Trenger du håndverker? Eller kanskje en regnskapsfører?
Se hvem dine venner anbefaler!
Så unngår du å bli lurt!
Så enkelt er det:
1. Legg inn oppdraget ditt (helt gratis)
2. Legg inn epost-adressen til 3-5 venner
3. Se hvem de anbefaler, og velg leverandør!
Du er helt anonym inntil du selv velger å bli kontaktet av en eller flere leverandører. Tjenesten er GRATIS og med­fører ingen forpliktelser. Les merSøkeresultat

Green Buildings AS

Ladegardsterrassen
5033 Bergen
Tjenester: Snekker, Maler, Murer, Flislegging, Fotografering, Gartner, Gulvsliping, Steinarbeid, Gulvstøp, Vindusvask, Anleggsgartner, Asfaltering, Belegningstein, Betongarbeid, Entreprenør, Forskaling, Stillas, Trappevask, Vaktmester, Flytting, Rekruttering, Næringsmegling, Sikkerhet, Vakttjenester, Kontormøbler, Bedriftsrådgivning, Emballasje
Green Buildings ASHanlar Forvaltning Lars Handeland

Skyttarkvia 24
6800 Førde
Tjenester: Regnskapsføring, IT (drift/support), Bemanning, Rekruttering, Næringsmegling, Forretningsførsel, Boligforvaltning
Logo mangler

HanLar Forvaltning utnytter dagens teknologi til å tilby fjerndrifting av administrasjonstjenester til mindre bedrifter som ikke ønsker å holde sin egen administrasjon, enten på grunn av bedriftens størrelse, økonomi, kunnskap eller vilje til å bruke kveldene på "kontorarbeid".


Abcenter Eiendom AS

Postboks 33
4661 Kristiansand
Tjenester: Eiendomsmegler, Næringsmegling, Eiendomsmegler (borettslag)
Logo mangler

ABCenter er Sørlandets store eiendomsmegler med 13 avdelinger fordelt på alle byene i Agderfylkene.
ABCenter er spesialister innenfor megling av brukte og nye boliger, næring og forvaltning.


Codex Advokat Tromsø AS

Storgata 53b Pb 447
9008 Tromsø
Tjenester: Eiendomsmegler, Advokat, Patent, Næringsmegling, Skilsmisseadvokat, Strafferett, Forretningsadvokat, Selskapsrett, Arveoppgjør, Familierett, Barnerett, Arbeidsrett, Skatterett, Kontraktsrett, Erstatningsrett, Forsikringsrett, Forvaltningsrett, Gjeldsforhandling, Konkursrett, Eiendomsrett, Utlendingsrett, Eiendomsmegler (borettslag), Personskade
Logo mangler

Advokatfirmaet Codex Advokat AS ble grunnlagt i 1991 og er i dag et landsdekkende advokatfirma etablert i Oslo, Trondheim, Bergen, Bodø og Tromsø. Codex Advokat yter juridisk bistand innenfor både det forretningsjuridiske og det privatrettslige området


PT - Trading AS

Tareringen 37
4056 Tananger
Tjenester: Profilering, Firmagaver, Næringsmegling, Bedriftsrådgivning
Logo mangler

Forretnings utvikling, investeringer, markedsføring, salg, agenturer, økonomi, informasjon, nettverk.


Grünerløkka Og Torshov Eiendomsmegling AS

Torshovgata 8
0476 Oslo
Tjenester: Eiendomsmegler, Eiendomsmegler (borettslag), Næringsmegling
Logo mangler

Vi holder til i Torshovgata 8, på hjørnet av Vogts gate og Torshovgata. Vi har som mål å oppnå best mulig pris for din bolig. Vi har svært god lokalkunnskap og arbeider hardt for at du skal ha den beste kundeopplevelsen hos oss.

Aktiv Eiendomsmegling avd. Grünerløkka og Torshov er blant de absolutt markedsledende kontorene på Grünerløkka og Torshov.

Siden oppstarten i 2001 har vi hatt en kontinuerlig økende arbeidsmengde og stadig flere viser oss den tillit å velge Aktiv Eiendomsmegling ved salg av sin bolig.

Vi ønsker å fremtre som de beste ambassadører for salget av nettopp din bolig og sitter med grundig kunnskap om lokale områder, miljø, infrastruktur og bygningsmasser.

Aktiv Eiendomsmegling avd. Grünerløkka og Torshov skal være innovative.
Vi tilstreber å ha de mest representative prospektene, som vi skreddersyr akkurat til din bolig i det format som passer deg.

Lurer du på hva som ”bor” i boligen din, ønsker du hjelp til å se løsninger og muligheter for endringer, eller vil vite hva vi kan gjør for deg i en salgsprosess?

Velkommen til oss for en hyggelig og proaktiv prat, vi står til din tjeneste.


Kollen Eiendomsmegling As

Bogstadv 27 B
0355 Oslo
Tjenester: Eiendomsmegler, Utleiemegler, Næringsmegling, Eiendomsmegler (borettslag)
Gå til hjemmeside | Endre oppføring
Logo mangler

Se advokatfirmaet Jareld AS


Meglerhuset Solveig Hansen As

Haraldsg 90
5528 Haugesund
Tjenester: Eiendomsmegler, Eiendomsmegler (borettslag), Utleiemegler, Næringsmegling
Logo mangler

Meglerhuset Solveig Hansen AS er et av Norges eldste meglerforetak og ble etablert tilbake i 1927. Firmaet er privateid uten tilknytning til finansieringsinstitusjoner.
Vi har kompetanse på alle typer eiendom, og tilbyr også juridiske tjenester ved behov.


Torgeir Kaaby

Madiikarbalggis 16
9730 Karasjok
Tjenester: Eiendomsmegler, Utleiemegler, Næringsmegling, Eiendomsmegler (borettslag)
Gå til hjemmeside | Endre oppføring
Logo mangler

Tegning og materialberegning av hus, hytter, garasjer etc.
Formidling av salg av byggevarer etc.


Nor Adventures AS/ Nor Hotels

Strømgaten 4
5015 Bergen
Tjenester: Hotell, Eiendomsmegler, Utleiemegler, Julebord, Næringsmegling, Selskapslokaler, Konferanselokaler, Restaurant, Sommerfest, Eiendomsmegler (borettslag)
Logo mangler

Hotellkjede med booking på nett. Nor Hotels er en frivillig kjede av norske hoteller. Vi legger vekt på at du skal ha et trivelig opphold. Book på www.norhotels.com


Jakhelln Logistikk AS

Jølsenveien 26
2000 Lillestrøm
Tjenester: Eiendomsmegler, Næringsmegling, Eiendomsmegler (borettslag)
Logo mangler

Logistikk tjenester, lager, transport


Advokatfirmaet Horgen og Horgen AS

Karl Johans Gate 25
0159 Oslo
Tjenester: Eiendomsmegler, Utleiemegler, Advokat, Arveoppgjør, Forretningsadvokat, Selskapsrett, Næringsmegling, Arbeidsrett, Eiendomsrett, Utlendingsrett, Eiendomsmegler (borettslag)
Logo mangler

Vi yter juridisk rådgiving innenfor hele det forretningsjuridiske felt, og vi bistår både små og store selskaper og privatpersoner.

Vi har spisskompetanse innenfor en rekke fagområder, herunder selskapsrett, kontraktsrett, virksomhetsoverdragelse, eiendomsrett, ekspropriasjon og prosedyre.

Vår målsetning er å være en aktiv rådgiver med høy integritet som yter praktisk og effektiv rådgiving av høy kvalitet til konkurransedyktige priser.

I tillegg til advokattjenester tilbyr vi tradisjonelle eiendomsmeglertjenester gjennom vårt datterselskap Tostrupgården Eiendomsmegling AS.


Eiendomssenteret AS

Nedre Storgt 15-17
3015 Drammen
Tjenester: Eiendomsmegler, Taksering, Næringsmegling, Utleiemegler, Uavhengig kontroll (nybygg), Uavhengig kontroll (våtrom)
Logo mangler

Næringsmegling


Aktiv Eiendomsmegling CC Vest

Lilleakerveien 16
0283 Oslo
Tjenester: Eiendomsmegler, Utleiemegler, Næringsmegling, Eiendomsmegler (borettslag)
Logo mangler

Skal du selge bolig? Ta kontakt med oss for en uforpliktende boligprat.
Velkommen til Aktiv Eiendomsmegling CC Vest.

Aktiv Eiendomsmegling CC Vest har vært på Lilleaker siden 2003. Vi er din lokalmegler på Oslo Vest, hvor vi har spesialisert oss på områdene vest for sentrum. Hos oss har vi stor fokus på faglig kompetanse, og alle meglerne våre er fagutdannede. Alle har lang fartstid i nærområdet, og særdeles god lokalkunnskap. Skal du kjøpe eller selge bolig er dette din trygghet hos oss.

Din lokalmegler på Oslo Vest tilbyr blant annet:

Særdeles god eksponering av din bolig mot CC Vest sine kunder.
Lister med interessenter på jakt etter bolig i nærområdet.
Fagutdannede og motiverte meglere med lang erfaring fra alle typer salg.
Stor faglig kompetanse.
Unik lokalkunnskap.
Meget gode salgsresultater.
Du finner oss i den nye delen på CC Vest!

Våre åpningstider er:
Man-tors: 09:00 - 17:00
Fredag: 09:00 - 16:00


Stray & Co eiendomsmegling AS

Festningsgata 8
4614 Kristiansand S
Tjenester: Eiendomsmegler, Eiendomsmegler (borettslag), Næringsmegling
Logo mangler

Vi i Stray & Co Eiendomsmegling har lang erfaring i bransjen og firmaet har røtter tilbake til 1920 tallet da Jørgen Stray startet som første Eiendomsmegler i Kristiansand.

Vi vet at det å selge bolig er en av ditt livs viktigste beslutninger. Store verdier er involvert og det er derfor viktig at din megler har oversikt og kontroll over prosessen.
Vi liker utfordringer. Når noen benytter oss for å selge boligen sin, tar vi det som en utfordring vi vil mestre. Vi legger betydelig arbeid i utarbeidelse av salgsoppgaver. Ikke bare for din skyld som selger, men like mye for vår skyld. Vi vil oppnå best mulig pris slik at våre kunder kan fortelle om den gode service og oppfølging de fikk hos Stray & co Eiendomsmegling, slik at vi kan få flere gode salgsoppdrag.
Vårt mål er at du skal sitte igjen med en følelse at dette var et trygt og ryddig salg. Vi skal kunne se våre oppdragsgivere i øynene også etter at oppdragene er gjennomført, og vite med oss selv at alt ble gjort for å oppnå best mulig pris. Kjøperen av boligen din skal samtidig være fornøyd med handelen. Engasjerte og dyktige meglere.Meglerhuset Arendal As

Vestregate 3
4838 Arendal
Tjenester: Eiendomsmegler, Næringsmegling, Eiendomsmegler (borettslag)
Logo mangler

Din lokale eiendomsmegler

Meglerhuset Arendal er kjent for et sterkt personlig engasjement, god lokalkunnskap og et høyt faglig nivå. Vi kjenner markedet, eiendommene og området til bunns, og det sikrer både kjøper og selger en god handel.

Vår erfaring - din trygghet

Hos Meglerhuset Arendal verner vi om kundens tillit, og lover aldri mer enn vi kan holde. Til gjengjeld holder vi ofte mer enn vi lover. En eiendomshandel er en av de største beslutninger og investeringer i ditt liv. Derfor sikrer vi deg overblikk, trygghet og tilfredshet hele handelen igjennom.

Samarbeide til din fordel.

På salgssiden samarbeider vi med våre kolleger i Estate landet rundt. Vårt firma har en utstrakt forbindelse med flere låneinstitusjoner. Vi kan derfor være behjelpelig med å fremskaffe finansieringstilbud og utarbeide økonomiplan tilpasset ditt boligbehov.

I Gjensidige får du 2 måneders gratis boligforsikring. Videre tilbyr vi forsikring for kjøper i HELP Forsikring og eierskifteforsikring for selger gjennom Protector Forsikring.

Det dreier seg jo om å sikre deg de beste vilkår for en god handel.

Vi gir deg:

› Personlig og kompetent betjening
› Trygghet og overblikk gjennom hele salgsprosessen
› Gode finansierings- og forsikringsmuligheter
› Førsteklasses salgsprospekter
› Flott annonsering av din bolig i lokale medier og på internett
› Adgang til et stort og oppdatert kjøperkartotekEiendomsmegler Dahl AS

Erik Børresens Alle 9
3015 Drammen
Tjenester: Eiendomsmegler, Næringsmegling, Eiendomsmegler (borettslag)
Logo mangler

Et av de ledende eiendomsmeglingsfirmaene i Drammen og omegn med høy kompetanse, faglig og etisk standard. Vi er 12 velkvalifiserte medarbeidere, hvorav 9 er utdannet eiendomsmegler/megler og en er utdannet advokat. Ditt oppdrag er vår utfordring som vi vil løse med profesjonalitet og entusiasme fra begynnelse til fullført oppdrag.


Privatmegleren Park

Schulz'' Gate 4
0365 Oslo
Tjenester: Eiendomsmegler, Næringsmegling, Eiendomsmegler (borettslag)
Logo mangler

Vi ligger i front hva gjelder innovasjon og fornyelser i bransjen. Vi har alle virkemidlene som skal til både for et vellykket kjøp og salg. Vårt konsept er annerledes, og vi skiller oss ut i forhold til våre konkurrenter, i et marked hvor de fleste meglerselskap oppfattes som svært like.

Ring oss, og vi kommer innom deg for en uforpliktende prat om din bolig. Vi kan gi deg en gratis skriftlig verdivurdering, samt diskutere mulige boliger som du kan være interessert i å kjøpe. Vi kan også gi deg svar på når det er lurt å selge, hva man burde gjøre med boligen før et salg, eller hjelpe deg med refinansiering av ditt boliglån.
Vil du besøke oss holder vi til i flotte lokaler i Schulz gate 4.

Velkommen til Privatmegleren Park.Usbl Garanti Eiendomsmegling AS

Torget 6 A
3181 Horten
Tjenester: Eiendomsmegler, Næringsmegling, Eiendomsmegler (borettslag)
Logo mangler

Boligen er den største investeringen for de aller fleste nordmenn. Derfor er det viktig at kjøp og salg av bolig foregår på en trygg og forutsigbar måte.
Vi er med deg hele veien fra verdivurdering til overtagelse. Våre meglere er lokalkjente og har bred erfaring fra boligmarkedet der du bor, slik at de kan gi deg gode råd og legge opp en god salgsprosess.
Vi i GARANTI Eiendomsmegling setter vår ære i å gjøre bolighandelen til en positiv opplevelse for deg.

Ta kontakt for en uforpliktende verdivurdering og tilbud på salg av din bolig.


Spot Blue Norge Ltd

Nordbergsvegen 50
2860 Hov
Tjenester: Eiendomsmegler, Næringsmegling, Eiendomsmegler (borettslag)
Logo mangler

Eiendomsformidling, ferieboliger i Tyrkia.


Eiendom Tyrkia Partners Dmytrenko

Gudes Gate 1
1530 Moss
Tjenester: Eiendomsmegler, Utleiemegler, Hotell, Bilutleie, Julebord, Næringsmegling, Selskapslokaler, Konferanselokaler, Restaurant, Sommerfest, Eiendomsmegler (borettslag)
Logo mangler

NYE LEILIGHETER I ALANYA SENTRUM PRIS FRA 42.500 Euro!
NYE VILLAER HØY STANDARD MED SJØUTSIKT PRIS FRA 195.000 Euro! TOPP STANDARD!

Alt vi gjør, er rettet mot et mål: Raskest mulig å finne den beste beliggenhet, høy standard, riktige priser. VIP service for alle våre kunder.

Tyrkia er vårt solparadis, og vi vil invitere deg til å bli med oss for å finne din drømmebolig.

VI KAN TILBY FOR DEG KUN INNFLYTTINGSKLARE PROSJEKTER I ALANYA. KVALITET ER VÅR PRIORITET!
Visningstur hver uke!

PÅ VISNINGSTUR TYRKIA PARTNERS&ELITE PROPERTY CONSTRUCTION KAN TILBY FOR DEG FLOTT SUITE&HOTELL
ELITE ORKIDE ELLER OPPHOLD I EN AV VÅRE FLOTTE LEILIGHETER ELITE RESIDENCE I ALANYA SENTRUM.
DETTE ORGANISERER VI.
HOTELL MÅ RESERVERES I GOD TID!

VI KAN TILBY VISNINGSTUR NÅR DET PASSER FOR DEG (TURER PÅ 4 DAGER TIL UKESTURER). VI ANBEFALER UKESTUR!
VI HENTER VÅRE KUNDER PÅ INTERNASJONALE FLYPLASS I ANTALYA MED VÅR TRANSPORT.

Ved kjøp av drømmebolig med vårt firma betaler vi tilbake reise utgifter (hotell, transfer flyplass - hotell - flyplass)for våre kunder kun for 2 person.

VISNING I ALANYA ER GRATIS!

Vi ønsker å gi våre kunder den trygghet det er å handle hos byggefirma med mange års erfaring, og samtidig gi en sikkerhet for at tingene fungerer til punkt og prikke - også etter at handelen er avsluttet.

Du kan oppleve ny kultur og tyrkiske tradisjoner på en ny og spennende måte med TYRKIA PARTNERS & ELITE PROPERTY CONSTRUCTION!

Vi tilbyr for deg de beste prosjekter, innflyttingsklare luksus leiligheter, penthouser (i 2 etasjer dupleks), flotte villaer med beste utsikt.

Garantert høy byggekvalitet, beste beliggenhet, sjøutsikt og beste priser for våre kunder!

Kunder som ønsker å få se på våre prosjekter er hjertelig velkommen til TYRKIA PARTNERS & ELITE PROPERTY CONSTRUCTION.
Vi har mer enn vanlig service for dere!
Vår adresse i Alanya sentrum:

Saray Mah. Yunus Emre Cad. 34/B, 07400, Alanya, Turkey
Tlf. + 90 242 511 09 09
Fax. + 90 242 513 34 84
Kontakt tlf i Norge +47 99 47 09 63
Kontakt tlf i Tyrkia +90 541 225 60 20

Vi tilbyr til alle som har leiligheter, villaer i Alanya området full service: rensing av svømmebasseng, organisering av rengjøring og vask, maling, oppussing, hage arbeid osv...

Vi kan ordne med båtplass i Alanya for de som ønsker det (kun for våre kunder).

Vi har hundrevis av referanser fra våre kunder fra Tyskland, Danmark, Sverge, Norge, Russland, Kasakhstan, Hvitrussland, Poland, Estland, Litauen, Nederland, Luxemburg, Østerrike, Finland, Ukraina, Belgia, Holland, UK og Irland.

Referanser fra våre fornøyde kunder oppgis ved forespørsel!

TYRKIA PARTNERS & ELITE PROPERTY CONSTRUCTION kan tilby utleieløsning og videresalg gjennom vårt kontor i Alanya.

Vi hjelper deg med å finne den spesielle ferieboligen i Tyrkia, og tilbyr kun boliger som er i de beste områder, med høy byggekvalitet og riktig pris.

Med vennlig hilsen,
TYRKIA PARTNERS & ELITE PROPERTY CONSTRUCTIO


Helge Jensen Tømrermester Takstmann

Postboks 262
1319 Bekkestua
Tjenester: Eiendomsmegler, Utleiemegler, Næringsmegling, Eiendomsmegler (borettslag)
Logo mangler

Taksering. Seksjonering. Reklamasjonsvurdering.


Seim & Skillebæk As

Nittedalsgata 6
2000 Lillestrøm
Tjenester: Eiendomsmegler, Næringsmegling, Eiendomsmegler (borettslag)
Logo mangler

Dersom du ønsker at din bolig skal presenteres på den beste måten er vi din megler.

Basert på et unikt konsept, samt meget erfarne og kompetente meglere, fungerer vi som eiendommens reklamebyrå. Vi finner det unike med hver eiendom!


Investering Og Ferie Jensen

Tveiterhellinga 6
2040 Kløfta
Tjenester: Eiendomsmegler, Utleiemegler, Hotell, Bilutleie, Event/opplevelse, Julebord, Næringsmegling, Selskapslokaler, Konferanselokaler, Teambuilding, Firmatur, Restaurant, Sommerfest, Utdrikningslag, Eiendomsmegler (borettslag), Opplevelsesreiser
Gå til hjemmeside | Endre oppføring
Logo mangler

Hei og velkommen til vår hjemmeside.

Dette som vi nå er i gang med og som vi håper dere også blir med på, 'kan' hvis vi vil og jobber litt med det bli til noe KJEMPESTORT. Vi har kastet oss ut` i det og ønsker at dere også vil ta del i dette. Casa la Perla har nå startet et reiseselskap (CLPtravel- www.clptravel.no) hvor vi kan formidle alt av reiser og turer World Wide. Hva du vil og hvor du vil bestemmer du selv, men ta i alle fall kontakt så skal du bli godt kjent med reise og investeringsmulighetene.
Du kan Investere i bare penger, du kan investere i boliger, du kan investere(spare til ferie) fast hver mnd. og så gjøre det om til ferie eller andre produkter ved behov.
Du kan kjøpe hus, leiligheter, deleierskap i hus og leiligheter, flybilletter, leiebil osv. gjerne med et cruice i tillegg. Dette er et selskap som drives i mange land og nesten uten begrensninger. Idrettslag, musikkforeninger, sangkor osv. ta kontakt. Send mail og bli kjent med oss. Kurt-Arne Jensen


T.a. Skulbru - Skulbrus

Maridalsveien 333
0881 Oslo
Tjenester: Eiendomsmegler, Utleiemegler, Næringsmegling, Eiendomsmegler (borettslag)
Logo mangler

2.hjem eiendom formidler eiendommer i Spania og Brasil.