Trenger du håndverker? Eller kanskje en regnskapsfører?
Se hvem dine venner anbefaler!
Så unngår du å bli lurt!
Så enkelt er det:
1. Legg inn oppdraget ditt (helt gratis)
2. Legg inn epost-adressen til 3-5 venner
3. Se hvem de anbefaler, og velg leverandør!
Du er helt anonym inntil du selv velger å bli kontaktet av en eller flere leverandører. Tjenesten er GRATIS og med­fører ingen forpliktelser. Les merSøkeresultat

Hankø Fjordhotell & SPA

Vikaneveien 405
1621 Gressvik
Tjenester: Julebord, Restaurant, Selskapsmat, Event/opplevelse, Ferie, Firmatur, Hytteutleie, Opplevelsesreiser, Sommerfest, Teambuilding, Temaferie, Spa
Hankø Fjordhotell & SPA

Hankø Fjordhotell & SPA er vakkert beliggende på en øy i Oslofjorden(2 minutter fra fastlandet med egen ferje)kun en drøy times kjøretur fra Oslo og 12 km fra Fredrikstad. Hotellet er et fullservicehotell med 102 rom, 220 sengeplasser, stor konferanseavdeling, et av Norges største SPA, sommeråpen Seilerkro og bryggeplasser.

Vi har spesialisert oss på organiserte aktiviteter både innen- og utendørs - og kan i tilby bl.a. fotballbane, idrettshall, tennisbaner, minigolf & bocchia, ridning, båtaktiviteter, sykling, egne badestrender, joggeløyper, hotellhage med teamaktiviteter etc.

Vårt mål er å gi dere unike arrangementer med fokus på opplevelser. Velkommen til Hankø!


Skills AS

Kjøpmannsgata 12
7500 Stjørdal
Tjenester: Julebord, Event/opplevelse, Gruppereiser, Teambuilding, Firmatur, Restaurant, Sommerfest, Utdrikningslag, Opplevelsesreiser
Logo mangler

Prosjektledelse og gjennomføring av arrangement. Organisering, planlegging og budsjettering for interne og eksterne events. Formidling av foredragsholdere og artister. Koordinering og logistikk under kulturelle arrangement og festivaler.


Event Rib AS

Vorsetøyveien 20
8300 Svolvær
Tjenester: Event/opplevelse, Teambuilding, Firmatur, Sommerfest, Utdrikningslag, Opplevelsesreiser
Logo mangler

Formidler og tilrettelegger kvalitative opplevelser i Lofoten.


NP Incentive AS

Fred Olsens Gate 3b
0152 Oslo
Tjenester: Event/opplevelse, Firmatur, Gruppereiser, Jaktreiser, Safari, Teambuilding, Opplevelsesreiser
Logo mangler

NP Incentive har spesialisert seg på reiser og arrangementer, i inn- og utland, tilpasset næringslivet.
Ethvert arrangement bygges opp slik at de brukes som kommunikasjonsverktøy i relasjonsbygging med kunder, samarbeidspartnere og medarbeidere.

Hos oss i NP Incentive er kreativitet og virkelyst grunnleggende egenskaper. Dyktige og erfarne medarbeidere følger prosjektet fra første kontakt til gjennomføring. Grundig forarbeid med behovsanalyse, lojale underleverandører, sans for detaljer, gjennomgående kvalitetssikring og entusiasme resulterer i absolutt tilfredshet og minner for livet.

Ethvert arrangement, stort eller lite, er unikt og har som mål å skape resultat, entusiasme, motivasjon og inspirasjon.


Skjolden Rafting Terje Anton Gudmundsson

Beverveien 21
0596 Oslo
Tjenester: Event/opplevelse, Teambuilding, Firmatur, Sommerfest, Utdrikningslag, Opplevelsesreiser
Logo mangler

http://www.skjoldenrafting.no
http://www.lusteradventure.com


Viseverten Andrè Sven Andre Haug

P.B. 2010, Drottningsvik
5828 Bergen
Tjenester: Event/opplevelse, Teambuilding, Firmatur, Sommerfest, Utdrikningslag, Opplevelsesreiser
Logo mangler

Brylluper, jubileumer og andre festligheter gjennomføres med stil, humor og seriøsitet. Gjester med engelsk, tysk og norsk tale er uproblematisk. Over 90 fornøyde oppdragsgivere siden 2006, fra både utland og innland.
Ta gjerne kontakt for en uforpliktende samtale.


Oslo Fjordfiske Iqbal

Lofsrudhøgda 89 A
1281 Oslo
Tjenester: Event/opplevelse, Teambuilding, Firmatur, Sommerfest, Utdrikningslag, Opplevelsesreiser
Logo mangler

Firmaturer, Fiske, Sightseeing...


Athene

Smedgata 9
4013 Stavanger
Tjenester: Teambuilding, Bedriftsrådgivning
Logo mangler

Jeg tilbyr samtaler, familieterapi, rådgiving, veiledning , konfliktløsninger.

Jeg har enda tro på at de fleste problemer kan løses.......


Fitnessdesign

Gøteborggata 12 F
0566 Oslo
Tjenester: Event/opplevelse, Ferie, Gruppereiser, Teambuilding, Temaferie, Personlig trener, Webdesign, IT (prosjekt)
Logo mangler

Personlig tilrettelagt trening, treningsmotivasjon, etablering av treningsrutiner, slanke -og styrke trening, fitness-dans, pilates og meditasjon.


Dingolfreise As

Skjerpevegen 86
4365 Nærbø
Tjenester: Event/opplevelse, Teambuilding, Firmatur, Sommerfest, Utdrikningslag, Opplevelsesreiser
Logo mangler

DinGolfreise er spesialister på golfreiser til Belek, Tyrkia. Vi arrangerer alt som har med golfturer å gjøre. Flyreiser, luksushotell, green-fees, transfer, golfskoler, golfturneringer osv.


Fixvisit

Buskerudveien 226
3027 Drammen
Tjenester: Konferanselokaler, Selskapslokaler, Event/opplevelse, Firmatur, Gruppereiser, Teambuilding, Opplevelsesreiser
Gå til hjemmeside | Endre oppføring
Logo mangler

Fixvisit et lite firma som formidler arrangement og blåturer for ditt firma.
Sammen med profesjonelle aktører i bransjen organiserer vi morsomme og spennende blåturer eller sommerfester med topp underholdning og artister, UTEN fordyrende mellomledd og du behøver kun forholde deg til 1 kontaktperson.

Om arrangementet er lite eller stort, ordinært eller ellevilt, i inn eller utland har ingen betydning. Det er kun fantasien som setter stopp! :-)
Sammen med et av Norges råeste party og nachspielband, Dos Mosquitos, tilbyr vi Freightliner-fest ”Instant party, just add water”
Her får du Norges råeste party-vogn som vi kan komme til firmaet ditt og sette opp på parkeringsplassen eller hvor du måtte ønske. På hengeren har vi 8 x 10m telt, Øl tappetårn, benker og bord til 150 personer, kjøleskap, griller, kokk og selvfølgelig Norges beste partyband. Kombiner dette med deres Harley Davidson show og denne festen er noe folk ikke glemmer.Send gjerne en uforpliktende mail til monica@fixvisit.no eller ring mobil 48 12 12 80 for en hyggelig prat.
Ta kontakt i dag for DITT neste arrangement.


Spør Filosofen Tønnessen

Vindmøllegangen 1
4631 Kristiansand
Tjenester: Event/opplevelse, Teambuilding, Firmatur, Sommerfest, Utdrikningslag, Opplevelsesreiser
Logo mangler

Spør Filosofen, aka Morten Tønnessen, tilbyr høytlesninger, foredrag og forskjellige formater innen intervju-/samtalesjangeren. Egnet til såvel konferanser og workshops som til festlige anledninger.

Det går bedre med en filosof på laget!


PtPrivat

Slåttaveien 23
4193 Sandnes
Tjenester: Teambuilding, Personlig trener
Logo mangler

Nytt og spennende tilbud i Rogaland! Vi tilbyr deg som ikkje har tid eller ikke orker disse store treningskjeden av forskjellige grunner en helt privat treningsøkt hjemme hos deg selv.
Vi setter opp treningsprogram og hjelper deg med kosthold.


Peer Gynt Tours AS

Skippergata 31
0154 Oslo
Tjenester: Cruise, Event/opplevelse, Fiskereiser, Gruppereiser, Temaferie, Teambuilding, Firmatur, Opplevelsesreiser
Logo mangler

Reis sammen - opplev mer!
Peer Gynt Tours dekker de aller fleste behov når det gjelder gruppe- og fritidsreiser, vandreturer, tematurer, opplevelsesreiser, firma- og studieturer.

Det spiller ingen rolle om du ønsker å reise med buss, fly, ferge eller annen egnet transport, vi tar oppdraget. Blir våre reisemål i Norge og Europa for nære, og dere drømmer om Sør-Afrika, Kina eller andre spennende steder så leverer vi reiser hit også. Vi gir deg komplette turarrangement av god kvalitet og til fornuftige priser. Vår kunnskapsrike stab hjelper hver gruppe med tilpassinger etter sine behov, og har mange gode forslag på reisemål og opplevelser. Hvert år reiser omlag 700 grupper på små og store turer med Peer Gynt Tours.


Viavebb AS

Bygbøy Allè 10
0262 Oslo
Tjenester: Event/opplevelse, Callsenter, Design (flash), Webdesign, Søkemotoroptimalisering, Webutvikling, Teambuilding, Firmatur, Sommerfest, Utdrikningslag, Grafisk design, Opplevelsesreiser
Logo mangler

Om Viavebb

Viavebb AS er et ungt, norsk mediebyrå som holder til i hyggelige lokaler på Frogner i Oslo. Vår ambisjon er å optimalisere din tilstedeværelse via web og via generell markeds-kommunikasjon. En normal arbeidsdag for oss innebærer strategiplanlegging, profilutvikling, utvikling og vedlikehold av webløsninger, kreativ utvikling, design og websideoptimalisering.
Vi søker å ha den beste kompetanse i alle ledd, og prioriterer å følge opp deg som kunde på best mulig måte fremfor stort salgsvolum.
En god hjemmeside med riktig løsning og design skaper reaksjoner, et godt førteinntrykk, identitet og lønnsomhet. I en moderne og stadig utviklende netthverdag blir det mer og mer viktig å ha et ansikt “på skjermen” som skaper oppmerksomhet og troverdighet. En god løsning og et skreddersydd samspill mellom det tekniske og design, gjør at det visuelle argumenterer for seg selv og deretter bidrar til å skape konkurransemessige fortrinn.

Velkommen til Viavebb - vi finner forbindelsen.


Partyz.no

Landsdekkende
0000 Norge
Tjenester: Julebord, Artister/artistformidling, Event/opplevelse, Firmatur, Sommerfest, Teambuilding, Utdrikningslag, Firmagaver, Profilering, Opplevelsesreiser
Logo mangler

Landsdekkende leverandør av:
skumparty
lasershow
søkelys
skytracker
rodeookse
sumo
bungee-run
hoppeslott
lydanlegg
funballs
festival
underholdning
karaoke
surfesimulator
rodeoelg
scene
telt
lyd
lys

dj
og andre aktiviteter


Sjoa Rafting As

-
2676 Nedre Heidal
Tjenester: Event/opplevelse, Firmatur, Gruppereiser, Sommerfest, Teambuilding, Utdrikningslag, Opplevelsesreiser
Logo mangler

Om Sjoa Rafting
Vi i Sjoa Rafting jobber hele tiden for å gi våre gjester de beste naturopplevelsene, og beviset på at vi lykkes er at et høyt antall av våre gjester kommer fornøyde tilbake året etter, for å gi venner, kollegaer eller familien opplevelser utenom det vanlige.

Når du kommer til oss, får du den beste beliggenheten i Sjoa, som nærmeste nabo til elva - i kjernen av våre fantastiske naturopplevelser. Her slipper du våte og kalde bussturer etter aktivitetene! Leiren vår er unik, og skaper den perfekte atmosfæren rundt din tur hit. Den er både samlingsstedet for aktiviteter, villmarkscamp for deg som vil sove i lavvo, og innendørs overnatting for deg som ønsker det.

I tillegg inneholder leiren fantastiske selskapslokaler der vi serverer våre gjester mat, i tillegg til at vi har Nord-Gudbrandsdalens billigste bar. Alt i naturskjønne omgivelser med tradisjonsrike bygninger i Heidal, den bygda i Norge med flest freda gårder. Sjoa Rafting er den eldste og største aktøren i Sjoa, «the original» - velkommen til oss!"


Kafarov Visiontour

Østbysvingen 3e
2040 Kløfta
Tjenester: Event/opplevelse, Teambuilding, Firmatur, Sommerfest, Utdrikningslag, Opplevelsesreiser
Logo mangler

photo tours, fototurer, timer i Oslo og Israel


Jungelby AS

Fjordgaten 7
3125 Tønsberg
Tjenester: Event/opplevelse, Teambuilding, Firmatur, Sommerfest, Utdrikningslag, Opplevelsesreiser
Logo mangler

bursdagsarrangør
lekeland


6. Sans AS

Ekebergveien 178
1162 Oslo
Tjenester: Artister/artistformidling, Event/opplevelse, Ferie, Firmatur, Gruppereiser, Teambuilding, Utdrikningslag
Gå til hjemmeside | Endre oppføring
Logo mangler

6. sans event tilbyr skreddersydd, levende kommunikasjon. Vi fokuserer på identitets skapende aktiviteter og prosesser som skal bygge lagånd.

Vår ambisjon er alltid å sørge for at opplevelsene vi produserer blir til varige minner. Med fokus på event som kommunikasjonskanal, bidrar vi med å forsterke etterlatt inntrykk hos mottaker, enten for kunder, samarbeidspartnere eller ansatte.

Erfaring fra store, komplekse arrangement i både inn og utland. Gruppereiser, incentiv reiser og fagreiser.

Selskapet har siden starten vært ansvarlig for alle typer arrangement innen de nordiske grensene. Dette inkluderer event med ulike leveranser innen produksjon og innhold.

6.sans har mye erfaring innen publikke, faglige, kommersielle og underholdende arrangement som krever kompleks lederskap og innsikt innen strategi og utføring.

Størrelsene på disse arrangement har variert fra 20 opp til 5.500 deltagende personer og opp til 10.000 involverte.

Velkommen til 6.sans event AS og 6.sans reise!


Travel & Event AS

Meierigaten 17
4340 Bryne
Tjenester: Event/opplevelse, Ferie, Firmatur, Jaktreiser, Sommerfest, Teambuilding, Temaferie, Utdrikningslag, Opplevelsesreiser
Logo mangler

Alle typer utenlands reiser / events for grupper fra 10 til flere hundre personer. Mer enn 95 prosent tilslag på forespørte anbud viser at vi er meget konkuransedyktige, og stadige gjennkjøp sier at våre kunder er meget fornøyde. Medlem av reisegarantifondet.
Våre kunder kommer fra hele landet. Se wår web side for mer informasjon og referanser


Investering Og Ferie Jensen

Tveiterhellinga 6
2040 Kløfta
Tjenester: Eiendomsmegler, Utleiemegler, Hotell, Bilutleie, Event/opplevelse, Julebord, Næringsmegling, Selskapslokaler, Konferanselokaler, Teambuilding, Firmatur, Restaurant, Sommerfest, Utdrikningslag, Eiendomsmegler (borettslag), Opplevelsesreiser
Gå til hjemmeside | Endre oppføring
Logo mangler

Hei og velkommen til vår hjemmeside.

Dette som vi nå er i gang med og som vi håper dere også blir med på, 'kan' hvis vi vil og jobber litt med det bli til noe KJEMPESTORT. Vi har kastet oss ut` i det og ønsker at dere også vil ta del i dette. Casa la Perla har nå startet et reiseselskap (CLPtravel- www.clptravel.no) hvor vi kan formidle alt av reiser og turer World Wide. Hva du vil og hvor du vil bestemmer du selv, men ta i alle fall kontakt så skal du bli godt kjent med reise og investeringsmulighetene.
Du kan Investere i bare penger, du kan investere i boliger, du kan investere(spare til ferie) fast hver mnd. og så gjøre det om til ferie eller andre produkter ved behov.
Du kan kjøpe hus, leiligheter, deleierskap i hus og leiligheter, flybilletter, leiebil osv. gjerne med et cruice i tillegg. Dette er et selskap som drives i mange land og nesten uten begrensninger. Idrettslag, musikkforeninger, sangkor osv. ta kontakt. Send mail og bli kjent med oss. Kurt-Arne Jensen


Enden Camping Odd Arild Plassen

FRYA
2647 Sør Fron
Tjenester: Event/opplevelse, Teambuilding, Firmatur, Sommerfest, Utdrikningslag, Opplevelsesreiser
Gå til hjemmeside | Endre oppføring
Logo mangler

Campingdrift i Gudbrandsdalen.Ligger 65km nord for Lillehammer.Kort vei til fine fjell områder.Nermeste sentrum er Ringebu og Vinstra(festival sentrum i dalen) 40min kjøring til Hunderfossen Familepark. Kontakt oss for tilbud.

Mvh
Enden Camping
Frya
2647 Sør-Fron
Tlf 61296049
endencam@bbnett.no


Sabra Tours As

Biskop Gunnerus Gate 2
0155 Oslo
Tjenester: Cruise, Event/opplevelse, Ferie, Firmatur, Gruppereiser, Safari, Sommerfest, Teambuilding, Temaferie, Opplevelsesreiser
Logo mangler

Sabra Tours har et bredt spekter av produkter der musikk-, kultur-, tema-, sport-, firmareiser har hovedvekt. Vi er offisieller leverandører til Norges Fotballforbund, Norges Håndballforbund og Norges Korforbund. Bedriften har erfarne spesialister innen hver produkategori og selvsagt IATA sertifisering.


Midtnorsk Event Roy Helge Sellesbakk

Sellesbakken
7540 Klæbu
Tjenester: Event/opplevelse, Teambuilding, Firmatur, Sommerfest, Utdrikningslag, Opplevelsesreiser
Gå til hjemmeside | Endre oppføring
Logo mangler

Midtnorsk Event er et firma som kjører allsidige kultur arrangement i regionen midt-norge.