Trenger du håndverker? Eller kanskje en regnskapsfører?
Se hvem dine venner anbefaler!
Så unngår du å bli lurt!
Så enkelt er det:
1. Legg inn oppdraget ditt (helt gratis)
2. Legg inn epost-adressen til 3-5 venner
3. Se hvem de anbefaler, og velg leverandør!
Du er helt anonym inntil du selv velger å bli kontaktet av en eller flere leverandører. Tjenesten er GRATIS og med­fører ingen forpliktelser. Les merSøkeresultat

Storm Marketing AS

Oslo
0040 Oslo
Tjenester: Programmering, Webdesign, Webutvikling, IT (prosjekt), IT (software), Mobil-apps, Design (flash), Grafisk design, Mediebyrå, Reklame
Storm Marketing AS

Storm Marketing AS er et digitalt mediebyrå som tilbyr tjenester innen web- og apputvikling, visualisering, 3D aninmasjon, 3D rendering, design, software.
Med hovedkontor i New York så har vi også stort nettverk inn i det amerikanske markedet.


Hosting-Group Co. Ltd

Briskebyveien 2
0259 Oslo
Tjenester: Webdesign, Webutvikling, Mobil-apps, Grafisk design
Hosting-Group Co. Ltd

Hosting-Group er et programvarehus som tilbyr web-baserte standard -og skeddersydde løsninger i tillegg til Windows baserte programmer tilpasset ditt firmas behov. Vi leverer nettsider med publiseringsmodul, kundeportaler og løsninger for e-handel. Send oss en beskrivelse av hva du ønsker utviklet. Og vi sender deg et forlsag til hvordan vi løser oppgaven, og til hvilken pris.


www.brplassen.no

Sisjordvegen 2H
3802 Bø I Telemark
Tjenester: Programmering, Webdesign, Webutvikling, Søkemotormarkedsføring, Mobil-apps, Design (flash), Grafisk design, Logodesign, Mediebyrå, Profilering, Reklame, Visittkort, Annonsering, PR/Informasjon, Bedriftsrådgivning
www.brplassen.no

Enkeltmannsforetak som jobber med design, profil og markedsrådgivning. Trygg leverandør - og en kontaktperson å forholde deg til hele veien.


India Software And Trading Mrinal Pasari

Torstadåsen 41B
1396 Billingstad
Tjenester: Programmering, Webdesign, Webutvikling, Søkemotormarkedsføring, Søkemotoroptimalisering, IT (drift/support), IT (prosjekt), IT (software), Mobil-apps
India Software And Trading Mrinal Pasari

8020 har vært dedikert i programvare offshoring bransjen i over 14 år, noe som gir webutvikling og mobile utviklingstjenester. Basert på solid teknisk kompetanse og kundeorientert filosofi, er 8020 absolutt en raskt voksende programvare offshoring selskap.

Oppsummering av produkter
ERP-system
8020 Office-hjelper deg med hele salgsprosessen - fra utsendelse av tilbudet, til fakturering, lagerstyring og regnskap.

eCommerce og nettbutikk
Vår eCommerce løsning er raskt voksende og dets funksjoner i bedriftsklassen og fleksibilitet gjør det mulig å bygge en løsning tilpasset dine unike behov.

healtcare informatikk
EasyClinic gir en komplett helsevesen som henvender til små praksiser til store multi-spesialitet grupper.

Nettside og CMS
Vår rask, enkel og funksjonsrikt content management system gir enkel integrasjon til nettsteder og er enkelt for administratorer å forfatte innhold.

Vi har gode referanser og har utviklet mange webapplikasjoner og mobile applikasjoner for små og store bedrifter.

Prosess: Forstå kravet, bli enige om omfanget, mockups av brukergrensesnitt, utvikling og levering.


MØRNER AS

Arnulf Øverlandsv 244
0763 Oslo
Tjenester: IT (hardware), IT (prosjekt), IT (software), Programmering, IT (drift/support), Mobil-apps
MØRNER AS

VIPadm RI400: Besøkssystem - Møtebokking (Outlook) - Adgangskontroll - Kantinesystem


Sonetworks

Losbyveien 58
1475 Finstadjordet
Tjenester: Programmering, Webutvikling, IT (prosjekt), IT (software), Mobil-apps, Grafisk design, Logodesign, Profilering
Sonetworks

utvikling av applikasjoner og systemer for selskaper.


SG Data

Hegdehaugsveien 35
0352 Oslo
Tjenester: Programmering, Søkemotoroptimalisering, IT (drift/support), IT (hardware), IT (prosjekt), IT (software), Mobil-apps, Grafisk design, Visittkort, Bedriftsrådgivning
SG Data

Utvikling av mindre programmer til PC

on-site konsulent oppdrag for kunder i oslo og område rundt.


Bvisual AS

Bergensgata 9a
0468 Oslo
Tjenester: Programmering, Webdesign, Webutvikling, Søkemotormarkedsføring, Søkemotoroptimalisering, Mobil-apps, Design (flash), Grafisk design, Logodesign, Profilering
Bvisual AS

Vi kan hjelpe deg med alt innen digital markedsføring. Det innebærer blant annet søkemotormarkedsføring (SEM), søkemotoroptimalisering (SEO), remarketing, bannerannonsering, nyhetsbrevutsendelse, sosiale medier, grafisk design med mer.

Vi vil analysere din bedrifts behov og komme med anbefalinger på hvilke markedsføringstiltak som vil være mest effektive, og utføre disse i samråd med deg.


Andresen Design

Hylkjeflaten 18 B
5109 Hylkje
Tjenester: Programmering, Webdesign, Webutvikling, Søkemotormarkedsføring, Søkemotoroptimalisering, IT (drift/support), IT (hardware), IT (prosjekt), IT (software), Mobil-apps, Design (flash), Grafisk design, Logodesign, Mediebyrå, Profilering, Reklame, Visittkort, Film-/videoproduksjon, PR/Informasjon
Andresen Design

Andresen Design har gjennom mange år i bransjen tilegnet seg bred kompetanse innen Multimedia, Nettbutikker, Markedsføring, Sosiale Medier, Grafisk Design og Webutvikling.

Trenger du en egen nettside? Eller trenger du en oppgradering/oppussing av den du allerede har? Vi tilbyr komplette nettside-løsninger til både store og små! Kontakt oss i dag.

NETTBUTIKK
Vi leverer både store og små nettbutikker utviklet med kanskje verdens beste plattform Magento. Gjennom vår partner tilbyr vi ett av markedets beste Magento hosting-løsninger. Dette sikrer lynrask hastighet, trygg sikkerhet og solid support.

MARKEDSFØRING
Andresen Design har lang erfaring med både tradisjonell og digital markedsføring, og fokuserer i dag mest på sosiale medier, affiliate og Google AdWords.

GRAFISK DESIGN
Vi gjør alt fra utvikling og design av logo, til firmapresentasjoner, designmanual, brosjyrer, visittkort og flyveblader/plakater.

VIDEO
Andresen Design leverer komplette video-prosjekter. Produktvideoer, videopresentasjoner og reklamevideo. Du kan også velge oss til partner på kun klipp, filming, grading eller manus hver for seg.

WEBMASTERAVTALE
Ønsker du en beskymringsfri hverdag i den digitale verden? Ta kontakt med oss i dag og vi kan være behjelpelig med å ta ansvar for alle dine "web/digitale-prosjekter" - slik at du kan fokusere på det som er aller viktigst i din bedrift.


Sofah Software Da

Konvallstien 8
3178 Våle
Tjenester: Programmering, Mobil-apps
Logo mangler

Finn billige flybilletter raskt og enkelt


Min utvikler

Edgar B. Schieldropsveg 34 - 11
7033 Trondheim
Tjenester: Programmering, Webdesign, Mobil-apps
Logo mangler

Konsulentselskapet for deg som vil ha moderne Nettjenester eller Apps.


Lorentzen Solutions

Alnagata 11 H0321
0192 Oslo
Tjenester: Programmering, Webdesign, Søkemotoroptimalisering, Webutvikling, Mobil-apps, Grafisk design
Logo mangler

Utvikling og levering av informatikksystemer. Spesialisert på billettsystemer, akkreditering, stabkontroll og adgangskontroll i forbindelse med arrangementer som festivaler, messer o.l.


SKRIK MEDIA AS

Statsminister Michelsens veg 38
5230 Paradis
Tjenester: Webdesign, Webutvikling, Søkemotormarkedsføring, Søkemotoroptimalisering, Mobil-apps, Design (flash), Grafisk design, Logodesign, Profilering, Reklame, Visittkort
Logo mangler

Mediawell er et mediebyrå med hovedkontor i Bergen . Vi designer hjemmesider som er attraktive, brukervennlige og skaper målbare resultater for både små og store bedrifter


Dahl Reklamefoto

Mogt 4c
0464 Oslo
Tjenester: Fotografering, Profilering, Firmagaver, Reklame, Design (flash), Webdesign, Programmering, Trykkeri, Logodesign, Visittkort, Søkemotormarkedsføring, Søkemotoroptimalisering, Webutvikling, Mobil-apps, Grafisk design
Logo mangler

GRAFISK TOTALLEVERANDØR

Dahl Reklamefoto - fra produktfoto til ferdig katalog.

Vi er totalleverandør av kundeaviser og årskataloger - hvor vi står for alt fra produktfoto, annonseutforming, design og trykk.

Vi produserer også kataloger for internett se www.dahlreklamefoto.no

GRAFISK TOTALLEVERANDØR:
Kundeaviser
Kundemagasiner
Produktkataloger
Årskataloger
Foldere
Plakater
Visittkort
Annonser
Flyers
Brosjyrer
Boards
Pakningsdesign
Etc...

PRODUKTBILDER
Med vårt studioutstyr kan vi ta produktbilder, enten ute hos deg som kunde, eller i vårt studio.

Topp bildekvalitet sikres av nyinnkjøpt utstyr fra Canon.

ONLINE KATALOG
Bla som i en vanlig katalog. Raskt, enkelt og rimelig. Send oss din katalog/brosjyre på PDF og du er på nett i løpet av kort tid. Se eksempel www.dahlreklamefoto.no

Fra produktbilde og design til ferdig katalog - og online publisering. Se eksempel på www.dahlreklamefoto.no

Ta kontakt i dag for et godt tilbud.

WWW.DAHLREKLAMEFOTO.NO


MyQ Development AS

Haakon Tveters Vei 24
0682 Oslo
Tjenester: Webdesign, Webutvikling, Mobil-apps
Logo mangler

Vi leverer tjenester innen web- og apputvikling for nett og mobile enheter. Vi er eksperter på brukevennlig design/grensesnitt.


Blomholm Kvamme Ikt

Fjøsangerveien 32
5054 Bergen
Tjenester: Programmering, Webdesign, Søkemotoroptimalisering, Mobil-apps, Grafisk design
Gå til hjemmeside | Endre oppføring
Logo mangler

Jeg er utdannet Sivilingeniør i Datateknikk og jobber for tiden fulltid sivilt i forsvaret hvor jeg driver utvikling av datasystemer for kvalitets-kontroll/sikring, i form av webapplikasjoner.

Vil til tider ha anledning til å ta mindre omfattende oppdrag. Dersom jeg velger å ta et oppdrag kan jeg garantere dedikasjon til oppdraget og at ditt oppdrag er det eneste oppdraget jeg har "aktivt", men ønsker forståelse for at jobb og privatliv gjør at arbeidet vil ta lengre tid å gjennomføre enn dersom jeg hadde jobbet fulltid med oppdraget.


Bonefish.No Da

Sannergata 17
0557 Oslo
Tjenester: Programmering, Mobil-apps
Logo mangler

Bonefish designer og utvikler brukervennlige websider for administrering og publisering av innhold som blir lagt merke til.

Vi hjelper deg å nå kunden - Via utsøkt design og riktig tekst utformer vi de elementene som sammen med søkemotoroptimalisering gjør at det er nettopp du som blir valgt


Oslo Technolgies Inc. Mohammad Nasir Watanyar

Silurveien 14
0380 Oslo
Tjenester: Programmering, Webdesign, Søkemotoroptimalisering, Mobil-apps, Grafisk design
Logo mangler

Oslo Technologies Mission Statement
Oslo Technologies ambition is to be one of the premier solution providers and technical consultancy resource for clients to partner with. It’s a goal that keeps us stretching all the time and yet keeps us focused on the key elements that attract the right talent, who will, in turn maximize the value proposition we provide to our clients.OT's mission is to provide integrated solutions to the businesses to make their presence felt in the meticulous field of Information Technology. We offer number of services, which help you find the best ways to walk along the path of success and recognition globally.
# Professional Web Site Design
# Custom Web Programming
# E-commerce Web Site Design
# Database Driven Web Sites
# Affordable Web Design Packages
# Rich media content and Flash
# Ads Designing
# Custom Web Design Solutions
# PHP Programming
# PHP & MySQL Database Integration
# Content Management Systems
# Logo and Graphic Design
# Complet Corporate Identity
# Video and Multimedia Content
# Information Security Consultancy
# Building Security Solutions
# Networking solutions
# Web Hosting& Domain registration
# Offshore development
# Marketing and Advertisement
# ICT Consultancy
# Office Networking
# Cabling (Voice, Data & Power)
# Satellite TV installation
# Home & Office Electricity wiring


We Know It Andreas Glemminge

Formann Hansensvei 4
1621 Gressvik
Tjenester: Programmering, Webdesign, Søkemotoroptimalisering, Mobil-apps, Grafisk design
Logo mangler

Vi lager hjemmesider, excel ark, driver datasupport og annen teknisk bistand du måtte trenge.


Nordbotten Consulting AS

Kjørbokollen 30
1337 Sandvika
Tjenester: Programmering, Mobil-apps
Logo mangler

Vi formidler vietnameisk programvarekompetanse kombinert med norsk prosjektledelse.

Vi bygger forretningsmessige relasjoner på tre nøkkelverdier:
1 Norsk prosjektledelse og vestlige verdier betyr forståelig kommunikasjon, nærhet til utviklingsprosessen og ryddige avtaleforhold.
2 Konfidensialitet er viktig og sikres gjennom vestlige avtaler som regulerer patenter, eierskap til teknologi og sørger for at det kunden bestiller forblir kundens eiendom
3 Vietnamesisk arbeidskraft er kjent for å være flittig, nøysom og samvittighetsfull. Når et oppdrag er akseptert, vil det bli gjennomført. Kultur og arbeidsmoral tillater ikke mangelfullt arbeid.

Nordbotten Consulting AS formidler kompetanse som dekker dine behov for utvikling av bedriftsspesifikke løsninger og leverer produktet i henhold til avtale.

Norsk on-site prosjektledelse sørger for at avtalt fremdrift overholdes og at resultatet av bestilte prosjekter er i tråd med oppdragsgivers forventninger!

Vi håper det er interessant for deg å vurdere vietnamesisk arbeidskraft for ditt neste IT Utviklings prosjekt.


Web Safeguarding

Asbjørn Klosters Vei 2
1472 Fjellhamar
Tjenester: Programmering, Webdesign, Webutvikling, Søkemotormarkedsføring, Søkemotoroptimalisering, Mobil-apps
Logo mangler

Jeg har jobbet som programmerer i 38 år og har vært innom de fleste software utviklingsområdene.

Siden 2006 har jeg jobbet med webutvikling og internett markedsføring.
Innen dynamisk webutvikling har jeg jobbet med PHP / PEARL (cgi) / JavaScriptGrey Wizards Syed Shah

Plogveien 47
0679 Oslo
Tjenester: Programmering, Webdesign, Webutvikling, Søkemotormarkedsføring, Søkemotoroptimalisering, IT (drift/support), IT (prosjekt), IT (software), Mobil-apps, Grafisk design
Logo mangler

Website is under construction.
Examples can be found on "Filer" link in the menu.


Nettrafikk AS

Sandakerveien 24
0597 Oslo
Tjenester: Programmering, Webdesign, Webutvikling, Søkemotormarkedsføring, Søkemotoroptimalisering, Mobil-apps
Logo mangler

Nettrafikk er et webbyrå som hjelper bedrifter å tjene mer penger via digitale medier og øke avkastning pr investert kr i dagens markedsaktiviteter. Vi tilbyr alt fra strategisk rådgivning og helt ned til gjennomføring og teknisk implementering.

Nettrafikk AS tilbyr det nyeste og beste innen webdesign. Nettsidene vi bygger er spesialtilpasset hver enkel kunde med tanke på design, funksjonalitet og brukervennlighet. De fleste kundene våre velger Responsive design, som vil bety at nettsiden tilpasser enheten kunden/brukeren din befinner seg på. f.eks Ipad, Iphone, android etc.

Søkemotoroptimalisering (SEO)
Søkemotorekspertene hos Nettrafikk AS har lang erfaring med søkemotoroptimalisering og kan vise til flotte resultater. Kort forklart er søkemotoroptimalisering et eget fag som handler om å synliggjøre nettsidene i søkemotorene.

Google AdWords (PPC)
AdWords er en av de mest effektive måtene å markedsføre seg med på Google. Her betaler man Google hver gang noen klikker på din annonse. Vi hjelper våre kunder med å senke klikkprisen og få mest mulig ut av adwordsbudsjettet.

Ta kontakt for en komplett nettløsning!


Sharp Software As

Kyrres Vei 24
1369 Stabekk
Tjenester: Programmering, Mobil-apps
Logo mangler

Arne Laugstøl er er erfaren konsulent og kursinstruktør. Han utvikler forkjellige type av applikasjoner, som Web-løsninger, app’er til mobiltelefon eller mer tradisjonelle løsninger. I tilegg til dyp kunskap innen analyse, degsign og .Net teknologi, er han opptatt av smidige metoder som Scrum.


C-net AS

Kåfjordveien 542
9518 Alta
Tjenester: Programmering, Webdesign, Søkemotoroptimalisering, Mobil-apps, Grafisk design
Logo mangler

Vår spsialitet er gjennoppretting av tapte data (dokumenter, bilder o.l.).
Vi tilbyr også bedriftsinterne kurs innenfor Microsoft programvare.