Trenger du håndverker? Eller kanskje en regnskapsfører?
Se hvem dine venner anbefaler!
Så unngår du å bli lurt!
Så enkelt er det:
1. Legg inn oppdraget ditt (helt gratis)
2. Legg inn epost-adressen til 3-5 venner
3. Se hvem de anbefaler, og velg leverandør!
Du er helt anonym inntil du selv velger å bli kontaktet av en eller flere leverandører. Tjenesten er GRATIS og med­fører ingen forpliktelser. Les merSøkeresultat

Abc Racing Ellefsen

Eggemoveien
3514 Hønefoss
Tjenester: Event/opplevelse, Teambuilding, Firmatur, Sommerfest, Utdrikningslag, Opplevelsesreiser
Logo mangler

En av landes beste utendørsbaner for gokart. Vi har hele 390ccm motorer på våre utleiekarter.


Leks Eivind Nilsen

Løkkekroken 105
1815 Askim
Tjenester: Event/opplevelse, Teambuilding, Firmatur, Sommerfest, Utdrikningslag, Opplevelsesreiser
Logo mangler

Countryband for alle anledninger. Ingen anledning er for liten. Vi skreddersyr eventløsninger for deg.


Glitrende Service DA

Tulipanveien 16
1475 Finstadjordet
Tjenester: Selskapslokaler, Catering, Julebord, Selskapsmat, Artister/artistformidling, Event/opplevelse, Utdrikningslag, Opplevelsesreiser
Logo mangler

Glitrende Service har som mål å være beste leverandør av tjenester i forbindelse med ditt arrangement i Oslo & omegn.

Glitrende Service er stedet du kontakter for en prikkfri gjennomføring av ditt event. Ta kontakt med oss - og vi sørger for at ditt arrangement blir en suksess. Vi sørger for at alt du trenger blir booket og klart til festen. Alle slike ting som du ellers selv må sørge for; lokale, mat, drikke, underholdning, servering, rydding, rengjøring.

Vår garanti er at du som kunde aldri betaler mer for hver underleverandør hos oss enn hva du må betale dersom du booker dette selv. Våre avtaler med våre underleverandører sørger for at vår fortjeneste ikke går på bekostning av din lommebok. Med andre ord: Du kan ikke tape.

Glitrende Service er de du kontakter uansett hva slags arrangement du trenger. Fest, kickoff, jubileum, konfirmasjon, bryllup, skilsmisse, dåp, begravelse, utdrikningslag, julebord, nyttårsball, familiesammenkomst mm.


Dojo Drammen Sama

Nedre Eiker Vei 37 A
3036 Drammen
Tjenester: Maler, Rengjøring, Utdrikningslag, Vaskehjelp
Logo mangler

Mellomstor kampsportklubb i Drammen. Tilbyr innad klubben bla kickoff til bedrifter og utdrikningslag.

Vi tar også dugnadsjobber, spesielt arbeidsintensive oppdrag. Maling av større lokaler/hus, flytting ut av kontorlokaler/hus. Har tidligere erfaring med vakthold.


6. Sans AS

Ekebergveien 178
1162 Oslo
Tjenester: Artister/artistformidling, Event/opplevelse, Ferie, Firmatur, Gruppereiser, Teambuilding, Utdrikningslag
Gå til hjemmeside | Endre oppføring
Logo mangler

6. sans event tilbyr skreddersydd, levende kommunikasjon. Vi fokuserer på identitets skapende aktiviteter og prosesser som skal bygge lagånd.

Vår ambisjon er alltid å sørge for at opplevelsene vi produserer blir til varige minner. Med fokus på event som kommunikasjonskanal, bidrar vi med å forsterke etterlatt inntrykk hos mottaker, enten for kunder, samarbeidspartnere eller ansatte.

Erfaring fra store, komplekse arrangement i både inn og utland. Gruppereiser, incentiv reiser og fagreiser.

Selskapet har siden starten vært ansvarlig for alle typer arrangement innen de nordiske grensene. Dette inkluderer event med ulike leveranser innen produksjon og innhold.

6.sans har mye erfaring innen publikke, faglige, kommersielle og underholdende arrangement som krever kompleks lederskap og innsikt innen strategi og utføring.

Størrelsene på disse arrangement har variert fra 20 opp til 5.500 deltagende personer og opp til 10.000 involverte.

Velkommen til 6.sans event AS og 6.sans reise!


Freebike Norway Adventures Thove Oppegaard

Lillestrømveien 475
1912 Enebakk
Tjenester: Event/opplevelse, Teambuilding, Firmatur, Sommerfest, Utdrikningslag, Opplevelsesreiser
Logo mangler

Markastue i Østmarka. Skreddersydde selskaper, lag, brylupp eller begravelser. Inne på den gamle tømmer-stua dekker vi til 35. Men vi lager selskap opptil 200 personer i forsjellige lokaler. Ditt ønske, vår kunnskap.


Anette Bjerke Klophus Makeupartist & Hairstylist

Heimdalsgata 4
0561 Oslo
Tjenester: Artister/artistformidling, Utdrikningslag, Reklame
Logo mangler

Profesjonell freelance makeupartist og frisør m/svennebrev. Tar jobber innen reklame, TV, film, foto, men tar også oppdrag for bryllup, utdrikningslag, konfirmasjon, Sweet 16, Halloween, venninnekvelder, personlig makeupveiledning... +++


Ringnes Ølsenter

Thorvald Meyers Gate 2
0555 Oslo
Tjenester: Selskapslokaler, Julebord, Event/opplevelse, Firmatur, Sommerfest, Teambuilding, Utdrikningslag
Logo mangler

På Ølsenteret tar vi sikte på å formidle ølkunnskap og god ølkultur. Vi holder ølkurs etter avtaler for grupper, og vi har også åpne ølskoler der enkeltpersoner kan melde seg på øl- og matskoler, øl- og osteskoler og rene ølskoler.

Vi leier også ut våre lokaler til alle interessenter, det være seg bedriftsmøter, fester eller private arrangementer. Alle våre lokaler er fullt utstyrt med nødvendig lyd- og lysutstyr til presentasjoner. Alle lokalene har også muligheter for matservering, fra møtemat til selskapsretter.

Vi strekker oss så langt vi kan for å etterkomme gjesters ønsker i forbindelse med arrangementer og tar sikte på å skreddersy alle arrangementene etter gjestenes ønsker i våre lokaler ved Ringnes Park, øverst på Grünerløkka.

Vi på Ølsenteret ønsker alle velkommen til lærerike og hyggelige opplevelser i våre flotte og ærverdige lokaler på Gamle Ringnes Bryggeri.

For reservasjon av møter og arrangement på Ringnes Ølsenter, vennligst kontakt oss på:

Telefon: +47 469 25 205 (08.00 - 16.00)
E-post: ringnes.olsenter@ringnes.noPartycruise Norge Erlend Eidem Settemsdal

Holtegate 27
0355 Oslo
Tjenester: Julebord, Cruise, Event/opplevelse, Teambuilding, Firmatur, Restaurant, Sommerfest, Utdrikningslag, Opplevelsesreiser
Logo mangler

Opphørt-


Partytime Event AS

Vevelstadveien 111
1404 Siggerud
Tjenester: Artister/artistformidling, Event/opplevelse, Sommerfest, Utdrikningslag, Opplevelsesreiser
Logo mangler

Vi benytter kun det beste og mest driftssikre utstyret, noe som garanterer deg og ditt selskap en vellykket opplevelse uten problemer. Våre disckjokeys spiller musikk fra 60, 70, 80, 90 tallet og frem til idag etter dine ønsker. Vi sørger for at det er musikk fra start til slutt uten pauser. Vi leverer dj og teknikk til firmafester, bryllup, bursdag med mere.
Vi eier våre egne mobile discotekanlegg til de fleste formål. Utstyret tilpasses fra de små intime lokalene til de "megastore".


Haugaland Taxibuss A/S

Kvalamarka 14
5514 Haugesund
Tjenester: Persontransport, Firmatur, Gruppereiser, Sommerfest, Utdrikningslag, Opplevelsesreiser, Busstransport, Turbil
Logo mangler

Turbuss operatør med kontorer i Haugesund. vi har 3 stk turbusser med total kapasitet til 150 personer. våre busser er 2011, 2012, 2013 modeller. Vi disponerer også 20 minibusser med 16 og 8 seter.vi er også medlem i reisegarantifondet.


Fatcow Games Patpatia

Jørgen Løvlands Vei 3
4617 Kristiansand S
Tjenester: Arkitekt, Interiørarkitekt, Event/opplevelse, Profilering, Firmagaver, Reklame, Design (flash), Webdesign, Trykkeri, Logodesign, Visittkort, Søkemotormarkedsføring, Søkemotoroptimalisering, Webutvikling, Teambuilding, Firmatur, Sommerfest, Utdrikningslag, Grafisk design, Opplevelsesreiser, Boligstyling, Interiørdesign
Logo mangler

Produksjon av interaktiv media som 3d animasjon film, spill og andre service som 3d design, rådgivning og diverse andre ting som er aktuelt.


Sk Teknikk AS

Smånipevegen 2
5381 Glesvær
Tjenester: Event/opplevelse, Sommerfest, Utdrikningslag, Opplevelsesreiser
Logo mangler

SK Teknikk driver med Utleie, Salg, Prosjektering og Installasjon av Lyd, Lys, Effekter, Barrikader, Telt, Stoler, Bord og Mobile Scener til alle typer arrangementer.


JOHN ALMAAS

Postboks 3534
4078 Stavanger
Tjenester: Artister/artistformidling, Event/opplevelse, Utdrikningslag
Logo mangler

John er snart plateaktuell med flere egenkomponerte låter. Country er hovedsjanger, men det crosses med noe rock inn i mellom. Spiller på større og mindre arrangement. Kan bruke band i alle settinger om ønskelig, men singback gjør alt mye rimeligere. Dette brukes mye i brylluper og lignende anledninger. Bare ta kontakt for mer info og en hyggelig prat.


Ask Mr Cruise As

Møllergaten 4
0179 Oslo
Tjenester: Event/opplevelse, Teambuilding, Firmatur, Sommerfest, Utdrikningslag, Opplevelsesreiser
Logo mangler

Ask Mr Cruise er Norges ledende cruiseformidler av cruiseferier. Med 35 års erfaring fra cruisebransjen er vår kompetanse din trygghet. Vi representerer 15 rederier i Norge og tilbyr cruise over hele verden fra Arktis til Antarktis, opp Amazonas, rundt Australia, langs Afrikas kyst, til Fjerne Høsten, det Indiske Hav, i Karibien og Middelhavet - ja, egentlig overalt. Ta kontakt og vi vil gi deg kyndig veiledning i valg av rederi og cruise, så du finner det som passer best for deg.


Prikk AS

Dusavikveien 109
4007 Stavanger
Tjenester: Godstransport, Persontransport, Event/opplevelse, Teambuilding, Firmatur, Sommerfest, Utdrikningslag, Opplevelsesreiser, Busstransport, Turbil
Logo mangler

Vi tilbyr følgende:
- Transportoppdrag for inntil 12 personer med båt.
- Arrangering av bursdagsfest for barn med båt-tokt og fisking. Dette er en anderledes bursdag!
- Fjord- og havfisketurer.
- Navigeringskurs
- Båtførerprøven
- Transport av varer med båt til hytter etc. (Byggevarer etc)
- Vaktoppdrag med båt.
- Annet på forespørsel

Kontakt oss for pris og tidspunkt.


Dingolfreise As

Skjerpevegen 86
4365 Nærbø
Tjenester: Event/opplevelse, Teambuilding, Firmatur, Sommerfest, Utdrikningslag, Opplevelsesreiser
Logo mangler

DinGolfreise er spesialister på golfreiser til Belek, Tyrkia. Vi arrangerer alt som har med golfturer å gjøre. Flyreiser, luksushotell, green-fees, transfer, golfskoler, golfturneringer osv.


Seilskipet Anna Minde Ivar Jon Arntzen

Glacisgate 4
1606 Fredrikstad
Tjenester: Event/opplevelse, Teambuilding, Firmatur, Sommerfest, Utdrikningslag, Opplevelsesreiser
Logo mangler

Båtturer i Hvaler skjærgården med seil skipet Anna Minde.


Skills AS

Kjøpmannsgata 12
7500 Stjørdal
Tjenester: Julebord, Event/opplevelse, Gruppereiser, Teambuilding, Firmatur, Restaurant, Sommerfest, Utdrikningslag, Opplevelsesreiser
Logo mangler

Prosjektledelse og gjennomføring av arrangement. Organisering, planlegging og budsjettering for interne og eksterne events. Formidling av foredragsholdere og artister. Koordinering og logistikk under kulturelle arrangement og festivaler.


Voss Rafting Senter As

Nedkvitnevegen 25
5710 Skulestadmo
Tjenester: Konferanselokaler, Selskapslokaler, Julebord, Restaurant, Event/opplevelse, Ferie, Sommerfest, Teambuilding, Temaferie, Utdrikningslag, Opplevelsesreiser
Logo mangler

Naturbaserte event og aktivitetar i Voss sin vakre natur året rundt!
Vi har ca 10.000 gjester årlig og meir enn 50% av desse er bedriftskundar med strenge krav til kvalitet, service og sikkerheit. Vi skreddarsyr ditt neste arrangement!


MB Underholdning

Glabakkveien 4
2007 Kjeller
Tjenester: Selskapslokaler, Event/opplevelse, Firmatur, Sommerfest, Utdrikningslag, Opplevelsesreiser
Logo mangler

Vi har musikk til alle anledninger. Bryllup, temafester, sommerfester, julebord, bursdager, event. Ta kontakt for priser.


Oslo Utelivsevent

Bygdøy Alle 5
0357 Oslo
Tjenester: Julebord, Selskapsmat, Artister/artistformidling, Event/opplevelse, Teambuilding, Utdrikningslag
Logo mangler

Nattklubb med 3 avdelinger, alle rettigheter, mulighet for mat.
Passer til eventer, kickoff, premierer, julebord osv.


Latino Entertainment Jenaro Pacheco Hernandez

Postboks 39
3211 Sandefjord
Tjenester: Event/opplevelse, Teambuilding, Firmatur, Sommerfest, Utdrikningslag, Opplevelsesreiser
Logo mangler

Latino Entertainment! Den perfekte partner til ethvert arrangement.

Latin Amerikan musikk, dans og kultur fra "hele" Latin-Amerikan landene!

www.le.mexuz.org


mgentertainment

Folkvordveien 159
4318 Sandnes
Tjenester: Selskapslokaler, Artister/artistformidling, Event/opplevelse, Sommerfest, Teambuilding, Utdrikningslag, Opplevelsesreiser
Logo mangler

Jeg kan tilby:
- Alt til fest og underholdning.
- Skreddersyr musikk til enhver anledning
- Lys show - m/dekorasjoner
- Prosjektor m/skjerm, viser aktuelle artister teambulding
- Behjelpelig med markedsføring hvis ønskelig.

Priser:
Gunstige priser ved tillegg av lysshow - projektor - konkurranser, og lignende
Be om pristilbud / spesialtilbud.


Sagholen Lyd Og Musikkproduksjon

Kildeveien 50
1850 Mysen
Tjenester: Event/opplevelse, Teambuilding, Firmatur, Sommerfest, Utdrikningslag, Opplevelsesreiser
Logo mangler

Kan levere løsninger innen lyd og lys til alle slags konserter, teater, og andre med slike behov. Med gode samarbeidpartnere kan opptil flere tusen tilskuere dekkes. Kun utstyr av beste kvalitet, i systemer som kan skreddersys kundens ønske.