Trenger du håndverker? Eller kanskje en regnskapsfører?
Se hvem dine venner anbefaler!
Så unngår du å bli lurt!
Så enkelt er det:
1. Legg inn oppdraget ditt (helt gratis)
2. Legg inn epost-adressen til 3-5 venner
3. Se hvem de anbefaler, og velg leverandør!
Du er helt anonym inntil du selv velger å bli kontaktet av en eller flere leverandører. Tjenesten er GRATIS og med­fører ingen forpliktelser. Les merSøkeresultat

Antonsen Illustrasjon

Verftsgt 10
1513 MOSS
Tjenester: Arkitekt, Interiørarkitekt, Interiørdesign, Landskapsarkitekt, Vann og avløp, Ventilasjon, IT (hardware), Grafisk design, Logodesign, Profilering, Reklame, Visittkort
Antonsen Illustrasjon

Tilbyr huskonstruksjoner/arkitektur og annet til byggebransjen men også arkitekt bransjen!


Bulb Design

Torget 6a
3181 Horten
Tjenester: Fotografering, Webdesign, Søkemotoroptimalisering, Grafisk design, Logodesign, Mediebyrå, Profilering, Reklame, Trykkeri, Visittkort, Annonsering, Oversetting
Bulb Design

BULB DESIGN MENER AT GOD DESIGN ER VIKTIG!

Er du på jakt etter et spesielt design? Har du lyst til å skille deg ut? Har du en idé i hodet? Del dine tanker med oss – så realiserer vi det sammen!

Vi gjør alt av grafisk design, webdesign, illustrasjon, foto og tekst for både privatpersoner og firma:

– alt av layout (trykksak til bryllup, kort/invitasjoner, visittkort, postalia, bøker, brosjyrer, reklamemateriell, cd, LP, Powerpoint-presentasjoner, Word brevoppsett etc.)
– profilering (logo, merkevarebygging, identitet)
– web (nettsider, webdesign, sosiale medier m.m.)
– foto (produktfoto, illustrasjonsfoto, retusjering, reparasjon av gamle/ødelagte bilder m.m.)
– illustrasjon/maleri/utsmykking
– tekst (tekstforfatting, oversettelse og korrektur)

Vi tar jobben, enten den er stor eller liten. Om du trenger ti invitasjoner eller tusen brosjyrer, – ikke nøl med å ta kontakt. Bulb design har et nettverk av samarbeidspartnere – sammen kan vi løse alle slags oppgaver. Vi kan mye om masse og er opptatt av god dialog og super service!Trostereiret Vik

Blomåsen 19
5337 Rong
Tjenester: Søkemotormarkedsføring, Logodesign, Trykkeri
Trostereiret Vik

Trostereiret tilbyr logodesign og trykk på gensre og t-skjorter vha. silketrykkmetoden. Pr. i dag trykker me kun einsfarga trykk. Silketrykk med vannbasert farge har den fordelen at det gir eit detaljert trykk pluss eit trykk som i svært liten grad legg seg oppå stoffet og dermed sit godt fast og som kjennes behageleg å gå med. Minimumsbestilling er 10 plagg/produkt.
Trostereiret er valet for deg som ikkje berre er ute etter billige produkt, men som har fokus på etisk og miljøvennleg handel. Me leitar stadig etter leverandørar som set strenge krav til heile kjeden.
Når det gjeld logodesign er me den rette for deg som er ute etter profilering med integritet. Me sel ikkje sjela vår sjølv om me kanskje kunne tent pengar på det. Ynskjer de å bety noko for andre eller har ein visjon om å vera til for noko som er større enn dykk sjølv? Ta gjerne kontakt for ein prat.
Me har ingen formell utdanning, men eit engasjemang for handverk og ein betre verd.
Du finn meir info på trostereiret.blogspot.no.
PS! Det er berre ein person i dette firmaet og dette foretaket jobbar eg med innimellom anna arbeid.


Bvisual AS

Bergensgata 9a
0468 Oslo
Tjenester: Programmering, Webdesign, Webutvikling, Søkemotormarkedsføring, Søkemotoroptimalisering, Mobil-apps, Design (flash), Grafisk design, Logodesign, Profilering
Bvisual AS

Vi kan hjelpe deg med alt innen digital markedsføring. Det innebærer blant annet søkemotormarkedsføring (SEM), søkemotoroptimalisering (SEO), remarketing, bannerannonsering, nyhetsbrevutsendelse, sosiale medier, grafisk design med mer.

Vi vil analysere din bedrifts behov og komme med anbefalinger på hvilke markedsføringstiltak som vil være mest effektive, og utføre disse i samråd med deg.


www.brplassen.no

Sisjordvegen 2H
3802 Bø I Telemark
Tjenester: Programmering, Webdesign, Webutvikling, Søkemotormarkedsføring, Mobil-apps, Design (flash), Grafisk design, Logodesign, Mediebyrå, Profilering, Reklame, Visittkort, Annonsering, PR/Informasjon, Bedriftsrådgivning
www.brplassen.no

Enkeltmannsforetak som jobber med design, profil og markedsrådgivning. Trygg leverandør - og en kontaktperson å forholde deg til hele veien.


Datadama / DDDesign

Post: c/o W.P.Søyseth, Bekkøra 1
6600 Sunndalsøra
Tjenester: Webdesign, Webutvikling, Søkemotoroptimalisering, Grafisk design, Logodesign
Datadama / DDDesign

Webkonsulent. Råd og veiledning om websider og sosiale medier. Kurs og opplæring innen web og IT.
Webdesign, grafisk design, illustrasjon og produktfoto.


Andresen Design

Hylkjeflaten 18 B
5109 Hylkje
Tjenester: Programmering, Webdesign, Webutvikling, Søkemotormarkedsføring, Søkemotoroptimalisering, IT (drift/support), IT (hardware), IT (prosjekt), IT (software), Mobil-apps, Design (flash), Grafisk design, Logodesign, Mediebyrå, Profilering, Reklame, Visittkort, Film-/videoproduksjon, PR/Informasjon
Andresen Design

Andresen Design har gjennom mange år i bransjen tilegnet seg bred kompetanse innen Multimedia, Nettbutikker, Markedsføring, Sosiale Medier, Grafisk Design og Webutvikling.

Trenger du en egen nettside? Eller trenger du en oppgradering/oppussing av den du allerede har? Vi tilbyr komplette nettside-løsninger til både store og små! Kontakt oss i dag.

NETTBUTIKK
Vi leverer både store og små nettbutikker utviklet med kanskje verdens beste plattform Magento. Gjennom vår partner tilbyr vi ett av markedets beste Magento hosting-løsninger. Dette sikrer lynrask hastighet, trygg sikkerhet og solid support.

MARKEDSFØRING
Andresen Design har lang erfaring med både tradisjonell og digital markedsføring, og fokuserer i dag mest på sosiale medier, affiliate og Google AdWords.

GRAFISK DESIGN
Vi gjør alt fra utvikling og design av logo, til firmapresentasjoner, designmanual, brosjyrer, visittkort og flyveblader/plakater.

VIDEO
Andresen Design leverer komplette video-prosjekter. Produktvideoer, videopresentasjoner og reklamevideo. Du kan også velge oss til partner på kun klipp, filming, grading eller manus hver for seg.

WEBMASTERAVTALE
Ønsker du en beskymringsfri hverdag i den digitale verden? Ta kontakt med oss i dag og vi kan være behjelpelig med å ta ansvar for alle dine "web/digitale-prosjekter" - slik at du kan fokusere på det som er aller viktigst i din bedrift.


Sonetworks

Losbyveien 58
1475 Finstadjordet
Tjenester: Programmering, Webutvikling, IT (prosjekt), IT (software), Mobil-apps, Grafisk design, Logodesign, Profilering
Sonetworks

utvikling av applikasjoner og systemer for selskaper.


Digital Ice

Heidmanns Gate 12a
2317 Hamar
Tjenester: Programmering, Webdesign, Søkemotormarkedsføring, Søkemotoroptimalisering, Grafisk design, Logodesign, Mediebyrå, Reklame
Digital IceTrygve Rasmussen

Lyngvegen 3
9016 Tromsø
Tjenester: Grafisk design, Logodesign
Logo mangler

Grafisk design - logo, plakatet, flyere, elementer til websider/facebook og fotografering.


Dahls Domain

Ravnåsveien 45
4619 Mosby
Tjenester: Webdesign, Webutvikling, Logodesign
Logo mangler

Alt innen digitale nett-baserte tjenester.


Taftø Design

Johannes Nielsens Vei 30
2007 Kjeller
Tjenester: Reklame, Logodesign, Søkemotormarkedsføring, Grafisk design
Logo mangler

Skaper av visuelle verdier med stort fokus på innhold og brukervennlighet. God design gir økte verdier, fordeler blandt dine konkurrenter og tydeliggjør ditt budskap mot målgruppen.

Designer både til print og digitale medier. Nettsider fungerer på skjerm, nettbrett og mobil.


Janicke Aspaas

Sandviksveien 86 A
1363 Høvik
Tjenester: Reklame, Logodesign, Søkemotormarkedsføring, Grafisk design
Gå til hjemmeside | Endre oppføring
Logo mangler

Messer og Utstillinger: Design og prosjektarbeide , samt stasjonære utstillinger som showroom etc. Leverer også bærbare ministands og kan komme med forslag til dekor/informasjon. Jobber slik kunden vil, enten kun med designarbeide eller delvis/helt gjennomført prosjekt.
Butikk: Merchandising og shop in shops, butikkelementer og enkel butikk-design. Vindusdekorasjon og kampanjegjennomføring. Kursing innenfor begge felt. Gode referanser.


Hårberg kommunikasjon

Stavnemovegen 5
7019 Trondheim
Tjenester: Fotografering, Reklame, Trykkeri, Logodesign, Visittkort, Søkemotormarkedsføring, Grafisk design
Logo mangler

"920 920 79" er direkte nummer til Hårberg kommunikasjon som drives av Erik Hårberg. Tar oppdrag innen generell reklame slik som brosjyrer, kampanjer, annonser, butikkmateriell og utendørsreklame. Vi tar også tegne og illustrasjons oppdrag og har også 3D kompetanse. De tjenester vi ikke tilbyr har vi garantert noen i vårt nettverk som kan gjøre, men ring på 92092079 hvis du er i tvil. alle oppdrag som Hårberg Kommunikasjon jobber alltid for at kunden skal bli 100% fornøyd. Mvh Daglig leder, Erik Hårberg


Bukkehammaren Design Studio

Konows Gate 8a
0192 Oslo
Tjenester: Fotografering, Webdesign, Grafisk design, Logodesign, Profilering, Reklame, Trykkeri, Visittkort
Gå til hjemmeside | Endre oppføring
Logo mangler

Bukkehammaren er en nyetablert Grafisk Design studio som holder til i Oslo. Vår hovedfokus er profilering, foto og webdesign. Vi har driver med målrettet grafisk design som treffer målgruppen kundene er ute etter, gjennom studie og jobb har vi fått en rekke erfaringer innen profilering og web.
Vi lager det meste innenfor profilering og prisene tilpasses til hva slags oppdrag som blir gitt og hvor mye og hva som må produseres.


Paulo Fernandes Design

Paal Bergs Vei 76
1348 Rykkinn
Tjenester: Webdesign, Logodesign, Visittkort, Grafisk design
Logo mangler

PauloDesign er et ennmannsforetak som tilbyr tjenester innenfor grafisk design og bilderedigering. Av grafisk design kan foretaket blant annet tilby: Bannere, layouts, logo design m.m. Ved å velge PauloDesign får du kvalitetsdesign som skiller deg / din bedrift fra alle de andre, og du får det til en fornuftig pris! Alle tjenester leveres elektronisk via nedlastning, så du slipper å betale ekstra for frakt.


Karlsens AS

Havna
5302 Strusshamn
Tjenester: Webdesign, Webutvikling, Firmagaver, Grafisk design, Logodesign, Profilering, Reklame, Visittkort
Logo mangler

Hvorfor være stor når man er lykkelig som liten?

Å være liten har hele tiden vært vår styrke og et strategisk valg for oss, også som et nasjonalt byrå. Vi har tatt med oss kompetanse og arbeidsmetodikk fra store byråer og flere bransjer, og opprettholder kvalitet og leveringsdyktighet på samme nivå. Vår styrke er erfaring kombinert med tett kunderelasjon. Vår strategi er derfor å være «tettere på», og ikke minst nysgjerrig på kundens identitet. Med god kunnskap om dere jobber vi på lag for de beste løsningene.

Kunnskap + erfaring = kompetanse


Tone Aadahl Foss Design

Vardeveien 93
1850 Mysen
Tjenester: Fotografering, Reklame, Design (flash), Logodesign, Søkemotormarkedsføring, Grafisk design
Logo mangler

Illustrasjoner, portretter og salg av egenprodusert kunst


Ingeniør Tor Asle Garborg Arkitekt og Ingeniør Tjenester

Falkvegen 18 Lye
4340 Bryne
Tjenester: Snekker, Arkitekt, Reklame, Tømrer, Logodesign, Søkemotormarkedsføring, Grafisk design, Boligbygging
Gå til hjemmeside | Endre oppføring
Logo mangler

lAGT NED


Byggleverandørene AS

Ravnsborgveien 56
1395 Hvalstad
Tjenester: Programmering, Webdesign, Webutvikling, IT (software), Mobil-apps, Grafisk design, Logodesign, Profilering, Reklame, Trykkeri, Visittkort
Logo mangler

Design av web-sider, e-commerce, logo, markedsmateriale


Blatt Gruppen AS

Blakerveien 109
1920 Sørumsand
Tjenester: Reklame, Logodesign, Søkemotormarkedsføring, Grafisk design
Logo mangler

Blatt Gruppen ble etablert i 1993 og har siden etableringen på Sørumsand vokst og utviklet seg kontrollert og i takt med tiden. Vi er stolte over at selskapet har en sunn økonomi, velkvalifiserte medarbeidere, mange gode produkter og tjenester med kunder over hele landet.
Blatt Gruppen har følgende spesialområder: Logistikk, grafisk avd.design/trykk/ ferdiggjøring, profilering, sport/fritid og konsulenttjenester. Vi er ledende innenfor alle områder og har opparbeidet oss en høy kompetanse som vi gjerne deler med våre kunder. Vår bredde i sortimentet av produkter og tjenester gir oss en stor grad av konkurransekraft og
forsterker vårt slagord: Alt på et sted. Hos oss kan du som kunde få alt fra produksjon, produkter, ferdiggjøring, lagring og distribusjon.


Profileringshuset AS

Svinesundsveien 336
1788 Berg i Østfold
Tjenester: Solskjerming, Webdesign, Søkemotormarkedsføring, Logodesign, Mediebyrå, Profilering, Firmagaver, Reklame, Trykkeri, Visittkort, Grafisk design
Logo mangler

Profileringshuset utfører alt arbeide innen profilering. Våre rådgivere vil gjennomføre kartlegging og prosjektering av ditt anbud.

Vi er spesialisert innen reklameprint i storformat, produktark, brosjyrer, visittkort, fototapet, rollups, silketrykk, arbeidsklær, bilreklame, logodesign, dekor, bannere og seil.

Samt at vår nettprofileringsavdeling er spesialisert innen webdesign og utvikling, søkemotor optimalisering, sosiale medier, nettbutikk, video og animasjon, foto og andre digitale medier samt har proff kompetanse på Google Ads, Google Apps og Google Analytic. Profileringshuset er din riktige partner at vi følger deg hele veien til mål. Ta kontakt med oss


Reporter Kommunikasjonsdesign Bjørn Kringstad

Raschs Vei 2 A
1178 Oslo
Tjenester: Webdesign, Webutvikling, Design (flash), Logodesign, Profilering, Firmagaver, Reklame, Trykkeri, Visittkort, Film-/videoproduksjon, Oversetting, PR/Informasjon, Grafisk design
Logo mangler

Kommunikasjonsrådgivning, tekst, oversettelse, reklame, grafisk design, logo, navn, designmaler, dm, annonser, forretningstrykksaker, kundemagasiner, brosjyrer, årsrapporter, webdesign, flash, publiseringsløsninger, kampanjer, internettløsninger, fotografering, illustrasjoner, plakater, messeutstillinger, reklamefilm.


Younited Reklamebyrå As

Risveien 1 A
0374 Oslo
Tjenester: Programmering, Webdesign, Webutvikling, Søkemotormarkedsføring, Søkemotoroptimalisering, Mobil-apps, Grafisk design, Logodesign, Reklame
Logo mangler

Vi er en gjeng smilende individualister, tett samarbeidende i et kreativt miljø. Sammen har vi bred erfaring på alle våre kompetansefelt, og kan tilby grafisk design og tilrettelegging av det aller meste innen digitale og trykte medier.Csn Media AS

Alfaset 1, Industrivei 7
0668 Oslo
Tjenester: Logodesign, Reklame, Trykkeri, Grafisk design
Logo mangler

Alt inn dekor, bildekor, messeutstyr, profilering på tøy, storformatsprint, bannere, roll-up.

Kort leveringstid og garantert en av de beste prisene i byen.