Trenger du håndverker? Eller kanskje en regnskapsfører?
Se hvem dine venner anbefaler!
Så unngår du å bli lurt!
Så enkelt er det:
1. Legg inn oppdraget ditt (helt gratis)
2. Legg inn epost-adressen til 3-5 venner
3. Se hvem de anbefaler, og velg leverandør!
Du er helt anonym inntil du selv velger å bli kontaktet av en eller flere leverandører. Tjenesten er GRATIS og med­fører ingen forpliktelser. Les merSøkeresultat

La Perla As

Armfeldts Vei 1
7562 Hundhammeren
Tjenester: Julebord, Selskapslokaler, Restaurant, Sommerfest
Gå til hjemmeside | Endre oppføring
Logo mangler

en av malviks flotteste resturanter, vi serverer julletallerken pluss at vi har masse å velge mellom, fra kjøttretter, pastaretter og fiskeretter.husk årets julebord hos oss


Camilla Støre

Støre
7620 Skogn
Tjenester: Julebord, Selskapslokaler, Konferanselokaler, Teambuilding, Firmatur, Sommerfest, Opplevelsesreiser
Logo mangler

Støre gård tilbyr gårdsservering, møte- og selskapslokaler i historiske bygninger med flott utsikt over Trondheimsfjorden og Innherred. Vi tar i mot grupper på bestilling på opp til 40 personer i den gamle Masstua og i deler av Trønderlåna.

Vi gleder oss over å gi våre gjester gode smaksopplevelser, med basis i lokale råvarer tilberedt med omtanke. Velkommen!


Polmakmoen GjesteGård

Polmakmoen GjesteGård Polmak
9845 Tana
Tjenester: Hotell, Julebord, Event/opplevelse, Konferanselokaler, Teambuilding, Firmatur, Restaurant, Sommerfest, Utdrikningslag, Opplevelsesreiser
Logo mangler

Hos Polmakmoen Gjestegård vil du få en følelse av å være hjemme. Roen, - det magiske, den vakre og ville naturen omslynger overnattingsstedet der det ligger ved Tanaelvens bredd.

I Gjestegården kan du overnatte i gammer og hovedhus. Stjernegammen som rommer vår restaurant, serverer arktiske delikatesser. Tilrettelagt for kurs og konferanse.

Vi kan ellers by på healing, laksefiske i Tanaelven, fjordcruise, roturer, fjellturer, scooterturer, -og hva med å avslutte en kveld med grillet laks og samisk joik i en ekte lavvu.

Aktiviteter:
Laksefiske på Tanaelven, Seiltur med Nordlandsbåt på Tanafjorden.

Ute under stjernehimmelen i et varmebad. Temperaturen viser flere minusgrader. Gjestegården har også badstue.

Scooter safari på Finnmarksvidda

Beliggendhet:
Bank, butikker Tana Bru
20 km Hovedflyplass Kirkenes 160 km
Storflyplass Ivalo Finnland 210 km
Småflyplass Vadsøe 87 km
Utesteder Tana Bru 20 km

Spesialtilbud:
Healing


Selskapslokaler As

Myntgata 3
0151 Oslo
Tjenester: Konferanselokaler, Selskapslokaler, Julebord, Selskapsmat, Sommerfest
Logo mangler

Velkommen til Oslo Militære Samfund!

Selskaper, bryllup og konferanser i tradisjonsrike lokaler i Oslo.

Se direkte link til vår hjemmeside.


Folla Event sa

Boks 76
7901 Rørvik
Tjenester: Catering, Selskapsmat, Event/opplevelse, Opplevelsesreiser
Gå til hjemmeside | Endre oppføring
Logo mangler

Rådgiving, salg og markedsføring innenfor arrangement og opplevelsespakker.Utleie/ salg av utstyr.Hoppeslott.


Kysthotellet Rørvik

Storgt. 20
7900 Rørvik
Tjenester: Hotell, Konferanselokaler, Møterom, Julebord, Events/underholdning, Selskapslokaler, Kurslokaler
Logo mangler

Ditt unike utgagspunkt til opplevelser.
Et trivelig vertskap ønsker dere velkommen til våre møterom. Severing etter ønske.
Vi har utvidet og oppgradert hotellet i 2010, og vi fortsette med dette i 2011 :0)


Byrå BB9 AS

Bergsbakken 9
7052 Trondheim
Tjenester: Hotell, Konferanselokaler, Selskapslokaler, Julebord, Overtidsmat, Selskapsmat, Cruise, Event/opplevelse, Ferie, Gruppereiser, Jaktreiser, Temaferie, Teambuilding, Firmatur, Opplevelsesreiser
Logo mangler

Bedrift
Å få hjelp til å arrangere en fest er ikke lenger en luksus, men for mange en viktig og riktig prioritering La oss sørge for at du har tid til å delta i arrangementet mens vi håndtere planlegging, gjennomføring og rydding i etterkant.
Vi kommer gjerne til dere og lager arrangementet, eller vi kan i samarbeid med deg komme frem til en idé for hvor og hvorledes arrangementet kan gjennomføres. Vi setter alt i bestilling og sørger for arrangementet slik at du kan hygge deg med dine gjester og ansatte.
Privat
Skal du invitere til selskap? 30, 40 50….. 80 års dag, utdrikningslag eller kanskje sølvbryllup/gullbryllup?
Vil du ha en flott fest, men er usikker på hvordan du skal legge det opp? Kanskje du ser at du ikke har tid eller ork i en hektisk hverdag? Vi kommer gjerne hjem til deg og lager festen eller vi kan i samarbeid med deg komme frem til en idé for hvordan og hvor arrangementet skal være. Deretter setter vi alt i bestilling og sørger for at gjennomføringen blir slik du ønsker mens du tar deg av dine gjester.


Ytre Namdal Catering sa

Strandgata 9
7900 Rørvik
Tjenester: Catering, Julebord, Event/opplevelse, Opplevelsesreiser
Logo mangler

Catering fra A til Å

Ytre Namdal Catering holder til i Rørvik.
Vi drifter til daglig en kantine for TeleNor
Vi leverer også mat til Kysthotellet Rørvik, Rørvik Rorbuer samt alt innenfor catering.
vi kan sette opp en totalpakke for deres selskap.
Vi leverer til Namdalen og Bindal.
Men vi tar på oss oppdrag utenom disse områdene å.
Vi har rik tilgang på lokal mat og ikke minst fersk fisk og sjømat.


Radisson Blu Royal Garden Hotell

Kjøpmannsgata 73
7010 Trondheim
Tjenester: Hotell, Konferanselokaler, Kurslokaler, Møterom, Selskapslokaler, Events/underholdning, Julebord
Logo mangler

Sentralt beliggende ved Nidelven, i hjertet av Trondheim, finner du Radisson Blu Royal Garden Hotel. Hotellet er bygd i moderne bryggestil gjennom utstrakt bruk av glass, men står likevel i harmoni med resten av den gamle bryggerekken.
• Etter en omfattende oppussing i 2013 og 2014 ser vi frem til å ønske alle våre gjester velkommen til "nye" Radisson Blu Royal Garden Hotel.
• Vi har totalt 298 rom fordelt på 6 etasjer. Foruten standardrom kan vi tilby BusinessClass-rom og suiter hvis du ønsker litt ekstra.
• Finn roen i våre behagelige rom og nyt vår utsøkte frokostbuffèt. Skulle du bli sulten i løpet av dagen kan Søttitre Bar & Restaurant friste med delikate retter og noe forfriskende i glasset.
• Hvis behovet skulle melde seg, kan vår relax-avdeling være et godtalternativ. Her kan vi tilby forskjellige treningsapparater og sauna.
• Vår kurs- og konferanseavdeling består av 18 forskjellige møterom hvor plenumsalen har en kapasitet på 650 personer.
• Flybussen stopper ved hotellet på vei til og fra flyplassen. Reisetiden er 35 minutter.
• 5 minutters gange fra hotellet finner du sentralstasjonen og anløpet for Hurtigruten og hurtigbåten.
• Hos oss finner du det du måtte ønske, enten du er kurs- og konferansegjest eller på weekendtur med familien.
• Gjennom vårt servicekonsept "Yes I can" er vi klare til å gjøre vårt aller ytterste for å ta vare på deg under ditt opphold hos oss.


Arrcom AS

Kjellstadveien 5
3402 Lier
Tjenester: Hotell, Konferanselokaler, Julebord, Artister/artistformidling, Event/opplevelse, Firmatur, Fiskereiser, Gruppereiser, Jaktreiser, Opplevelsesreiser, Safari, Sommerfest, Teambuilding, Utdrikningslag
Logo mangler

Arrcom er et eventbyrå med solid fottrykk i norsk eventbransje. Vi skaper de gode opplevelsene og begeistring i alle kanaler. Hvorfor velge Arrcom som din eventpartner? Vi er eventhåndverkere som leverer innen områdene events, utvikling, aktiviteter.
Vi er med deg fra A til Å. Vi har sterk operativ ryggrad, unike og stadig nye konsepter samt en dedikert stab. Våre tjenester spenner fra små og store teambuilding og aktivitetsarrangementer, ulike utradisjonelle og tradisjonelle events, bistand med konferanser, sommerfest, julebord, årsfest, lanseringer av nye produkter/tjenester, kick-offs samt støtte til ulike type tv-produksjoner.
Arrcom er grossist av teambuilding og aktivitetsarrangementer til egen bransje: våre konkurrenter. Vi leverer innhold til en rekke av store og små, kjente og ukjente eventbyråer samt hoteller mot deres egen kundemasse. Dette sier litt om kvaliteten på våre leveranser da man vel neppe finner mer kresne kunder enn vår egen bransje.
Vi har også sterk operativ kompetanse innen sponsorater samt operativ forvaltning av disse, særlig gjennom vårt tette samarbeide med Skilandslaget i langrenn og Aker ASA. I tillegg er vi aktiv sponsor av ishockeylaget Frisk-Asker.
Arrcom er stolt aktivt medlem i Subsea Valley.

Hvorfor velge Arrcom? We make things happen!


Konrast Catering

Dronningens Gate 37
7012 Trondheim
Tjenester: Selskapslokaler, Catering, Julebord, Selskapsmat
Logo mangler

Kontrast Catering AS i Trondeim har bred erfaring i levering av mat til alle typer selskap og sammenkomster. Kontrast catering består av Andreas Espnes og Thomas Borgan, som til sammen er har 30 års erfaring fra toppkjøkken i Norge og New York. I tilegg til å ha vunnet norske og internasjonale titler i kokkekonkuranser.

Vi tilbyr mat laget fra grunnen av, tilberedt med klassiske og moderne teknikker. Med lidenskap og lang erfaring på topp nivå lager vi mat av førsteklasses råvarer fra produsenter vi har et godt samarbeid med. Vi har hovedfokus på bruk av lokal produserte produkter og er kompromissløs på bruk av sesongens råvarer. Vi tilbyr levering av mat til de fleste anledninger, ingen oppdrag er for store eller små.


ACCOMMODATE AS

Balchens Vei 9
4656 Hamresanden
Tjenester: Julebord, Event/opplevelse, Firmatur, Gruppereiser, Opplevelsesreiser, Sommerfest, Teambuilding, Temaferie, Utdrikningslag
Logo mangler

Vi hjelper deg med dine sosiale arrangement. Etter mer enn 20 års erfaring i bransjen vet vi hvordan en arrangerer et event, bedriftsreise og konferanse!!! Vi er dedikert, annerledes og entusiastisk!


Rica Hotels Midt-Norge

-
7517 Hell
Tjenester: Hotell, Konferanselokaler, Møterom, Julebord, Events/underholdning, Selskapslokaler, Kurslokaler
Logo mangler

Rica Hell Hotel ligger 500 meter fra Trondheim Lufthavn Værnes. Vi tilbyr gratis transport t/r flyplassen til alle våre gjester. Beliggenheten gjør det derfor mulig å samle deltakere fra hele landet til møtestart allerede kl. 10.00 på ankomstdagen. Rica Hell tilbyr 377 rom, 1000 kvm. utstillingsareal og 25 møterom. Dette gjør at vi kan gjennomføre store arrangement, landsmøter, kongresser, banketter og messer. I mars 2012 åpner Rica Amfi, men en konferansekapasitet til 1000 personer, perfekt konsertarena og stort utstillingsområde. Vi tilbyr gratis trådløs internett, svømmebasseng, trimrom og badstue. Vår flotte restaurant tilbyr nydelig buffet, al a carte og smårettmeny, med lokale råvarer.


Smg Rådgivning Svein Magnus Gjønvik

Vestre Rosten 73 B
7072 Heimdal
Tjenester: Catering, Overtidsmat, Selskapsmat, Restaurant, Sommerfest
Logo mangler

kokk hjem, catering, profesjonell hjelp til matlaging, bryllup, konfirmasjon etc.


Teveltunet Fjellstue

Teveldal
7530 Meråker
Tjenester: Hotell, Konferanselokaler, Møterom, Julebord, Events/underholdning, Selskapslokaler, Kurslokaler
Logo mangler

Kom og nyt trøndersk natur, kultur og gjestfrihet!
Vi tar vare på deg og dine og byr på gode opplevelser.


Hos Almås

Fjellhaugveien 17
7353 Børsa
Tjenester: Hotell, Konferanselokaler, Møterom, Julebord, Events/underholdning, Selskapslokaler, Kurslokaler
Logo mangler

Hos Almås - Tidligere Ask-A-Chef Caterinhttp://www.ask-a-chef.nog drives av ekteparet Karianne Elise og Bjørn-Tore Almås.
Begge med bred bakgrunn og erfaring innenfor fagene og feltene vi tilbyr våre kunder og gjester.

Hos Almås har stor fokus på kortreist mat, og er opptatt av at råvarene skal ha reist så kort som mulig, forutsatt at kvaliteten holder og menyen sammensettning tillater det.

Med andre ord: Våre råvarer skal ha den beste kvalitet, og være anskaffet av lokale
produsenter i lokaldistriktet og nærmiljø.

Vi lager all vår mat fra grunnen av, og fremmer rene og naturlige smaker.
Vi setter vår lit til en genuin, ren smak uten bruk av kunstige tilsettnigsstoffer og
halvfabrikata.

Hos Almås driver kafé & resturantvirksomhet på
Golfhuset Kafé & Spiseri på Byneset Golfbane, samt Lisbetsæter Storstue i Skaun. Vi kan i denne sammenheng tilby både moderne og pittoreske kurs, møte og selskapslokaler til ditt arrangement.


Quest Travel AS

Munkerudtunet 12 Munkerud Gård
1164 Oslo
Tjenester: Konferanselokaler, Julebord, Event/opplevelse, Gruppereiser, Teambuilding, Firmatur, Sommerfest, Utdrikningslag, Opplevelsesreiser
Logo mangler

Quest Travel er spesialist på gruppereiser tilpasset næringslivet. Med lang erfaring fra reiselivsbransjen tilbyr vi et proft og gjennomtenkt opplegg. Hver reise er unik og våre turer blir håndlaget for å passe nettopp din gruppe. Vi tilbyr mange spennende destinasjoner til ulike anledninger.

Quest betyr å være på søken - for alt i verden; Søk oss i dag!


Connections AS

Storgt 14
3210 Sandefjord
Tjenester: Hotell, Julebord, Event/opplevelse, Selskapslokaler, Konferanselokaler, Teambuilding, Firmatur, Restaurant, Sommerfest, Utdrikningslag, Opplevelsesreiser
Logo mangler

Vi lager reiser alle blir glade av! Skreddersøm av gruppearrangement og -reiser for næringslivet, dvs salgsturer, incentives, konferanser, julebord og andre sosiale arrangement osv


Stand Up Norge As

Stranden 3 B
0250 Oslo
Tjenester: Selskapslokaler, Julebord, Restaurant, Artister/artistformidling, Event/opplevelse, Opplevelsesreiser
Logo mangler

STANDUP- TOASTMASTER/ KONFERANSIER - FOREDRAG - SJULT TEATER - MUSIKALSKStand Up Norge AS er en av Norges ledende leverandører av firmaunderholdning, og skreddersyr humoristiske innslag til ethvert arrangement:

ÅRSFEST - JULEBORD -KICKOFF - EVENT - SEMINAR - FESTIVAL - PRIVAT.Stand Up Norge AS har lang erfaring med å levere humor. Vi hjelper deg med å finne den optimale komiker til ditt behov! Hos oss velger du blant komikere i alle varianter - fra kjente, etablerte navn til nykommere i humorbransjen. Fleksibilitet og tilpasningsdyktighet er nøkkelord for Stand Up Norges gjennomføring!”GODKJENT MORSOM” - UANSETT HVA DU ØNSKER DEG!Cafe Europa As

St Olavs Gate 31
0166 Oslo
Tjenester: Selskapslokaler, Restaurant, Selskapsmat
Logo mangler

I en hyggelig atmosfære får du alt fra frokost til selskapsmat.
Vi tar i mot små og store arrangementer.
Hva med overtidsmat, lunsjmøte eller fredagskos?


Jægtvolden Fjordhotel

Jektvollvegen 89
7670 Inderøy
Tjenester: Hotell, Konferanselokaler, Kurslokaler, Møterom, Selskapslokaler, Events/underholdning, Julebord
Logo mangler

Beliggenhet
I nærområdet finnes mange muligheter for aktiviteter, alt fra naturopplevelser til fantastiske matopplevelser. Et hotell helt for seg selv har sine fordeler. På den ene siden er den uforstyrrede atmosfæren lett tilgjengelig. En drøy times kjøring fra Trondheim er høyst overkommelig - fra jernbanestasjonen og E6 på Røra tar det bare ti minutter.

På den andre siden er det lett å holde gjestene samlet i slike omgivelser. Og vil du lufte dem, er tilbudene i omegnen langt flere enn de vi alt har nevnt.

• Den Gyldne Omvei har høstet mye god omtale. Kanskje du vil oppleve den?
• Jægtvolden har navnet sitt fra omkring 1750, dat det var jektbyggeri her.
• Inderøy er full av fristelser med Jægtvolden er den perfekte base dersom du vil ta for deg. Velkommen!

Atmosfæren sitter i veggene
Image Gjestene våre skryter av atmosfæren på Jægtvolden. Det setter vi selvsagt pris på, men hvor kommer atmosfæren fra? Kanskje er det beliggenheten, helt ned mot Trondheimsfjorden.

Kanskje sitter atmosfæren like mye i veggene. I historien: For 150 år siden lå den eldste delen av hotellet, Lillegården, på storgården Sundnes. Der var kjentfolk som Asbjørnsen og Moe, Ole Bull og Aasmund Olavsson Vinje hyppige gjester. I dag har Jægtvolden nye gjester, men veggene er de samme. Det er der atmosfæren sitter og i bålet.

Grua på Lillegården står der den sto midt på 1800-tallet. Når du kjenner varmen ved frokostbuffeten en kald høstmorgen, kan du drømme deg tilbake til riktig gamle dager. Og hente krefter til nye utfordringer. Jægtvolden har alltid vært, og skal fortsette å være, et hotell helt for seg selv. Kjedehotellenes profil slipper du å møte hos oss.

Til Jægtvolden er du velkommen, enten du skal arrangere kurs, konferanse, bryllup eller jubileum. Eller bare har planlagt en svermerisk kveld. Atmosfæren sitter i veggene, og den har vi tenkt å ta vare på.

Vi skal gjøre vårt beste for at dere skal få et hyggelig og minnerikt opphold!

Med vennlig hilsen
Olav Edv. Slapgaard

Direktør


Tanor As

Helleberget 2 Leil.Nr 4
7500 Stjørdal
Tjenester: Julebord, Catering, Selskapslokaler, Overtidsmat, Selskapsmat, Restaurant, Sommerfest
Gå til hjemmeside | Endre oppføring
Logo mangler

lagt ned for 5 årsiden.


Best Western Stav Hotel

Stav
7550 Hommelvik
Tjenester: Hotell, Konferanselokaler, Møterom, Julebord, Events/underholdning, Selskapslokaler, Kurslokaler
Logo mangler

Hotellet ligger over E6, midt mellom Stjørdal og Trondheim, og har en fantastisk utsikt over Trondheimsfjorden og Trøndelagsfylkene.

Hotellet har 65 rom, 150 sengeplasser, konferansefasiliteter til 200 personer og utstillingsareal på 350 kvm.

Alle gjester tilbys gratis parkering og for de som skal på flyreise kan vi tilby langtidsparkering.

La oss på Best Western Stav Hotel ta oss av alt det praktiske ved arrangementet når du har noe å feire, så du kan slappe av sammen med de du er glad i. Vi har lang erfaring med både planlegging og gjennomføring av arrangementer, i tillegg til rom, plass og en smakfull meny som legger til rette for at dagen skal bli et godt minne.
Optilux AS

Lundekroken 12
3940 Porsgrunn
Tjenester: Julebord, Bemanning, Event/opplevelse, Logodesign, Profilering, Firmagaver, Reklame, Vikarbyrå, Teambuilding, Firmatur, Restaurant, Sommerfest, Utdrikningslag, Grafisk design, Opplevelsesreiser
Logo mangler

Leverandør av lyd, lys, scene og eventer i Telemark.


Solheim Event og Reiser AS

Trondheimsvegen 96
2050 Jessheim
Tjenester: Catering, Julebord, Event/opplevelse, Ferie, Firmatur, Gruppereiser, Sommerfest, Teambuilding, Temaferie, Opplevelsesreiser
Logo mangler

Bedriftshytter, intime og sosiale samlinger for din bedrift. Alt tilrettelagt!
SelskapsExpressen- Eventbyrå og Selskapsmat.
Kick off, hytteturer med all inklusive bevertning for bedrifter, fester, brylluper (arrangert over 100 av de) barndåp og konfirmasjon.
Vi kommer hjem til deg og lager maten! Billig og bra, med pengene tilbake garanti!!Singelturer-turer for deg som ønsker treffe folk i hyggelige sammenkomster. Utvid nettverk, finn en partner, elsker eller venn.