Trenger du håndverker? Eller kanskje en regnskapsfører?
Se hvem dine venner anbefaler!
Så unngår du å bli lurt!
Så enkelt er det:
1. Legg inn oppdraget ditt (helt gratis)
2. Legg inn epost-adressen til 3-5 venner
3. Se hvem de anbefaler, og velg leverandør!
Du er helt anonym inntil du selv velger å bli kontaktet av en eller flere leverandører. Tjenesten er GRATIS og med­fører ingen forpliktelser. Les merHer er du: Alle leverandørerHedmark

Søkeresultat

Fokus Krogsveen as Avd Elverum

Storgata 20
2406 Elverum
Tjenester: Eiendomsmegler, Eiendomsmegler (borettslag)
Logo mangler

Krogsveen avd. Elverum er nyetablert i Krogsveen. Kontoret er tidligere Rønes og Engemobakken/Estatemegleren. Rønes og Engemobakken ble etablert i 1998.

Vi har holdt til i Elverum i 12 år, og har siden 1998 solgt over 1.500 boliger i Elverum. Avdelingen består av 3 meglere med lang erfaring. Som en kjent aktør i lokalmiljøet har vi etablert et stort nettverk som du vil nyte godt av - enten du skal selge eller kjøpe. Vi kjenner området rundt Elverum (Hedmark) og Trysil veldig godt, både kvaliteter ved byen, prisutvikling og etterspørsel - og den kunnskapen deler vi gjerne med deg. Velkommen til oss!


Støldal Fotografisk

Kornsiloveien 58
2316 Hamar
Tjenester: Fotografering
Gå til hjemmeside | Endre oppføring
Logo mangler

Printing og dekor i store formater.


INGRAFO

Tolga Handelssenter
2540 Tolga
Tjenester: Reklame, Søkemotormarkedsføring, Grafisk design
Logo mangler

Bedriften har kontorer i næringshagen i Tolga, Hedmark. Vi leverer primært tjenester innen design, trykk, foto og tekst. Tjenestetilbudet omfatter blant annet design av websider og trykksaker, og rådgiving/kurs/workshops innen foto, bildebehandling og IT.

Daglig leder Thorbjørn Liell har nærmere 30 års erfaring fra IT- bransjen med blant annet brukeropplæring, standardisering, nettverksadministrasjon og markedsføring. De siste årene har han opparbeidet seg god erfaring og kompetanse innen design for web og trykk, samt digital bildebehandling.

Medeier Ingrid Eide er utdannet fotograf og journalist. Hun har mange års erfaring som fotograf med eget studio på Røros, og de siste 12 årene som fotograf og journalist for regionale og nasjonale aviser og fagtidsskrift, nå også for KRD.


New Events Da

Ullevålsveien 55
0171 Oslo
Tjenester: Utleie maskin/utstyr, Event/opplevelse, Profilering, Firmagaver, Utleie gravemaskin, Utleie hjullaster, Utleie kraner, Teambuilding, Firmatur, Sommerfest, Utdrikningslag, Opplevelsesreiser
Logo mangler

New Events har nylig fusjonert og står i dag med kunnskap, kompetanse og erfaring som gjør oss til ett fullverdig totalproduksjonsbyrå som har evnen og muligheten til å levere det kunden ønsker. Vi i New events tror på stabilitet og effektivitet, i tillegg til å levere best kvalitet fremfor lavest pris.

Vi tar alle type oppdrag innen sceneproduksjon, arrangementer og events, hvor vi dekker alt fra enkel bemanning til store konserter.

* Totalproduksjon, scene, lyd og lys
* Lyd, lys og pyroteknikk
* Faste installasjoner
* Firma events
* Private events
* Artist booking
* Bemanning, bartendere, vakttjenester, servitører m.m
* Konseptutvikling
* Bar og restaurantutvikling
* Medie og miljøstyringssystemer
* Presentasjonsteknikk


Som et resultat av en stadig økende etterspørsel mot våre produkter og tjenester, har New Events fått et meget tett samarbeid med de største aktørene på markedet i Norge, noe som minimaliserer begrensningene for hva vi kan levere. Vårt fokus er kvalitet, god kvalitet og ikke minst RETT kvalitet.

Har dere behov for noen av våre tjenester, eller kan vi være et suplement til eksisterense leverandører?

Vi leverer produkter fra en lang rekke produsenter, bla: Dynacord, Look, SetWear, Flying Pig, Robe, High End, Prolyte, Gerriets, LeMark, Sommer Cable, DHA, Lee, Doughty, Connex, Griven, Swefog, American Audio, American DJ, Elation, LSC, LDR, LightProcessor, Spotlight, AWR, Amptown, Chevin, Pioneer, Ortofon, Fantek, Penn, MSB, Ten 47, Martin Audio, Martin Professionals, Soundcraft, Shure, Lexicon, Meyersound, Denon, Pioneer, Technics, Yamaha, Native Instruments, SMRT, Drawmer, Marshall, Hartke, Korg, Mapex, Marantz, Music Man, Stanton, Takamine, Vox, Jands, Thomas, KEF


Studio Uv88 AS

Frognerveien 30 C
0263 Oslo
Tjenester: Kontormøbler
Logo mangler

Studio UV88 er ett firma som ble etablert i 2009 som leverer møbler og annen innredning til bedriftsmarkedet og offentlig sektor. Vi har som formål å kunne gi våre kunder komplette individuelle interiørløsninger for alle virksomheter, gjerne i samarbeid med arkitekter og interiørarkitekter. Vår filosofi er å kunne gi våre kunder areal og kostnadseffektive løsninger med høy miljøprofil, design og kvalitet. Daglig leder Rune Kristiansen har 20 års erfaring innen møbelbransjen som fagutdannet møbelsnekker og de siste 14 år med salg og prosjektledelse av små og store prosjekter for det offentlige rom.

Vi ser fram til å løse utfordringene med innredning av det tomme rom for deg som kunde eller arkitekt.


Accountpartner as

Hørland Gård, Totenvegen 1118
2848 Skreia
Tjenester: Forretningsførsel, Regnskapsføring, Lønnstjenester
Logo mangler

Komplette regnskapstjenester til fornuftig pris.

Ved å overlate regnskapet til Accountpartner, vil du få alt fra bilagsføring til oversiktlige rapporter som viser den økonomiske situasjonen i bedriften din.

Gjennom den nettbaserte regnskapsløsningen optimaliserer vi dokumentflyten mellom deg som kunde, dine kunder og leverandører og oss som tjenesteleverandør. Du som kunde kan velge hvor mye du skal gjøre selv, og hvor mye hjelp du ønsker fra oss som regnskapsfører.

Vi har solid kompetanse innen økonomi og regnskap, og vi kjenner teknologien som forenkler ditt samarbeid med oss. Vi avstemmer, kvalitetssikrer regnskapet og utarbeider nødvendig rapportering til deg som kunde og pliktig rapportering til offentlige myndigheter.


Regnskapstjenester

Vi kan ta ansvaret for hele ditt regnskap. Dette gir deg tryggheten for at regnskapet ditt er korrekt i henhold til gjeldende lover, regler og praksis. Vi har solid kompetanse og bistår på følgende områder:

•Regnskapsførsel
•Merverdiavgiftsoppgjør
•Perioderapportering
•Forretningsførsel
•Lønnstjenester
•Reiseregninger og utlegg
•Fakturering
•Årsregnskap
•Ligningsoppgaver
•Rådgivning


Regnskapssystem

Vi benytter det nettbaserte regnskapsprogrammet Tripletex, og med dette kan du som kunde velge om du skal sette bort alt, hvor mye du evnt skal gjøre selv og hvor mye hjelp du ønsker fra regnskapsfører.

Programmet er befriende enkelt å forstå, og gir deg tilgang uansett hvor du er i verden. Det fungerer utmerket på pc, Mac, nettbrett og smarttelefoner.

Timer, reiseregninger og ansattutlegg kan føres direkte i løsningen.

Vi anbefaler direkte betaling i regnskapsprogrammet. Da slipper man å gå inn via nettbanken for å betale regninger fra leverandører.

Med skanningstjenesten kan alle bilag skannes rett inn i kontoen din. Der blir bilagene elektronisk lagret og vil aldri gå tapt.


Fotograf Sindre Lundvold

Vinkelvn 4
1929 Auli
Tjenester: Fotografering
Logo mangler

Brudefotografering ute og i Studio. Tilbyr fotografering av forberedelsene, vielsen, brudefotograferingen og helt til brudevalsen på kvelden. Enkle pakker å forholde seg til.


EFG HOV + DOKKA AS

Grenseveien 99
0663 Oslo
Tjenester: Kontormøbler
Logo mangler

EFG er Norges største leverandør av kontormøbler og møbler for offentlig miljø, samt skole- og undervisningsmøbler.
Hos oss finner du markedets bredeste sortiment. Både i bredde og dybde.
I tillegg tilbyr vi et bredt tilleggssortiment fra langsiktige samrbeidspartnere.


Økonor Trysil (Trysil Regnskap AS)

Vestsidevegen 71
2420 Trysil
Tjenester: Regnskapsføring, Lønnstjenester, Bedriftsrådgivning, Forretningsførsel, Boligforvaltning
Logo mangler

Økonor Trysil er et autorisert regnskapsførerselskap med 11 engasjerte og dyktige medarbeidere. Vi tilbyr regnskaps- og rådgivningstjenester med særlig fokus på høy kvalitet, basert på kundenes behov. Vår kundeportefølje og erfaring ligger innenfor en rekke næringer og selskapsformer.


Promarc AS

Myreneveien 25
4847 Arendal
Tjenester: Solskjerming, Firmagaver, Grafisk design, Logodesign, Mediebyrå, Profilering, Reklame, Trykkeri, Visittkort
Logo mangler

Totalleverandør av skilt, foliedekor, arbeidsklær og trykksaker til din bedrift. Vi har eget storformat digitaltrykkeri og graveringsavdeling. Vi leverer også et bredt utvalg av profileringsklær og reklameartikler.


Kløver2 as

Røreks Gate 28 A
2316 Hamar
Tjenester: Rengjøring, Vindusvask, Industrirengjøring, Vaskehjelp
Gå til hjemmeside | Endre oppføring
Logo mangler

Renhold til alle formål.
- Daglig renhold til bedrifter og private.
- Hovedrengjøring.
- Flyttevask.
- Byggvask.
- Skurring og boning.
- Vinduspuss.

Kvalitetsrenhold til hyggelige priser.


Driftsselskapet Pyntaberget AS

Nedre Vaskegang 6
0186 Oslo
Tjenester: Julebord, Konferanselokaler, Selskapslokaler, Restaurant, Sommerfest
Gå til hjemmeside | Endre oppføring
Logo mangler

Nyoppusset hotell med 60 senger, svømmehall, treningsal, konferanse rom, kinosal, spisesal, peisestue, pianostue, spisesal, moderne kjøkken leies ut til et arrangement av gangen.
Hyggelige priser.


Aviva Helse AS

Hjalmar Brantings Vei 8
0581 Oslo
Tjenester: Kosmetisk kirurgi, Ansiktsløfting, Brystforstørrelse, Brystreduksjon, Fedmekirurgi, Fettsuging, Rynkefjerning/Botox, Øyekirurgi
Logo mangler

Vi holder til på Økern i Oslo og er et privatsykehus innenfor fagområdene plastisk kirurgi, generell kirurgi og øre-nese-hals.


Nortrans Service Adam Jusupovitsj Magomadov

Blåstjerneveien 10
1475 Finstadjordet
Tjenester: Flytting, Godstransport, Budtjenester
Gå til hjemmeside | Endre oppføring
Logo mangler

Vi er en nystartet firma som jobber hovedsaklig i Oslo, Buskerud, Øsfold og Vestfold, men vi kan også oppdrag over hele Norge.
Vi har ingen begrensninger tar i mot alt av utfordringer, hvor og når som helst.
Vi driver hovedsaklig med flyttetjenester, men Vi tar også andre transport oppdrag.
Vi er meget rimelige i priser og vi jobber etter Norske lover og regler.


Nokas Teknikk Hed/opp AS

Dokken 9
2870 Dokka
Tjenester: Sikkerhet
Logo mangler

Nokas er totalleverandør av trygghet til både bedrifter og privatpersoner i hele Norge. Ved hjelp av profesjonelle tjenester og kunnskap skreddersyr vi sikkerhetsløsninger slik at din trygghet ivaretas på best mulig måte.

Nokas er Norges nest største sikkerhetsselskap med virksomhet over hele landet. Selskapet arbeider med hele bredden av sikkerhetstjenester og har en av Europas mest moderne alarmstasjoner. Vi er delt inn i to divisjoner. Divisjon sikkerhet og divisjon verdi. Divisjon sikkerhet kan tilby følgende.

- Lås, låssystemer
- Alarm
- Kamera, ITV systemer
- Gitter, rullegitter
- Dørautomatikk
- Adgangskontrollsystemer og ID kort
- Vakthold og utrykning
- Byggplasskontroll
- Beredskap og industrivern
- HMS personel og BES vakter
- Tåkesikring
- Konsulenttjenester
- Brannvarsling
- HMS personel og sikkerhetskurs
- Alarmmottak og respons
- Ringeklokkeanlegg
- Dørbytte
- Aspirasjon

Nokas er et FG-godkjent og ISO sertifisert firma, som setter miljø og sikkerhet i førersetet.


Fotograf Ole Valdal

Trollvegen 10
2212 Kongsvinger
Tjenester: Fotografering
Logo mangler

Tar frilansoppdrag, boligfotografering, portrett, barn/familie mv. både for private og bedrifter.


Partyz.no

Landsdekkende
0000 Norge
Tjenester: Julebord, Artister/artistformidling, Event/opplevelse, Firmatur, Sommerfest, Teambuilding, Utdrikningslag, Firmagaver, Profilering, Opplevelsesreiser
Logo mangler

Landsdekkende leverandør av:
skumparty
lasershow
søkelys
skytracker
rodeookse
sumo
bungee-run
hoppeslott
lydanlegg
funballs
festival
underholdning
karaoke
surfesimulator
rodeoelg
scene
telt
lyd
lys

dj
og andre aktiviteter


Mondo Interiør AS

Pilestredet 81 B
0354 Oslo
Tjenester: Interiørarkitekt, Boligstyling, Interiørdesign
Logo mangler

Etter mange år i interiørbransjen har jeg bred erfaring med ulike typer interiøroppdrag og tar alt fra små til store prosjekter innenfor interiørrådgivning, innredning og gardinløsninger for private hjem, hytter og kontormiljøer.


Renus Vinger Rengjøring Frode Indrøy

Granvegen 2
2213 Kongsvinger
Tjenester: Rengjøring, Fasadevask, Trappevask, Vindusvask, Vaskehjelp
Logo mangler

Renus er lite rengjøringsbyrå der du kan være sikker på at du alltid får det du betaler for! Vi er størst i Kongsvinger på trappevask (ca 85% av markedet). Vi utfører flyttevask, trappevask, vinduspuss, byggvask og daglig eller periodisk renhold. En av våre store referansekunder på vinduspuss og periodisk renhold, er Statistisk sentralbyrå!


Leite Og Howden Arkitekt- Og Ingeniørkontor AS

Ystenesgata 12
6003 Ålesund
Tjenester: Arkitekt, Interiørarkitekt, Landskapsarkitekt, Boligstyling, Interiørdesign
Logo mangler

Leite og Howden AS er et frittstående ingeniør og arkitektkontor, stiftet i 1982.
Vi er 22 ansatte, fordelt på 3 avdelinger, henholdsvis i Ålesund, Åndalsnes og
Brumunddal, samt Tegra AS som er et heleid arkitektkontor med 5 ansatte, herav 3
sivilarkitekter i Brumunddal.
Byggesak Norge er og et selskap med tilknytning til L&H A/S

Vi ønsker å tilby våre tjenester med regulering og prosjektering av nye prosjekter
og bygg.
Vi utfører alt fra oppstart med annonsering til ferdig godkjent plan, og kan
utarbeide tomtestudie og illustrasjonsplaner som synliggjør mulighetene for
utnyttelsen, i tillegg til tegning av alle typer bygg opp til 5000 m²

Med våre lokaliseringer, dekker vi et stort geografisk område


JVB Tur AS

Ulvenveien 109
0665 Oslo
Tjenester: Persontransport, Firmatur, Gruppereiser, Opplevelsesreiser, Busstransport, Turbil
Gå til hjemmeside | Endre oppføring
Logo mangler

JVB Tur AS har 18 moderne turbusser stasjonert i Oslo/Akershus, Buskerud og Oppland.

Vår tilstedeværelse over mye av østlandet gjør at vi er fleksible og konkurransedyktig på pris.

Alle bussene våre har klimaanlegg, toalett, kjøleskap og sikkerhetsbelter i alle seter.
De fleste bussene har også DVD og 220 volts strømuttak.


Imbera AS

Olaf Helsetsvei 6
0694 Oslo
Tjenester: Webdesign, Webutvikling, Grafisk design
Logo mangler

Webdesign og nettsider tilpasset bedriftens behov! Vi utvikler og lager for deres bedrift funksjonelle nettsider med publiseringsmuligheter som er enkle å lære seg. Alt designet etter deres ønsker.

Imbera leverer:
- Webdesign
- Publiseringsløsninger (CMS & portal)
- Enkle nettsider
- Webplakat
- Konsulenttjenester innen web
- Konsulenttjenester utvikling
- Microsoft Azure utvikling / .NET
- Søkemotoroptimalisering

Vi jobber både med små og store bedrifter. Ingen bedrift er for liten og ingen for stor. Se referanser på våre nettsider.

Vi gleder oss til å høre fra deg.


Advokatfirmaet Kristensen Bogsti Og Nordby Da

Vangsveien 143, postboks 4005
2306 Hamar
Tjenester: Advokat, Skilsmisseadvokat, Strafferett, Forretningsadvokat, Selskapsrett, Arveoppgjør, Familierett, Barnerett, Arbeidsrett, Skatterett, Kontraktsrett, Erstatningsrett, Forsikringsrett, Forvaltningsrett, Gjeldsforhandling, Konkursrett, Eiendomsrett, Utlendingsrett, Personskade
Logo mangler

Advokatkontor med seks medarbeidere. Tar oppdrag bl.a. innen selskapsrett, bolig og bygg, arbeidsrett, barn og familie, barnevern, trygd, strafferett, arv, skilsmisse/separasjon, kjøp, erstatning m.m.

Gratis førstekonsultasjon i alle typer saker med unntak av firmaklienter.


Advokathuset Mjøsa AS

Fabrikkvegen 52
2849 Kapp
Tjenester: Advokat, Arbeidsrett, Arveoppgjør, Barnerett, Eiendomsrett, Erstatningsrett, Familierett, Forretningsadvokat, Forsikringsrett, Forvaltningsrett, Kontraktsrett, Selskapsrett, Skilsmisseadvokat, Strafferett, Personskade
Logo mangler

Advokathuset Mjøsa er et nyetablert advokatfirma som jobber med de fleste typer saker for såvel privatpersoner som bedrifter. Av sakastyper kan nevnes arve- og familierett, barnerett, arbeidsrett, erstatningsrett, fast eiendoms rettsforhold, velferdsrett mm. Vi legger stor vekt på rask og effektiv sakabehandling, samt en god personlig oppfølging av våre klienter.

Du finner oss på Kapp ca 15 kilometer fra Gjøvik, og 6 kilometer fra kommunesenteret Lena i Østre Toten kommune.


Mats Velle Frøyen

Lønneveien 6
1053 Oslo
Tjenester: Flytting, Godstransport, Budtjenester
Logo mangler

Transport hver natt hele året begge veier mellom Oslo -Kristiansand og Stavanger.
Fra 01.01.14 linjebiler til Bergen og Trondheim hver natt også.
Løsninger over hele landet !