Trenger du håndverker? Eller kanskje en regnskapsfører?
Se hvem dine venner anbefaler!
Så unngår du å bli lurt!
Så enkelt er det:
1. Legg inn oppdraget ditt (helt gratis)
2. Legg inn epost-adressen til 3-5 venner
3. Se hvem de anbefaler, og velg leverandør!
Du er helt anonym inntil du selv velger å bli kontaktet av en eller flere leverandører. Tjenesten er GRATIS og med­fører ingen forpliktelser. Les merHer er du: Alle leverandørerMatOppland

Søkeresultat

Fossheim Turisthotell

Bergomsvegen 32
2686 Lom
Tjenester: Hotell, Konferanselokaler, Møterom, Selskapslokaler, Events/underholdning, Julebord, Kurslokaler
Fossheim Turisthotell

Visst ligg Fossheim i ein liten avkrok i verda; innunder høge toppar og bratte fjellsider i Lom. Men ein susar ikkje forbi Lom - ein stoppar opp - tek eit frikvarter - opplever - kosar seg. Slik er det å koma til Fossheim.

Fossheim Hotell har gjeve mat og kvile til ferdafolk og fjellfolk i over 100 år. Her står gilde tømrahus i pakt med god byggeskikk. Kunst og antikvitetar er med på å skape ei særeigen stemning. Maten står i høgsetet hjå oss, slik den har gjort i alle dei åra det har vore hotelldrift på Fossheim. Fossheimkjøkenet er viden kjent for sin kulinariske matoppleving.

Fossheim har 47 rom.


Steinfjøset

Skrautvål
2900 Fagernes
Tjenester: Selskapslokaler, Julebord, Selskapsmat, Sommerfest
Logo mangler

I Steinfjøset gir de unike omgivelsene den perfekte rammen rundt arrangementet du velger. Om det er bryllup, julebord eller konfirmasjon så skreddersyr vi opplegget etter dine ønsker.
Ta kontakt for en uformell prat.


Polmakmoen GjesteGård

Polmakmoen GjesteGård Polmak
9845 Tana
Tjenester: Hotell, Julebord, Event/opplevelse, Konferanselokaler, Teambuilding, Firmatur, Restaurant, Sommerfest, Utdrikningslag, Opplevelsesreiser
Logo mangler

Hos Polmakmoen Gjestegård vil du få en følelse av å være hjemme. Roen, - det magiske, den vakre og ville naturen omslynger overnattingsstedet der det ligger ved Tanaelvens bredd.

I Gjestegården kan du overnatte i gammer og hovedhus. Stjernegammen som rommer vår restaurant, serverer arktiske delikatesser. Tilrettelagt for kurs og konferanse.

Vi kan ellers by på healing, laksefiske i Tanaelven, fjordcruise, roturer, fjellturer, scooterturer, -og hva med å avslutte en kveld med grillet laks og samisk joik i en ekte lavvu.

Aktiviteter:
Laksefiske på Tanaelven, Seiltur med Nordlandsbåt på Tanafjorden.

Ute under stjernehimmelen i et varmebad. Temperaturen viser flere minusgrader. Gjestegården har også badstue.

Scooter safari på Finnmarksvidda

Beliggendhet:
Bank, butikker Tana Bru
20 km Hovedflyplass Kirkenes 160 km
Storflyplass Ivalo Finnland 210 km
Småflyplass Vadsøe 87 km
Utesteder Tana Bru 20 km

Spesialtilbud:
Healing


Selskapslokaler As

Myntgata 3
0151 Oslo
Tjenester: Konferanselokaler, Selskapslokaler, Julebord, Selskapsmat, Sommerfest
Logo mangler

Velkommen til Oslo Militære Samfund!

Selskaper, bryllup og konferanser i tradisjonsrike lokaler i Oslo.

Se direkte link til vår hjemmeside.


Max Ivan

Kvernenga
2230 Skotterud
Tjenester: Catering, Selskapsmat
Gå til hjemmeside | Endre oppføring
Logo mangler

Din total leverandør av mat og selskaper.
Gode kontakter med event selskaper. Få alt på et sted.

Vi har egen butikk/kjøttforettning og pølsemakeri.

Masse viltkjøtt.Pollfoss Gjestehus Bertus Pieter Van Harten

 
2690 Skjåk
Tjenester: Hotell, Konferanselokaler, Møterom, Julebord, Events/underholdning, Selskapslokaler, Kurslokaler
Logo mangler

Hotellet er fra 1889. Vi har 26 bra standard roms. Lokalt mat som Elgkjøtt og Fjellørret fra Ottaelva.
Hele år åpen.


Weekend Society

Von Der Lippes Gate 6
0454 Oslo
Tjenester: Julebord, Event/opplevelse, Teambuilding, Firmatur, Restaurant, Sommerfest, Utdrikningslag, Opplevelsesreiser
Logo mangler

Omreisende dj og impresario som kan hjelpe deg med det meste til ditt arrangement.

Har over 14 års erfaring som dj og reiser jevnlig rundt på diskoteker over hele Norge foruten oppdrag som dj i bryllup, på julebord, sommerfest og rene events.

Booker også nasjonale og internasjonale artister til arrangementer. Jeg jobber til daglig som bookingansvarlig for festivalen Palmesus og har et bredt kontaktnett.

Referanser:
SEB
Hed Kandi
Diverse bryllup
Hydro Texaco
Ullevål Sykehus
Norges Reiselivsmesse
Blå
Rockefeller


Radisson Blu Royal Garden Hotell

Kjøpmannsgata 73
7010 Trondheim
Tjenester: Hotell, Konferanselokaler, Kurslokaler, Møterom, Selskapslokaler, Events/underholdning, Julebord
Logo mangler

Sentralt beliggende ved Nidelven, i hjertet av Trondheim, finner du Radisson Blu Royal Garden Hotel. Hotellet er bygd i moderne bryggestil gjennom utstrakt bruk av glass, men står likevel i harmoni med resten av den gamle bryggerekken.
• Etter en omfattende oppussing i 2013 og 2014 ser vi frem til å ønske alle våre gjester velkommen til "nye" Radisson Blu Royal Garden Hotel.
• Vi har totalt 298 rom fordelt på 6 etasjer. Foruten standardrom kan vi tilby BusinessClass-rom og suiter hvis du ønsker litt ekstra.
• Finn roen i våre behagelige rom og nyt vår utsøkte frokostbuffèt. Skulle du bli sulten i løpet av dagen kan Søttitre Bar & Restaurant friste med delikate retter og noe forfriskende i glasset.
• Hvis behovet skulle melde seg, kan vår relax-avdeling være et godtalternativ. Her kan vi tilby forskjellige treningsapparater og sauna.
• Vår kurs- og konferanseavdeling består av 18 forskjellige møterom hvor plenumsalen har en kapasitet på 650 personer.
• Flybussen stopper ved hotellet på vei til og fra flyplassen. Reisetiden er 35 minutter.
• 5 minutters gange fra hotellet finner du sentralstasjonen og anløpet for Hurtigruten og hurtigbåten.
• Hos oss finner du det du måtte ønske, enten du er kurs- og konferansegjest eller på weekendtur med familien.
• Gjennom vårt servicekonsept "Yes I can" er vi klare til å gjøre vårt aller ytterste for å ta vare på deg under ditt opphold hos oss.


Nordre Ekre gardshotell & restaurant

Heidalsvegen 1265
2677 Nedre Heidal
Tjenester: Hotell, Konferanselokaler, Møterom, Selskapslokaler, Events/underholdning, Julebord, Kurslokaler
Logo mangler

Lite gardshotell og restaurant midt i Heidal i Gudbrandsdalen som i tillegg til overnatting og restaurant tilbyr catering.

På Nordre Ekre har vi plass til mindre grupper for konferanser i historiske og inspirerende omgivelser. Ideelt for ledergrupper, styremøter med overnatting og middag, representasjon og mindre firmaer eller avdelinger. Møterommet er den gamle peisestua i hovedhuset fra ca 1750, her er både moderne fasiliteter og historisk sjarm.


Bedriftshyttetur.no Singelturer.com og SelskapsExpressen

Tr.Heimsvegen 96
2050 Jessheim
Tjenester: Konferanselokaler, Selskapslokaler, Sommerfest, Julebord, Overtidsmat, Restaurant, Hotell, Event/opplevelse, Ferie, Firmatur, Gruppereiser, Teambuilding, Opplevelsesreiser
Logo mangler

Bedriftshytter, intime og sosiale samlinger for din bedrift. Alt tilrettelagt!
SelskapsExpressen- Eventbyrå og Selskapsmat.
Kick off, hytteturer med all inklusive bevertning for bedrifter, fester, brylluper (arrangert over 100 av de) barndåp og konfirmasjon.
Vi kommer hjem til deg og lager maten! Billig og bra, med pengene tilbake garanti!!Singelturer-turer for deg som ønsker treffe folk i hyggelige sammenkomster. Utvid nettverk, finn en partner, elsker eller venn.


Arrcom AS

Kjellstadveien 5
3402 Lier
Tjenester: Hotell, Konferanselokaler, Julebord, Artister/artistformidling, Event/opplevelse, Firmatur, Fiskereiser, Gruppereiser, Jaktreiser, Opplevelsesreiser, Safari, Sommerfest, Teambuilding, Utdrikningslag
Logo mangler

Arrcom er et eventbyrå med solid fottrykk i norsk eventbransje. Vi skaper de gode opplevelsene og begeistring i alle kanaler. Hvorfor velge Arrcom som din eventpartner? Vi er eventhåndverkere som leverer innen områdene events, utvikling, aktiviteter.
Vi er med deg fra A til Å. Vi har sterk operativ ryggrad, unike og stadig nye konsepter samt en dedikert stab. Våre tjenester spenner fra små og store teambuilding og aktivitetsarrangementer, ulike utradisjonelle og tradisjonelle events, bistand med konferanser, sommerfest, julebord, årsfest, lanseringer av nye produkter/tjenester, kick-offs samt støtte til ulike type tv-produksjoner.
Arrcom er grossist av teambuilding og aktivitetsarrangementer til egen bransje: våre konkurrenter. Vi leverer innhold til en rekke av store og små, kjente og ukjente eventbyråer samt hoteller mot deres egen kundemasse. Dette sier litt om kvaliteten på våre leveranser da man vel neppe finner mer kresne kunder enn vår egen bransje.
Vi har også sterk operativ kompetanse innen sponsorater samt operativ forvaltning av disse, særlig gjennom vårt tette samarbeide med Skilandslaget i langrenn og Aker ASA. I tillegg er vi aktiv sponsor av ishockeylaget Frisk-Asker.
Arrcom er stolt aktivt medlem i Subsea Valley.

Hvorfor velge Arrcom? We make things happen!


Driftsselskapet Pyntaberget AS

Nedre Vaskegang 6
0186 Oslo
Tjenester: Julebord, Konferanselokaler, Selskapslokaler, Restaurant, Sommerfest
Gå til hjemmeside | Endre oppføring
Logo mangler

Nyoppusset hotell med 60 senger, svømmehall, treningsal, konferanse rom, kinosal, spisesal, peisestue, pianostue, spisesal, moderne kjøkken leies ut til et arrangement av gangen.
Hyggelige priser.


Norske Konferansehoteller AS

Schous Plass 1
0552 Oslo
Tjenester: Hotell, Julebord, Konferanselokaler, Restaurant, Sommerfest
Logo mangler

Uten at det koster noe ekstra, finner vi det hotellet som passer ditt arrangement. Vi svarer deg innen en time og hjelper deg å spare mye tid på administrasjon. La oss få vite om du har spesielle ønsker - enten det gjelder programmet, utsikten, SPA-tilbudet eller arkitekturen i konferanserommet. Vi finner riktig sted til riktig pris!


ACCOMMODATE AS

Balchens Vei 9
4656 Hamresanden
Tjenester: Julebord, Event/opplevelse, Firmatur, Gruppereiser, Opplevelsesreiser, Sommerfest, Teambuilding, Temaferie, Utdrikningslag
Logo mangler

Vi hjelper deg med dine sosiale arrangement. Etter mer enn 20 års erfaring i bransjen vet vi hvordan en arrangerer et event, bedriftsreise og konferanse!!! Vi er dedikert, annerledes og entusiastisk!


Hunderfossen Hotell & Resort

Fossekroveien 71
2625 Fåberg
Tjenester: Hotell, Konferanselokaler, Kurslokaler, Møterom, Selskapslokaler, Events/underholdning, Julebord
Logo mangler

400m fra Hunderfossen Familiepark og Vinterpark ligger eventyrhotellet Hunderfossen Hotell & Resort. Inimt og koselig hotell med hytter, leiligheter, egen togstasjon og en masse attraksjoner og aktiviteter i umiddelbar gangavstand. Perfekt for familieferie, eventyrlig for kurs og konferanser, og går du i giftetanker kan du vies i is og snø og har seks digre troll med på bryllupsmiddagen...


Ilsetra

Ilsetra
2636 Øyer
Tjenester: Hotell, Konferanselokaler, Møterom, Julebord, Events/underholdning, Selskapslokaler, Kurslokaler
Logo mangler

Ta bedriften til topps!
På toppen av Hafjell finner du Ilsetra. Helt på høyde med horisonten ligger det perfekte sted for kurs/konferanse, kick-off, teambuilding, ledersamlinger og mere til i helt unike omgivelser.


Akevittruten V/ Borgersen

Pb. 525
2304 Hamar
Tjenester: Hotell, Konferanselokaler, Møterom, Julebord, Events/underholdning, Selskapslokaler, Kurslokaler
Logo mangler

Akevittruten tilbyr skreddersydde konferanser, firmaarrangement og reiser for grupper som ønsker fokus på matopplevelser, kultur og vertskap.

Vi samarbeider med en rekke utvalgte steder i Norge med høy kvalitet, tilstedeværende vertskap og fokus på kulinariske opplevelser. Sammen tilbyr vi unike opplevelser på steder med sjel og særpreg, gamle brennerier, storgårder, gjestegårder, historiske hotell, samt Arcus på Gjelleråsen.

Vi ordner alt fra bespisning, overnatting, transport, aktiviteter, teambuilding og opplevelser. Matkurs eller matshow er populært innhold på samlinger og konferanser, i tillegg til øl- eller akevittkåserier med smaking.

Vi gleder oss til å være vertskap for ditt kommende arrangement - velkommen til velsmakende opplevelser!

Se websiden for mer informasjon, referanser og programforslag.


Easy Event

Kopperudsvn. 5d
0379 Oslo
Tjenester: Julebord, Artister/artistformidling, Event/opplevelse, Firmatur, Sommerfest, Teambuilding, Utdrikningslag, Opplevelsesreiser
Logo mangler

Vi gjør det kompliserte enkelt. Ta kontakt for underholdning eller forslag til årets firmafest i din bedrift. Vi kan tilby underholdning, standup og har flere spennende forslag til julebord. Vi tilrettelegger etter ditt behov.


Janes Catering V/jane Kristin Børresen

Grytevegen 69
2825 Gjøvik
Tjenester: Catering, Julebord
Logo mangler

Utover koldtbordmenyen jeg har satt opp på hjemmesiden min, setter jeg opp meny etter hver enkelts behov og ønsker.


Dovrefjell Hotell & CO AS

Svenskebakken
2660 Dombås
Tjenester: Hotell, Catering, Julebord
Logo mangler

Dovrefjell Hotell ligger i naturskjønne omgivelser i Dovregubbens Rike
1, 5 km fra Dombås stntrum i retning Åndalsnes, med en rekke fasiliteter rett utenfor døren og 5 minutters gangavstand til sentrum og togstasjon.

Opplev Dovrefjell i sin vinterprakt. Benytt deg av hotellets tilknytting til det 200 km lange skiløypenettverket i nasjonalparkriket, smett på deg skiene å gå nydelige turer i oppkjørte skiløyper, eller benytte deg av flombelyst alpinbakke for mer fart og spenning.
Hotellet ligger nær bekk og skog. Fotturer, fiske i låg eller fjellvann, rafting og moskus safari er populære aktiviteter blant gjestene.

Det familiedrevne hotellet tilbyr kvalitet og personlig service i en hjemmekoselig atmosfære, året rundt til gunstige priser. Dovrefjell Hotell har 89 velutstyrte rom i ulike størrelser, lekerom og lekeplass til barna, svømmebasseng, barnebasseng, sauna, treningsrom, nattklubb, restaurant og lobbybar med alle rettigheter, samt konferansesenter med kapasitet inntil 200 personer.
Her finner du også en villmarksleir som er et ypperlig samlingssted for sosialt samvær med lavvo og badestamper.
Nyt ferien eller firmaturen i rolige og harmoniske omgivelser med nydelig tradisjonsrik mat og drikke.

Rommene på Dovrefjell Hotell har digital TV og bad med badekar eller dusj. Mange rom har sittegruppe, og de fleste har skrivebord. Enkelte av rommene gir utsikt over fjell eller skibakken. Vi kan tilby enkeltrom, dobbelrom og familierom med inntil 8 stk i et rom.

Vi setter sammen ferien eller firmaturen for deg. Ta kontakt mer info om hva vi har og tilby og pakkepriser.


HEGGEN RUNE

Heggevegen 4
2656 Follebu
Tjenester: Julebord, Selskapsmat, Event/opplevelse, Sommerfest, Teambuilding
Logo mangler

Vi skreddersyr opplegget for Nettopp DEG eller Din bedrift.
Vi brygger eget øl
Arrangerer fester, konserter med mer.

En øl smakings kveld er noe vi anbefaler for både firmaer og private grupper
en uforglemmeligkveld med øl og spekemat, i ett ombygd fjøs.


Hågårvillaen Catering Alexander Vancoillie

Hågår Villaen
2843 Eina
Tjenester: Catering
Logo mangler

Vi leverer catering i Gjøvik og Oslo området


Hågår Villaen catering er en profesjonell leverandør på catering i Eina. Hågår Villaen catering lager og leverer cateringmat til alt fra små hyggelige selskaper, til enorme begivenheter. Vi leverer i Gjøvik og Oslo området.

Innenfor catering i Gjøvik og Oslo området tilbyr vi delikate julemenyer, selskapsmat, lunsjmenyer og kreative matgleder. I tillegg lager vi ferdige kjøttretter, fiskeretter, Tapas og ferske salater.
Hågår Villaen catering er drevet av ekteparet Brit Ertnæs og Alexander Vancoillie. Begge har allsidig utdannelse og praksis innen servicenæringen.
Medarbeidere og samarbeidspartnere (leverandører) er håndplukket og desidert blant byens beste. Selskapet holder til i velutstyrte lokaler på Eina, 25 minutters kjøring fra Gjøvik.
Bedriften er leveringsdyktig på catering over hele Gjøvik og Oslo området, såvel hverdager som søndager.
Vi tilbyr catering til forskjellige typer arrangementer i Gjøvik og omegn:
Bryllup
Konfirmasjon
Dåp
Minnestund
Møte
Firmafest
Foreninger
Jubileumsmiddag
Idrettsarrangement
Rund dag
Selskap

Håper du vil falle for noe av det vi kan tilby innen catering. Vår ekspertise gjennom mangeårig kjennskap om catering til ønsker og behov innen levering av selskapsmat gjør våre kunder trygge på leveransen. Dekketøyet hentes hos oss vasket, pakket og klar til å dekke på bordet. Returneres neste dag, eller etter nærmere avtale, avskylt og fritt for matrester. Oppvasken tar vi oss av. Vi kan bringe og hente mot kjøretillegg.


Vi ønsker å hjelpe deg med å skape den gode gastronomiske opplevelsen i ditt selskap.
Vi kan også komme til stedet og lage festen hos deg med våre egne kokker og servitører for en matopplevelse du aldri vil glemme. Bord dekning , servering, oppvask, rydding av stedet etter festen kan utføres mot tillegg i prisen.

Vi vet at kvalitet og god kunde oppfølging er viktig ved levering av vår catering. Dette er noe vi setter høyt hos Hågår Villaen catering. Dersom du trenger catering, har du kommet til riktig leverandør. Vi er behjelpelig med råd og veiledning ved bestilling av vår catering og vi vil gjøre vårt ytterste for at du skal bli en fornøyd kunde.


Hurdalsjøen Hotell Og Konferansesenter

Skredderbakkvegen 9
2090 Hurdal
Tjenester: Hotell, Konferanselokaler, Møterom, Julebord, Events/underholdning, Selskapslokaler, Kurslokaler
Logo mangler

Hos Hurdalsjøen Hotell møter du et moderne kurs og konferansesenter med en hjemmekoselig atmosfære. Vi har fokus på god stemning og god mat, samtidig ligger alt til rette for godt gjennomførte kurs og konferanser. Vi arrangerer også aktiviteter som gjør firmaturen og kick offet minneverdig. Snakk med oss om sosiale sammenkomster og matservering i lavvoen (plass til ca 60 - 70 gjester).


Quality Hotel Hafjell

-
2636 Øyer
Tjenester: Hotell, Konferanselokaler, Møterom, Julebord, Events/underholdning, Selskapslokaler, Kurslokaler
Logo mangler

Quality Hotel & Resort Hafjell ligger tre km fra Hunderfossen Familiepark, og bare 600 meter fra alpinsenteret. Perfekt beliggenhet for deg som ønsker en aktiv familieferie. Hotellet kan også by på relax-avdeling, restaurant og konferansefasiliteter.


Quest Travel AS

Munkerudtunet 12 Munkerud Gård
1164 Oslo
Tjenester: Konferanselokaler, Julebord, Event/opplevelse, Gruppereiser, Teambuilding, Firmatur, Sommerfest, Utdrikningslag, Opplevelsesreiser
Logo mangler

Quest Travel er spesialist på gruppereiser tilpasset næringslivet. Med lang erfaring fra reiselivsbransjen tilbyr vi et proft og gjennomtenkt opplegg. Hver reise er unik og våre turer blir håndlaget for å passe nettopp din gruppe. Vi tilbyr mange spennende destinasjoner til ulike anledninger.

Quest betyr å være på søken - for alt i verden; Søk oss i dag!