Trenger du håndverker? Eller kanskje en regnskapsfører?
Se hvem dine venner anbefaler!
Så unngår du å bli lurt!
Så enkelt er det:
1. Legg inn oppdraget ditt (helt gratis)
2. Legg inn epost-adressen til 3-5 venner
3. Se hvem de anbefaler, og velg leverandør!
Du er helt anonym inntil du selv velger å bli kontaktet av en eller flere leverandører. Tjenesten er GRATIS og med­fører ingen forpliktelser. Les merHer er du: Alle leverandørerNæringHordaland

Søkeresultat

www.brplassen.no

Sisjordvegen 2H
3802 Bø I Telemark
Tjenester: Programmering, Webdesign, Webutvikling, Søkemotormarkedsføring, Mobil-apps, Design (flash), Grafisk design, Logodesign, Mediebyrå, Profilering, Reklame, Visittkort, Annonsering, PR/Informasjon, Bedriftsrådgivning
www.brplassen.no

Enkeltmannsforetak som jobber med design, profil og markedsrådgivning. Trygg leverandør - og en kontaktperson å forholde deg til hele veien.


Andresen Design

Hylkjeflaten 18 B
5109 Hylkje
Tjenester: Programmering, Webdesign, Webutvikling, Søkemotormarkedsføring, Søkemotoroptimalisering, IT (drift/support), IT (hardware), IT (prosjekt), IT (software), Mobil-apps, Design (flash), Grafisk design, Logodesign, Mediebyrå, Profilering, Reklame, Visittkort, Film-/videoproduksjon, PR/Informasjon
Andresen Design

Andresen Design har gjennom mange år i bransjen tilegnet seg bred kompetanse innen Multimedia, Nettbutikker, Markedsføring, Sosiale Medier, Grafisk Design og Webutvikling.

Trenger du en egen nettside? Eller trenger du en oppgradering/oppussing av den du allerede har? Vi tilbyr komplette nettside-løsninger til både store og små! Kontakt oss i dag.

NETTBUTIKK
Vi leverer både store og små nettbutikker utviklet med kanskje verdens beste plattform Magento. Gjennom vår partner tilbyr vi ett av markedets beste Magento hosting-løsninger. Dette sikrer lynrask hastighet, trygg sikkerhet og solid support.

MARKEDSFØRING
Andresen Design har lang erfaring med både tradisjonell og digital markedsføring, og fokuserer i dag mest på sosiale medier, affiliate og Google AdWords.

GRAFISK DESIGN
Vi gjør alt fra utvikling og design av logo, til firmapresentasjoner, designmanual, brosjyrer, visittkort og flyveblader/plakater.

VIDEO
Andresen Design leverer komplette video-prosjekter. Produktvideoer, videopresentasjoner og reklamevideo. Du kan også velge oss til partner på kun klipp, filming, grading eller manus hver for seg.

WEBMASTERAVTALE
Ønsker du en beskymringsfri hverdag i den digitale verden? Ta kontakt med oss i dag og vi kan være behjelpelig med å ta ansvar for alle dine "web/digitale-prosjekter" - slik at du kan fokusere på det som er aller viktigst i din bedrift.


Green Buildings AS

Ladegardsterrassen
5033 Bergen
Tjenester: Snekker, Maler, Murer, Flislegging, Fotografering, Gartner, Gulvsliping, Steinarbeid, Gulvstøp, Vindusvask, Anleggsgartner, Asfaltering, Belegningstein, Betongarbeid, Entreprenør, Forskaling, Stillas, Trappevask, Vaktmester, Flytting, Rekruttering, Næringsmegling, Sikkerhet, Vakttjenester, Kontormøbler, Bedriftsrådgivning, Emballasje
Green Buildings ASBell Communication AS

Johan Berentsens vei 63
5160 Laksevåg
Tjenester: IT (drift/support), Bemanning, Callsenter, Bedriftsrådgivning
Bell Communication AS

Vi leverer sentralbordservice og svartjenester til næringslivet over hele Norge. Etablert i 1990.

Alt fra enkel telefonvakt til avanserte outsourcingsløsninger av hele bedriftens kommunikasjon/sentralbord/kundeservice.


Green Buildings As

Ladegårdsterrassen 5
5033 Bergen
Tjenester: Snekker, Maler, Tømrer, Flislegging, Gulvlegging, Gulvsliping, Møbelsnekker, Steinarbeid, Tapetsering, Gulvstøp, Vindusvask, Utleiemegler, Anleggsgartner, Betongarbeid, Stillas, Bilutleie, Godstransport, Bemanning, Rekruttering, Sikkerhet, Vakttjenester, Bedriftsrådgivning, Emballasje
Green Buildings AsBergen Elektro Automasjon AS

Steinsvikvegen 29
5251 Søreidgrend
Tjenester: Elektriker, Renovering av bad, Flislegging, Restaurering, Butikkinnredning, Elektroinstallasjon
Bergen Elektro Automasjon AS

Bergen Elektro Automasjon er en moderne elektroentreprenør som utfører oppdrag for både private og bedrifter i hele Bergens området. Vi planlegger og gjennomfører alt fra enkle jobber til de mest komplekse og sammensatte løsningene som totalentrepriser innenfor prosjektering, utbygging, Smart hus, rehabilitering, drift og vedlikehold av teknisk infrastruktur. Fordi ingen behov er like, setter vi av god tid til å planlegge sammen med våre kunder. Våre dyktige fagfolk planlegger og gir råd slik at våre kunder får de løsningene de både har behov for og gjerne ønsker seg. Vi benytter kun kvalitets produkter og løsninger fra anerkjente leverandører. Vårt fokus er løsninger og produkter med riktig funksjonalitet og design som tilfredsstiller alle krav til sikkerhet og økt lønnsomhet.


Bulb Design

Torget 6a
3181 Horten
Tjenester: Fotografering, Webdesign, Søkemotoroptimalisering, Grafisk design, Logodesign, Mediebyrå, Profilering, Reklame, Trykkeri, Visittkort, Annonsering, Oversetting
Bulb Design

BULB DESIGN MENER AT GOD DESIGN ER VIKTIG!

Er du på jakt etter et spesielt design? Har du lyst til å skille deg ut? Har du en idé i hodet? Del dine tanker med oss – så realiserer vi det sammen!

Vi gjør alt av grafisk design, webdesign, illustrasjon, foto og tekst for både privatpersoner og firma:

– alt av layout (trykksak til bryllup, kort/invitasjoner, visittkort, postalia, bøker, brosjyrer, reklamemateriell, cd, LP, Powerpoint-presentasjoner, Word brevoppsett etc.)
– profilering (logo, merkevarebygging, identitet)
– web (nettsider, webdesign, sosiale medier m.m.)
– foto (produktfoto, illustrasjonsfoto, retusjering, reparasjon av gamle/ødelagte bilder m.m.)
– illustrasjon/maleri/utsmykking
– tekst (tekstforfatting, oversettelse og korrektur)

Vi tar jobben, enten den er stor eller liten. Om du trenger ti invitasjoner eller tusen brosjyrer, – ikke nøl med å ta kontakt. Bulb design har et nettverk av samarbeidspartnere – sammen kan vi løse alle slags oppgaver. Vi kan mye om masse og er opptatt av god dialog og super service!Elteknikk AS

Konsul Børs Gate 35
5006 Bergen
Tjenester: Elektriker, Aircondition, Varmepumpe, Varmepumpe-service, Elektroentreprenør
Elteknikk AS

Alt innen elektroinstallasjoner.


Uniframe

Malerhaugveien 19
0661 Oslo
Tjenester: Reklame, Film-/videoproduksjon
Uniframe

Uniframe er et lite og ungt produksjonsselskap som produserer fiksjonsfilm, dokumentar, informasjonsfilm/motivasjonsfilm og reklamefilm. Vi har siden 2010 tatt for oss temaer som engasjerer og skaper diskusjon. Vi produsere egne produkt, og bidrar til å tilføre nytt og spennende innhold til publikum.

Vi tilbyr også tjenester som: ideutvikling/konseptutvikling av fiksjon og dokumentar, produksjonsledelse, regiarbeid, manusutvikling, innspillingsledelse, produksjonskoordinering, location-manager og klippearbeid i FCP, Premiere pro og AVID.

Vi i Uniframe leverer kvalitetsprodukt og er opptatt av å gi våre kunder en kreativ og unik produksjonsopplevelse. Vi har et enormt nettverk med bred erfaring, og har siden 2007 vært del av store tv-produksjoner, reklamefilmer og tv-serier.


Tekstarbeideren Pål Einar Andersen

Leil. 202 St Olavsgate 13
4005 Stavanger
Tjenester: Oversetting
Gå til hjemmeside | Endre oppføring
Logo mangler

Norsk kiropraktorstudent med interesse for språk. Bor og studerer i Wales for tredje året. Har vokst opp med engelsk som andre morsmål


Visma Services Norge As Avd Bergen

Kanalveien 52
5068 Bergen
Tjenester: Boligforvaltning, Forretningsførsel, Regnskapsføring, Inkasso, Lønnstjenester, Bedriftsrådgivning
Logo mangler

I Bergen og Austevoll har vi 100 fageksperter som kan gi deg den service du ønsker innen økonomifaget. Du finner følgende tjenester på vårt kontor:

- Regnskap -Lønn - Advokat - Bemanning - Rådgivning

Vima kan også være behjelpelig med egne kurslokaler.


Sheriff Film Company AS

Sandakerveien 24c
0473 Oslo
Tjenester: Film-/videoproduksjon
Logo mangler

I Sheriff lager vi film på oppdrag fra byrå og direktekunder.
Vi har erfaring og kompetanse til å håndtere store produksjoner når det er nødvendig, men samtidig er vi ikke større enn at de mindre oppdragene også er viktig for oss. Vi tilpasser oss dine behov og dine ambisjoner.

Vi som jobber her har bred og ulik erfaring fra filmproduksjon. Med faste regissører, AD og klippere på huset, kan vi ta hånd om ditt prosjekt fra ide til ferdig film. Slik har vi mulighet til å kunne forankre ide og konsept gjennom flere ledd av produksjonen og sikre deg som kunde både effektivitet og fleksibilitet.

Ta kontakt, vi ser frem til å høre fra deg!


Williamsen Media

Sveiva 30
0988 Oslo
Tjenester: Fotografering, Film-/videoproduksjon
Logo mangler

Fotograf med bred erfaring innen foto, videofilming og DVD produksjon, bryllup, konfirmasjon, events, musikkvideo, reklame bilder til trykk og hjemmesider, avfotgrafering av kunst og produkter. Stereoskopisk 3D fotografering med mer. Se gjerne på hjemmesiden. For oppdrag utenfor Oslo kommer reise og opphold i tilleg


Meglerhuset Solveig Hansen As

Haraldsg 90
5528 Haugesund
Tjenester: Eiendomsmegler, Eiendomsmegler (borettslag), Utleiemegler, Næringsmegling
Logo mangler

Meglerhuset Solveig Hansen AS er et av Norges eldste meglerforetak og ble etablert tilbake i 1927. Firmaet er privateid uten tilknytning til finansieringsinstitusjoner.
Vi har kompetanse på alle typer eiendom, og tilbyr også juridiske tjenester ved behov.


Fag-Elektrikeren AS

Møhlenpriskaien 8
5006 Bergen
Tjenester: Elektriker, Termografi, Elektroinstallasjon
Logo mangler

Installasjoner/Service/bolig/industri/fiber/tele/data


Acsenteret AS

Prestegardsmarka 4
4340 Bryne
Tjenester: Solskjerming, Varmepumpe, Varmepumpe-service, Ventilasjon, Kulde/varme
Logo mangler

ACsenteret - Norges største merkeuavhengige leverandør av varmepumper!
ACsenteret har siden 2002 solgt og installert varmepumper til privatboliger og næringsbygg. Siden starten har vi fokusert på å tenke langsiktig og profesjonelt i en bransje preget av ustabile og kortsiktige aktører. I dag er vi Rogalands største leverandør av varmepumper, og på landsbasis den største merkeuavhengig leverandøren. Vi har egne butikker i Bergen, Bryne, Oslo, Sandefjord, Sandnes, og Stavanger. Siden oppstart har vi hatt en bratt vekstkurve og har solgt mer enn 25.000 varmepumper.

Vi tilbyr et bredt spekter av kvalitetsprodukter fra flere nøye utvalgte produsenter. Vi har også utviklet vår egen varmepumpeserie. Et godt utvalg av varmepumper kombinert med høy kompetanse og lange erfaring, gjør at vi kan hjelpe deg med å finne den varmepumpen som passer best til ditt behov. Uavhengig av bygg og boligtype, nytt eller gammelt, så har vi den nødvendige kompetanse til å finne den optimale varmepumpeløsningen for deg. Vi leverer trygghet med på kjøpet gjennom våre erfarne rådgivere, nøyaktige montører og en velutprøvd serviceavdeling som sikrer at produktet ditt følges opp gjennom hele levetiden. Dette er grunnen til at vi i dag er Norges største faghandel av varmepumperFor en uforpliktende gratis befaring kan du kontakte oss via mail , telefon eller sende en SMS med AC til 1963 - så tar vi kontakt. Kom også gjerne innom oss i en av våre butikker på Bryne (Lye), Sandnes, Stavanger, Bergen, Trondheim, Sandefjord og Oslo

Bor du i et område utenfor våre butikkker? Vi har et stort nettverk av sertifiserte forhandlere i hele Norge. Send oss en forespørsel og vi vidersender din henvendelse til forhandleren nærmest deg.Polarvann AS

Eidsvågbakken 1
5105 Eidsvåg i Åsane
Tjenester: Elektroinstallasjon
Logo mangler

Polarvann AS er leverandør av kaffemaskiner, vannkjølere og vareautomater.

Vi leverer til bedrifter i alle størrelser, og skreddersyr løsninger etter kundens behov.

Ta kontakt om vi kan gjøre noe for Dem!


KGR AS

Ålfjordgata 18
5522 Haugesund
Tjenester: Aircondition, Varmepumpe, Varmepumpe-service, Kulde/varme
Logo mangler

Vi er totalleverandør av klimanlegg til private og bedrifter. Med mange års erfaring fra bransjen vet vi hva som fungerer i krevende norsk klima. Vårt uteklima påvirker i stor grad våre valg av inneklimaprodukter, og setter skstra store krav til kvalitet og funksjonalitet tet. Kontakt oss i dag for en hyggelig prat om varme, kjøling


Foton4 Film AS

Brattholen 2 Leil. 303
4313 Sandnes
Tjenester: Film-/videoproduksjon
Logo mangler

Foton4 Film AS er et media produksjon selskap som leverer tjenester innen bl.a. film/video, 3D animasjon, foto, musikk/audio, web utvikling og design. Vi produserer media av høy kvalitet til veldig konkurranse dyktige priser.

Hovedsaklig utfører vi oppdrag innenfor olje & gass, industri, romfart, våpen utvikling, osv. Men også konserter, events, reklamer (tv og kino), musikkvideo, osv.

Vi holder til i Stavanger men utfører oppdrag i hele nord Europa.


Advokatene Sivertsen & Co AS

Kalfarveien 76, Brygghuset 5. Etg.
5018 Bergen
Tjenester: Eiendomsmegler, Advokat, Arveoppgjør, Barnerett, Familierett, Forretningsadvokat, Selskapsrett, Skilsmisseadvokat, Næringsmegling, Arbeidsrett, Eiendomsrett, Utlendingsrett, Eiendomsmegler (borettslag)
Logo mangler

Vi er et mindre advokatfirma i Bergen,
med et personlig uttrykk. Vi driver aktiv eiendomsmegling av alle typer fast eiendom i Bergen og Hordaland, alt til rimelige priser.

Vår profil er generell hverdagsjuss i form av praktisk juridisk rådgivning,
med hovedfokus på rettsspørsmål knyttet til fast eiendom.

Vi er løsningsorienterte i forhold til problemer og yter kvalifisert veiledning og personlig oppfølgning basert på et oppriktig engasjement, samtidig som oppdragene utføres kostnadseffektivt. Oppgjørsoppdrag ved privat salg av bolig, utføres av oss over hele landet til en fast, og meget rimelig pris.

Ta kontakt og spør oss, så skal vi svare deg.

Telefon: 55 32 20 55
E-post: post@advokatsivertsen.no


Internettsider.no

Waldemar Thranes Gate 4
0171 Oslo
Tjenester: Webdesign, Webutvikling, Grafisk design, Film-/videoproduksjon
Logo mangler

Webdesign er en evne som ikke bare krever artistisk talent, men efaring og forståelse for brukervennlighet!

Ta en titt innom vår nettside: www.internettsider.no, og trykk på designknappen for å se eksempler på sider vi kan lage.

Vi har ingen månedspris, men en fastpris på 6.600 kr. (eks. M.V.A) som inkluderer:

- 10 sider (f.eks: tjenester, priser, om oss, kontakt)
- Domenenavn
- Serverplass
- Daglig backup
- Virusfilter
- Spamfilter
- Ubegrenset antall epostadresser

Ring oss i dag og bestill en profesjonell bedriftside og opplev vår unike kundeservice.

Internettsider.no - Kjærlighet for design, øye for perfeksjon


Reinhard Oversettelser

Bekkeblomvn. 2
1450 Nesoddtangen
Tjenester: Oversetting
Logo mangler

Oversettelser og språktjenester fra norsk, tysk, dansk og svensk til engelsk

Fagområder:
websider
kultur & medier
journalistiske artikler
næringsliv & ledelse
tekniske tekster
reklame
helse
reise
mat & vin
musikkrelaterte tekster
generell faglitteratur

25 års erfaring
Bedrifter, institusjoner og privatpersoner
Små og store oppdrag
Fornuftige priser, rabatt på større oppdrag


Econ AS

Kokstadflaten 40
5257 Kokstad
Tjenester: Regnskapsføring, Lønnstjenester, Bedriftsrådgivning, Forretningsførsel, Boligforvaltning
Logo mangler

Econ AS ble stiftet i 1984, opp gjennom årene har vi opparbeidet oss en solid erfaring og fremstår i dag som et kunnskapsrikt og veletablert kompetansehus. ¨
Vi har et moderne kunnskapsmiljø som skreddersyr løsninger tilpasset hver enkelt kunde.
Siden 2003 har vi benyttet oss av elektronisk bilagsbehandling noe som kommer alle parter til gode ved at det er tidsbesparende og gir mer oversiktlighet. Dette medfører at våre kunder kan sende bilag via e-mail.


Apagon Da

Austevikvegen 13
5353 Straume
Tjenester: Grafisk design, Logodesign, Reklame, Film-/videoproduksjon
Logo mangler

Apagon har god erfaring med alle slags typer oppdrag innen film og video. Vi har filmet dokumentarer i Afrika, Sør-Amerika og i Asia. Vi har laget reklamefilm for den lokale skolen.

Vi lager det du måtte trenge, om det skulle være musikkvideo, dokumentar, informasjonsfilm, reklamefilm, kortsnutter osv.

Vi har også god kompetanse innen grafikk. Ta kontakt for ditt oppdrag!


Kontorvarehuset Bergen AS

Hardangervegen 72
5224 Nesttun
Tjenester: Kontormøbler, Kontorrekvisita, Emballasje
Gå til hjemmeside | Endre oppføring
Logo mangler

Kontorvarehuset ble etablert i oktober 1989. Selskapet har i dag 9 ansatte og holder til i eget bygg i Hardangervegen 72 på Midtun. Lang bransjeerfaring, samt et godt innkjøps- og markedsføringssamarbeid gjør oss i stand å tilby høy kompetanse og konkurransedyktige priser.

Logistikk.
Lokal logistikk var en av hovedgrunnene til starten av firma. Vi har kontroll over alle funksjoner, våre sjåfører er ansatte i vårt firma. Våre kunder ser derfor store fordeler med at vi har kontroll med alt fra bestilling til levering og ikke minst enkle rutiner for å bytte eller returnere varer. Vårt viktigste mål er å ha riktige produkter på lager til enhver tid. Vi skal plukke og levere riktige varer slik at du som kunde blir førnøyd med alle våre tjenester.

Vårt produktutvalg er fordelt på følgende hovedområder.
Kontor og datarekvisita.
Toalett og tørkeprodukter
Renholdsprodukter
Kontormøbler
Møteromsinnredning og utstyr
Kontormaskiner

Ta kontakt med oss og vi gir deg et tilbud som vil gjøre din kontorhverdag enklere.

Spør oss om pris, vi skal konkurrere med de fleste!

Topp Service.
Vi skal strekke oss langt for å dekke dine behov og gjøre deg til en fornøyd kunde.
Vi kan hjelpe deg med det aller meste. Det vi ikke har det skaffer vi!
I kombinasjon av pris, kvalitet og service skal vi være byens kontorleverandør.
Fungerer din kontorhverdag best mulig er vi fornøyde. Når du tar kontakt med oss skal du møte fagfolk som vet hva de snakker om. Vi skal gjøre vårt til at arbeidsdagen for deg som driver med innkjøp blir enklest mulig. Med rasjonelle innkjøpsrutiner, godt lagerhold og eget leveringsapparat sikres du hurtig levering av rekvisita. Velkommen med din bestilling i vår nettbutikk , på telefon, telefax eller epost.

Ønsker du uforpliktende besøk av en av våre salgskonsulenter ta kontakt daglig leder Harald Dale på 98225502 eller Harald@kontorvarehuset.