Trenger du håndverker? Eller kanskje en regnskapsfører?
Se hvem dine venner anbefaler!
Så unngår du å bli lurt!
Så enkelt er det:
1. Legg inn oppdraget ditt (helt gratis)
2. Legg inn epost-adressen til 3-5 venner
3. Se hvem de anbefaler, og velg leverandør!
Du er helt anonym inntil du selv velger å bli kontaktet av en eller flere leverandører. Tjenesten er GRATIS og med­fører ingen forpliktelser. Les merHer er du: Alle leverandørerMatVestfold

Søkeresultat

Rica Havna Hotel

Havnaveien 50
3145 Tjøme
Tjenester: Hotell, Konferanselokaler, Kurslokaler, Møterom, Selskapslokaler, Events/underholdning, Julebord
Rica Havna HotelKragerø Resort

Stabbestadveien 1
3788 Stabbestad
Tjenester: Hotell, Konferanselokaler, Møterom, Julebord, Events/underholdning, Selskapslokaler, Kurslokaler
Kragerø Resort

ET LITE STYKKE SØRLANDET
Hotellet har særpreg i arkitektur, interiør og design, og ikke minst i beliggenhet - med Kragerøs skjønne skjærgård som nærmeste nabo kan resortet oppleves som "et lite stykke Sørlandet". Med beliggenhet ytterst på Stabbestads solrike nes, har hotellet et unikt utgangspunkt til å tilby et velfortjent avbrekk fra daglig stress og mas.

Kragerø Resort mer enn bare rom til leie. Hotellet tilbyr et 1700 mål stort opplevelsesområde, med spa-anlegg, golfbane, beach club, konferansesenter, variert turområde og et omfattende aktivitetstilbud.


Quality Hotel Klubben

Nedre Langgate 49
3126 Tønsberg
Tjenester: Hotell, Konferanselokaler, Møterom, Selskapslokaler, Events/underholdning, Julebord, Kurslokaler
Quality Hotel Klubben

Quality Hotel Klubben, Tønsberg

Quality Hotel Klubben er et show-, familie- og konferansehotell. Med beliggenhet på Tønsberg Brygge og 12 000 m2 er hotellet et like naturlig valg for konferanser og møter som et familiehotell med restauranter, uteservering og show.Dal Gård

Sølerødveien 80
3185 Skoppum
Tjenester: Hotell, Konferanselokaler, Kurslokaler, Møterom, Selskapslokaler, Events/underholdning, Julebord
Dal Gård

Dal gård ligger vakkert og usjenert til like utenfor Horten. Dal gård fremstår i dag som et moderne kurs og selskapslokale med lyse og moderne fasiliteter.

På Dal Gård serveres gjestene mat basert på ferske råvarer primært fra Vestfold. Menyen endrer seg med sesongen gjennom årstidene, spør gjerne om anbefaling. Ingen snarveier, bare god mat. Vi er stolte av vårt unike sted i det idylliske kulturlandskapet på Dal Gård. Flotte festlokaler ferdig rigget og ryddet inngår i pris for avtalt meny. Kokker, hovmester, servitører står klare til å ta godt vare på ditt selskap.

Velkommen!


Hankø Fjordhotell & SPA

Vikaneveien 405
1621 Gressvik
Tjenester: Julebord, Restaurant, Selskapsmat, Event/opplevelse, Ferie, Firmatur, Hytteutleie, Opplevelsesreiser, Sommerfest, Teambuilding, Temaferie, Spa
Hankø Fjordhotell & SPA

Hankø Fjordhotell & SPA er vakkert beliggende på en øy i Oslofjorden(2 minutter fra fastlandet med egen ferje)kun en drøy times kjøretur fra Oslo og 12 km fra Fredrikstad. Hotellet er et fullservicehotell med 102 rom, 220 sengeplasser, stor konferanseavdeling, et av Norges største SPA, sommeråpen Seilerkro og bryggeplasser.

Vi har spesialisert oss på organiserte aktiviteter både innen- og utendørs - og kan i tilby bl.a. fotballbane, idrettshall, tennisbaner, minigolf & bocchia, ridning, båtaktiviteter, sykling, egne badestrender, joggeløyper, hotellhage med teamaktiviteter etc.

Vårt mål er å gi dere unike arrangementer med fokus på opplevelser. Velkommen til Hankø!


Bedriftshyttetur.no Singelturer.com og SelskapsExpressen

Tr.Heimsvegen 96
2050 Jessheim
Tjenester: Konferanselokaler, Selskapslokaler, Sommerfest, Julebord, Overtidsmat, Restaurant, Hotell, Event/opplevelse, Ferie, Firmatur, Gruppereiser, Teambuilding, Opplevelsesreiser
Logo mangler

Bedriftshytter, intime og sosiale samlinger for din bedrift. Alt tilrettelagt!
SelskapsExpressen- Eventbyrå og Selskapsmat.
Kick off, hytteturer med all inklusive bevertning for bedrifter, fester, brylluper (arrangert over 100 av de) barndåp og konfirmasjon.
Vi kommer hjem til deg og lager maten! Billig og bra, med pengene tilbake garanti!!Singelturer-turer for deg som ønsker treffe folk i hyggelige sammenkomster. Utvid nettverk, finn en partner, elsker eller venn.


Oslofjord Convention Center

Brunstadveien 77
3168 Melsomvik
Tjenester: Hotell, Konferanselokaler, Møterom, Julebord, Events/underholdning, Selskapslokaler, Kurslokaler
Logo mangler

Oslofjord Convention Center, i hjertet av Vestfold, er stedet når mange skal møtes. Senteret har Norges største intime konsertsal og de beste konferansefasiliteter med overnatting. Her arrangeres konferanser, konserter, events, jubileer og hestearrangement gjennom hele året.


Cafe Europa As

St Olavs Gate 31
0166 Oslo
Tjenester: Selskapslokaler, Restaurant, Selskapsmat
Logo mangler

I en hyggelig atmosfære får du alt fra frokost til selskapsmat.
Vi tar i mot små og store arrangementer.
Hva med overtidsmat, lunsjmøte eller fredagskos?


Kjelle Mathus Hans Myhre

Kjelleveien 21
3125 Tønsberg
Tjenester: Catering, Overtidsmat, Restaurant, Sommerfest
Logo mangler

catering , selskaper , lunch , middag


Quest Travel AS

Munkerudtunet 12 Munkerud Gård
1164 Oslo
Tjenester: Konferanselokaler, Julebord, Event/opplevelse, Gruppereiser, Teambuilding, Firmatur, Sommerfest, Utdrikningslag, Opplevelsesreiser
Logo mangler

Quest Travel er spesialist på gruppereiser tilpasset næringslivet. Med lang erfaring fra reiselivsbransjen tilbyr vi et proft og gjennomtenkt opplegg. Hver reise er unik og våre turer blir håndlaget for å passe nettopp din gruppe. Vi tilbyr mange spennende destinasjoner til ulike anledninger.

Quest betyr å være på søken - for alt i verden; Søk oss i dag!


Kin Khao Thai Catering Ola Frugaard

Torp It Østre Kullerød 5
3241 Sandefjord
Tjenester: Catering, Julebord
Gå til hjemmeside | Endre oppføring
Logo mangler

Kin Khao lager og leverer thailansk selskapsmat til fest. Sammen med kunden setter vi sammen spennende 3-, 4- eller 5-retters menyer. Vi har lang erfaring med catering til alt fra firmafester til konfirmasjoner og jubileer. Vi leverer i selskaper på alt mellom 8-60 pers.

Pris: 275-330kr per pers.

Ta gjerne kontakt for mer informasjon.


Holms Restaurant, Motell & Konferanser

Gamle (E18) Ravei 345
3270 Larvik
Tjenester: Hotell, Konferanselokaler, Møterom, Selskapslokaler, Events/underholdning, Julebord, Kurslokaler
Logo mangler

Holms er kjent for sin gode mat og overnatting og effektive plassering.
Holms ligger 1/2 minutt fra den nye E-18 mellom Sandefjord og Larvik i stille omgivelser, 9 km til Fergen til Danmark fra Larvik og 9 km til fergen til Sverige fra Sandefjord og 12 km fra Torp flyplass.


Beathe Karlsen

Steinbruddveien 19
3173 Vear
Tjenester: Julebord, Catering, Selskapslokaler, Overtidsmat, Selskapsmat, Restaurant, Sommerfest
Gå til hjemmeside | Endre oppføring
Logo mangler

DRIVER INGEN VIRKSOMHET.


Big Biff Fredrikstad As

Storgt 15
1607 Fredrikstad
Tjenester: Selskapslokaler, Julebord, Selskapsmat, Restaurant, Sommerfest
Logo mangler

Big Horn Steak House forvalter en av de sterkeste merkevarene i norsk restaurantverden og er Norges ledende varemerke innen markedssegmentet for biff.

BHSH er et amerikansk inspirert "biffhus" og tar vare på den ekte steakhouse tradisjonen - med sin tradisjonelle og uformelle atmosfære, profesjonelle service og møre, saftige biffer.

Konseptet er enkelt, rasjonelt og veltilpasset og profilerer seg på høy servicegrad og høy kvalitet til konkurransedyktige priser. Det kjennetegnes av rask servering i et uformelt og avslappet miljø - hvor gjesten settes i fokus.

Restaurantene har sterk fokus på kundetilfredshet og kundelojalitet.

Velkommen til oss!


Active Hotel

Stalsbergveien 5
3128 Nøtterøy
Tjenester: Hotell, Konferanselokaler, Kurslokaler, Møterom, Selskapslokaler, Julebord
Logo mangler

Active Hotel er et lite og hyggelig hotell på Nøtterøysiden av Tønsberg med faste, lave priser. Hotellet er bygd i 2006 og har 46 rom med 93 senger og to konferansesaler. Alle overnattingsgjester får gratis gjestemedlemskap på treningssenteret vegg i vegg.


taffelmusikk.no

Ensjøsvingen 2
0661 Oslo
Tjenester: Hotell, Restaurant, Artister/artistformidling
Logo mangler

Trenger du taffelmusikk for ditt bryllup, julebord, fødselsdag, firmafest, kick-off eller jubileum, er dette det rette stedet for deg. Vi formidler stemningsmusikk for enhver festlig anledning. Hos taffelmusikk.no kan du få den klassiske taffelpianisten eller så har vi mange andre kombinasjoner å tilby: Duo med vokal og piano, jazztrio med piano eller gitar, latinamerikansk eller afrikansk musikk eller rett og slett en flamencogitarist. Ved spesielle anledninger er det ofte spesielle ønsker som dukker opp, vi gjør så godt vi kan for å etterkomme de spesielle ønskene så den spesielle anledningen skal bli så vellykket som mulig. Ta en titt på vår artist-side og finn det formatet som passer best for deg.


Nøtterøy Kulturhus

Tinghaugveien 14
3140 Borgheim
Tjenester: Konferanselokaler, Julebord, Event/opplevelse, Sommerfest, Utdrikningslag, Opplevelsesreiser
Logo mangler

Nøtterøy Kulturhus er et regionalt kulturhus for midtre Vestfold. Vi tilbyr lokaler for utleie til konferanser/møter eller for kulturelle opplevelser. Kulturhuset åpnet i 1994, og har utviklet seg til å bli en av de sentrale aktørene på østlandet. Vi ønsker å være et kulturhus som tilbyr noe til nesten alle, med en bredde i programmet som spenner fra det folkelige til det “smale”, og som dekker alle de ulike scenekunstene. På de profesjonelle forestillingene vi presenterer har vi et sterkt fokus på kunstnerisk kvalitet, og vi forsøker å ligge på et fornuftig prisnivå. Nøtterøy Kulturhus ønsker også å være et kulturhus for amatøroppsetninger med lokale aktører.


Horten Næringspark Hotell / Horten Vandrerhjem

Borreveien 44 A
3186 Horten
Tjenester: Hotell, Konferanselokaler, Kurslokaler, Møterom, Selskapslokaler, Events/underholdning, Julebord
Logo mangler

Horten Næringspark Hotell og Vandrerhjem

Horten Næringspark ligger ved Oslofjorden i Horten, og har gratis Wi-Fi, døgnåpent
treningsstudio og rom med flatskjerm-TV, kjøleskap, Hotellrom og sovesaler. Gratis
parkering og gode bussforbindelser. De lyse rommene på Næringspark Horten har
tekjøkken, stilig flislagt gulv og bilder på veggene. Noen av rommene har balkong og
fritiden kan du blant annet tilbringe i hotellets bowlinghall eller
laserspillsenter.

Du kan også trene i treningsstudioet før du slapper av i badstuen. Hotellpersonalet
kan organisere kano- og sykkelutleie, samt greenfee på lokale golfbaner.
Hotellrestauranten serverer både tradisjonelle norske retter og mer internasjonal
mat. En frokostbuffé er også tilgjengelig om morgenen. Horten sentrum er 1 km fra
hotellet. Borre golfbane er en 5-minutters spasertur unna. Vi har 75 rom og 4
sovesaler samt konferanserom til 100 personer.


Mathuset Skien As

Vatner Ring 26
3725 Skien
Tjenester: Selskapslokaler, Catering, Julebord, Overtidsmat, Selskapsmat, Sommerfest
Logo mangler

Se vår flotte nettside for menyer og priser. Det du ikke finner der, det lager vi også!


Gavelstad Gjestegård

Gavelstad
3275 Svarstad
Tjenester: Hotell, Konferanselokaler, Møterom, Julebord, Events/underholdning, Selskapslokaler, Kurslokaler
Gå til hjemmeside | Endre oppføring
Logo mangler

Gjestegård med 40 rom og 100 senger. Servere god mat til enkeltpersoner som til selskaper opp til 120 personer. har alle rettigheter


Herskapelig AS

Storgaten 11
3126 Tønsberg
Tjenester: Catering, Julebord, Overtidsmat, Selskapsmat, Sommerfest
Logo mangler

Herskapelig drifter i dag selskapslokalene Storgaten 11, Storgaten 21, Villa Møllebakken og Odd Fellow i Tønsberg. I tillegg til våre selskapslokaler leverer vi catering til store og små selskaper. Vi er der når kvalitet og service teller.
Kjøkkensjef Veronica Håndlykken og daglig leder Thore Sande ønsker alltid velkommen.


CONSERVICE AS

Bottenveien 5
3241 Sandefjord
Tjenester: Julebord, Konferanselokaler, Selskapslokaler, Selskapsmat
Logo mangler

TML Senteret, som er på ca. 3.400m2, er tilrettelagt for å kunne betjene mange mennesker på samme tid - mulighetenes konferansesenter. De fleste behov kan imøtekommes innenfor vårt spesialområde som kurs, jubileum, konferanser eller private selskaper. Vårt nydelige uteområde i kombinasjon med lokalene danner den perfekte ramme rundt et vellykket faglig og sosialt arrangement.

Storsalen
Storsalen kan ta inntil 500 gjester. Her finner man alle fasiliteter for å skape en perfekt ramme rundt ditt arrangement.
Med fastmontert lydanlegg, lysrigg, scene, frontlerret og prosjektor er denne salen perfekt for større eller mindre arrangement, kurs eller konferanser. I tilknytning til storsalen finnes også en meget tiltalende vestibyle, også ypperlig egnet for mindre arrangementer.

Festsalen
Vår festsal med egen inngang fra bygget undertasje er egnet for private selskap, kurs eller mindre konferanser. Lokalene er lyse og moderne med stilig murt peis. Utearealene foran festsalen gir gode muligheter til å kombinere arrangementet inne med et avbrekk ute i våre uteararaler.

Fra vårt kjøkken kan vi tilby koldtbord, buffé, enkle lunsjretter eller flere retters middager. I samarbeid med deg, kan vi lage hyggelige arrangementer tilpasset dine ønsker og behov.


Sommer Som Vinter AS

Åsliveien 20 B
1392 Vettre
Tjenester: Konferanselokaler, Selskapslokaler, Catering, Julebord, Selskapsmat, Event/opplevelse, Firmatur, Teambuilding, Opplevelsesreiser
Logo mangler

SSV er et mobilt arrangementsselskap, vi kommer dit kunden ønsker eller vi ordner arrangementssted.Vi har drevet med aktiviteter i over 20 år og har mange glade og lattermilde kunder. Vi setter humor og aktivitet sammen og klarer skape en god ballanse i arrangementet. Vi er flinke på mat og har mange gode steder for arrangementer som kombinerer aktivitet og god mat.


Drammen Kjøl Og Frys As

Professor Smiths Alle 52
3048 Drammen
Tjenester: Aircondition, Varmepumpe, Ventilasjon, Restaurant, Kulde/varme, Butikkutstyr, Varmepumpe-service
Logo mangler

Fra våre avdelinger i Kongsberg og Drammen driver vi med prosjektering, salg og service av flgende: Daikin varmepumper, aircondition, ismaskiner, kjøle og fryse disker, avfuktning, isvannmaskiner, konvertering av kjølemaskiner, prefabrikerte kjøle og fryserom med tilhørende utstyr og kuldeanlegg for privat og bedriftmarkede.


Su Engebakken Catering (Husvik Catering)

Reinveien 42
3124 Tønsberg
Tjenester: Catering, Julebord
Logo mangler

Husvik Catering er en cateringbedrift som tilbyr en smakfull og innholdsrik meny hovedsakelig fra det Thailandske kjøkken.