tjenester: Grafisk design, Butikkinnredning, Butikkutstyr, Kontormøbler
Logo mangler

Leverandør av mange forskjellige innredningsprodukter.


Graph IT A/S

Pb 72, Holmlia
1201 Oslo
Tjenester: Webdesign, IT (hardware), IT (prosjekt), IT (software), Reklame, Logodesign, IT (drift/support), Søkemotormarkedsføring, Søkemotoroptimalisering, Webutvikling, Kontormøbler, Kontorrekvisita, Grafisk design
Logo mangler

Graph IT A/S tilbyr produkter og tjenester innenfor PC / IT drift, Web-design, grafiske tjenester og salg av produkter til næringslivet. I tillegg til dette kan vår butikk i Rosenholmveien 6 besøkes for nærmere informasjon og salg over disk til private og bedrifter.