Trenger du håndverker? Eller kanskje en regnskapsfører?
Se hvem dine venner anbefaler!
Så unngår du å bli lurt!
Så enkelt er det:
1. Legg inn oppdraget ditt (helt gratis)
2. Legg inn epost-adressen til 3-5 venner
3. Se hvem de anbefaler, og velg leverandør!
Du er helt anonym inntil du selv velger å bli kontaktet av en eller flere leverandører. Tjenesten er GRATIS og med­fører ingen forpliktelser. Les merSøkeresultat

Imageadress -Reklamebyrå

Ilevollen 42
7018 Trondheim
Tjenester: Søkemotormarkedsføring, Søkemotoroptimalisering, IT (drift/support), Profilering, Reklame, Annonsering, PR/Informasjon, Bedriftsrådgivning
Imageadress -Reklamebyrå

Reklamebyrå - digital markedsføring annonsering med salg ifra egen nettbutikk via sosiale medier


Bell Communication AS

Johan Berentsens vei 63
5160 Laksevåg
Tjenester: IT (drift/support), Bemanning, Callsenter, Bedriftsrådgivning
Bell Communication AS

Vi leverer sentralbordservice og svartjenester til næringslivet over hele Norge. Etablert i 1990.

Alt fra enkel telefonvakt til avanserte outsourcingsløsninger av hele bedriftens kommunikasjon/sentralbord/kundeservice.


Bulb Design

Torget 6a
3181 Horten
Tjenester: Fotografering, Webdesign, Søkemotoroptimalisering, Grafisk design, Logodesign, Mediebyrå, Profilering, Reklame, Trykkeri, Visittkort, Annonsering, Oversetting
Bulb Design

BULB DESIGN MENER AT GOD DESIGN ER VIKTIG!

Er du på jakt etter et spesielt design? Har du lyst til å skille deg ut? Har du en idé i hodet? Del dine tanker med oss – så realiserer vi det sammen!

Vi gjør alt av grafisk design, webdesign, illustrasjon, foto og tekst for både privatpersoner og firma:

– alt av layout (trykksak til bryllup, kort/invitasjoner, visittkort, postalia, bøker, brosjyrer, reklamemateriell, cd, LP, Powerpoint-presentasjoner, Word brevoppsett etc.)
– profilering (logo, merkevarebygging, identitet)
– web (nettsider, webdesign, sosiale medier m.m.)
– foto (produktfoto, illustrasjonsfoto, retusjering, reparasjon av gamle/ødelagte bilder m.m.)
– illustrasjon/maleri/utsmykking
– tekst (tekstforfatting, oversettelse og korrektur)

Vi tar jobben, enten den er stor eller liten. Om du trenger ti invitasjoner eller tusen brosjyrer, – ikke nøl med å ta kontakt. Bulb design har et nettverk av samarbeidspartnere – sammen kan vi løse alle slags oppgaver. Vi kan mye om masse og er opptatt av god dialog og super service!Andresen Design

Hylkjeflaten 18 B
5109 Hylkje
Tjenester: Programmering, Webdesign, Webutvikling, Søkemotormarkedsføring, Søkemotoroptimalisering, IT (drift/support), IT (hardware), IT (prosjekt), IT (software), Mobil-apps, Design (flash), Grafisk design, Logodesign, Mediebyrå, Profilering, Reklame, Visittkort, Film-/videoproduksjon, PR/Informasjon
Andresen Design

Andresen Design har gjennom mange år i bransjen tilegnet seg bred kompetanse innen Multimedia, Nettbutikker, Markedsføring, Sosiale Medier, Grafisk Design og Webutvikling.

Trenger du en egen nettside? Eller trenger du en oppgradering/oppussing av den du allerede har? Vi tilbyr komplette nettside-løsninger til både store og små! Kontakt oss i dag.

NETTBUTIKK
Vi leverer både store og små nettbutikker utviklet med kanskje verdens beste plattform Magento. Gjennom vår partner tilbyr vi ett av markedets beste Magento hosting-løsninger. Dette sikrer lynrask hastighet, trygg sikkerhet og solid support.

MARKEDSFØRING
Andresen Design har lang erfaring med både tradisjonell og digital markedsføring, og fokuserer i dag mest på sosiale medier, affiliate og Google AdWords.

GRAFISK DESIGN
Vi gjør alt fra utvikling og design av logo, til firmapresentasjoner, designmanual, brosjyrer, visittkort og flyveblader/plakater.

VIDEO
Andresen Design leverer komplette video-prosjekter. Produktvideoer, videopresentasjoner og reklamevideo. Du kan også velge oss til partner på kun klipp, filming, grading eller manus hver for seg.

WEBMASTERAVTALE
Ønsker du en beskymringsfri hverdag i den digitale verden? Ta kontakt med oss i dag og vi kan være behjelpelig med å ta ansvar for alle dine "web/digitale-prosjekter" - slik at du kan fokusere på det som er aller viktigst i din bedrift.


Koras Univers K Paulsen

Sollivegen 1
2312 Ottestad
Tjenester: Oversetting
Logo mangler

Jeg oversetter fra tysk, engelsk, dansk og svensk til norsk. I tillegg utfører jeg korrektur og språkvask på norske tekster.


Reelcom Media Jon Berntsen Huseby

Østersunds Gate 20
7042 Trondheim
Tjenester: Film-/videoproduksjon
Logo mangler

Vi gjør Film, videofotografi og etterarbeid i Norge og i Storbritannia.

Jobber med alt fra presentasjonsfilmer, bedriftsfilmer, kortfilmer, musikkvideo, spillefilm, dokumentarfilm og TV produksjon.

Jobber for det meste opp i mot bedrifter for presentasjonsfilmer for deres virke. Men også informasjonsfilmer for deres egne ansatte.


Lavprisgrossisten AS

Skogmostubben 31a
2050 Jessheim
Tjenester: Logodesign, Kontorrekvisita, Emballasje
Logo mangler

Lavprisgrossisten AS har et stort og spennende vareutvalg innen Kontor - Data - Kantine - Kontormøbler - Emballasje - Renhold - Reiseeffekter med priser som ligger gjennomsnittelig 30% under prisene til bokhandlerne. Lavprisgrossisten er det rette handlestedet for små firmaer, nyetablerte firmaer, organisasjoner, idrettslag og borettslag, samt privatpersoner med hjemmekontor og studenter. Alle kan handle hos oss. firma, organisasjoner, borettslag og idrettslag kan registrere seg som firmakunder, og dermed få firmaavtale og de fordelene det gir. Se nærmere informasjon om dette på våre sider for firmakunder.tull og tøys AS

Tulleveien
2550 Drittlandet Norge
Tjenester: Webdesign, Webutvikling, Oversetting
Logo mangler


Tull og tøys


Internettsider.no

Waldemar Thranes Gate 4
0171 Oslo
Tjenester: Webdesign, Webutvikling, Grafisk design, Film-/videoproduksjon
Logo mangler

Webdesign er en evne som ikke bare krever artistisk talent, men efaring og forståelse for brukervennlighet!

Ta en titt innom vår nettside: www.internettsider.no, og trykk på designknappen for å se eksempler på sider vi kan lage.

Vi har ingen månedspris, men en fastpris på 6.600 kr. (eks. M.V.A) som inkluderer:

- 10 sider (f.eks: tjenester, priser, om oss, kontakt)
- Domenenavn
- Serverplass
- Daglig backup
- Virusfilter
- Spamfilter
- Ubegrenset antall epostadresser

Ring oss i dag og bestill en profesjonell bedriftside og opplev vår unike kundeservice.

Internettsider.no - Kjærlighet for design, øye for perfeksjon


Lyreco Norge AS

Heivaien 6
1900 Fetsund
Tjenester: Kontorrekvisita
Logo mangler

Lyreco Norge er sammen med Lyreco Danmark og Sverige Skandinavias største B-2-B leverandør av kontorprodukter, papir, IT- og sikkerhetsutstyr samt catering og rengjøring.
Vi tror på å tilby alle våre kunder den samme gode service.
Vi sikrer at leveransene til våre kunder blir overholdt uansett hvilket land det skal sendes til. Det er ingen overraskelse at 99 % av leveransene kommer til mottakeren innenfor 24 timer etter ordremottakelsen.

For alle bestillinger som kommer inn før kl. 17.00 garanterer vi levering neste arbeidsdag


Tagline Media Da

Brattørgata 4
7010 Trondheim
Tjenester: Reklame, Film-/videoproduksjon, Grafisk design
Logo mangler

Tagline er et Trondheimsbasert videoforetak som lager små og store videoproduksjoner. Vi spesialiserer oss på reklamefilm, fiksjonsfilm, musikkvideo og kursholding. Velkommen for en videoprat med oss.


Walløe Journalistikk og Tekst

Toftes Gate 47a
0552 Oslo
Tjenester: Oversetting, PR/Informasjon
Logo mangler

Walløe Journalistikk og Tekst tilbyr tilbyr oversettelser (Norsk - Engelsk, Engelsk - Norsk), språkvask, tekstforfatting, journalistikk og 'research'.

Jeg har arbeidet som frilansjournalist i nærmere fire år og har oversatt tekster for blant annet The Sunday Mirror (Norsk-Engelsk) i forbindelse med dette arbeidet. Har erfaring fra Amnesty International, Sandnespostne, The Sunday Mirror, Stuff Magazine og 16BitKings.

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende samtale.


Acsenteret AS

Prestegardsmarka 4
4340 Bryne
Tjenester: Solskjerming, Varmepumpe, Varmepumpe-service, Ventilasjon, Kulde/varme
Logo mangler

ACsenteret - Norges største merkeuavhengige leverandør av varmepumper!
ACsenteret har siden 2002 solgt og installert varmepumper til privatboliger og næringsbygg. Siden starten har vi fokusert på å tenke langsiktig og profesjonelt i en bransje preget av ustabile og kortsiktige aktører. I dag er vi Rogalands største leverandør av varmepumper, og på landsbasis den største merkeuavhengig leverandøren. Vi har egne butikker i Bergen, Bryne, Oslo, Sandefjord, Sandnes, og Stavanger. Siden oppstart har vi hatt en bratt vekstkurve og har solgt mer enn 25.000 varmepumper.

Vi tilbyr et bredt spekter av kvalitetsprodukter fra flere nøye utvalgte produsenter. Vi har også utviklet vår egen varmepumpeserie. Et godt utvalg av varmepumper kombinert med høy kompetanse og lange erfaring, gjør at vi kan hjelpe deg med å finne den varmepumpen som passer best til ditt behov. Uavhengig av bygg og boligtype, nytt eller gammelt, så har vi den nødvendige kompetanse til å finne den optimale varmepumpeløsningen for deg. Vi leverer trygghet med på kjøpet gjennom våre erfarne rådgivere, nøyaktige montører og en velutprøvd serviceavdeling som sikrer at produktet ditt følges opp gjennom hele levetiden. Dette er grunnen til at vi i dag er Norges største faghandel av varmepumperFor en uforpliktende gratis befaring kan du kontakte oss via mail , telefon eller sende en SMS med AC til 1963 - så tar vi kontakt. Kom også gjerne innom oss i en av våre butikker på Bryne (Lye), Sandnes, Stavanger, Bergen, Trondheim, Sandefjord og Oslo

Bor du i et område utenfor våre butikkker? Vi har et stort nettverk av sertifiserte forhandlere i hele Norge. Send oss en forespørsel og vi vidersender din henvendelse til forhandleren nærmest deg.Noricom Språktjenester As

Skippergata 4
4611 Kristiansand S
Tjenester: Oversetting
Logo mangler

NORICOM er en av Norges største private leverandører av språktjenester. Vi leverer tolker på de fleste språk og oversetter alle typer dokumenter for næringsliv og offentlig forvaltning.

Vi benytter medarbeidere i lokale, nasjonale og internasjonale nettverk og det gir oss den unike muligheten til å kunne tolke og oversette opptil 150 språk.

Alle våre tolker og oversettere kvalitetssikres gjennom samtaler, tester og intern kursing. De er pålagt taushetsplikt og har signert egen taushetserklæring.

Vi er alltid tilgjengelig. Ring vår døgnvaktjeneste på 815 35 500 og vi svarer deg raskt tilbake.

Se direkte link til vår hjemmeside.


Pay Design

Brannvaktveien 21
0489 Oslo
Tjenester: Webdesign, Grafisk design, Logodesign, Profilering, Reklame, Visittkort, PR/Informasjon
Logo mangler

PAY design er et reklamebyrå opprettet i 2012.

Drømmen har ligget der lenge. Suget har vært å jobbe med det som virkelig gir energi. Det som fenger. Der timene flyr mens jobben blir gjort. Der smilet går nesten rundt samtidig som fingrene flyr over tastaturet på jakt etter riktig farge, riktig font, riktig layout til akkurat DEN annonsen. Eller til DEN logoen. Eller til DEN hjemmesiden.

Hvorfor velge oss?
Når hjertet ligger i design, layout og farge, er det klart resultatet blir bra. Når man kjenner at kroppen lever når dagene tilbringes med det man elsker aller mest å jobbe med, da har man om ikke annet, hvertfall trufet på en person som brenner for det den driver med. Sånn er det hos PAY design. Vi brenner for det vi driver med…og gjør man det, da blir resultatet bra. Enkelt og greit.

Vi gleder oss til å bli kjent med deg. Til å høre om dine ønsker. Dine mål og visjoner. Vi er her. Vi hjelper deg mer enn gjerne med å treffe dem du ønsker. Treffe dem så du gjør inntrykk. Så de bruker mer tid på deg enn på de gjennomsnittlige to sekundene som ofres på hver reklame eller de ti sekundene som brukes på en nettside før kunden avgjør om det er deg de vil bruke.

Test oss- du blir fornøyd.

Velkommen.


2mind Design AS

Rådyrveien 27
1450 Nesoddtangen
Tjenester: Webdesign, Webutvikling, Design (flash), Grafisk design, Logodesign, Reklame, Søkemotoroptimalisering, Annonsering, PR/Informasjon, Emballasje
Logo mangler

2mind er et designstudio som ble etablert høsten 2012 av to tidligere partnere i Gate design as. Våre designere har alle mer enn 20 års erfaring i bransjen og en stor lidenskap for faget. Vi ønsker å bidra til å skape vekst for våre kunder gjennom bevisst bruk av design og kommunikasjon. 2mind betyr for oss at vi ønsker å bry oss om, å utgjøre en forskjell. Vi hjelper gjerne til med både store og små oppgaver. Vårt team har levert strategisk design og gode kommunikasjonsløsninger for både privat og offentlig sektor. På vår webside viser vi noen eksempler på bredden i vårt arbeid. Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat.


Hallvard A. vie

Kroerveien 80 C
1430 Ås
Tjenester: Oversetting
Logo mangler

Uavhengig rådgivning på engelsk og norsk

H.A. Vie er et konsulentfirma med over 30 års erfaring fra bedriftsrådgivning, fra analyser og dokumentasjon på engelsk og norsk til oversettelser og tolking mellom de to språkene.

Vi påtar oss både mindre og større oppdrag, fra oversettelse av brev og dokumenter til mer omfattende rådgivningsoppgaver, oversettelse av større dokumenter, kompendier, o.l eller rene tolkeoppvaer.


Trondheim media AS

Fotveita 5
7012 Trondheim
Tjenester: Programmering, Webdesign, Webutvikling, IT (prosjekt), Mobil-apps, Grafisk design, Film-/videoproduksjon
Logo mangler

Trondheim media -web, systemutvikling og medieproduksjon.
Vi leverer skreddersydd systemutvikling, butikkdata, community, websider, rapporteringssytemer, webpublisering og SMS/MMS-telekomløsninger. Vårt medieteam produserer musikk, video og designtjenester.


Anne Walseth Oversetting

Vallegata 17 C
0454 Oslo
Tjenester: Oversetting
Gå til hjemmeside | Endre oppføring
Logo mangler

Jeg er utdannet fagoversetter med fransk og engelsk, og har lang erfaring med oversettelse av ulike typer fagtekster og andre tekster. Jeg kan også hjelpe med korrekturlesing og språkvask.
Jeg oversetter:
engelsk - norsk
norsk - engelsk
fransk - norsk
norsk - fransk
dansk - norsk
svensk - norsk


Studio Uv88 AS

Frognerveien 30 C
0263 Oslo
Tjenester: Kontormøbler
Logo mangler

Studio UV88 er ett firma som ble etablert i 2009 som leverer møbler og annen innredning til bedriftsmarkedet og offentlig sektor. Vi har som formål å kunne gi våre kunder komplette individuelle interiørløsninger for alle virksomheter, gjerne i samarbeid med arkitekter og interiørarkitekter. Vår filosofi er å kunne gi våre kunder areal og kostnadseffektive løsninger med høy miljøprofil, design og kvalitet. Daglig leder Rune Kristiansen har 20 års erfaring innen møbelbransjen som fagutdannet møbelsnekker og de siste 14 år med salg og prosjektledelse av små og store prosjekter for det offentlige rom.

Vi ser fram til å løse utfordringene med innredning av det tomme rom for deg som kunde eller arkitekt.


Dicentia Norway AS

Sandakerveien 114a
0601 Oslo
Tjenester: Film-/videoproduksjon
Logo mangler

Nordens største leverandør av cd, dvd og vinyl.


Igor Zhevagin

Kvartsvegen 151
9022 Krokelvdalen
Tjenester: Oversetting
Gå til hjemmeside | Endre oppføring
Logo mangler

Vi er to oversettere med mange års erfaring med språkkombinasjonen norsk-russisk-norsk og engelsk-russisk. Vi utvider for tiden kundekretsen vår og vil tilby våre tjenester.

Vi har utført oppdrag for bl.a.:
UD, UDI, Fiskeridepartementet, Riksrevisjon, Det russiske utenriksdepartementet, Mattilsynet, GAZPROM, Aker Kværner, TTS International, Grøner Offshore I&M, Statoil, Norsk Hydro, Hålogaland lagmannsrett, Trondenes og Troms tingrett, Statens Strålevern, politi, flere oversettelsesbyrå.

Arbeidet vårt inkluderer oversetting, korrektur av morsmålstaler, terminologiarbeid, preferanseterminologi, levering pr. e-post, faks el. post og én gangs normal satskorrektur før trykk/ publisering.


Kornstad Oversetting

Kommerstadvegen 60
2380 Brumunddal
Tjenester: Oversetting
Gå til hjemmeside | Endre oppføring
Logo mangler

Høy kvalitet og engasjement for språk!
Kornstad Oversetting er et lite, effektivt og veldrevet oversettingsbyrå som oversetter mellom norsk og engelsk, dansk og svensk. Spesielt kompetent innenfor reiseliv, litteratur og kultur. Konkurransedyktige priser. Referanser tilgjengelig.


Tor Egil Kuntze Kuntzult

Vildåsvegen 321
2827 Hunndalen
Tjenester: Programmering, Webdesign, Webutvikling, Design (flash), Grafisk design, Logodesign, Profilering, Annonsering
Logo mangler

Vi leverer kostnadseffektive løsninger der utvalgte brukere selv kan endre innholdet. Dette gir lave kostnader, høy nytteverdi og stor fleksibilitet.

På grunn av gode leverandøravtaler og lave driftskostnader, er våre løsninger blant de rimeligste på markedet.

Alle våre pakker inkluderer:

Registrering / Flytting av domene


Webhotell


php og sql med oppdateringer


Brukervennlig oppdatering av innhold


Synlighet på nett


Brukerveiledning på norsk


Våre pakker inneholder alt for å bringe din bedrift eller forening ut på internett.


Østlandske Tolketjenester

Bjørnåsveien 40
1596 Moss
Tjenester: Oversetting
Logo mangler

Telefontolk–Fremmøtetolk–Budskapstolk–Skjermtolk-Dokumentoversettelse–Språkvask

Amerikansk, Afghansk, Albansk, Algerisk , Amharisk, Arabisk, Armensk, Assyrisk, Azeri,
Badini, Bilen/Blin, Bosnisk, Britisk, Bulgarsk, Burmesisk, Dansk, Dari, Egyptisk, Engelsk,
Estisk, Fante, Farsi, Finsk, Fransk, Fulfulde, Georgisk, Gorani, Gresk, Gujarati, Hausa,
Hawrami, Hazaragi, Hebraisk, Hindi, Hollandsk, Hviterussisk, Igbo/Ibo, Irsk, Islandsk,
Italiensk, Kanadisk, Kantonesisk, Kikongo, Kinyarwanda, Kirundi, Kroatisk, Kurdisk,
Kurmanji, Latin, Latvisk, Lingala, Litauisk, Makedonsk, Mandarin, Marathi, Marokkansk,
Moldovsk, Mongolsk, Montenegrinsk, Nederlandsk, Oromi/Oromo, Otetela, Pashto,
Persisk, Polsk, Portugisisk, Punjabi, Romani, Rumensk, Russisk, Samisk, Serbisk,
Slovakisk, Somali, Sorani, Spansk, Svensk, Swahili, Tadsjikisk, Tagalog, Tamilsk,
Tegnspråk, Thai, Tigrinja, Tshiluba, Tsjetsjensk, Tunisisk, Turkmensk, Twi, Tyrkisk, Tysk,
Ukrainsk, Ungarsk, Urdu, Usbekisk, Vietnamesisk, Wolof, Zaza