Trenger du håndverker? Eller kanskje en regnskapsfører?
Se hvem dine venner anbefaler!
Så unngår du å bli lurt!
Så enkelt er det:
1. Legg inn oppdraget ditt (helt gratis)
2. Legg inn epost-adressen til 3-5 venner
3. Se hvem de anbefaler, og velg leverandør!
Du er helt anonym inntil du selv velger å bli kontaktet av en eller flere leverandører. Tjenesten er GRATIS og med­fører ingen forpliktelser. Les merSøkeresultat

P&P Produksjoner AS

Johan Berentsens Vei 65
5161 Laksevåg
Tjenester: Artister/artistformidling, Event/opplevelse, Sommerfest
Logo mangler

Totalleverandør av arrangement.

Utleie og salg av lyd, lys og sceneutstyr.

Dj Booking
Planlegging og utførelse av Events
Turne oppdrag og transport.
Messeproduksjoner
Skumparty


Hardanger Opplevelse AS

Eidesåsen 45
5750 Odda
Tjenester: Hotell, Konferanselokaler, Julebord, Event/opplevelse, Firmatur, Gruppereiser, Safari, Sommerfest, Teambuilding, Utdrikningslag, Opplevelsesreiser
Logo mangler

Bli med på ekte opplevelser med spenning, moro, avveksling og utfordring! Hardanger Opplevelse har spennende pakker med naturen som ramme hele året. Aktivitetene skreddersys i forhold til innhold og pris, og vi reiser dit kunden ønsker å være. Vi satser på kvalitetsopplevelser.


CoEvent AS

Kalfarveien 37 Legenes Hus
5018 Bergen
Tjenester: Firmatur, Gruppereiser, Sommerfest, Teambuilding, Opplevelsesreiser
Logo mangler

CoEvent er samarbeidspartneren som tilbyr bedrifter og organisasjoner gode løsninger og personlig bistand i forbindelse med organisering av gruppeturer, konferanser, møter og andre type arrangement både i inn - og utland. Våre kunder skal erfare personlig oppfølging, gode ideer og løsninger, kunnskap, kvalitet og sist men ikke minst vellykkede arrangement.


Hardanger Opplevelse Anna Bjørkevoll

Eidesåsen 45
5750 Odda
Tjenester: Event/opplevelse, Opplevelsesreiser
Gå til hjemmeside | Endre oppføring
Logo mangler

Bli med på ekte opplevelser med spenning, moro, avveksling og utfordring! Hardanger Opplevelse har spennende pakker med naturen som ramme hele året. Aktivitetene skreddersys i forhold til innhold og pris, og vi reiser dit kunden ønsker å være. Vi satser på kvalitetsopplevelser.


Artistpartner AS

Dicks Vei 12
1366 Lysaker
Tjenester: Artister/artistformidling, Event/opplevelse, Opplevelsesreiser
Logo mangler

ArtistPartner AS ble stiftet i februar 1994 og har siden starten representert flere av Norges beste og mest kjente artister. Stort sett hver eneste dag hele året i gjennom er det konsert med flere av våre artister over hele landet.

Alle artistene på vår liste representeres eksklusivt av oss. D.v.s. at vi er de eneste som kan ta avgjørelser på vegne av artisten når det gjelder konsertopptredener, honorarer og lignende. I tillegg til å representere etablerte artister, satser vi mye på å finne og utvikle artister for fremtiden, og har derfor markert oss som det fremste byrået i Norge som bevisst satser på å bygge opp nye artister fra bunnen av.

Vi har nesten alle bakgrunn som arrangør, bl.a. fra bookinggrupper og studentuker ved studentsamfunn, og vet derfor hvor "skoen trykker" for arrangørene, da vi selv "har hatt den på". Vi kjenner til de fleste fallgruvene, og gjør alltid vårt beste for at alle skal kunne trives med de avtalene vi inngår.

Vi ser frem til å samarbeide med deg, og håper du tar kontakt med oss.Bergen Storm

Kringsjåveien 77
5163 Laksevåg
Tjenester: Event/opplevelse, Teambuilding, Firmatur, Sommerfest, Utdrikningslag, Opplevelsesreiser
Logo mangler

Ønsker du en anderledes opplevelse? Prøve noe nytt? Vi tilbyr et skeddersydd opplegg for din bedrift eller ditt utdrikningslag. Perfekt for blåturer, kickoff eller teambuilding! Opplegget blir tilpasset ditt behov eller dine ønsker! Vi stiller selvfølgelig med utstyr og dyktige instruktører! Vi holder til i Fyllingsdalen i Bergen men kan selvfølgelig komme dit dere er! Ta kontakt for mer info!


Tin Tin Loi Da

Bjørndalsstølen 2
5171 Loddefjord
Tjenester: Catering, Overtidsmat, Selskapsmat, Restaurant, Sommerfest
Logo mangler

Kinesisk Restaurant og Take-Away.


Quest Travel AS

Munkerudtunet 12 Munkerud Gård
1164 Oslo
Tjenester: Konferanselokaler, Julebord, Event/opplevelse, Gruppereiser, Teambuilding, Firmatur, Sommerfest, Utdrikningslag, Opplevelsesreiser
Logo mangler

Quest Travel er spesialist på gruppereiser tilpasset næringslivet. Med lang erfaring fra reiselivsbransjen tilbyr vi et proft og gjennomtenkt opplegg. Hver reise er unik og våre turer blir håndlaget for å passe nettopp din gruppe. Vi tilbyr mange spennende destinasjoner til ulike anledninger.

Quest betyr å være på søken - for alt i verden; Søk oss i dag!


NEXPO DA

Tutegata 17
1738 Borgenhaugen
Tjenester: Event/opplevelse, Gruppereiser, Profilering, Firmagaver, Teambuilding, Firmatur, Sommerfest, Utdrikningslag, Opplevelsesreiser
Logo mangler

Nexpo er et profilerings-, event- og artistformidlingsbyrå. Vi er et dynamisk og innovativ selskap og vårt mål er derfor å ligge i forkant slik at vi oppleves som ledende innenfor våre kompetanseområder.

Hos oss står kunden i fokus. Vi tar utgangspunkt i kundens behov og ser potensialet i de midler som stilles til rådighet. Våre medarbeidere har faglig spisskompetanse, bransjeerfaring og kommersiell forståelse.

* Profilering

Til bedriftsmarkedet leverer vi et bredt utvalg profileringsprodukter, deriblant klær (fritids-, sports- og arbeidsklær), strøvarer, kontorrekvisita og gaver til ansatte. De fleste av våre varer er egnet for å profilere logo. Logo og budskap kan påføres med silketrykk, transfer, direktebrodering, embossing og gravering.

* Event

Vi tilbyr kvalifisert rådgivnings- og servicetjenester til privatpersoner, bedrifter og offentlige instanser til gjennomføring av messer og utstillinger, produktlanseringer, konferanser, kurs, interne firmaarrangementer og andre events.

Vi er totalleverandør og bistår gjennom hele verdikjeden - herunder planlegging, organisering og gjennomføring.

* Artistformidling

Nexpo bistår musikere, dansere, konferansierer og foredragsholdere med representasjons- og managementansvar. Vi kan tilby musikere og djs innen forskjellige genre, dyktige dansere, foredragsholdere, karismatiske konferansierer og komikere til ditt arrangement!


BHB SPORTSREISER AS

Jerpeveien 36
4878 Grimstad
Tjenester: Event/opplevelse, Firmatur, Gruppereiser, Teambuilding, Temaferie, Opplevelsesreiser
Logo mangler

Vil du oppleve den magiske atmosfæren på Anfield Road, Old Trafford eller Camp Nou? Eller vil du sykle i de samme løypene som proffene kjører Paris-Roubaix og de kjente klassikerne? Og se verdensstjernene dagen etter? Enjoy Sportsreiser skreddersyr turer, enten du vil oppleve eller utøve din favorittidrett. Eller begge deler. Med stort engasjement for sport, et spennende nettverk av samarbeidspartnere og en sterk vilje til å tilby det lille ekstra, ser vi frem til å sende deg ut på tur.

Enjoy Sportsreiser har hovedfokus på fotball og sykkel, men vi tilbyr på forespørsel også turer for deg som vil oppleve både løping, ski, Formel 1 - eller andre arrangementer og idretter.

Enjoy sportsreiser er for deg som enten vil oppleve spenning, kultur og atmosfære rundt store arrangementer, eller vil utøve din favorittidrett i kjente omgivelser. Eller begge deler!

Vi samarbeider tett med flere av landets mest kjente personligheter innen flere idretter, og tilbyr turer til alle typer grupper. Turene vil alltid være godt pakket inn av det lille ekstra. Det som gjør at du kommer tilbake til oss og anbefaler oss til andre.

Enjoy!


Dj Gruppen A/S

Postboks 149 Sentrum
5804 Bergen
Tjenester: Artister/artistformidling, Event/opplevelse, Sommerfest, Opplevelsesreiser
Logo mangler

https://www.facebook.com/pages/DJ-Gruppen-AS/503594526343975?fref=ts#


taffelmusikk.no

Ensjøsvingen 2
0661 Oslo
Tjenester: Hotell, Restaurant, Artister/artistformidling
Logo mangler

Trenger du taffelmusikk for ditt bryllup, julebord, fødselsdag, firmafest, kick-off eller jubileum, er dette det rette stedet for deg. Vi formidler stemningsmusikk for enhver festlig anledning. Hos taffelmusikk.no kan du få den klassiske taffelpianisten eller så har vi mange andre kombinasjoner å tilby: Duo med vokal og piano, jazztrio med piano eller gitar, latinamerikansk eller afrikansk musikk eller rett og slett en flamencogitarist. Ved spesielle anledninger er det ofte spesielle ønsker som dukker opp, vi gjør så godt vi kan for å etterkomme de spesielle ønskene så den spesielle anledningen skal bli så vellykket som mulig. Ta en titt på vår artist-side og finn det formatet som passer best for deg.


Drømmereiser AS

Enn-Gården
2150 Årnes
Tjenester: Backpacker, Cruise, Ferie, Fiskereiser, Gruppereiser, Jaktreiser, Safari, Temaferie, Opplevelsesreiser
Logo mangler

Drømmereiser er et reisebyrå som tilbyr alt du trenger til dine reiser. Vi hjelper deg med alt fra billig fly, hotell og leiebil, til charter, restplasser og cruise. Hos oss finner du også gruppereiser, bryllupsreiser, firmatur med aktiviteter og konferanse, rideferier, dykkertur, naturopplevelser, skireiser, rundreiser og storbyferie.


Spaniaportal

Eenvn 12
2216 Roverud
Tjenester: Event/opplevelse, Ferie, Feriehus, Firmatur, Gruppereiser, Teambuilding, Opplevelsesreiser
Logo mangler

Spaniaportal planlegger reiser for enkeltpersoner og grupper til Costa Blanca, Spania. Vi selger flybilletter og leier ut leiligheter. Akkurat nå booker vi Norwegian-billetter gratis for våre kunder. Vi tilbyr aktiviteter som golf, SPA, behandling/rehabilitering, cruise og fotballkamper i LA LIGA. På Costa Blanca tilbyr vi også oversetter-tjenester. Dersom du skal kjøpe og selge en bolig er det lurt å ha med seg noen som forstår språket og kjenner området. Vi hjelper deg også på nett i løpet av en time eller reparerer PC'n din dersom den skulle gå i stykker mens du er her.


Haugaland Taxibuss A/S

Kvalamarka 14
5514 Haugesund
Tjenester: Persontransport, Firmatur, Gruppereiser, Sommerfest, Utdrikningslag, Opplevelsesreiser, Busstransport, Turbil
Logo mangler

Turbuss operatør med kontorer i Haugesund. vi har 3 stk turbusser med total kapasitet til 150 personer. våre busser er 2011, 2012, 2013 modeller. Vi disponerer også 20 minibusser med 16 og 8 seter.vi er også medlem i reisegarantifondet.


Bjørn Schandy

Gullvegen 663
5550 Sveio
Tjenester: Artister/artistformidling, Event/opplevelse, Firmatur, Sommerfest, Teambuilding, Utdrikningslag, Opplevelsesreiser
Logo mangler

Rutinert musiker tar alle slags oppdrag: Åremål, pub, fest, bryllup, julebord, firmafest. Variert repertoar fra 60 talls pop til nyere hitlåter og mye norsk musikk.


Brasserie Bergen As

Småstrandgaten3
5014 Bergen
Tjenester: Selskapslokaler, Julebord, Selskapsmat, Restaurant, Sommerfest
Logo mangler

Vi serverer deilig Julemat til alle selaskap.
Klassiske Juleretter servert i flotte omgivelser, der dere kan videreføre festen ute på terassen under tak med varmelamper.
Egen utebar hele året!!


APELLO AS

Postboks 4157 Gulskogen
3005 Drammen
Tjenester: Ferie, Opplevelsesreiser
Logo mangler

Apello selger boliger på Norge, Kypros og Hellas tillegg leier de ut ferieboliger på Kypros. Skulle du ønske å føre opp en ny bolig, renovere, nytt tak, grave, drenere, forskale, støpe, prosjektering, alt innen bygg og anlegg, har i tillegg trapper av høy kvalitet. Gå inn på www.apello.no klikk på Bygg Spesialisten as
Vi tar også konsulent oppdrag for de som ønsker å investere, etablere firma og markedsføre produkter på Kypros. Besøk oss på www.apello.no

INFORMASJON OM KYPROS GÅ INN PÅ WWW.KYPROS.NO


Reiseopplevelser AS

Sofiemyrveien 6a
1412 Sofiemyr
Tjenester: Event/opplevelse, Gruppereiser, Teambuilding, Firmatur, Sommerfest, Utdrikningslag, Opplevelsesreiser
Logo mangler

Reiseopplevelser AS er et firma som har spesialisert seg på reiser for både store og små grupper til hele verden.

Vi har lang erfaring og et stort nettverk av samarbeidspartnere, som kombinert med god planlegging og service sørger for at den enkelte gruppedeltakeren får igjen den beste opplevelsen av selve reisen, hotelloppholdet, bespisningen, lokale arrangement o.l.

Reiseopplevelser AS har over 30-års erfaring fra større reisebyråer i Norge, og er svært opptatt av at alle detaljene i forbindelse med deres reise skal klaffe.

Med topp service, betjener vi kundene døgnet rundt med vår 24-timers servicetelefon. Vi tilbyr også erfarne reiseledere for større grupper hvis dette er ønskelig.

Vårt fremste mål er at en reise som blir arrangert av oss, skal være en minneverdig opplevelse for dere.

Vennligst kontakt oss på telefon
4000 4082 eller send oss en e-post til: post@reiseopplevelser.as.


Thomas Madsen Catering-Matgal Catering

Hjellestadveien 315
5259 Hjellestad
Tjenester: Julebord, Selskapslokaler, Restaurant, Sommerfest
Logo mangler

Matgal Catering tilbyr catering og selskapslokaler og atmosfære med ekte følelser, ekte kjærlighet, annerledes service og lokaler som ligger helt i sjøkanten i nydelige natur omgivelser på Hjellestad 10 min fra Flesland/Kokstad/Lagunen


Alpene AS

Darres Gate 20
0175 Oslo
Tjenester: Event/opplevelse, Teambuilding, Firmatur, Sommerfest, Utdrikningslag, Opplevelsesreiser
Logo mangler

Siden 1986 har vi spesialisert oss på å skreddersy firmaturer og konferansereiser sommer som vinter til skidestinasjoner verden over. Gjennom disse årene har vi bygget opp en kunnskap rundt dette segmentet som er unik.

Å kombinere jobb med forfriskende uteopplevelser virker motiverende på kunder og samarbeidspartnere. Når byens triste kulisser skiftes ut med vakre henførende fjell, kan fokuset rettes hundre prosent mot reisens egentlige mål, nemlig å pleie dine kunder eller ansatte!

Vi har den nødvendige kunnskapen, erfaringen og de rette kontaktene som skal til for at alpeopplevelsen skal bli hundre prosent vellykket.


Accordia

Tomtersvei 3
1449 Drøbak
Tjenester: Fotografering, Konferanselokaler, Selskapslokaler, Julebord, Artister/artistformidling, Event/opplevelse, Ferie, Firmatur, Gruppereiser, Sommerfest, Temaferie, Utdrikningslag, Film-/videoproduksjon, Opplevelsesreiser
Logo mangler

Accordia er et enkeltmannsforetak som utfører oppdrag innen foto og videofilming samt disc jockey til private og næringslivet.
Stor kunnskap om egnede lokaler for selkap, kickoff mm i Oslo og Akershus

Skreddersydde løsninger og ulike pakketilbud med musikk og fotografering for bryllup som gir økonomisk forutsigbarhet.

Musikk til julebordet? Sommerfest?


Selskapslokaler As

Myntgata 3
0151 Oslo
Tjenester: Konferanselokaler, Selskapslokaler, Julebord, Selskapsmat, Sommerfest
Logo mangler

Velkommen til Oslo Militære Samfund!

Selskaper, bryllup og konferanser i tradisjonsrike lokaler i Oslo.

Se direkte link til vår hjemmeside.


Medtravel Skår

Furuhågvegen 10
6638 Osmarka
Tjenester: Hotell, Ferie, Gruppereiser, Opplevelsesreiser
Logo mangler

Utvalgte bosteder ved de vakreste stedene ved Middelhavet. Alle typer overnatting i ITALIA, FRANKRIKE, SPANIA, HELLAS OG KROATIA.
Sender du mail, får du innen 24 timer tilbud tilpasset din forespørsel.


Paradis Travel

Tjernvegen7
5232 Paradis
Tjenester: Firmatur
Logo mangler

Skal din bedrift på utenlandstur med ansatte, kunder eller andre relasjoner er vi det naturlige førstevalget for din neste tur.