Trenger du håndverker? Eller kanskje en regnskapsfører?
Se hvem dine venner anbefaler!
Så unngår du å bli lurt!
Så enkelt er det:
1. Legg inn oppdraget ditt (helt gratis)
2. Legg inn epost-adressen til 3-5 venner
3. Se hvem de anbefaler, og velg leverandør!
Du er helt anonym inntil du selv velger å bli kontaktet av en eller flere leverandører. Tjenesten er GRATIS og med­fører ingen forpliktelser. Les merHer er du: Alle leverandørerMatØstfold

Søkeresultat

Best Western Plus Grand Hotel

Jernbanetorget 1
1767 Halden
Tjenester: Hotell, Konferanselokaler, Kurslokaler, Møterom, Selskapslokaler, Events/underholdning, Julebord
Best Western Plus Grand Hotel

Velkommen til Haldens eldste hotell
I århundrer har Halden vært en innfallsport til Norge.

Vi er leverandør av både kurs og konferanse, og er også kjent for vårt gode kjøkken.
Hos oss kan alle høytidsdager feires. Vi har også julebordsbuffe. Begynner allerede å bli fyllt godt opp, så her er det viktig å være ute i god tid.Best Western Plus Grand Hotel ligger i hjertet av byen, og rett ved jernbanestasjonen. Brygga ligger rett rundt hjørnet, her finner du mange og hyggelige spisesteder.

Vi er i dag et familiedrevet hotell, med hygge og trivsel i høysetet. Du som gjest ønskes velkommen til å oppleve BW Plus Grand Hotel`s gode service og hyggelige atmosfære.

Vi har et begrenset antall parkeringsplasser for hotellets gjester. Disse kan forhåndsreserveres.

Ta turen til Halden, og opplev en by med et stort hjerte, og med mange spennende opplevelser å by på. Vi kommer gjerne med forslag :)

Familien Gjerdalen med personal ønsker dere varmt velkommen!Hankø Fjordhotell & SPA

Vikaneveien 405
1621 Gressvik
Tjenester: Julebord, Restaurant, Selskapsmat, Event/opplevelse, Ferie, Firmatur, Hytteutleie, Opplevelsesreiser, Sommerfest, Teambuilding, Temaferie, Spa
Hankø Fjordhotell & SPA

Hankø Fjordhotell & SPA er vakkert beliggende på en øy i Oslofjorden(2 minutter fra fastlandet med egen ferje)kun en drøy times kjøretur fra Oslo og 12 km fra Fredrikstad. Hotellet er et fullservicehotell med 102 rom, 220 sengeplasser, stor konferanseavdeling, et av Norges største SPA, sommeråpen Seilerkro og bryggeplasser.

Vi har spesialisert oss på organiserte aktiviteter både innen- og utendørs - og kan i tilby bl.a. fotballbane, idrettshall, tennisbaner, minigolf & bocchia, ridning, båtaktiviteter, sykling, egne badestrender, joggeløyper, hotellhage med teamaktiviteter etc.

Vårt mål er å gi dere unike arrangementer med fokus på opplevelser. Velkommen til Hankø!


Cateringo

Lørenvangen 30
0585 Oslo
Tjenester: Catering, Julebord, Overtidsmat, Selskapsmat
Cateringo

Cateringo - de beste cateringene i Norge samlet på ett sted.

Sammenlikne priser og bestill enkelt! Vi har lang erfaring med å sette sammen skreddersydde tilbud til bryllup, konfirmasjoner, dåp, firmafest og mye mer. Hos oss kan du også leie kokk hjem enkelt.


Sommer Som Vinter AS

Åsliveien 20 B
1392 Vettre
Tjenester: Konferanselokaler, Selskapslokaler, Catering, Julebord, Selskapsmat, Event/opplevelse, Firmatur, Teambuilding, Opplevelsesreiser
Logo mangler

SSV er et mobilt arrangementsselskap, vi kommer dit kunden ønsker eller vi ordner arrangementssted.Vi har drevet med aktiviteter i over 20 år og har mange glade og lattermilde kunder. Vi setter humor og aktivitet sammen og klarer skape en god ballanse i arrangementet. Vi er flinke på mat og har mange gode steder for arrangementer som kombinerer aktivitet og god mat.


Selskapslokaler As

Myntgata 3
0151 Oslo
Tjenester: Konferanselokaler, Selskapslokaler, Julebord, Selskapsmat, Sommerfest
Logo mangler

Velkommen til Oslo Militære Samfund!

Selskaper, bryllup og konferanser i tradisjonsrike lokaler i Oslo.

Se direkte link til vår hjemmeside.


Akevittruten V/ Borgersen

Pb. 525
2304 Hamar
Tjenester: Hotell, Konferanselokaler, Møterom, Julebord, Events/underholdning, Selskapslokaler, Kurslokaler
Logo mangler

Akevittruten tilbyr skreddersydde konferanser, firmaarrangement og reiser for grupper som ønsker fokus på matopplevelser, kultur og vertskap.

Vi samarbeider med en rekke utvalgte steder i Norge med høy kvalitet, tilstedeværende vertskap og fokus på kulinariske opplevelser. Sammen tilbyr vi unike opplevelser på steder med sjel og særpreg, gamle brennerier, storgårder, gjestegårder, historiske hotell, samt Arcus på Gjelleråsen.

Vi ordner alt fra bespisning, overnatting, transport, aktiviteter, teambuilding og opplevelser. Matkurs eller matshow er populært innhold på samlinger og konferanser, i tillegg til øl- eller akevittkåserier med smaking.

Vi gleder oss til å være vertskap for ditt kommende arrangement - velkommen til velsmakende opplevelser!

Se websiden for mer informasjon, referanser og programforslag.


Ringnes Ølsenter

Thorvald Meyers Gate 2
0555 Oslo
Tjenester: Selskapslokaler, Julebord, Event/opplevelse, Firmatur, Sommerfest, Teambuilding, Utdrikningslag
Logo mangler

På Ølsenteret tar vi sikte på å formidle ølkunnskap og god ølkultur. Vi holder ølkurs etter avtaler for grupper, og vi har også åpne ølskoler der enkeltpersoner kan melde seg på øl- og matskoler, øl- og osteskoler og rene ølskoler.

Vi leier også ut våre lokaler til alle interessenter, det være seg bedriftsmøter, fester eller private arrangementer. Alle våre lokaler er fullt utstyrt med nødvendig lyd- og lysutstyr til presentasjoner. Alle lokalene har også muligheter for matservering, fra møtemat til selskapsretter.

Vi strekker oss så langt vi kan for å etterkomme gjesters ønsker i forbindelse med arrangementer og tar sikte på å skreddersy alle arrangementene etter gjestenes ønsker i våre lokaler ved Ringnes Park, øverst på Grünerløkka.

Vi på Ølsenteret ønsker alle velkommen til lærerike og hyggelige opplevelser i våre flotte og ærverdige lokaler på Gamle Ringnes Bryggeri.

For reservasjon av møter og arrangement på Ringnes Ølsenter, vennligst kontakt oss på:

Telefon: +47 469 25 205 (08.00 - 16.00)
E-post: ringnes.olsenter@ringnes.noQuality Spa Og Resort Son

Hollandveien 30
1555 Son
Tjenester: Hotell, Konferanselokaler, Møterom, Julebord, Events/underholdning, Selskapslokaler, Kurslokaler
Logo mangler

Quality Spa & Resort Son ligger vakkert til kun 40 min fra Oslo. Vi tilbyr, konferanser, kick-off, julebord, Spa opphold, konfirmasjon og barnedåp, restaurant og mat kurs


Fredrikstad Handelsstands Selskapslokaler AS

Nygaardsgata 5
1606 Fredrikstad
Tjenester: Catering, Julebord, Restaurant, Sommerfest
Gå til hjemmeside | Endre oppføring
Logo mangler

Vi er "et kreativt vertskap" som elsker mat og vin.
Vi kan gi deg alt fra hjemmebakte brød, - til bryllup på et skjær i havgapet.
Du kan holde ditt arrangement her hos oss, eller vi kommer hjem til deg.

Vi har møteromsutstyr og grei plass til 100 deltakere.

Du kan hos oss også bestille snitter, møte-/ overtidsmat, koldtbord, middag eller tapas.
Vi kan også lage eget mat- og vinkurs for deg og dine.Du kan hos oss holde selskaper for eksempelvis barnedåp - konfirmasjon - bryllup - bursdager - minnestund.
Vi er også et meget attraktivt alternativ for bedrifter som ønsker å avholde møter og konferanser i et hyggelig miljø.


Gamlehorten Gjestegård

Øvre Vei 5 A
3183 Horten
Tjenester: Hotell, Konferanselokaler, Møterom, Selskapslokaler, Events/underholdning, Julebord, Kurslokaler
Logo mangler

Konferanse, kurs og overnatting med praktfull beliggenhet på Karljohansvern i Horten. Vakre bygninger fra 1700 og 1800-tallet. Et alternativ hvor grupper kan ha stedet for seg selv, og få opplevelser i historiske omgivelser.


Hotell Refsnes Gods

Godset 5
1518 Moss
Tjenester: Hotell, Konferanselokaler, Kurslokaler, Møterom, Selskapslokaler, Events/underholdning, Julebord
Logo mangler

På Hotell Refsnes Gods har gjestfrihet og omtanke for husets gjester stått i sentrum i snart 250 år - i dag kommer våre gjester for å feire bryllup, nyte en romantisk weekend eller få faglig påfyll. Refsnes Gods er et historisk hotell med høye krav til kvalitet, vi er derfor medlem av De Historiske hotel & spisesteder.

Refsnes Gods ligger et steinkast fra Oslofjorden på vakre Jeløy ved Moss. Det er kun 45 minutter med bil eller tog fra Oslo, og gode forbindelser med tog og buss. Bastøfergen har hyppige avganger fra Vestfold, og Norwegian og Ryanair flyr til Moss lufthavn Rygge. Vil du lande i hagen med helikopter, kan vi hjelpe med det også.

Refsnes Gods er ikke et stort hotell, men med våre 61 rom har vi hus- og hjerterom nok til å ta godt vare på våre gjester. Historiske omgivelser og personlig service er gode grunner til at våre gjester trives hos oss, enten de er her for å ta en pause fra hverdagen, feire store eller små anledninger eller er opptatt av rammen rundt konferanser og kick-off.

Mange kommer hit for å nyte roen, men ønsker du aktiviteter, har vi mye å by på. Refsnes Gods er et kunsthotell, vi har over 400 originale kunstverk. I Restaurant Munch har vi 8 originale Munch-bilder og garderoben prydes av 3 av Andy Warhols "After Munch". Vår vinkjeller er blant Norges beste og vi er stolte av vårt gode kjøkken. Vi tilbyr aktiviteter som gir mulighet til å fordype seg i alt dette, for eksempel kunstomvisning, malekurs og vinsmaking. Hotellet ligger 150 m fra Oslofjorden, og vi har også egen gjestebrygge - vi kan friste med forfriskende opplevelser på fjorden hele året! Bestill RIB eller seiling via oss, vi har god erfaring med å sende våre gjester ut på fjorden!

Sjekk mulighetene på "opplevelser/priser" siden! Vil du se litt nærmere på hotellet - anbefaler vi panoramavisningen.

Vi kan også anbefale vårt "søsterhotell", Holmestrand Fjordhotell som ligger vakkert til på strandkanten i Holmestrand. Vil du kombinere et besøk på begge hotellene, er det kort vei med RIB eller annen båt-transport over fjorden.Zeneli Abdilsamet

Dr.Dedichensvei 134
0675 Oslo
Tjenester: Persontransport, Julebord, Firmatur, Gruppereiser, Busstransport, Turbil
Gå til hjemmeside | Endre oppføring
Logo mangler

Persontrasport Tur Buss


Sun Travel Kim Johnny Karlsen

Hasselveien 21
1344 Haslum
Tjenester: Julebord, Selskapslokaler, Event/opplevelse, Teambuilding, Firmatur, Restaurant, Sommerfest, Utdrikningslag, Opplevelsesreiser
Logo mangler

Utleie av DJer til alle slags arrangementer


Stand Up Norge As

Stranden 3 B
0250 Oslo
Tjenester: Selskapslokaler, Julebord, Restaurant, Artister/artistformidling, Event/opplevelse, Opplevelsesreiser
Logo mangler

STANDUP- TOASTMASTER/ KONFERANSIER - FOREDRAG - SJULT TEATER - MUSIKALSKStand Up Norge AS er en av Norges ledende leverandører av firmaunderholdning, og skreddersyr humoristiske innslag til ethvert arrangement:

ÅRSFEST - JULEBORD -KICKOFF - EVENT - SEMINAR - FESTIVAL - PRIVAT.Stand Up Norge AS har lang erfaring med å levere humor. Vi hjelper deg med å finne den optimale komiker til ditt behov! Hos oss velger du blant komikere i alle varianter - fra kjente, etablerte navn til nykommere i humorbransjen. Fleksibilitet og tilpasningsdyktighet er nøkkelord for Stand Up Norges gjennomføring!”GODKJENT MORSOM” - UANSETT HVA DU ØNSKER DEG!EventPartner Norge AS

Oslovn 33
1831 Askim
Tjenester: Catering, Julebord, Restaurant
Logo mangler

Totalleverandør til ditt ute/inne arrangement


Driftsselskapet Pyntaberget AS

Nedre Vaskegang 6
0186 Oslo
Tjenester: Julebord, Konferanselokaler, Selskapslokaler, Restaurant, Sommerfest
Gå til hjemmeside | Endre oppføring
Logo mangler

Nyoppusset hotell med 60 senger, svømmehall, treningsal, konferanse rom, kinosal, spisesal, peisestue, pianostue, spisesal, moderne kjøkken leies ut til et arrangement av gangen.
Hyggelige priser.


Son mat

Støaveien 5
1555 Son
Tjenester: Catering, Julebord, Selskapsmat
Logo mangler

Ny etablert cateringfirma
Alt innen for catering, gode priser, hjemmelaget mat og do service


Easy Event

Kopperudsvn. 5d
0379 Oslo
Tjenester: Julebord, Artister/artistformidling, Event/opplevelse, Firmatur, Sommerfest, Teambuilding, Utdrikningslag, Opplevelsesreiser
Logo mangler

Vi gjør det kompliserte enkelt. Ta kontakt for underholdning eller forslag til årets firmafest i din bedrift. Vi kan tilby underholdning, standup og har flere spennende forslag til julebord. Vi tilrettelegger etter ditt behov.


Partyz.no

Landsdekkende
0000 Norge
Tjenester: Julebord, Artister/artistformidling, Event/opplevelse, Firmatur, Sommerfest, Teambuilding, Utdrikningslag, Firmagaver, Profilering, Opplevelsesreiser
Logo mangler

Landsdekkende leverandør av:
skumparty
lasershow
søkelys
skytracker
rodeookse
sumo
bungee-run
hoppeslott
lydanlegg
funballs
festival
underholdning
karaoke
surfesimulator
rodeoelg
scene
telt
lyd
lys

dj
og andre aktiviteter


Skogstad Hotell

Pb 33
3561 Hemsedal
Tjenester: Hotell, Konferanselokaler, Møterom, Julebord, Events/underholdning, Selskapslokaler, Kurslokaler
Logo mangler

Gjestfrihet siden 1905
Skogstad Hotell er et historisk hotell i hjerte av Hemsedal sentrum. Hotellet har lange tradisjoner og kultur, der historien og atmosfæren sitter i veggene. Hotellet har de siste år gjennomgått en større renoveringsprosess, og noen av nyhetene er vårt eget mikrobryggeri og ny velværeavdeling.

Mat og drikke tilbys i mange varianter på hotellet, enten man ønsker en kald øl fra vårt eget bryggeri eller en årgangsvin fra husets vinkjeller. Vi har et variert mattilbud, som består av en buffét restaurant og en â la carte restaurant.
Det er mulighet for intime møter og middager i avlukkede lokaler tilknyttet overnevnte.

Skogstad Velvære har gleden av å gi deg en helhetlig opplevelse av velvære, ny energi og motivasjon.

Hos oss kan du slappe av, la tankene hvile og finne roen. I vår velværeavdeling finner du blant annet tørr badstue, steambadstue, kaldkulp, treningsrom, behandlingsrom, solarium og garderober med dusj.

Fjellbekk Nattklubb Hemsedals nyeste nattklubb tilbyr gode drinker, spektakulært dansegulv og husets egne DJ’s skaper god stemning med sin musikk. Her står den gode atmosfæren og menneskene i fokus, alt lagt til rette for at det skal bli en vellykket kveld


Kåreskjøkken Tom Kåre Staib

Randemfaret 51
1540 Vestby
Tjenester: Catering, Julebord, Overtidsmat, Selskapsmat
Logo mangler

Hei- Kåre her!
En litt “gammel” kokk med 20 års erfaring i Catering og restaurant faget.
Tidligere medeier og kjøkkensjef i Go Cajun Mat og Musikk A/S.
Kokke bakgrunn fra California, Stavanger og Oslo.
Om dere ønsker mat med MYE SMAK laget 100 % fra bunnen av
Tar jeg gjerne oppdraget og setter opp en meny i henhold til dine ønsker.

Spesialiteter: Cajun/Kreol, Tapas, Finger mat, Sjømat, Italiensk/Anti Pasti, Grillmat,
Latinske og Asiatisk retter, 2 til 5 retters midag.


Radisson Blu Royal Garden Hotell

Kjøpmannsgata 73
7010 Trondheim
Tjenester: Hotell, Konferanselokaler, Kurslokaler, Møterom, Selskapslokaler, Events/underholdning, Julebord
Logo mangler

Sentralt beliggende ved Nidelven, i hjertet av Trondheim, finner du Radisson Blu Royal Garden Hotel. Hotellet er bygd i moderne bryggestil gjennom utstrakt bruk av glass, men står likevel i harmoni med resten av den gamle bryggerekken.
• Etter en omfattende oppussing i 2013 og 2014 ser vi frem til å ønske alle våre gjester velkommen til "nye" Radisson Blu Royal Garden Hotel.
• Vi har totalt 298 rom fordelt på 6 etasjer. Foruten standardrom kan vi tilby BusinessClass-rom og suiter hvis du ønsker litt ekstra.
• Finn roen i våre behagelige rom og nyt vår utsøkte frokostbuffèt. Skulle du bli sulten i løpet av dagen kan Søttitre Bar & Restaurant friste med delikate retter og noe forfriskende i glasset.
• Hvis behovet skulle melde seg, kan vår relax-avdeling være et godtalternativ. Her kan vi tilby forskjellige treningsapparater og sauna.
• Vår kurs- og konferanseavdeling består av 18 forskjellige møterom hvor plenumsalen har en kapasitet på 650 personer.
• Flybussen stopper ved hotellet på vei til og fra flyplassen. Reisetiden er 35 minutter.
• 5 minutters gange fra hotellet finner du sentralstasjonen og anløpet for Hurtigruten og hurtigbåten.
• Hos oss finner du det du måtte ønske, enten du er kurs- og konferansegjest eller på weekendtur med familien.
• Gjennom vårt servicekonsept "Yes I can" er vi klare til å gjøre vårt aller ytterste for å ta vare på deg under ditt opphold hos oss.


Kultur Cafè AS

Kulturtorget Storgaten 15
1850 Mysen
Tjenester: Catering, Julebord, Overtidsmat, Restaurant, Selskapsmat, Sommerfest, Utdrikningslag
Logo mangler

Utrolig koselig, fargerikt og inspirerende sted, med økologisk mat som lages fra bunn av. Lokalet oser av kunst&kultur. Egne ferske småbrød, sandwicher, smoothier, pasta, pannekake og salat retter hver dag. Basen i menyen er norsk tradisjonell mat med mediteransk/balkansk vri. Hver helg serveres større middager med underholdning. Da vi er en gjeng med kunstnere elsker vi når våre kunder kommer inn og ber oss om å lage et overraskelses måltid :)
Vi er Østfolds svar på Oslo`s Grunerløkka... dermed Regionens kreative og trivligste sted:)
Vi tilbyr møtemat, overtidsmat, selskapsmat, lunsj, middag, utleie av cafelokalet til selskap, barneselskap med barnemeny, barselcafe, take-away....samt utrolig god kaffe!
Følg oss på vår fb-side for mer info og kommende eventer.Vi gleder oss til deg!


taffelmusikk.no

Ensjøsvingen 2
0661 Oslo
Tjenester: Hotell, Restaurant, Artister/artistformidling
Logo mangler

Trenger du taffelmusikk for ditt bryllup, julebord, fødselsdag, firmafest, kick-off eller jubileum, er dette det rette stedet for deg. Vi formidler stemningsmusikk for enhver festlig anledning. Hos taffelmusikk.no kan du få den klassiske taffelpianisten eller så har vi mange andre kombinasjoner å tilby: Duo med vokal og piano, jazztrio med piano eller gitar, latinamerikansk eller afrikansk musikk eller rett og slett en flamencogitarist. Ved spesielle anledninger er det ofte spesielle ønsker som dukker opp, vi gjør så godt vi kan for å etterkomme de spesielle ønskene så den spesielle anledningen skal bli så vellykket som mulig. Ta en titt på vår artist-side og finn det formatet som passer best for deg.


Stubben kafè, catering og selskapslokale Svenn E L Forbord

Furuv 4
1831 Askim
Tjenester: Catering, Julebord
Gå til hjemmeside | Endre oppføring
Logo mangler

Bedriften startet under navnet Gilje selskapslokaler og catering i 1995, siden dengang har vi vokst, skiftet navn og adresse. Vår kafe er åpen mandag til fredag fra 10.00 til 17.00 og serverer norsk husmannskost, lunsj, frokost, dagensmidddag, kaffe, kaker og andre fristelser. Vi leverer alle varme retter som take away.Vår selskaps og møteavd kan dekke fra 10 til 180 pers, vi har skjenkebevilling med alle rettigheter. lokalene egner seg til minnesamvær,