Trenger du håndverker? Eller kanskje en regnskapsfører?
Se hvem dine venner anbefaler!
Så unngår du å bli lurt!
Så enkelt er det:
1. Legg inn oppdraget ditt (helt gratis)
2. Legg inn epost-adressen til 3-5 venner
3. Se hvem de anbefaler, og velg leverandør!
Du er helt anonym inntil du selv velger å bli kontaktet av en eller flere leverandører. Tjenesten er GRATIS og med­fører ingen forpliktelser. Les merSøkeresultat

Andresen Design

Hylkjeflaten 18 B
5109 Hylkje
Tjenester: Programmering, Webdesign, Webutvikling, Søkemotormarkedsføring, Søkemotoroptimalisering, IT (drift/support), IT (hardware), IT (prosjekt), IT (software), Mobil-apps, Design (flash), Grafisk design, Logodesign, Mediebyrå, Profilering, Reklame, Visittkort, Film-/videoproduksjon, PR/Informasjon
Andresen Design

Andresen Design har gjennom mange år i bransjen tilegnet seg bred kompetanse innen Multimedia, Nettbutikker, Markedsføring, Sosiale Medier, Grafisk Design og Webutvikling.

Trenger du en egen nettside? Eller trenger du en oppgradering/oppussing av den du allerede har? Vi tilbyr komplette nettside-løsninger til både store og små! Kontakt oss i dag.

NETTBUTIKK
Vi leverer både store og små nettbutikker utviklet med kanskje verdens beste plattform Magento. Gjennom vår partner tilbyr vi ett av markedets beste Magento hosting-løsninger. Dette sikrer lynrask hastighet, trygg sikkerhet og solid support.

MARKEDSFØRING
Andresen Design har lang erfaring med både tradisjonell og digital markedsføring, og fokuserer i dag mest på sosiale medier, affiliate og Google AdWords.

GRAFISK DESIGN
Vi gjør alt fra utvikling og design av logo, til firmapresentasjoner, designmanual, brosjyrer, visittkort og flyveblader/plakater.

VIDEO
Andresen Design leverer komplette video-prosjekter. Produktvideoer, videopresentasjoner og reklamevideo. Du kan også velge oss til partner på kun klipp, filming, grading eller manus hver for seg.

WEBMASTERAVTALE
Ønsker du en beskymringsfri hverdag i den digitale verden? Ta kontakt med oss i dag og vi kan være behjelpelig med å ta ansvar for alle dine "web/digitale-prosjekter" - slik at du kan fokusere på det som er aller viktigst i din bedrift.


Bvisual AS

Bergensgata 9a
0468 Oslo
Tjenester: Programmering, Webdesign, Webutvikling, Søkemotormarkedsføring, Søkemotoroptimalisering, Mobil-apps, Design (flash), Grafisk design, Logodesign, Profilering
Bvisual AS

Vi kan hjelpe deg med alt innen digital markedsføring. Det innebærer blant annet søkemotormarkedsføring (SEM), søkemotoroptimalisering (SEO), remarketing, bannerannonsering, nyhetsbrevutsendelse, sosiale medier, grafisk design med mer.

Vi vil analysere din bedrifts behov og komme med anbefalinger på hvilke markedsføringstiltak som vil være mest effektive, og utføre disse i samråd med deg.


Antonsen Illustrasjon

Øisteinsgate
1513 MOSS
Tjenester: Arkitekt, Interiørarkitekt, Interiørdesign, Landskapsarkitekt, Vann og avløp, Ventilasjon, IT (hardware), Grafisk design, Logodesign, Profilering, Reklame, Visittkort
Antonsen Illustrasjon

Tilbyr huskonstruksjoner/arkitektur og annet til byggebransjen men også arkitekt bransjen!


Bell Communication AS

Johan Berentsens vei 63
5160 Laksevåg
Tjenester: IT (drift/support), Bemanning, Callsenter, Bedriftsrådgivning
Bell Communication AS

Vi leverer sentralbordservice og svartjenester til næringslivet over hele Norge. Etablert i 1990.

Alt fra enkel telefonvakt til avanserte outsourcingsløsninger av hele bedriftens kommunikasjon/sentralbord/kundeservice.


Trostereiret Vik

Blomåsen 19
5337 Rong
Tjenester: Søkemotormarkedsføring, Logodesign, Trykkeri
Trostereiret Vik

Trostereiret tilbyr logodesign og trykk på gensre og t-skjorter vha. silketrykkmetoden. Pr. i dag trykker me kun einsfarga trykk. Silketrykk med vannbasert farge har den fordelen at det gir eit detaljert trykk pluss eit trykk som i svært liten grad legg seg oppå stoffet og dermed sit godt fast og som kjennes behageleg å gå med. Minimumsbestilling er 10 plagg/produkt.
Trostereiret er valet for deg som ikkje berre er ute etter billige produkt, men som har fokus på etisk og miljøvennleg handel. Me leitar stadig etter leverandørar som set strenge krav til heile kjeden.
Når det gjeld logodesign er me den rette for deg som er ute etter profilering med integritet. Me sel ikkje sjela vår sjølv om me kanskje kunne tent pengar på det. Ynskjer de å bety noko for andre eller har ein visjon om å vera til for noko som er større enn dykk sjølv? Ta gjerne kontakt for ein prat.
Me har ingen formell utdanning, men eit engasjemang for handverk og ein betre verd.
Du finn meir info på trostereiret.blogspot.no.
PS! Det er berre ein person i dette firmaet og dette foretaket jobbar eg med innimellom anna arbeid.


Bulb Design

Torget 6a
3181 Horten
Tjenester: Fotografering, Webdesign, Søkemotoroptimalisering, Grafisk design, Logodesign, Mediebyrå, Profilering, Reklame, Trykkeri, Visittkort, Annonsering, Oversetting
Bulb Design

BULB DESIGN MENER AT GOD DESIGN ER VIKTIG!

Er du på jakt etter et spesielt design? Har du lyst til å skille deg ut? Har du en idé i hodet? Del dine tanker med oss – så realiserer vi det sammen!

Vi gjør alt av grafisk design, webdesign, illustrasjon, foto og tekst for både privatpersoner og firma:

– alt av layout (trykksak til bryllup, kort/invitasjoner, visittkort, postalia, bøker, brosjyrer, reklamemateriell, cd, LP, Powerpoint-presentasjoner, Word brevoppsett etc.)
– profilering (logo, merkevarebygging, identitet)
– web (nettsider, webdesign, sosiale medier m.m.)
– foto (produktfoto, illustrasjonsfoto, retusjering, reparasjon av gamle/ødelagte bilder m.m.)
– illustrasjon/maleri/utsmykking
– tekst (tekstforfatting, oversettelse og korrektur)

Vi tar jobben, enten den er stor eller liten. Om du trenger ti invitasjoner eller tusen brosjyrer, – ikke nøl med å ta kontakt. Bulb design har et nettverk av samarbeidspartnere – sammen kan vi løse alle slags oppgaver. Vi kan mye om masse og er opptatt av god dialog og super service!Hosting-Group Co. Ltd

Briskebyveien 2
0259 Oslo
Tjenester: Webdesign, Webutvikling, Mobil-apps, Grafisk design
Hosting-Group Co. Ltd

Hosting-Group er et programvarehus som tilbyr web-baserte standard -og skeddersydde løsninger i tillegg til Windows baserte programmer tilpasset ditt firmas behov. Vi leverer nettsider med publiseringsmodul, kundeportaler og løsninger for e-handel. Send oss en beskrivelse av hva du ønsker utviklet. Og vi sender deg et forlsag til hvordan vi løser oppgaven, og til hvilken pris.


Sveen og Emberland Illustrasjon AS

Tomterveien
2009 Nordby
Tjenester: Design (flash), Logodesign, Reklame, Grafisk design
Logo mangler

Øyvind Sveen og Ivan Emberland er utdannet ved Westerdals Reklameskole i Oslo, og jobber tett med forlag og mediahus i både inn- og utland. Mest bemerket har vi nok hittil gjort oss for våre tegneserier om Sleivdal IL, Dennis Kickstart og Hinsidige Bar & Grill. Sjekk ut våre hjemmesider for å lese mer om hva vi sysler med.

Vi tar på oss store og små oppdrag innen tegning, illustrasjon, tekst og grafisk design. Med femten års fartstid i bransjen sitter streken godt, og det eneste vi ikke tegner er forsikringer!


Profilhuset Grafisk AS

Kolbuvegen 490
2847 Kolbu
Tjenester: Logodesign, Reklame, Trykkeri
Logo mangler

Profilhuset Skilt AS er med deg hele veien fra idè til ferdig produkt, enten det gjelder bildekor, fasadedekor, skilter ute og inne eller produktmerking. Det meste av produksjonen skjer på huset, så vi har full kontroll med hele prosessen. Med våre printere kan vi printe på de fleste medier, som vi så bearbeider videre som bildekor, bannere, skilt, vindusdekor, plakater og klebemerker m.m. Vi har utstyr for å frese fasadebokstaver og logoer i en rekke materialer. Vi har også lasergraveringsmaskin som kan gravere på de fleste materialer, fra glass til papir! Profilhuset Skilt AS er medlem av Skilt og Dekorforeningen www.sdforeningen.no Vi er også medeiere i Skilt-Nett Norge AS www.skiltnett.no en kjede av frittstående bedrifter innenfor skilt- og dekorbransjen.


Collage Kunst Og Design AS

Eilins Vei 26
1358 Jar
Tjenester: Webdesign, Webutvikling, Design (flash), Grafisk design, Logodesign, Visittkort, Trykkeri, Mobil-apps
Gå til hjemmeside | Endre oppføring
Logo mangler

Collage AS er et nystartet selskap, men designer Randi Strand har tidligere drevet designbyrået Blanke Ark & Fargestifter AS i 23 år. Firmaet ble solgt i 2012. I Blanke Ark hadde jeg ansvaret for store visuelle profieler, f eks Teknisk Museum, Luftfartstilsynet, Lørenskog Kommune, Lørenskog Kulturhus, Norsk Industriarbeidermuseum.
Det nystartede selskapet Collage tilbyr tjenester som grafiske profiler, logoer, trykksaker og utvikling av websider. Vi utvikler merkeidentiteter for bedrifter via idé og kreativ strategi. Vi tilbyr en helhetlig prosess fra konseptutvikling til implementering. En identitet starter med en strategi og omfatter logo, grafiske elementer, slagord, digitale medier og trykket materiell. Verdiene i selskapet skal gjenspeile hvordan selskapet vil bli oppfattet i markedet og bedriftens personlighet. Randi Strand som driver Collage, er også kunstner, og påtar seg oppdrag for både private og selskaper som ønsker utsmykning av lokalene. Som eksempel arbeider jeg nå med en helhetlig utsmykning for nystartet Cafe Amsterdam, som åpner 10. okt 2014. Jeg har også mange utstillinger, separatutst. og kollektivutst. med kunst på forskjellige gallerier, f eks galleri Ramfjord, Hole Artcenter og Galleri Gerner. Jeg har eget atelier i kunstnerfellesskap på Vøyenenga i Bærum. Jeg skriver også livshistorier for folk og designer bøker og får de trykket for nærmeste familie.


Oh Yeah Magnussen

Nordengveien 39
0755 Oslo
Tjenester: Webdesign, Webutvikling, Søkemotormarkedsføring, Design (flash), Logodesign, Profilering, Firmagaver, Reklame, Grafisk design
Logo mangler

Oh Yeah Studio er et prisbelønt grafisk designbyrå i Oslo. Vi jobber bredt innenfor visuell kommunikasjon med alt fra merkevarebygging til webdesign, redaksjonelldesign, illustrasjon, pakningsdesign, brosjyrer, platecover til rene kunstprosjekter og utstillinger.

Vi er alltid interessert i nye prosjekter, både små og store!


Pur Design DA

Grønland 60
3045 Drammen
Tjenester: Søkemotormarkedsføring, Design (flash), Grafisk design, Logodesign, Profilering, Reklame, Trykkeri, Visittkort
Logo mangler

Pur Design holder til i Drammen og leverer grafisk design, visuell identitet, webdesign og illustrasjoner.

Pur Design består av fire kreative jenter! Vi har ulik spesialkompetanse og kan derfor tilby helhetlige løsninger innen visuell kommunikasjon.

Eksempler på hva vi leverer er visuell profil/identitet med logo, profilmanualer, visittkort, brosjyrer, trykkannonser, elektroniske annonser, foto og nettsider.


AGWelle Webdesign Anne Grete Welle Jakobsen

Smedsrudveien 3 A
1405 Langhus
Tjenester: Webdesign, Webutvikling, Logodesign
Logo mangler

AGWelle WebDesign skal tilby utvikling og design av brukervennlige nettsteder ferdig oppkoblet på nettet. Jeg ønsker å tilby mine tjenester til bedrifter som i dag ikke har eget nettsted i tillegg til redesign av nettsteder til bedrifter som har nettsteder med utdaterte løsninger og dårlig brukervennlighet.


Klingsheim Industri

Hjortestien 20
4034 Stavanger
Tjenester: Callsenter
Gå til hjemmeside | Endre oppføring
Logo mangler

Klingsheim Industri driver med enkel marketsføring.


Norfox Data Mjåseth - Nettsider og datahjelp

Favnamyrvegen 46
4250 Kopervik
Tjenester: Programmering, Webdesign, Søkemotoroptimalisering, Mobil-apps, Grafisk design
Logo mangler

Vi lager profesjonelle nettsider tuftet på publiseringsløsningen Joomla!
Pris fra 2.000, - kr

Vi hjelper deg med dataproblemer.
Pris fra 120, - kr


Digital Invest AS

Postboks 1208
3205 Sandefjord
Tjenester: Programmering, Webdesign, Webutvikling, Mobil-apps, Grafisk design
Logo mangler

Inbase er et fullservice web byrå med kontorer i Sandefjord Norge og Nagpur India. Vi utvikler alt fra enkle websider til komplekse forretningssystemer.(ASP, ASP.Net, PHP, AJAX, XML, SQL Server, Flash etc.).Hvert enkelt prosjekt har en Norsk prosjektleder og programmeringen foregår i India, dette gjør at vi utvikler løsninger til meget konkurranse dyktige priser. Vi gir en fast pris og fast ferdigstillelse dato på alle oppdrag vi påtar oss.


Nor Consept AS

Holmlia Sentervei 29
1255 Oslo
Tjenester: Programmering, Webdesign, Webutvikling, Design (flash), Logodesign, Reklame, Visittkort, Mobil-apps, Grafisk design
Logo mangler

Økonomi, IT- og rådgivende tjenester alt innen selskapsutvikling.

Vi har gode skreddersydde løsninger og tjenester som rettet mot våre kunders behov verden over innenfor:

1) Web-baserte applikasjoner.

2) Web basert e-handelsløsninger.
3) Windows mobile applikasjoner utvikling.
4) Desktop applikasjoner
5) Teknologi opplæring.
6) Technology Consulting og mm.

Våre programvaretjenester er fullt utstyrt med "state-of-the-art" arbeidsstasjoner, servere, og banebrytende teknologiske programvarer. Med våre løsninger på infrastruktur kan klienter overvåke og håndtere offshore prosjekter effektivt.

Vi spesialiserer oss på de ulike feltene som skal til for å garantere fullstendig kundetilfredshet. Vi tror på å møte de økende kravene til våre kunder og også å oppdatere oss selv og våre tjenester for å møte markedets økende krav om kvalitet og tilfredshet


Trondheim media AS

Fotveita 5
7012 Trondheim
Tjenester: Programmering, Webdesign, Webutvikling, IT (prosjekt), Mobil-apps, Grafisk design, Film-/videoproduksjon
Logo mangler

Trondheim media -web, systemutvikling og medieproduksjon.
Vi leverer skreddersydd systemutvikling, butikkdata, community, websider, rapporteringssytemer, webpublisering og SMS/MMS-telekomløsninger. Vårt medieteam produserer musikk, video og designtjenester.


Tove S. Holmøy Tegneglede

Gauterødveien 2
3154 Tolvsrød
Tjenester: Firmagaver, Grafisk design, Logodesign, Profilering, Reklame, Visittkort
Logo mangler

Allsidig grafisk designer
i Tønsberg tilbyr utvikling av logo og profilering, brosjyremateriell, tidsskrift og magasiner mm.

Jeg illustrerer også for forlag og diverse oppdragsgivere, samt utfører kunstnerisk utsmykning.

Jeg er utdannet grafisk designer og har bred erfaring fra mange år i bransjen, og jeg leverer kvalitet. Medlem av Grafill.


Coretrek AS

Nikkelveien 10
4313 Sandnes
Tjenester: Programmering, Webdesign, Søkemotoroptimalisering, Mobil-apps, Grafisk design
Logo mangler

CoreTrek er solid forankret som en av de større leverandører av innholdsforvaltning, design og konsulenttjenester for internett. Vår CorePublish publiseringsløsning, basert på åpen teknologi og åpne standarder, står sterkt i markedet og brukes av over 200 bedrifter over hele landet. Referanselisten omfatter noen av Norges største selskaper og organisasjoner så vel som mellomstore bedrifter.


Feedback AS

Conrad Mohrsvei 23
5072 Bergen
Tjenester: Profilering, Firmagaver
Logo mangler

Feedback AS leverer profileringsprodukter og firmagaver innen de fleste kategorier. Vi importerer produkter av god kvalitet direkte fra produsenter i Europa og Asia.


Duette

Kaigata 5
4280 Skudeneshavn
Tjenester: Grafisk design, Profilering, Visittkort
Logo mangler

Duette - jordnært, familiedrevet designbyrå. Vi nyter dagene og kveldene med grafisk design, konseptutvikling, trykk&kopi, digitale og analoge kampanjer, foto og mye mer!


Botnen 3d

Damsgårdsveien 162
5160 Laksevåg
Tjenester: Webdesign, Webutvikling, Grafisk design
Logo mangler

MB Media hjelper deg med webdesign og webtjenester. Vi leverer netthandel, hjemmesider, publiseringssystemer og design.

MB Media leverer også 3D Visualisering, 3D Animasjoner, og Interaktiv 3D.

Vi bidrar med opplæring og support, og hjelper deg med alt det praktiske i et prosjekt.


Futuro Design

Valsetveien 1
8370 Leknes
Tjenester: Webdesign, Grafisk design, Reklame
Logo mangler

Vi leverer:
- Helprofilering
- Trykksaker
- Logo
- Nettsider
- Alt annet reklamemateriale


Dreamcatcher Charlotte Nielsen

Pb 217
4291 Kopervik
Tjenester: Webdesign, Søkemotoroptimalisering, Webutvikling, Grafisk design
Logo mangler

DreamCatcher kan tilby alle typer websider og e-handelsløsninger. DreamCatcher består av Charlotte Nielsen, som er webmaster og innehaver. Siden jeg jobber hjemme er det mulig å holde et lavt prisnivå.

Websider er et "must" i dagens teknologibaserte samfunn, og en helt unik mulighet til å presentere deg, din bedrift og vareutvalg for et enda større publikum. Nettbruken vokser stadig og den kommer ikke til å avta med tiden.
Jo før du kommer på nett, jo mer nytte har det for deg og din bedrift!

Trenger du bannere, visittkort, brosjyrer eller logo fikser jeg fort det.
Eller kansje du bare vil friske litt opp på de websidene du allerede har?
Stort utvalg av profileringsartikler sjekk www.profilsupply.no

Ja, da er du kommet til rett sted! DreamCatcher "fanger drømmer"!

Ta kontakt nå for et spennende og kreativt tilbud for deg eller din bedrift!
Skreddersydde websider koster mindre enn du tror!

Spør om pris og bli overrasket du også!