Trenger du håndverker? Eller kanskje en regnskapsfører?
Se hvem dine venner anbefaler!
Så unngår du å bli lurt!
Så enkelt er det:
1. Legg inn oppdraget ditt (helt gratis)
2. Legg inn epost-adressen til 3-5 venner
3. Se hvem de anbefaler, og velg leverandør!
Du er helt anonym inntil du selv velger å bli kontaktet av en eller flere leverandører. Tjenesten er GRATIS og med­fører ingen forpliktelser. Les merSøkeresultat

Trostereiret Vik

Blomåsen 19
5337 Rong
Tjenester: Søkemotormarkedsføring, Logodesign, Trykkeri
Trostereiret Vik

Trostereiret tilbyr logodesign og trykk på gensre og t-skjorter vha. silketrykkmetoden. Pr. i dag trykker me kun einsfarga trykk. Silketrykk med vannbasert farge har den fordelen at det gir eit detaljert trykk pluss eit trykk som i svært liten grad legg seg oppå stoffet og dermed sit godt fast og som kjennes behageleg å gå med. Minimumsbestilling er 10 plagg/produkt.
Trostereiret er valet for deg som ikkje berre er ute etter billige produkt, men som har fokus på etisk og miljøvennleg handel. Me leitar stadig etter leverandørar som set strenge krav til heile kjeden.
Når det gjeld logodesign er me den rette for deg som er ute etter profilering med integritet. Me sel ikkje sjela vår sjølv om me kanskje kunne tent pengar på det. Ynskjer de å bety noko for andre eller har ein visjon om å vera til for noko som er større enn dykk sjølv? Ta gjerne kontakt for ein prat.
Me har ingen formell utdanning, men eit engasjemang for handverk og ein betre verd.
Du finn meir info på trostereiret.blogspot.no.
PS! Det er berre ein person i dette firmaet og dette foretaket jobbar eg med innimellom anna arbeid.


Hosting-Group Co. Ltd

Briskebyveien 2
0259 Oslo
Tjenester: Webdesign, Webutvikling, Mobil-apps, Grafisk design
Hosting-Group Co. Ltd

Hosting-Group er et programvarehus som tilbyr web-baserte standard -og skeddersydde løsninger i tillegg til Windows baserte programmer tilpasset ditt firmas behov. Vi leverer nettsider med publiseringsmodul, kundeportaler og løsninger for e-handel. Send oss en beskrivelse av hva du ønsker utviklet. Og vi sender deg et forlsag til hvordan vi løser oppgaven, og til hvilken pris.


Andresen Design

Hylkjeflaten 18 B
5109 Hylkje
Tjenester: Programmering, Webdesign, Webutvikling, Søkemotormarkedsføring, Søkemotoroptimalisering, IT (drift/support), IT (hardware), IT (prosjekt), IT (software), Mobil-apps, Design (flash), Grafisk design, Logodesign, Mediebyrå, Profilering, Reklame, Visittkort, Film-/videoproduksjon, PR/Informasjon
Andresen Design

Andresen Design har gjennom mange år i bransjen tilegnet seg bred kompetanse innen Multimedia, Nettbutikker, Markedsføring, Sosiale Medier, Grafisk Design og Webutvikling.

Trenger du en egen nettside? Eller trenger du en oppgradering/oppussing av den du allerede har? Vi tilbyr komplette nettside-løsninger til både store og små! Kontakt oss i dag.

NETTBUTIKK
Vi leverer både store og små nettbutikker utviklet med kanskje verdens beste plattform Magento. Gjennom vår partner tilbyr vi ett av markedets beste Magento hosting-løsninger. Dette sikrer lynrask hastighet, trygg sikkerhet og solid support.

MARKEDSFØRING
Andresen Design har lang erfaring med både tradisjonell og digital markedsføring, og fokuserer i dag mest på sosiale medier, affiliate og Google AdWords.

GRAFISK DESIGN
Vi gjør alt fra utvikling og design av logo, til firmapresentasjoner, designmanual, brosjyrer, visittkort og flyveblader/plakater.

VIDEO
Andresen Design leverer komplette video-prosjekter. Produktvideoer, videopresentasjoner og reklamevideo. Du kan også velge oss til partner på kun klipp, filming, grading eller manus hver for seg.

WEBMASTERAVTALE
Ønsker du en beskymringsfri hverdag i den digitale verden? Ta kontakt med oss i dag og vi kan være behjelpelig med å ta ansvar for alle dine "web/digitale-prosjekter" - slik at du kan fokusere på det som er aller viktigst i din bedrift.


Bulb Design

Torget 6a
3181 Horten
Tjenester: Fotografering, Webdesign, Søkemotoroptimalisering, Grafisk design, Logodesign, Mediebyrå, Profilering, Reklame, Trykkeri, Visittkort, Annonsering, Oversetting
Bulb Design

BULB DESIGN MENER AT GOD DESIGN ER VIKTIG!

Er du på jakt etter et spesielt design? Har du lyst til å skille deg ut? Har du en idé i hodet? Del dine tanker med oss – så realiserer vi det sammen!

Vi gjør alt av grafisk design, webdesign, illustrasjon, foto og tekst for både privatpersoner og firma:

– alt av layout (trykksak til bryllup, kort/invitasjoner, visittkort, postalia, bøker, brosjyrer, reklamemateriell, cd, LP, Powerpoint-presentasjoner, Word brevoppsett etc.)
– profilering (logo, merkevarebygging, identitet)
– web (nettsider, webdesign, sosiale medier m.m.)
– foto (produktfoto, illustrasjonsfoto, retusjering, reparasjon av gamle/ødelagte bilder m.m.)
– illustrasjon/maleri/utsmykking
– tekst (tekstforfatting, oversettelse og korrektur)

Vi tar jobben, enten den er stor eller liten. Om du trenger ti invitasjoner eller tusen brosjyrer, – ikke nøl med å ta kontakt. Bulb design har et nettverk av samarbeidspartnere – sammen kan vi løse alle slags oppgaver. Vi kan mye om masse og er opptatt av god dialog og super service!Bell Communication AS

Johan Berentsens vei 63
5160 Laksevåg
Tjenester: IT (drift/support), Bemanning, Callsenter, Bedriftsrådgivning
Bell Communication AS

Vi leverer sentralbordservice og svartjenester til næringslivet over hele Norge. Etablert i 1990.

Alt fra enkel telefonvakt til avanserte outsourcingsløsninger av hele bedriftens kommunikasjon/sentralbord/kundeservice.


Bvisual AS

Bergensgata 9a
0468 Oslo
Tjenester: Programmering, Webdesign, Webutvikling, Søkemotormarkedsføring, Søkemotoroptimalisering, Mobil-apps, Design (flash), Grafisk design, Logodesign, Profilering
Bvisual AS

Vi kan hjelpe deg med alt innen digital markedsføring. Det innebærer blant annet søkemotormarkedsføring (SEM), søkemotoroptimalisering (SEO), remarketing, bannerannonsering, nyhetsbrevutsendelse, sosiale medier, grafisk design med mer.

Vi vil analysere din bedrifts behov og komme med anbefalinger på hvilke markedsføringstiltak som vil være mest effektive, og utføre disse i samråd med deg.


Eldevik Industridesign

Bergsveien 56
9475 Borkenes
Tjenester: Design (flash), Webdesign, Patent, Søkemotoroptimalisering, Webutvikling, Grafisk design
Logo mangler

Salg og opplæring inne 3D-teknologi.
Norsk forhandler for Zcorporation 3D-printere og 3D-scannere.
Av software forhandler vi Rhino og SpaceClaim!
Ellers hjelper vi bedrifter og enkeltpersoner med Produktutvikling og design


Atema AS

Hamregata 1
6900 Florø
Tjenester: Søkemotormarkedsføring, Design (flash), Logodesign, Mediebyrå, Profilering, Firmagaver, Reklame, Trykkeri, Visittkort, Grafisk design
Logo mangler

Vi berre gjer det...
*Grafisk Design
*Trykksaker
*Kommunikasjon
*Salsstøtte
*Adressering
*Web
*Messevegger
*RollUp
*Reklameartikkler


Nor Consept AS

Holmlia Sentervei 29
1255 Oslo
Tjenester: Programmering, Webdesign, Webutvikling, Design (flash), Logodesign, Reklame, Visittkort, Mobil-apps, Grafisk design
Logo mangler

Økonomi, IT- og rådgivende tjenester alt innen selskapsutvikling.

Vi har gode skreddersydde løsninger og tjenester som rettet mot våre kunders behov verden over innenfor:

1) Web-baserte applikasjoner.

2) Web basert e-handelsløsninger.
3) Windows mobile applikasjoner utvikling.
4) Desktop applikasjoner
5) Teknologi opplæring.
6) Technology Consulting og mm.

Våre programvaretjenester er fullt utstyrt med "state-of-the-art" arbeidsstasjoner, servere, og banebrytende teknologiske programvarer. Med våre løsninger på infrastruktur kan klienter overvåke og håndtere offshore prosjekter effektivt.

Vi spesialiserer oss på de ulike feltene som skal til for å garantere fullstendig kundetilfredshet. Vi tror på å møte de økende kravene til våre kunder og også å oppdatere oss selv og våre tjenester for å møte markedets økende krav om kvalitet og tilfredshet


Birkeland Web

Asbjørnsens Gate 25
5053 Bergen
Tjenester: Programmering, Webdesign, Webutvikling, Grafisk design
Logo mangler

- Utvikler nettsider med Wordpress og Joomla
- Utforming og publisering av innhold
- Søkemotoroptimalisering
- Utsending av nyhetsbrev gjennom PHPlist
- Flash-løsninger
- Reklamebannere
- Grafisk utforming for web og trykte medier


Kraus&pabst ANS

Møllergata 34b
0179 Oslo
Tjenester: Programmering, Webdesign, Webutvikling, Grafisk design, Logodesign, Profilering, Reklame, Trykkeri, Visittkort
Logo mangler

Om oss
K&P er et design- og reklamebyrå.

Vi jobber med visuell identitet, konseptutvikling, foto, trykksaker, nettsider, emballasjedesign og reklame.

Du kan bruke oss på alt fra små prosjekter, til utvikling av strategi, profil, konsept og kommunikasjon. Vi har en organisering som gjør oss akkurat så store eller så små som oppdragene krever. Hos oss blir du som kunde en viktig ressurs i prosessen. Du kjenner din målgruppe og din kunnskap er avgjørende for det gode resultatet som vi skal skape sammen. Vi sørger for ideene, kompetansen og en gjennomført kvalitet på på alt vi leverer.

Vi behersker mange disipliner, men vi gjør ikke alt selv. Et fast kjerneteam ivaretar dine interesser fra start til mål. Vi har meget dyktige samarbeidspartnere innenfor en rekke kanaler og spesialiteter. De sikrer kapasitet, fleksibilitet og solid kompetanse. Dette bidrar til å holde kostnadene nede.

Det skal være enkelt å bruke oss. Kom gjerne innom for en prat og en kopp veldig god kaffe.


Grafisk Byrå

Gammelveien 9
9365 Bardu
Tjenester: Grafisk design, Logodesign, Profilering, Reklame, Visittkort
Logo mangler

Alt innen grafisk design og typografi. Logodesign og profilering av bedrifter. Design og typografi av brosjyre, folder, årsrapport, tidsskrift og blader, katalog, program, avis, bok, årbok, bokomslag, illustrasjon. Alt som skal trykkes kan vi designe og typografere. Mester i typografi.Vi har mange referanser og fornøyde kunder. Vi tar oppdrag fra hele landet.


Rembrandt Media

bratvalsveien 41
3520 Jevnaker
Tjenester: Webdesign, Webutvikling, Søkemotormarkedsføring, Søkemotoroptimalisering, Design (flash), Grafisk design, Logodesign, Mediebyrå, Profilering, Reklame, Visittkort
Logo mangler

Med en profesjonell, brukervennlig og innbydende nettside vil din bedrift tiltrekke seg mange flere nye kunder, og beholde de du allerede har!. Nettsiden din er svært ofte potensielle kunders første møte med din bedrift. Rembrandt Media leverer nettsider/nettbutikker tilpasset alle formater (PC/MAC, nettbrett, mobil osv.) med de funksjoner du måtte ønske. Og er du på utkikk etter ny logo, design av trykksaker, bannerannonser/kampanjer, storskjermvisninger (Digital Signage) og avspillingssystem for dette. (MediaPlayer). - eller trenger hjelp til å bli mer søkbar og synlig på nett? Ta kontakt, det koster ingenting;)


Bonsai Design

Bønesberget 68
5152 Bønes
Tjenester: Firmagaver, Grafisk design, Logodesign, Profilering, Reklame, Visittkort
Logo mangler

Bonsai Design driver med grafisk design og webdesign i bergen.

Firmaet er drevet av Anders Grimen, og kan tilbyet godt
og enkelt design til en bra pris.


Kamy Kommunikasjon AS

Stanseveien 13
0975 Oslo
Tjenester: Programmering, Webdesign, Webutvikling, Søkemotormarkedsføring, Søkemotoroptimalisering, IT (drift/support), IT (hardware), IT (prosjekt), IT (software), Mobil-apps, Grafisk design
Logo mangler

KAMY kommunikasjon AS har fokus på programmering, webutvikling og kommunikasjonsteknologi for små og mellomstore bedrifter.
Vi kan levere alt fra et mobilabonnement, mobiltelefoner og andre maskinvareprodukter, webhosting, webdesign, til store avanserte telefoniløsninger, generelle IT-konsulenttjenester, samt skreddersydde og avanserte løsninger innenfor programmering.

Kamy består av engasjerte og dedikerte medarbeidere med et hovedfokus: fornøyde kunder!
Våre konsulenter har bred og variert erfaring slik at vi skal kunne gi god oppfølging og hjelp tilpasset din bedrifts behov.

Vi bidrar til effektivisering og besparelser i våre kunders hverdag ved å tilby teknologiske løsninger der dette gir verdi for våre kunder.
Vi er konkuransedyktige på pris og gir god personlig service døgnet rundt.

Kontakt oss på: post@kamy.no eller telefon: 21 42 04 21


Finvold Okai Utvikling

Østhellinga 48
1388 Borgen
Tjenester: Webutvikling, Mobil-apps, Grafisk design
Logo mangler

Okai Utvikling er en enkeltmannsbedrift som utvikler skreddersydde og effektive publiseringsløsninger for Internett.
Jeg lager alt fra enkle websider til avanserte virksomhetskritiske systemer.
I tillegg kan jeg tilby hosting, drifting av webserver etc.

Okai Utvikling påtar seg ikke oppdrag der kvalitet ikke er et suksesskriterium og er opptatt av at teknologi er et middel - ikke et mål.
Jeg har lang erfaring med store og komplekse utviklingsoppdrag og har utviklet både store og små nettsteder.

Okai Utvikling er ikke spesielt opptatt av teknologi. Det som er interessant er hvordan teknologien kan tilrettelegges slik at man får utført det som ikke er teknologi. Okai Utvikling har spesielt god kompetanse på: HTML, XML, PHP, JavaScript, CSS, SQL (databaser)

Personlig har jeg lang erfaring som lærer, webutvikler og webredaktør.
Solide referanser.


Glittertinden AS

Nils Hansens Vei 7
0667 Oslo
Tjenester: Grafisk design, Programmering, Webdesign, Webutvikling, Søkemotormarkedsføring, Søkemotoroptimalisering, Mobil-apps, Logodesign, Mediebyrå, Profilering, Reklame
Logo mangler

Er din bedrift klar for nye nettsider? Vi leverer gode nettsider, til en god pris! Kom igang med nye nettsider raskt og enkelt. Vi leverer den mest komplette hjemmesideløsning som er tilpasset bedriftens behov for rask og enkel publisering på nett. Hjemmesiden blir tilpasset alle plattformer som kreves i dag, slik at du kan nå ut til dine potensielle kunder på pc, mac, nettbrett, og mobil. Ta kontakt med oss i dag for et uforpliktende pristilbud på ny hjemmeside for din bedrift. Vi hjelper deg hele veien til nettsuksess for din bedrift.

Wordpress CMS

Tidsriktig webdesign Tidsriktig og moderne webdesign gjør bedriften klar for å vise konkurrentene ryggen.

Enkelt og raskt

Et publiseringsverktøy som er svært enkelt å lære, og har en mengde funksjoner for rask redigering.

Passer for alle bedrifter.

Vår hjemmesidepakke passer alle bedrifter. Enten de er små eller store. Vi følger deg opp etter lansering. Og du kan alltid kontakte oss for hjelp. Din nettside er viktig for oss.

WordPress

WordPress CMS er et publiseringsverktøy som enkelt tilpasses og skaleres til ønsket behov. Selv større og mer kompliserte nettsider er enkelt å administrere og dette er en av grunnene til at dette er verdens mest brukte webplattform. Hjemmeisden blir tilrettelagt for søkemotorer, som f.eks. Google. For å få mange treff kan vi legge til funksjonalitet som gjør at titler, beskrivelser og nøkkelord blir fanget opp.
Publiseringsverktøyet er veldig fleksibelt og har over 23 000 tilleggsfunksjoner som er lett å ta i bruk. Med god erfaring og kompetanse gir vi råd og veiledning ved valg av design og muligheter for å dekke dine behov.


i-Packdigital as

Klokkegårdsveien 17
1711 Sarpsborg
Tjenester: Profilering, Reklame, Trykkeri, Visittkort
Logo mangler

I-packdigital er en komplett grafisk leverandør. Vi leverer trykksaker, storformat og displayløsninger.


Eworks

Furuvegen 26
7650 Verdal
Tjenester: Webdesign, Webutvikling, Søkemotoroptimalisering, Grafisk design
Logo mangler

Vi tar på oss det meste som er nettrelatert. Noe av det vi kan hjelpe deg med er blant annet:

- Nettside
- Nettbutikk
- Blogg
- Sosiale medier
- Design av plakater/postere
- Annen koding i html/php
- Bilderedigering
- Logodesign


storsirkel industridesign

Årvollveien 62d,
0590 Oslo
Tjenester: Webdesign, Webutvikling, Søkemotoroptimalisering, Mobil-apps, Grafisk design, Logodesign
Logo mangler

Storsirkel Industridesign er et lite design firma drevet av Alexander Bjercke Schybergson. Det spesialiserer seg i prosjekter som for eksempel opprettelse av nye websider og digital tilstedeværelse, revitalisering av eksisterende websider, utvikling av logo og visuell identitet, produkt-og konseptutvikling, 3D-modellering, skisser og rendring, visualisering og produkt fotografering.


Ditt Budskap Visuell Kommunikasjon

Hillevågsveien 101
4016 Stavanger
Tjenester: Webdesign, Webutvikling, IT (prosjekt), Firmagaver, Grafisk design, Logodesign, Profilering, Reklame, Trykkeri, Visittkort
Logo mangler

Ditt Budskap Visuell Kommunikasjon...

- 13 års erfaring fra bransjen
- holder fokus på dine ønsker og behov
- har dialog underveis for å oppnå best mulig resultat
- leverer en unik og identitetsskapende profil
- gir personlig oppfølging og serviceZelus Consulting - IT

Olasvevegen 135
2618 Lillehammer
Tjenester: Programmering, Webdesign, Webutvikling, IT (drift/support), IT (hardware), IT (prosjekt), IT (software), Mobil-apps, Logodesign
Logo mangler

Zelus har kompetanse innen drift og utvikling av Nettverk og IT, samt webdesign.


InBusiness As

Flintegata 2
4016 Stavanger
Tjenester: Programmering, Webdesign, Webutvikling, Søkemotormarkedsføring, Søkemotoroptimalisering, IT (drift/support), IT (prosjekt), IT (software), Mobil-apps, Grafisk design
Logo mangler

InBusiness har i over 15 år vært en av pionerene innenfor digitale medier i Norge. Noe som bl.a. har lært oss at fleksibilitet og kontinuerlig kundedialog er viktige parameter for å kunne levere tidsmessige og fremtidsrettede løsninger.
«Alle» kan lage websider, men få firma har erfaringen og kompetansen som skal til for at du skal lykkes. Det enkle har alltid vært vårt fokus, og med fornuftig prising leverer vi løsninger for alle typer bedrifter og organisasjoner


PROMO1 STAVANGER AS

Gamle Forusveien 8
4033 Stavanger
Tjenester: Profilering, Firmagaver
Logo mangler

Promo1 består av dyktige, engasjerte og kreative mennesker som har det gøy og deler kompetanse. Dette gir uante muligheter for oss og våre kunder!Våre verdier er engasjement, leveringsdyktighet og tillit.Vi har lang erfaring med spesialproduksjoner i Østen. For å kunne tilby våre kunder de beste og nyeste produktene har vi jevnlige turer til våre fabrikker og samabeidspartnere. Selv om selskapet vårt er relativt nytt, så har vi mange års erfaring fra bransjen, vi har kontorer i Stavanger - Haugesund - Bergen - Ålesund - Oslo.


Aasen Media

Jakobsnes
9900 Kirkenes
Tjenester: Webdesign, Webutvikling, Profilering, Firmagaver, Grafisk design
Logo mangler

Grafisk design
firmaprofiler
trykksaker
bil-dekor
webutvikling
nettbutikk
logo
reklame